Bulgaria - Sofia: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:2023-384799
Date
2023-06-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price

Award criteria for item 28:
- Price

Award criteria for item 29:
- Price

Award criteria for item 30:
- Price

Award criteria for item 31:
- Price

Award criteria for item 32:
- Price
Award period
2023-07-25 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Относимо за всички обособени позиции: Участниците в процедурата следва да отговарят на изискванията на чл. 77, ал. 1 или ал. 2 от Закона за медицинските изделия (ЗМИ) и да притежават Разрешение за търговия на едро с медицински изделия издадено от Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ), или еквивалентен документ, удостоверявящ правото им да търгуват в Република България с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава. В хода на процедурата чуждестранните лица могат да докажат съответствието си с критерия за подбор съгласно законодателството на държавата-членка, в която са установени. При сключване на договор, изпълнителят, ако е чуждестранно лице, трябва да докаже, че има право да извършва възлаганите дейности на територията на Република България, включително че е извършил регистрация, когато такава е необходима за изпълнението на поръчката.Участниците следва да предоставят информация за Разрешението, като попълнят Част IV, Раздел А от ЕЕДОП, като посочат номер, дата на издаване и срок на валидност.Преди сключване на договор за обществена поръчка, Възложителят ще изиска от участника, определен за изпълнител, да представи копие на Разрешението за търговия на едро с медицински изделия или еквивалентен документ, удостоверявящ правото им да търгуват в Република България с медицински изделия.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изискване относно икономическото и финансовото състояние на участника.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изискване относно икономическото и финансовото състояние на участника.

Technical/professional eligibility:

1. Участниците трябва да прилагат система за управление на качеството, сертифицирана по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалент, идентичен или сходен с предмета на поръчката. Под „обхват, сходен с предмета на поръчката“ да се разбира търговия с медицински изделия или медицински консумативи. Деклариране: За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация с посочванe на валиден сертификат за въведена система за управление на качеството или еквивалент, с обхват съгласно предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на документите, издаден на името на участника в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г, от ЕЕДОП с посочване на №, обхват и орган, издал сертификата. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес.2. Участникът трябва да разполага с техническо оборудване и ресурсни възможности-транспортни средства, осигуряващи за правилното съхранение на медицинските изделия и/или консумативи при разпространението и транспортирането им. Участникът следва да предостави информация за транспортните средства в Част IV, Раздел В „Технически и професионални способности“ от ЕЕДОП с посочване на вид и регистрационен номер на транспортните средства.

Technical/professional minimum level:

1. Участниците трябва да притежават сертификат по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват идентичен или сходен с предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на офертата.Доказване: Документът, който се представят от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е копие на притежаван сертификат БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентни документи, освен в случаите, когато информацията е видна от публичен регистър, посочен при попълване на ЕЕДОП. Участникът може да представи и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове, по независещи от него причини. В този случай, участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.2. Участникът трябва да разполага минимум с едно транспортно средство за правилно транспортиране и съхранение на медицинските изделия, изискващи специален температурен режим. Доказване: Документът, който се представят от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е копия от документи за траспортните средства, с които разполага /талони, и други относими документи/.Участник, който не отговаря на което и да било от посочените. минимални изисквания, се отстранява от участие в процедурата.Когато участникът е обединение, документът се представя само за участника, чрез който обединението доказва съответствието си с критериите за подбор.При участие на подизпълнители доказателствата за техническите възможности се представят и за тях, а изискванията към тях се прилагат съобразно вида и дела на тяхното участие.Когато участникът е чуждестранно лице, документът се представя и в превод, ако е на чужд език.При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-27 - 2023-07-25
Value
364 772.00 BGN
Minimum value
364 772.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 5 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка.Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария. № Наименование Мярка Количество Плаки с чупещи се стрипове за определяне на МПК чрез разреждане в бульон и мануално отчитане; натоварени с концентрационен градиент (минимум 7 концентарации) на антибиотика в съответствие с ЕUCAST и течни среди за инокулиранe на бактериалните суспензии 1 МИК Ванкомицин плаки с чупещи се стрипове за определяне на МПК чрез разреждане в бульон, натоварени с концентрационен градиент (минимум 7 концентарации) на Ванкомицин кит 52 МИК Тейкопланин плаки с чупещи се стрипове за определяне на МПК чрез разреждане в бульон, натоварени с концентрационен градиент (минимум 7 концентарации) на Тейкопланин кит 53 МИК Колистин плаки с чупещи се стрипове за определяне на МПК чрез разреждане в бульон, натоварени с концентрационен градиент (минимум 7 концентарации) на Колистин кит 204 Течна суспензионна среда за Грам положителни микроорганизми за определяне на МПК чрез разреждане в бульон брой 1205 Течна суспензионна среда за Грам отрицателни микроорганизми за определяне на МПК чрез разреждане в бульон брой 200

