Hungary - Kisvárda: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:2023-021346
Date
2023-01-13
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-517874

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Kisvárda: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price (80)
- Quality: 2. A megajánlott kémiai készülékek reakcióküvettájának anyaga optikai üvegküvetta. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 3. A gyorsabb TAT elérése érdekében a megajánlott immunkémiai készülék másodlagos csövet (aliquot) készít. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 4. Az immunkémiai készüléknél folyamatos reagens betöltésre lehetőség van. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 5. Az immunkémiai készüléknél folyamatos fogyóanyag betöltésre lehetőség van. Előny a megléte: Igen/Nem (4)

Award criteria for item 2:
- Price (80)
- Quality: 2. Sürgős Troponin vizsgálat mérési ideje percben kifejezve. Ajánlatkérő 20 percnél hosszabb mérési időt nem fogad el. Előny a kevesebb (20)

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price (80)
- Quality: 2. A készülék optikai detektálást alkalmaz valamennyi teszt esetén Előny a megléte: Igen/Nem (5)
- Quality: 3. Előny, ha a megajánlott készülék a CS2100i koagulometerrel azonos kontrollokkal, kalibrátorokkal és reagensekkel működtethető Előny a megléte: Igen/Nem (15)

Award criteria for item 5:
- Price (80)
- Quality: 2. Immatur retikulocyták megjelenítése, mint diagnosztikai paraméter. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 3. Retikulocita hemoglobin meghatározása. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 4. Immatur granulociták jelenlétének jelzése. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 5. Felszívási mintamennyiség zárt üzemmódban. Előny a minél kevesebb. 190 ul felett érvénytelen az ajánlat (4)
- Quality: 6. A hematológiai kontroll a vérkép és a retikulocyta paraméterek mérését egy kontroll mintából biztosítja. Előny a megléte: Igen/Nem (4)

