Hungary - Kisvárda: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:2022-517874
Date
2022-09-23
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-517874

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Kisvárda: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price (80)
- Quality: 2. A megajánlott kémiai készülékek reakcióküvettájának anyaga optikai üvegküvetta. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 3. A gyorsabb TAT elérése érdekében a megajánlott immunkémiai készülék másodlagos csövet (aliquot) készít. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 4. Az immunkémiai készüléknél folyamatos reagens betöltésre lehetőség van. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 5. Az immunkémiai készüléknél folyamatos fogyóanyag betöltésre lehetőség van. Előny a megléte: Igen/Nem (4)

Award criteria for item 2:
- Price (80)
- Quality: 2. Sürgős Troponin vizsgálat mérési ideje percben kifejezve. Ajánlatkérő 20 percnél hosszabb mérési időt nem fogad el. Előny a kevesebb (20)

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price (80)
- Quality: 2. A készülék optikai detektálást alkalmaz valamennyi teszt esetén Előny a megléte: Igen/Nem (5)
- Quality: 3. Előny, ha a megajánlott készülék a CS2100i koagulometerrel azonos kontrollokkal, kalibrátorokkal és reagensekkel működtethető Előny a megléte: Igen/Nem (15)

Award criteria for item 5:
- Price (80)
- Quality: 2. Immatur retikulocyták megjelenítése, mint diagnosztikai paraméter. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 3. Retikulocita hemoglobin meghatározása. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 4. Immatur granulociták jelenlétének jelzése. Előny a megléte: Igen/Nem (4)
- Quality: 5. Felszívási mintamennyiség zárt üzemmódban. Előny a minél kevesebb. 190 ul felett érvénytelen az ajánlat (4)
- Quality: 6. A hematológiai kontroll a vérkép és a retikulocyta paraméterek mérését egy kontroll mintából biztosítja. Előny a megléte: Igen/Nem (4)

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price (90)
- Quality: 2. Előny, ha a Candida identifikáló Chromagar lemez alkalmas a C.albicans identifikálásán kívül egyéb gyakori humánpatogén Candida speciesek identifikálására is: C.glabrata, C.tropicalis, C.krusei Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price (90)
- Quality: 2. Vércsoport meghatározás jobb oldala esetében előny a töményebb: 5-10% tesztsejtek megajánlása (A1, A2, B, 0 5-10 % szuszpenzió/doboz) Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 12:
- Price (90)
- Quality: 2. Előny az ellenanyagszűrés gélkártyás módszer esetében az ún. kombi kártya, mely egy beteg ellenanyagszűrését teszi lehetővé sós és enzimes közegben. Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 13:
- Price (90)
- Quality: 2. A hemokultúra palackok antibiotikum inaktiváló anyagot tartalmaznak (pl. aktív szén vagy gyanta). Előny a megléte: Igen/Nem (10)

Award criteria for item 14:
- Price
Award period
2022-10-21 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Minden rész esetén:Az eljárásban nem lehet Ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben:- a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésben felsorolt kizáró okok állnak fenn;- továbbá ajánlatkérő kizárja az eljárásból azon Ajánlattevőt, azt az alvállalkozót, illetve alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetet, akivel szemben a kizáró okok az eljárás során következnek be.Az igazolási módok felsorolása és rövid leírása:A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdése alapján Ajánlattevőnek az ajánlatban a Kbt. Második Része szerint megindított jelen közbeszerzési eljárásban ajánlata benyújtásakor a közbeszerzési dokumentumok között rendelkezésre bocsátott egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy nem tartozik a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésének hatálya alá.Az Ajánlatkérő által a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdése alapján a kizáró okokra és az alkalmassági követelményekre vonatkozó igazolások benyújtására felhívott Ajánlattevőnek a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1-16. §-a, különösen a 8. §, 10. §, 12-14. § és 16. §-a szerint kell igazolnia, hogy nem tartozik a kizáró okok hatálya alá.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 15. §-a alapján Ajánlattevő az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó vagy más szervezet vonatkozásában csak az egységes európai közbeszerzési dokumentumot köteles benyújtani a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésében foglalt kizáró okok hiányának igazolása érdekében.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. § (7) bekezdése alapján a kizáró okokra és az alkalmassági követelményekre vonatkozóan a közbeszerzés megkezdését megelőzően kiállított igazolások is benyújthatóak (felhasználhatóak) mindaddig, ameddig az igazolásokban foglalt tény, illetve adat tartalma valós. Az ajánlatkérő - ellenkező bizonyításig - az adat valóságtartalmát az ajánlattevő erre vonatkozó külön nyilatkozata nélkül vélelmezi.Ajánlattevő a Kbt. 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozatot köteles benyújtani.Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 69. § (11a) bekezdésében foglaltakra.