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 18 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка.Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Мануални галерии за идентификация на Enterobacteriaceae с желатина и мелибиоза, в кутия до 25 биохимични теста. галерия 1502 Мануални галерии за идентификация на ГОНМ опаковани в кутия до 25 биохимични теста. галерия 1503 Мануални галерии за идентификация на Найсерия и Хемофилус, окомплектовани със среда за инокулирането им (епруветки по 1 мл) и реактиви Индол спот, NIT1, NIT2 галерия 1004 Мануални галерии за идентификация на коринебактерии за 24 часа, опаковани в кутия до 12 биохимични теста. галерия 365 Мануални галерии за идентификация на анаеробни микроорганизми за 24 часа галерия 505 Готов кит с дехидратирани субстрати (мануална галерия от 19 асимилационни теста) за биохимична идентификация на дрожди, със среда за инокулиране галерия 756 Готов кит с дехидратирани субстрати (асимилационни тестове) мануална галерия за биохимична идентификация на дрожди - 13 броя захари и 2 броя ензимни тестове. Със среда за инокулиране. Цветна реакция при отчитане. галерия 407 Реактив PYZ, съдържащ железен двухлорид и 2-метоксиетанол, за цветна реакция за работа с мануални галерии за идентификация. мл 108 Реактиви за цветна реакция за работа с мануални галерии за идентификация - сулфанилова киселина и NN диметил-1-нафтил амин, (NIT1 и NIT2). мл 259 Реактиви ZYM A, съдържащ Трис-хидроксиметил-аминометан, солна к-а, натриев лаурил сулфат, за мануални галерии за идентификация. мл 4010 Реактиви ZYM B, съдържащ FAST Blue, метанол и DMSO, за мануални галерии за идентификация мл 4011 Реактив NIN за мануални галерии за идентификация на стрептококи мл 2512 Реактиви за Фогес-Проскауер VP1, съдържащ калиев хидроксид, за мануални галерии за идентификация мл 2513 Реактиви за Фогес-Проскауер VP2, съдържащ α-нафтол, за мануални галерии за идентификация мл 2514 Реактив за цветна реакция за индол James, съдържащ солна к-а, опаковка до 5 мл. мл 2515 Реактив FB, съдържащ Sodium lauryl sulfate, DMF, DMSO и Fast Blue BB мл 2516 Реактив XYL, съдържащ Ксилен мл 4017 Реактив Zn, съдържащ цинк на прах грам 1018 Среди за инокулиране на пробите с NaCl 0.85%, ампули до 5 мл бр 600

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка.Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Бързи мануални идентификационни с-ми за Неферментиращи глюкоза Грам отр. Бактерии-за 4 часа бр 1202 Бързи мануални идентификационни с-ми за Enterobacteriaceae-за 4 часа бр 1203 Бързи мануални идентификационни с-ми за Грам положителни бактерии-за 4 часа -Staphylococcus бр 604 Бързи мануални идентификационни с-ми за Грам положителни бактерии-за 4 часа- Streptococcus бр 605 бързи мануални идентификационни с-ми за Neisseria/Haemophilus- за 4 часа бр 1006 Мануални идентификационни системи за Кандида бр 80

