Bulgaria - Sofia: Blood-grouping reagents

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-369891:2023-652659
Date
2023-10-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-369891

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Blood-grouping reagents
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2023-11-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът трябва отговаря на изискванията на чл. 77, ал. 1 или ал. 2 от Закона за медицинските изделия (ЗМИ) -да притежава разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено от ИАЛ или друг еквивалентендокумент, удостоверяващ правото да извършва търговия с медицински изделия, издаден от компетентен орган надруга държава членка или на друга държава, страна по Споразумението за Европейското икономическопространство, или на Конфедерация Швейцария, или да е производител, установен на територията на РепубликаБългария.За удостоверяване на посоченото изискване се попълва част IV Критерии за подбор, раздел А: Годност от ЕЕДОП исе попълват данни за документа, удостоверяващ правото да извършва търговия на едро с медицински изделия -орган, който е издал документа, обхват на документа, дата на издаване, с посочване на националните бази данни, вкоито се съдържат декларираните обстоятелства или компетентните органи, които съгласно законодателството надържавата, в която участникът е установен, са длъжни да предоставят информация.Документът, който се представя от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или припоискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП е заверено копие на разрешениеза търговия на едро с медицински изделия, издадено от ИАЛ или друг еквивалентен документ, удостоверяващправото да извършва търговия с медицински изделия.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към участниците за икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

Участникът да прилага система за управление на качеството по стандарта БДС EN ISO 9001:20хх с област наприложение по предмета на настоящата поръчка или еквивалентен в съответствие със сертификат, който трябвада е издаден от независими лица, акредитирани от “Българска служба за акредитация”, или от друг националенорган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейскатаорганизация по акредитация.За доказване съответствие с посоченото изискване се попълва част ІV: Критерии за подбор, раздел Г: Схеми заосигуряване на качеството и стандарти за екологично управление от ЕЕДОП и се попълват данни задокумента/сертификата - номер, дата на издаване, срок на валидност и издател на документа/сертификата, спосочване на националните бази данни, в които се съдържат декларираните обстоятелства или компетентнитеоргани, които съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен, са длъжни дапредоставят информация.Документът, който се представя от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или припоискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП е заверено копие на валиденсертификат за управление на качеството по стандарта БДС EN ISO 9001:20хх с област на приложение по предметана настоящата поръчка, издаден от независими лица, акредитирани от “Българска служба за акредитация” или отдруг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация по акредитация, за съответната област или еквивалентен документ.

Technical/professional minimum level:

Участникът трябва да притежава сертификат за внедрена система за управление на качеството по стандарт БДС ENISO 9001:20хх с област на приложение по предмета на настоящата поръчка или еквивалентен.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-10-27 - 2023-11-23
Value
240 000.00 BGN
Minimum value
240 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-369891:obj:1
Classification
CPV / 33696100
Description
Периодично повтарящи се доставки на тест-серуми, реагенти и разтвори, предназначени за работа с лабораторна апаратура Центрофуга - CENTRIFUGE 12S II и Инкубатор INCUBATOR 37S I, производител DiaMed Швейцария или еквивалентно, съгласно техническа спецификация Приложение № 1.1., по групи и номенклатури, обозначени със собствен пореден номер, с подробно описани технически параметри, мерна единица и съответното количество. Техническата спецификация включва 27 вида тест серуми и реагенти, разпределени в 4 групи. Обособената позиция е с изискване за комплексна оферта.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-369891:obj:2
Classification
CPV / 33696100
Description
Периодично повтарящи се доставки на тест-серуми и реагенти, предназначени за работа с   автоматизирана система за имунохематологични изследвания IH-500, Microtyping System, производител DiaMed Швейцария или еквивалентно, съгласно техническа спецификация Приложение № 1.2., по групи и номенклатури, обозначени със собствен пореден номер, с подробно описани технически параметри, мерна единица и съответното количество. Техническата спецификация включва 7 вида тест серуми и реагенти, разпределени в 2 групи. Обособената позиция е с изискване за комплексна оферта.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Spetsializirana bolnitsa za aktivno lechenie po akusherstvo i ginekologiya - Maychin dom EAD
Street address
Zdrave No. 2
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1431
Country
BG
Contact name
Rositsa Ilieva Marinova-Filipova
E-mail
sbalag.maichindom@abv.bg
Phone
+359 29172499/+359 882421403
Website
Link

Organization data Organization in JSON