Bulgaria - Sofia: Diagnostic agents

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:2023-369022
Date
2023-06-21
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-119605

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Diagnostic agents
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price

Award criteria for item 28:
- Price

Award criteria for item 29:
- Price

Award criteria for item 30:
- Price

Award criteria for item 31:
- Price

Award criteria for item 32:
- Price

Award criteria for item 33:
- Price

Award criteria for item 34:
- Price

Award criteria for item 35:
- Price

Award criteria for item 36:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-21 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:1
Classification
CPV / 33694000
Description
ЕЛАЙЗА китове за доказване на антитела срещу вируса на Западно Нилска треска. До 192 теста. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:2
Classification
CPV / 33694000
Description
Набор за качествена и количествена детекция на гена кодиращ mtLSU (28S) rRNA на Pneumocystis jiroveci. До 200 теста., подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:3
Classification
CPV / 33694000
Description
Диагностични набори за детекция на ДНК от род Plasmodium. До 192 теста. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:4
Classification
CPV / 33694000
Description
Набор за количествена детекция и идентификация на Mycoplasma и Ureaplasmа и антибиотична чувствителност на поне 9 антибиотика всеки в по 2 концентрации. До 200 теста., подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:5
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набор за токсокароза за откриване на IgG в серум.  С чупещи се стрипове и максимум 4 контроли. Oтчитане при 450 nm.  До 192 теста., подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:6
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тестове за токсоплазмоза. До 1632 теста. Обособената позиция включва 4 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:7
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набор за IgG антитела срещу Entamoeba histolytica в човешки серум. До 96 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:8
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набор за определяне на IgG антитела срещу цистицеркоза (Taenia solium) в човешки серум. До 96 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:9
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тестове за диагностика на хепатити. До 3264 теста. Обособената позиция включва 12 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:10
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набор за определяне на IgM антитела срещу ентеровирусите в човешки серум, с чупещи стрипове. До 192 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:11
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набор за определяне на IgM антитела срещу коксаки вирусите в човешки серум, с чупещи стрипове. До 96 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:12
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA китoве за Легионела. До 672 теста. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:13
Classification
CPV / 33694000
Description
Затворена система за вземане на венозна кръв До 7900 броя. Обособената позиция включва 6 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:14
Classification
CPV / 33694000
Description
Бързи имунохроматографски тестове за доказване на легионелен антиген в урина, в реакция при стайна температура, опаковка до 20 теста. Общо до 40 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:15
Classification
CPV / 33694000
Description
Количествен ELISA тест за доказване на IFN-gamma продукция в плазма, след стимулация на цяла кръв със специфични антигени на M. tuberculosis. До 192 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:16
Classification
CPV / 33694000
Description
Тест за доказване антиген на Cryptococcus neoformans, базиран на аглутинация с латекс частици, натоварени с моноклонално антитяло за детекция на гликуроноксиломанан-GXM на Cryptococcus neoformans в серум, БАЛ, ликвор и урина. Чувствителност минимум 50 нг/мл. До 120 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:17
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тест набори за диагностика на анти-Варицела Зостер антитела, с чупещи се стрипове 1х8 ямки, отчитане на резултатите с cut-off, при дължина на вълната 450 нм и 620 нм, максимум 4 контроли. Чувствителност и специфичност не по-малки от 98%. До 864 теста. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:18
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тест набор за определяне на IgG антитела срещу Leishmania в човешки серум. До 96 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:19
Classification
CPV / 33694000
Description
Имунохроматографски тест за серологично доказване на туларемия в реакция, при стайна температура. До 60 теста., подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:20
Classification
CPV / 33694000
Description
Бързи имунохроматографски тестове за качествена диагностика на Trichomonas vaginalis в клинични материали. До 25 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:21
Classification
CPV / 33694000
Description
EliSpot набор за доказване на IFN-gamma продукция от изолирани мононуклеарни клетки след стимулация със специфични антигени  на SARS-CoV-2. До 72 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:22
Classification
CPV / 33694000
Description
Диагностичен ELISA набор за доказване на IgМ и IgG срещу R. conorii с включен IgG/RF абсорбент, с чупещи се стрипове,отчитане при 450 nm. Общо до 192 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:23
Classification
CPV / 33694000
Description
Бързи имунохроматографски тестове за качествена диагностика на Cryptosporidium /Giardia/Entamoeba във фекални проби. До 80 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:24
Classification
CPV / 33694000
Description
Микроаглутинационен тeст за доказване на тотални анти-Brucella антитела, с разредител. До 384 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:25
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тестове за диагностика на анти-човешки цитомегаловирусни (CMV) антитела. До 1248 теста. Обособената позиция включва 3 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:26
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набори за морбили. До 1152 теста. Обособената позиция включва 4 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:27
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набори за рубеола. До 1152 теста. Обособената позиция включва 4 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:28
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA набори за чревни вирусни антигени. До 192 теста. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:29
Classification
CPV / 33694000
Description
Тест за автоматично флоуцитометрично определяне на процент и абсолютен брой на CD4+CD3+ и CD8 +CD3+ лимфоцити в една епруветка с цяла кръв по комбинацията от маркерите CD4/CD8/CD3/CD45, с включени епруветки. До 1000 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:30
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тест за доказване на антитела срещу Brucella в човешки серум. До 384 теста. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:31
Classification
CPV / 33694000
Description
ELISA тест за доказване на антитела срещу Yersinia в човешки серум. До 576 теста. Обособената позиция включва 3 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:32
Classification
CPV / 33694000
Description
Набор за качествена детекция и диференциация на Giardia duodenalis (син. G. lamblia или G. intestinalis), Cryptosporidium spp. и Entamoeba histolytica чрез мултиплексна полимеразна верижна реакция в реално време. До 288 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:33
Classification
CPV / 33694000
Description
Набор за качествена детекция на Toxoplasma gondii чрез полимеразна верижна реакция в реално време. До 288 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:34
Classification
CPV / 33694000
Description
Набор за качествена детекция на Leishmania  spp. чрез полимеразна верижна реакция в реално време. До 96 теста, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:35
Classification
CPV / 33694000
Description
Набори за диагностика на херпесвирусни инфекции. До 192 реакции. Обособената позиция включва 2 подпозиции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:obj:36
Classification
CPV / 33694000
Description
Набор за детекция и диференциране на Borrelia, Anaplasma & Coxiella чрез Real-Time PCR. До 192 реакции, подробно описани в техническата спецификация- Приложение 1.Към техническото си предложение участникът следва да:1.ПРИЛОЖИ  каталози на фирмите производители с каталожни номера и/или други документи, от които е видно, че оферирания продукт отговаря на изискванията на Възложителя заложени в техническата спецификация.Отнася се за всички обособени позиции.2. ПРИЛОЖИ  заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 98/79/ЕС /за диагностичните реактиви, представляващи ин витро диагностични медицински изделия. Това изискване се отнася само за участници, които подават оферти за обособени позиции от № 1 до 19 и от 21 до 45  включително. Участници, които подават оферти по обособенa позиция № 20  следва да представят заверено копие от Декларация за съответствие с Директива 93/42/ЕС /за медицински изделия.3. Съгласно чл. 37, ал.1, т.3 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да декларира, че няма регистрирани данни в ИАЛ и/или ЕUDAMED за инциденти/потенциални инциденти през последните 18 месеца, както и за блокирани или изтеглени от пазара партиди по причини, свързани с безопасността на медицинските изделия през последните 18 месеца съгласно предоставена от ИАЛ информация.Отнася се за всички обособени позиции.4.Съгласно чл. 37, ал.1, т.4 от НАРЕДБА № 7 за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл. 30а от Закона за медицинските изделия и за определяне на стойността, до която те се заплащат, участникът следва да деклараира, че същите се заплащат в поне три от държавите - членки на Европейския съюз, чрез съответните им системи за заплащане с публични средства или съответните им здравноосигурителни фондове.Отнася се за всички обособени позиции.5. Участникът следва да декларира, че оферираните медицински изделия са включени в списъка по чл.1 т.1 буква “б“ от  Наредбата за условията и реда за съставяне на списък на медицинските изделия по чл.30а от ЗМИ и за определяне на стойността, до която те се заплащат и оферираната цена не превишава обявената продажна цена в списъка за конкретното медицинско изделие.Отнася се за всички обособени позиции.6. Обособените позиции, означени като комплексни /с подпозиции/, участниците трябва да подадат оферта за всички подпозиции, обхванати от съответната обособена позиция, в противен случай се отстранява от процедурата.