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 64 ном. единици, подробно описани в Техн. спец-я на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща ст-ст на цялата обос. позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка.Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество 1 Оптохин-5 мкг диск 5002 Бацитрацин - концентрация 10 µg/диск диск 10003 Новобиоцин-5 мкг диск 12504 Ампицилин, концентрация 2 µg/диск диск 25005 Ампицилин- концентрация 10 µg/диск диск 50006 Пеницилин- концентрация 1 м.ед/диск диск 50007 Оксацилин- концентрация 1 µg/диск диск 10008 Еритромицин- концентрация 15 µg/диск диск 50009 Тетрациклин- концентрация 30 µg/диск диск 350010 Цефиксим 5 µg/диск диск 250011 Доксациклин- концентрация 30 µg/диск диск 50012 Клиндамицин-концентрация 2 µg/диск диск 500013 Пиперацилин-концентрация 30 µg/диск диск 500014 Хлорамфеникол- концентрация 30 µg/диск диск 700015 Гентамицин-концентрация 10 µg/диск диск 750016 Гентамицин- концентрация 30 µg/диск диск 150017 Амикацин- концентрация 30 µg/диск диск 750018 Цефалотин-концентрация 30 µg/диск диск 250019 Ванкомицин- концентрация 5 µg/диск диск 300020 Ванкомицин- концентрация 30 µg/диск диск 300021 Тобрамицин- концентрация 10 µg/диск диск 600022 Амоксицилин/Клав. к-на - концентрация 2/1 µg/диск диск 300023 Амоксицилин/Клав. к-на - концентрация 20/10 µg/диск диск 450024 Пиперацилин/Тазобактам- концентрация 30/6 µg/диск диск 750025 Ампицилин/Сулбактам - концентрация 10/10 µg/диск диск 250026 Азитромицин- концентрация 15 µg/диск диск 100027 Цефтазидим- концентрация 10 µg/диск диск 750028 Цефуроксим- концентрация 30 µg/диск диск 500029 Цефтриаксон- концентрация 30 µg/диск диск 750030 Цефокситин-концентрация 30 µg/диск диск 500031 Цефепим- концентрация 30 µg/диск диск 500032 Левофлоксацин- концентрация 5 µg/диск диск 750033 Цефотаксим- концентрация 30 µg/диск диск 750034 Мупироцин - концентрация 200 µg/диск диск 200035 Тейкопланин- концентрация 30 µg/диск диск 200036 Имипенем- концентрация 10 µg/диск диск 500037 Меропенем-концентрация 10 µg/диск диск 700038 Колистин- концентрация 10 µg/диск диск 250039 Линезолид- концентрация 10 µg/диск диск 500040 Ципрофлоксацин- концентрация 5 µg/диск диск 750041 Сулфаметоксазол /Триметоприм- концентрация 1,25/23,75 µg/диск диск 750042 Цефоперазон/ Сулбактам- концентрация 75/30 µg/диск диск 500043 Цефотаксим- концентрация 5 µg/диск диск 125044 Цефотаксим/ Клав.к-на- концентрация 30/10 µg/диск диск 125045 Цефтазидим / Клав.к-на- концентрация 30/10 µg/диск диск 125046 Азтреонам- концентрация 30 µg/диск диск 400047 Тигециклин- концентрация 10 µg/диск диск 300048 Рифампин - концентрация 5 µg/диск диск 500049 Нитрофурантоин- концентрация 100 µg/диск диск 250050 Цефалексин - концентрация 30µg/диск диск 2000.......Съгл. Прил.№1-Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 9 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Penicillin G с концентрация до 32 μg/mL бр 902 Ceftriaxon с концентрация до 32 μg/mL бр 903 Vancomycin с концентрация до 256 μg/mL бр 604 Imipenem с концентрация до 32 μg/mL бр 905 Meropenem с концентрация до 32 μg/mL бр 1506 Colistin CS с концентрация до 256 μg/mL бр 1507 метало-бета-лактамаза Meropenem, 30 бр/оп. бр 608 метало-бета-лактамаза Imipenem, 30 бр/оп бр 309 Teikoplanin с концентрация до 256 µg/ml бр 30

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за едновременна детекция на Карбапенемаза и OXA-48 в Ентеробактериацеа. До 50 теста в кит. In vitro diagnostics use only. кит 42 Кит за едновременна детекция на ESBL и AmpC ензими. До 50 теста в кит. In vitro diagnostics use only. кит 23 Кит за едновременна детекция на ензимна продукция на ESBL и AmpC ензими, както и детекция на индуцибилна AmpC продукция и резистентност към карбапенеми. До 50 теста в кит. In vitro diagnostics use only. кит 24 Дискове-табл. с Meropenem, MER/Boronic acid, MER/Dipicolinic acid, MER/cloxacilli, Temocillin ( 5x50) кит 4

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 19 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Амфотерацин Б - концентрация 20 µg/диск диск 5002 Посаконазол - концентрация µg/диск диск 2503 Флуконазол - концентрация µg/диск диск 5004 Каспофунгин - концентрация µg/диск диск 5005 Флуцитозин - концентрация 1 µg/диск диск 2506 Итраконазол - концентрация µg/диск диск 2507 Микафунгин - концентрация µg/диск диск 2508 Итраконазол - концентрация µg/диск диск 2509 Нистатин - концентрация 100 µg/диск диск 25010 МИК тест лента Амфотерицин Б - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 6011 МИК тест лента Анидулафунгин - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 6012 МИК тест лента Флуконазол - концентрация 0.016-256 µg/ml лента 9013 МИК тест лента Изавуконазол - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 6014 МИК тест лента Итраконазол - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 6015 МИК тест лента Микафунгин - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 6016 МИК тест лента Посаконазол - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 6017 МИК тест лента Вориконазол - концентрация 0.002-32 µg/ml лента 9018 RPMI agar, готови петри оп 10019 Кит за МПК определяне на чувствителността към антимикотици, съдържащ няколко серийни разреждания

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Хемокултура за детекция на облигатни и факултативни анаеробни бактерии със капацитет на съвместимост от 8 до 10 мл кръв или стерилни течности Anaerobic/F Medium. С включена смола в състава. Опаковани в кутия до 50 броя. брой 4002 Хемокултура за детекция на облигатни и факултативни анаеробни бактерии със капацитет на съвместимост от 8 до 10 мл кръв или стерилни течности Anaerobic/F Lytic Medium. С включена смола в състава. Опаковани в кутия до 50 броя. брой 8003 Хемокултура за детекция на аеробни бактерии, дрожди и гибички с капацитет на съвместимост от 8 до 10мл кръв или стерилни течности Aerobic/F Medium. С включена смола в състава. Опаковани в кутия до 50 броя. брой 12004 Хемокулутра за детекция на аеробни бактерии, дрожди и гъбички от педиатрични пациенти с капацитет на съвместимост от 0.5 до 3 мл кръв или стерилни течности Peds Medium. С включена смола в състава. Опаковани в кутия до 50 броя. брой 5005 Хемокулутура за детекция на гъбички с медицинско значение с капацитет на съвместимост от 8 до 10мл. Кръв или други стерилни течности Mycosis в кутия до 50 броя брой 4006 FOS суплемент за ускорено култивиране на микроорганизми от стерилни органи брой 8