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price (90)
- Quality: 2. Előny, ha a Candida identifikáló Chromagar lemez alkalmas a C.albicans identifikálásán kívül egyéb gyakori humánpatogén Candida speciesek identifikálására is: C.glabrata, C.tropicalis, C.krusei Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price (90)
- Quality: 2. Vércsoport meghatározás jobb oldala esetében előny a töményebb: 5-10% tesztsejtek megajánlása (A1, A2, B, 0 5-10 % szuszpenzió/doboz) Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 12:
- Price (90)
- Quality: 2. Előny az ellenanyagszűrés gélkártyás módszer esetében az ún. kombi kártya, mely egy beteg ellenanyagszűrését teszi lehetővé sós és enzimes közegben. Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 13:
- Price (90)
- Quality: 2. A hemokultúra palackok antibiotikum inaktiváló anyagot tartalmaznak (pl. aktív szén vagy gyanta). Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 14:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-01-13 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 33696500
Description
1. rész: Rutin kémiai és immunkémiai vizsgálatokRutin kémiai és immunkémiai vizsgálatok 2 db klinikai kémiai automata és 1 db rutin immunkémiai automata beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 63 féle, összesen 1 096 517 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készülék gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.Az automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Speciális immunkémiai vizsgálatok 1 db speciális immunkémiai automata beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 8 féle, összesen 8 566 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.Az automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Hemosztazeológiai vizsgálatok végzéséhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani SYSMEX CS2100i AUTOMATA KOAGULOMÉTERHEZ, összesen 5 féle, összesen 51 250 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:4
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Hemosztazeológiai vizsgálatok végzéséhez 1 db kis teljesítményű automata koagulometer beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 5 féle, összesen 26 946 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 főAz automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:5
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Hematológiai vizsgálatok 2 db hematológiai automata beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 3 féle, összesen 72 238 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 főAz automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:6
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Vizeletdiagnosztikai vizsgálatokhoz szükséges 1 db vizelet üledék automata és 1 db vizelet tesztcsík analizátor beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 2 féle, összesen 44 417 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.Az automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:7
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Allergia vizsgálatok végzéséhez 1 db allergia vizsgálatok végzéséhez szükséges rendszer beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 2 féle, összesen 1 380 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demórendszer ajánlható meg.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, rendszer szállítási költségeit, a rendszer vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.A rendszernél az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:8
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Mikrobiológiai vizsgálatok végzéshez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 70 féle, összesen 53 790 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:9
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Mikrobiológiai vizsgálatokhoz szükséges reagenseket és 7 db korong adagolót kell biztosítani összesen 56 féle, összesen 78 600 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demó korong adagoló ajánlható meg.A vételár tartalmazza a reagensek, korong adagolók szállítási költségeit,A korongadagoló esetén az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:10
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Hemoglobin A1c meghatározás HPLC-vel saját tulajdonú Adams HA 8180 készüléken, melyhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 1 féle, összesen 13 612 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:11
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Transzfuziológiai vizsgálatok végzéséhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 18 féle, összesen 41 840 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:12
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Transzfuziológiai vizsgálatok végzéséhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 16 féle, összesen 32 936 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:13
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Mikrobiológiai laboratóriumban használható készülékek:1 db Hemokultúra automata, 1 db levegős termosztát és 1 db telepnéző mikroszkóp, valamint hemokultúra palackok beszerzése összesen 3 féle, összesen 2 300 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 főAz eszközöknél az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:14
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 42931100
Description
2 db nagy teljesítményű laboratóriumi centrifuga I. - és 2 db kis teljesítményű laboratóriumi centrifugabeszerzése.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a készülékek szállítási költségeit, az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.A centrifugáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:0
Title
Rutin kémiai és immunkémiai vizsgálatok
Date
2022-12-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:1
Title
Speciális immunkémiai vizsgálatok
Date
2022-12-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:2
Title
Hemosztazeológiai vizsgálatok I.
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:3
Title
Hemosztazeológiai vizsgálatok II.
Date
2023-01-02
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:4
Title
Hematológiai vizsgálatok
Date
2022-12-27
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:5
Title
Vizeletdiagnosztikai vizsgálatok
Date
2022-12-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:6
Title
Allergia vizsgálatok
Date
2022-12-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:7
Title
Mikrobiológiai vizsgálatok I.
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:8
Title
Mikrobiológiai vizsgálatok II.
Date
2023-01-03
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:9
Title
Hemoglobin A1c meghatározás HPLC-vel
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:10
Title
Transzfuziológiai vizsgálatok I.
Date
2023-01-02
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:11
Title
Transzfuziológiai vizsgálatok II.
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:12
Title
Laboratóriumi készülékek és hemokultúra palackok
Date
2022-12-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:award:13
Title
Preanalitikai készülékek
Date
2022-12-27
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Szent Damján Görögkatolikus Kórház
Street address
Árpád Út 26. 3553/16
Locality
Kisvárda
Postal code
4600
Country
HU
Contact name
Kalóné Salzmann Orsika Éva
E-mail
kozbeszerzes@kisvardakorhaz.hu
Phone
+36 45502100
Fax
+36 45415252
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Beckman Coulter Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Papírgyár Utca 58-59.
Locality
Budapest
Postal code
1038
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@beckman.com
Phone
+36 12509344
Fax
+36 12509309
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Diagnosticum Gyártó és Forgalmazó Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Attila Utca 126
Locality
Budapest
Postal code
1047
Country
HU
E-mail
tender@diagnosticum.hu
Phone
+36 209675203
Fax
+36 13694383
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Diagon Diagnosztikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Baross Utca 48-52.
Locality
Budapest
Postal code
1047
Country
HU
E-mail
tender@diagon.com
Phone
+36 13696500
Fax
+36 13696301
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
REAGENS Fejlesztő,Gyártó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Wysocki Utca 1
Locality
Budapest
Postal code
1155
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@reagenskft.hu
Phone
+36 13498775
Fax
+36 13508354
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
SYRINX Diagnostic Systems Kft.
Street address
Mohai Út 53/B 2. em. 8.
Locality
Budapest
Postal code
1116
Country
HU
E-mail
kopecka.eva@syrinx.hu
Phone
+36 309218420
Fax
+36 23998723

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
PannonLog Invest Zrt.
Street address
Kós Károly Tér 8
Locality
Budapest
Postal code
1192
Country
HU
E-mail
info@pannonlog.eu
Phone
+36 13470715
Fax
+36 12822705
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Frank Diagnosztika Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Dereglye Utca 2.
Locality
Budapest
Postal code
1036
Country
HU
E-mail
tender@frank-diagn.hu
Phone
+36 12501813
Fax
+36 13685721

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
AQUA-TERRA LAB Kémiai Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Wartha Vince Utca 1/2.
Locality
Veszprém
Postal code
8200
Country
HU
E-mail
labor@aquaterra.hu
Phone
+36 88568710
Fax
+36 88560712
Website
Link

Organization data Organization in JSON