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:0
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 1, 4, 30, 31, 32 и 33
Date
2023-06-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:1
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 2, 9, 10, 11, 17, 25, 28, 41, 42, 43, 44 и 45
Date
2023-06-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:2
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 3, 5, 7, 8, 12, 22, 23, 39 и 40
Date
2023-06-08
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:3
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 6 и 21
Date
2023-06-12
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:4
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 13 и 35
Date
2023-06-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:5
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 18
Date
2023-06-12
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:6
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 24, 27 и 29
Date
2023-06-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-119605:award:7
Title
„Доставка на медицински изделия за диагностика на инфекции“, Обособена позиция 26
Date
2023-06-09
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
NATsIONALEN TsENTJR PO ZARAZNI I PARAZITNI BOLESTI
Street address
ul. YaNKO SAKaZOV No..26
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1504
Country
BG
Contact name
Tanya Gyurova
E-mail
t_giurova@yahoo.com
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕЛТА 90М ООД
Street address
ул. „Иван Маринов Йончев“ № 10
Locality
гр. София
Postal code
1510
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
РИДАКОМ ЕООД
Street address
ул. "Коломан" № 1, Административна сграда „Славия”, офис 217
Locality
гр. София
Postal code
1618
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ДАНС ФАРМА ЕООД
Street address
ул. Индустриална №.11 бл.Василев Бизнес Сити ет.7
Locality
гр. София
Postal code
1505
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
АА МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ООД
Street address
бул.България №.52К вх.А ет.4 ап.10
Locality
гр. София
Postal code
1680
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Диамед ООД
Street address
Жолио Кюри №.48
Locality
гр. София
Postal code
1113
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
СИНМЕД БЪЛГАРИЯ ООД
Street address
"Бели мел" №.24 ет.4 ап.19
Locality
гр. София
Postal code
1756
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Биомедика България ЕООД
Street address
бул. "Акад. Иван Е. Гешов" №2E, БЦ "Сердика", сгр. 2, ет. 2, офис 203
Locality
гр. София
Postal code
1330
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ДИАГНОСТИК ИМИДЖИНГ ООД
Street address
ул. "Каймакчалан" офис 5-6 №.1
Locality
гр. София
Postal code
1505
Country
BG

Organization data Organization in JSON