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 29 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Сабуро агар с гентамицин и хлорамфеникол, петри бр. 3002 Сабуро глюкоза агар, петри бр. 3003 Хром агар Кандида -двуфазна среда с неселективна фаза за първично изолиране на гъбичкии хромогенна фаза за идентификация на C. albicans, C. tropiclis, C. кrusei, C. glabrata; петри бр. 6004 Шоколадов агар с изовиталекс и бацитрацин, петри бр. 4005 Шоколадов агар с изовиталекс, петри бр. 3006 Хромогенна среда за иденгификация на C. albicans, C. tropicalis, C. кrusei, C. Glabrata, петри бр. 1,2007 Колумбия агар с 5% овнешка кръв, петри бр. 7,0008 Колумбия агар с 5% овнешка кръв, колистин и налидиксова к-на, петри бр. 3009 Салмонела- Шигела агар, петри бр. 80010 Дезокси-холат агар, петри бр. 40011 Мюлер- Хинтън агар, петри бр. 6,00012 Мюлер- Хинтън II, петри бр. 60013 Мюлер- Хинтън агар с 5 % овнешка кръв, петри бр. 1,00014 Мак Конки агар, петри бр. 3,00015 Хемофилус тест агар, петри бр. 30016 OFPBL селективен агар за детекция на B. cepacia, петри бр. 10017 Триптиказо- соев агар с 5% овнешка кръв, петри бр. 30018 Селективен агар за Кампилобактер с 10 % овн кръв и 5 Антибиотика, петри бр. 30019 Селективен агар за група Б стрептококи, петри бр. 30020 Триптиказо- соев агар, петри бр. 30021 Хром агар ориентейшън, петри бр. 1,50022 Кръвен агар с 5 % конска кръв + NAD, петри бр. 1,50023 Левин агар, петри бр. 30024 XDL агар, петри бр. 80025 Среда Enterococcosel agar, петри бр. 40026 Хром агар ESBL бр. 40027 Хром агар СРЕ бр. 40028 Шедлер агар бр. 40029 Бруцела агар с хемин и витамин К бр. 400

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 5 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1. Селенитов бульон, оп. Х 100 оп 32 Соево-казеинов бульон, епр. епр 30003. Комкова, епр х 13 мл, оп. Х 20 епр оп. 304 Бульон на Тод, оп. Х 50 епр оп 55. Клиглер, епр. епр. 300

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 3 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Среда, съдържащa активна смола за неутрализиране на антибиотици, обогатена с TSB и BHI за детекция на облигатни и факултативни анаеробни бактерии с капацитет на съвместимост до 10 мл кръв или стерилни телесни течности брой 3002 Среда, съдържащa активна смола за неутрализиране на антибиотици, обогатена с TSB и BHI за детекция на взискателни аеробни бактерии, дрожди и гибички с капацитет на съвместимост до 10мл кръв или стерилни телесни течности брой 3003 PEDS Среда, съдържащa активна смола за неутрализиране на антибиотици, обогатена с TSB и BHI за детекция на аеробни бактерии, дрожди и гъбички от педиатрични пациенти с капацитет на съвместимост 4 мл кръв брой 200

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:12
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 11 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за детекция на Антиген на Chlamydia - индивидуално пакетирани, касети; Проба -цервикален секрет. Опаковани до 20 в кутия тест 602 Кит за детекция на Антиген на Helicobacter pylori - индивидуално пакетирани, касети. Проба - фецес. Опаковани до 25 в кутия тест 1003 Кит за детекция на антитела срещу Helicobacter pylori - индивидуално пакетирани, касети. Проба - цяла кръв/серум/плазма. Опаковани до 25 касети в кутия. тест 754 Кит за детекция на Streptococci group A – касети / Проба - гърлени тампони. До 20 касети в опаковка. тест 2005 Кит за детекция на Легионела антиген в урина, оп. 20-25 теста тест 40 (50)6 Кит за детекция на GDH, Clostridium Difficile. До 25 касети в опаковка. тест 757 Кит за детекция на Токсини A и B на Clostridium Difficile. До 20 касети в опаковка. тест 2008 Кит за детекция на хетерофилни антитела срещу инфекциозна мононуклеоза в човешка плазма, серум или кръв. До 20 теста в опаковка. тест 809 Кит за детекция на антиген на Campylobacter от проба фецес. До 20 касети в опаковка. тест 20010 Кит за качествена детекция и полу-количествено определяне на анти-стрептолизин О (АSO) антитела в човешки серум. кит 611 Кит за качествена детекция и полу-количествено определяне на ревматоиден фаkтор (RF) в човешки серум. кит 6

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:13
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит Syphilis TPHA за детекция на антитела срещу Тreponema pallidum кит 72 Syphilis VDRL за детекция на антитела срещу Тreponema pallidum кит 53 Syphylis RPR (Rapid plasma reagin) кит за детекция на неспецифични антитела срещу Treponema pallidum кит 104 Имунохроматографски кит за бърза детекция на антитела от клас IgM и IgG срещу Treponema pallidum в проба кръв, серум или плазма. До 50 теста в опаковка. брой 200

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:14
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за бърза детекция на групи I и II Норовирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 502 Кит за бърза детекция на Аденовирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 503 Кит за бърза детекция на Ротавирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 504 Комбиниран кит за едновременна детекция на рота- и аденовирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:15
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Латекс-аглутинационен тест, включващ групите A,B,C,D,F,G. Комплект за детекция на бета-хемолитични стрептококи групи (A, B, C, D, F, G) в цереброспинална течност, серум или урина, както и от колонии, чрез бърза латекс-аглутинационна реакция. Опаковани в кутия за до 60 теста кит 22 Разтвор за тестване на бета-хемолитични стрептококи група А, за до 60 теста флакон/бутилка 33 Разтвор за тестване на бета-хемолитични стрептококи група B, за до 60 теста флакон/бутилка 34 Кит за детекция на фибриноген афинитетен антиген, протеин А и капсулни полизахариди на Staphylococcus aureus, за до 50 теста кит 45 "Кит за детекция на Неисереия менингитидис A, B; Е. коли K1, C, Y/W 135;Хемофилус инфлуенца тип Б; Стрп. пневмоние; и група Б стрептококи, опаковани в кутия до 25 теста " кит 16 Кит за детекция на Криптококус неоформанс, Гликороноксиломанан Антиген в серум, цереброспинална течност, БАЛ и урина. Опаковани до 60 теста. кит 1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:16
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Епруветка пластмасова с винтова капачка, стерилна, с диаметър 14 мм, дължина 100 мм бр 120002 Епруветка пластмасова с винтова капачка, стерилна, с диаметър 16 мм, дължина 100 мм бр 160003 Микроепруветка с капачка тип Бекман, 0,25 мл бр 20004 Епруветки облодънни, 5мл,ø12x75мм, полистирен. бр 160005 Епруветки облодънни, 3мл, ø11,5x55 мм, полистирен бр 50006 Тапи за епруветки, 11/13 мм бр 3000

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:17
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 1 номенклатурна единица, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за доказване и антибиотична чувствителност на Mycoplasma и Ureaplasma , 25 бр/опаковка кит 5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:18
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 28 ном. единици, подробно описани в Техн. спец-я на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща ст-ст на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Индивидуално стерилно опакован, пластмасов тампон с транспортна среда Amies с височина не по-малко от 5см. бр. 70002 Индивидуално стерилно опакован, мини тампон с алуминиева стандартна дръжка с транспортна среда Amies с височина не по-малко от 5см. бр. 25003 Индивидуално стерилно опакован, пластмасов тампон със среда Cary-Blair agar gel, подходяща за взимане на анални и фекални проби за чревни патогени. Височина на средата не по-малко от 5см. бр. 17504 Сухи стерилни пластмасови тампомни, единично опаковани в отлепваща се (хартиена) опаковка. До 100 броя в опаковка. бр. 90005 Стерилни мини алуминиеви тампомни, единично опаковани в отлепваща се (хартиена) опаковка. С накрайник от изкуствена коприна или полиестер. До 100 броя в опаковка. бр. 20006 Сухи стерилни пластмасови тампомни, единично опаковани в стерилна празна епруветка. С накрайник от изкуствена коприна или полиестер. До 100 броя в опаковка. бр. 10007 Сухи стерилни алуминиеви тампомни, единично опаковани в стерилна празна епруветка. С накрайник от изкуствена коприна или полиестер. До 100 броя в опаковка. бр. 10008 Дръжки за йозета, с PVC държач, дължина до 175мм. бр. 39 Дръжка за йозета с никелиран месинг, с PVC държач, дължина до 175мм. бр. 310 Combo-Loop некалибрирани никелхром бримки с прикачена алуминиева олекотена дръжка за 2 µL бр. 1011 Combo-Loop некалибрирани никелхром бримки с прикачена алуминиева олекотена дръжка за 3 µL бр. 1012 Combo-Loop некалибрирани никелхром бримки с прикачена алуминиева олекотена дръжка за 5 µL бр. 1013 Метални йозета с калибрирани бримки за 1 µL. бр. 514 Метални йозета с калибрирани бримки за 10 µL. бр. 515 Метални йозета с некалибрирани бримки за 2 µL. бр. 116 Метални йозета с некалибрирани бримки за 5 µL. бр. 117 Стерилни твърди пластмасови йозета с бримка 1 µL. Опаковани стерилно до 40 бр. в опаковка, която се залепя многократно. бр. 3500018 Стерилни меки пластмасови йозета с бримка 1 µL. Опаковани стерилно до 40 бр. в опаковка, която се залепя многократно. бр. 500019 Стерилни пластмасови игли. Опаковани до 40бр. в опаковка. бр. 500020 2 мл. течна транспортна среда Cary-Blair в епруветка с пластмасов тампон от отворен тип бр. 50021 1 мл. течна транспортна среда на Амиес с един тампон от отворен тип за вземане на носни, гърлени, вагинални, ректални и раневи проби бр. 200022 1 мл. течна транспортна среда на Амиес с един тампон от отворен тип за вземане на очни и ушни проби и проби от уро-генитален тракт-бр. 50023 1 мл. течна транспортна среда на Амиес с един тампон от отворен тип за вземане на назофарингеални и педиатрични пробибр. 1000 .съгл. Прил. №1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:19
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 13 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Комбиниран панел за ID и AST за грам положителни бактерии бр 1002 Комбиниран панел за ID и AST за грам отрицателни бактерии бр 1003 Комбиниран панел за ID и AST за стрептококи бр 754 Панел за AST за грам положителни бактерии бр 1005 Панел за AST за грам отрицателни бактерии бр 4006 Панел ID Yeast бр 757 Бульон за  ID бр 9008 Бульон за  AST бр 8009 Бульон за  AST-S бр 7510 Индикатор за AST, 10 бр/опаковка оп 211 Индикатор за AST-S, 10 бр/оп оп 112 PhoenixSpec calibration standarts или еквивалентен бр 113 Връхчета за пипети, 1632 бр/оп оп 1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:20
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 9 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Matrix HCCA, portioned, порционирана пречистена матрица за работа с MALDI-TOF-MS или еквивалентна флакон 102 Стандартен разтворител ( 50% ACN + 47.5% H2O + 2.5% TFA) мл 2503 Бактериален тест стандарт BTS тест 44 Safe-Lock PCR clean тип Епендорф, епруветки с обем 1.5 ml , или еквивалентни бр 30005 Връхчета тип Епендорф 50-1000 μl, в кутия, стерилни или еквивалентни бр 19206 Връхчета тип Епендорф 2-200 μl, в кутия, стерилни или еквивалентни бр 19207 Връхчета тип Епендорф 0,5-10 μl, в кутия, стерилни или еквивалентни бр 19208 0,5 мл. епруветки в комплект с капачки на винт бр 10009 MBT STAR-ACS - калибрационен стандарт - 5 епруветки/оп., всяка за 20 калибрационни точки бр 1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:21
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 1 номенклатурна единица, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 ALPHA-CYANO-4-HYDROXYCINNAMIC ACID puriss. p.a., matrix substance for MALDI-MS, >=99.0% или еквивалентен  грам 7

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:22
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Мравчена киселина 70% мл 5002 Ацетонитрил чист мл 2503 HPLC grade вода мл 25004 Дейонизирана вода мл 50005 Трифлуороцетна киселина - TFA - чиста за анализ мл 1006 4М гуанидин хидрохлорид мл 1000

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:23
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 3 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Сет за оцветяване по Грам бр. 242 Метилен блау по Льофлер бр. 203 Сет за студено оцветяване на киселино-устойчиви бактерии бр. 3

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:24
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 15 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Аглутиниращ серум Shigella boydii поливалентен I милилитър 22 Аглутиниращ серум Shigella boydii поливалентен II милилитър 23 Аглутиниращ серум Shigella boydii поливалентен III милилитър 24 Аглутиниращ серум Шигела флекснери поливалентен милилитър 25 Аглутиниращ серум Shigella sonnei (S+R) милилитър 26 Аглутиниращ серум Shigella dysenteriae 1 поливалентен милилитър 27 Аглутиниращ серум ентеропатогенни E. coli поливалентен I милилитър 28 Аглутиниращ серум ентеропатогенни E. coli поливалентен II милилитър 29 Аглутиниращ серум ентеропатогенни E. coli поливалентен III милилитър 210 Аглутиниращ серум Salmonella поливалентен OA - OE групи милилитър 611 Аглутиниращ серум Salmonella гр. OA (O2) милилитър 212 Аглутиниращ серум Salmonella gr. OB (O4,5) милилитър 213 Аглутиниращ серум Salmonella gr. OC (O6,7,8) милилитър 214 Аглутиниращ серум Salmonella гр. OD (O9,12) милилитър 215 Аглутиниращ серум Salmonella gr OE (O3,10,15) милилитър 2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:25
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 2 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит сашета за анаеробно култивиране, едновременно до 4 петрита, да съдържа до 20 пликчета с таблетки за анаеробизъм и 20 индикатора за анаеробна атмосфера кит 252 Кит сашета за култивиране на Кампилобактер, да съдържа до 20 пликчета с таблети кит 8

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:26
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 28 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за бързо създаване на анаеробна среда, нужна за култивирането на анаеробни бактерии. Да съдържа саше с продукт, създаващ анаеробизъм, кислород непроницаем плик, събиращ минимум 4 петрита, клип за запечатване, както и индикаторни ленти. кит 202 Ненапоени хартиени дискове за инокулиране на антибиотични препарати с цел тестване на чувствителност на микроорганизми. В картуши по 50 диска. диск 503 Анаерокулт за 4 петрита, полиетиленов, оп. Х 25 оп. 304 Газ-генериращи пакети анаероб ( Н2 + СО2 ) за 12 петрита, джар, оп. Х 10 бр оп. 105 Газ-генериращи пакети за микроаерофилно култивиране, оп. Х 25 бр оп 106 Емулсионно масло за микроскопски препарати. До 100мл. в бутилка мл 5007 Имерсионно масло за микроскопия, nd=1.516; 230C; До 100мл. в бутилка мл 2008 Кит за едновременна идентификация на гъбички с медицинско значение и изпитване на чувствителността им срещу антимикотици. С включени реактиви в опаковката. До 25бр. в опаковка оп 59 Тест ленти за детекция на оксидазна реакция. Резултат до 15 секунди. Опаковани до 15 ленти в кутия бр ленти 510 DMACA реагент (Cinnamaldehyde). Спот тест за бърза индолна реакция бр 611 Спот тест за детекция на Pyrolidonyl arylamidase (PYR). Флакон до 15 мл. Реакция до 2 минути. флакон 10(12 Спот тест за диференциране на Streptococcus pneumoniae от alpha-hemolytic Streptococcus spp. С инкубация до 4 часа или директно накапване върху колония за до 30 мин. Флакон до 15 мл. флакон 513 Течност за втечняване на храчки. До 50 епруветка с по 1 мл. SL Solution. бр. 30014 Селективна среда (CAT Broth) за култивиране на Thrichomos vaginalis и Candida аlbicans. До 2 мл. в епруветка. Опаковани до 50 бр. бр. 20015 Индоксил - Ацетат за бърза идентификация на Campylobacter, Wolinella и Helicobacter spp. фиолка 45016 Camp spot test за детекция на стрептококи гр. Б флакон 45017 Водороден прекис 3% за тестване на каталазна активност флакон 25018 Водороден прекис 15% зa тестване на каталазна активност при анаеробни бактерии флакон 15019 Парафин течен мл 100020 Оксидаза реагент на капки. Спот тест за детекция на оксидазна реакция. флакон 75021 Ковач Индол за детекция на триптофаназа флакон 25022 манитол-солен бульон/агар 23 КОН 10 % флакон 324 криоепруветки с хранителна среда и перли бр 50025 спиртни лампи стъклени големи с капаче бр 526 стандарти на МакФарланд, опаковка оп 127 заешка плазма - лиофилизирана, 10 флакона/оп оп 3028 Кит за идентификация на уро-генитални причинители от клинични материали, вкл. N. gonorrhoeae кит 4

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:27
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 2 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Количествен тест за определяне на вирусен товар на хепатит Б вирус от проба - серум или плазма. тест 302 Високочувствителен количествен тест за определяне на вирусен товар на хепатит Ц вирус от проба цяла кръв. тест 30

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:28
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 33 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 ELISA кит за детекция на HBsAg. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 82 ELISA кит за детекция на антитела срещу хепатит Б вирус. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 53 ELISA кит за детекция на антитела срещу Core Антиген на хепатит Б вирус. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 54 ELISA кит за детекция на антитела от клас IgM срещу Core Антиген на хепатит Б вирус. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 55 ELISA кит за детекция на антитела срещу хепатит Ц вирус (HCV Ab). 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 57 Комбиниран ELISA кит за едновременна детекция на антиген p24 и антитeла срещу тип 1 и 2 срещу HIV (HIV Ab/Ag). 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 78 ELISA кит за детекция на антитела срещу Treponema pallidum. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 29 ELISA кит за детекция на цитомегаловирус (CMV) IgM. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 510 ELISA кит за детекция на цитомегаловирус (CMV) IgG. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 511 ELISA кит за детекция на EBV VCA IgM. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 512 ELISA кит за детекция на EBV VCA IgG. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 513 ELISA кит за детекция на EBV EBNA IgG. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 514 ELISA кит за детекция на антитела от клас IgM срещу хепатитен E вирус по метода ELISA. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 415 ELISA кит за детекция на антитела от клас IgG срещу хепатитен E вирус по метода ELISA. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 416 ELISA кит за детекция на антитела срещу HDV. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 417 ELISA комбиниран кит за детекция на антитела от клас IgM и IgG срещу HSV 1 and 2, включващ конюгати за IgG и IgM. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use only кит 418 ELISA кит за детекция на антитела от клас IgM срещу хепатит А вирус. До 96 теста в кит, чупещи се стрипове .....съгл. Техн.спец-я -Прил.№1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:29
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 27 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 anti-HAV IgM - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgM срещу хепатитен вирус А по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 1802 anti- HAV Total ин витро тест за качествено определяне на антитела срещу хепатитен вирус А по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 1803 HBs Ag - ин витро тест за качествено определяне на повърхностен (австралийски) антиген на хепатитен вирус Б по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 9004 anti-HBs Total - ин витро тест за качествено определяне на антитела срещу хепатитен вирус Б по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 3605 anti-HBc Total - ин витро тест за качествено определяне на антитела срещу кор антиген на хепатитен вирус Б по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 3606 anti-HBc IgM - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgM срещу антиген кор на хепатитен вирус Б по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 2107 HIV - комбиниран ин витро тест за качествено определяне на антитела срещу тип 1 и 2 ХИВ и антиген p24 на ХИВ по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 9008 anti-HCV - ин витро тест за качествено определяне на антитела срещу хепатитен вирус Ц по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 8409 anti- CMV IgM - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgM срещу Цитомегаловирус по метода ELFA (Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 24010 anti- CMV IgG - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgG срещу Цитомегаловирус по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 24011 anti- EBV IgG - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgG срещу Епщайн-бар вирус по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 24012 anti- EBV IgМ - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgМ срещу Епщайн-бар вирус по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 24013 HBe-Anti Hbe ин витро тест за качествено определяне на антитела срещу e антиген на хепатит Б вирус (HBe) по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 18014 Lyme IgM ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgM срещу борелиозис бургдорфери (Лаймска болест) по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 12015 Lyme IgG - ин витро тест за качествено определяне на антитела от клас IgG срещу борелиозис бургдорфери (Лаймска болест) по метода ELFA(Enzyme linked Fluorescent Assay) тест 12016 C. difficile GDH ин витро тест за доказване на инфекция с Clostridium difficile по метода ELFA(Enzyme linked .......съгл. Прил. 1 - Техн.спец-я

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:30
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за бърза детекция на повърхностен (австралийски) антиген (HBs Ag) на Хепатит Б вирус в цяла кръв, серум или плазма. Опаковани до 40 теста в кутия. кит 12 Кит за бърза детекция на антиген p24 и антитeла срещу тип 1 и 2 срещу HIV (HIV Ab/Ag) в цяла кръв, серум или плазма. Опаковани до 40 теста в кутия. Одобрени от СЗО. кит 13 Кит за бърза детекция на антитела срещу Хепатит Ц вирус (HCV) на Хепатит Б вирус в цяла кръв, серум или плазма. Опаковани до 40 теста в кутия. Одобрени от СЗО. кит 14 Кит за бърза детекция на хетерофилни антитела срещу Инфекциозна мононуклеоза в цяла кръв, серум или плазма Опаковани до 20 теста в кутия. кит 25 Кит за бърза детекция на антиген на тип А и В на грипния вирус в в назален аспират, назална проба от тампон, назален секрет или фарингеална проба. Опаковани до 10 теста в кутия. Включва буфер за екстракция, който е съвместим с тестовете от серия Capilia 1 (Flu, Adeno, hMPV, RSV) кит 206 Mycoplasma pneumoniae IgG/IgM (цяла кръв/серум/плазма), с чувствителност 92.40% и точност 93.70% - бърз тест, 25 бр./оп кит 2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:31
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици, подробно описани в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кит за бърза детекция на групи I и II Норовирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 752 Кит за бърза детекция на Аденовирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 753 Кит за бърза детекция на Ротавирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 754 Комбиниран кит за едновременна детекция на рота- и аденовирус. Опаковани до 25 в кутия. кит 75

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-384799:obj:32
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 1 номенклатурна единица, подробно описана в Техническата спецификация на обществената поръчка Приложение № 1. Участниците представят предложение за всички номенклатури (редове) на обособената позиция. Оценката е комплексна, оценява се по обща стойност на цялата обособена позиция.  Оферираните медицински изделия и консумативи  трябва да отговарят на следните изисквания:а) да съответстват на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ);б) Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.в) Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/; г) остатъчния срок на годност на оферираните медицински изделия трябва да бъде минимум 75% (седемдесет процента) от обявения от производителя към датата на всяка доставка. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на РБългария.№ Наименование Мярка Количество1 Кювети за измерване на Activated Clotting Time (ACT) за апарат HEMOHRON Jr Signature бр 1125

Parties

Roles
buyer
Organization name
Mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie " Lozenets " EAD
Street address
Lozenets ul. Kozyak No..1
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1407
Country
BG
Contact name
Radost Simeonova
E-mail
rsimeonova@lozenetz-hospital.bg
Phone
+359 29607218
Website
Link

Organization data Organization in JSON