Economic/financial minimum level:

Ajánlatkérő gazdasági és pénzügyi alkalmassági feltételeket nem ír elő.

Technical/professional eligibility:

Mindegyik rész tekintetében:M/1. A 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdés a) pontja szerint az ajánlati felhívás feladását megelőző 3 évben teljesített (azaz a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett) teljesített laboratóriumi eszközök és reagensek szállítására vonatkozó referencia munkáinak ismertetése, megjelölve legalább a teljesítés idejét [kezdő és befejező időpont (év, hónap, nap)], a szerződést kötő másik felet, a szállítás tárgyát, a teljesítés értékelés szempontjából releváns mennyiségi adatait (vagy az kifizetett ellenszolgáltatás értékét, ahol ez szükséges), nyilatkozatot az előírás és szerződésszerű teljesítésről, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 22. § (1) bekezdés a)-b) pontja szerint ajánlattevő, illetve az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet nyilatkozatával vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással igazolva. Amennyiben Ajánlattevő referenciaként olyan korábbi tevékenységet kíván bemutatni, amelyben konzorcium vagy projekttársaság tagjaként teljesített, abban az esetben a Kbt. 140. § (9) bekezdés figyelembe vételével kell igazolnia alkalmasságát.A gazdasági szereplő az alkalmassági követelmények teljesítésére vonatkozó részletes adatokat tartalmazó, az ajánlati felhívásban előírt saját nyilatkozatait az alkalmassági követelmények tekintetében az eljárást megindító felhívásban előírt igazolások benyújtására vonatkozó szabályok szerint, az ajánlatkérő Kbt. 69. § szerinti felhívására köteles benyújtani.Az alkalmasság igazolása tekintetében irányadóak a Kbt. 65. § (7) - (9) bekezdései.

Technical/professional minimum level:

Minden rész esetében:A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdése alapján ajánlattevőnek az ajánlatban a Kbt. Második Része szerint megindított jelen közbeszerzési eljárásban ajánlatának benyújtásakor az egységes európai közbeszerzési dokumentum kitöltésével kell előzetesen igazolnia, hogy megfelel a Kbt. 65. §-a alapján az Ajánlatkérő által az alábbiakban meghatározott alkalmassági követelményeknek. A 321/2015. (X. 30.) Korm. rend. 2. § (1) bek. c) pontja alapján ajánlattevőnek az alkalmassági követelmények előzetes igazolására az egységes európai közbeszerzési dokumentum IV. rész „α” pontját kell kitölteni.Az előírt alkalmassági követelménynek Ajánlattevő(k) bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhetnek Ha az előírt alkalmassági követelményeknek ajánlattevő más szervezet kapacitására támaszkodva felel meg, az ajánlattételkor ki kell töltenie a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet részéről az EKR rendszerben szereplő egységes európai közbeszerzési dokumentumot.Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (6)-(7), (9), (11), (12) bekezdésében, a Kbt. 67. § (3) bekezdésében, a Kbt. 69. § (4), (11a) bekezdésében, valamint a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1)-(1a) bekezdésében, valamint 22. § (1)-(2), (4) bekezdésében foglaltakra.Az Ajánlatkérő által a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdése alapján az alkalmassági követelményekre vonatkozó igazolások benyújtására felhívott gazdasági szereplőnek (Ajánlattevőnek) az alábbiak szerint szükséges igazolnia, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek:Alkalmatlan az ajánlattevő,M/1. ha az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben (a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett) nem rendelkezik legalább:1. rész esetén:Legalább 1 db rutin klinikai és/vagy 1db immunkémiai automata szállítására vonatkozó referenciával, továbbá összesen legalább 25 féle és összesen legalább 500 000 db rutin kémiai és/vagy immunkémiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.2. rész esetén:Legalább 1 db speciális immunkémiai automata szállítására vonatkozó referenciával, továbbá összesen legalább 5 féle és összesen legalább 4 250 db speciális immunkémiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.3. rész esetén:Összesen legalább 3 féle és összesen legalább 25 000 db hemosztazeológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.4. rész esetén:Legalább 1 db automata koagulometer szállítására vonatkozó referenciával, továbbá összesen legalább 3 féle és összesen legalább 13 450 db hemosztazeológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.5. rész esetén:Legalább 1 db hematológiai automata szállítására vonatkozó referenciával, továbbá összesen legalább 2 féle és összesen legalább 36 100 db hematológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.6. rész esetén:1 db vizelet üledék automata vagy 1 db vizelet tesztcsík analizátor szállítására vonatkozó referenciával, tovább összesen legalább 22 200 db vizeletdiagnosztikai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.7. rész esetén:Összesen legalább 650 db allergia vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.8. rész esetén:Összesen legalább 25 féle és összesen legalább 26 500 db mikrobiológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.9. rész esetén:Összesen legalább 5 db korong adagoló szállítására vonatkozó referenciával, továbbá összesen legalább 25 féle és összesen legalább 39 000 db mikrobiológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.10. rész esetén:Összesen legalább 6 700 db hemoglobin A1c meghatározás HPLC-vel elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.11. rész esetén:Összesen legalább 10 féle és összesen legalább 20 500 db transzfuziológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.12. rész esetén:Összesen legalább 10 féle és összesen legalább 16 000 db transzfuziológiai vizsgálat elvégzéséhez szükséges reagensek szállítására vonatkozó referenciával.13. rész esetén:1 db hemokultúra automata vagy 1 db levegős termosztát vagy 1 db telepnéző mikroszkóp szállítására vonatkozó referenciával, továbbá összesen legalább 2 féle és összesen legalább 1 500 db vizsgálathoz szükséges hemokultúra palackszállítására vonatkozó referenciával.14. rész esetén:Összesen legalább 1 db laboratóriumi centrifuga szállítására vonatkozó referenciával.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-09-23 - 2022-10-21

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 33696500
Description
1. rész: Rutin kémiai és immunkémiai vizsgálatokRutin kémiai és immunkémiai vizsgálatok 2 db klinikai kémiai automata és 1 db rutin immunkémiai automata beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 63 féle, összesen 1 096 517 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készülék gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.Az automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Speciális immunkémiai vizsgálatok 1 db speciális immunkémiai automata beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 8 féle, összesen 8 566 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.Az automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Hemosztazeológiai vizsgálatok végzéséhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani SYSMEX CS2100i AUTOMATA KOAGULOMÉTERHEZ, összesen 5 féle, összesen 51 250 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:4
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Hemosztazeológiai vizsgálatok végzéséhez 1 db kis teljesítményű automata koagulometer beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 5 féle, összesen 26 946 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 főAz automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:5
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Hematológiai vizsgálatok 2 db hematológiai automata beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 3 féle, összesen 72 238 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 főAz automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:6
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Vizeletdiagnosztikai vizsgálatokhoz szükséges 1 db vizelet üledék automata és 1 db vizelet tesztcsík analizátor beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 2 féle, összesen 44 417 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.Az automatáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:7
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Allergia vizsgálatok végzéséhez 1 db allergia vizsgálatok végzéséhez szükséges rendszer beszerzésével, melyekhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 2 féle, összesen 1 380 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demórendszer ajánlható meg.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, rendszer szállítási költségeit, a rendszer vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.A rendszernél az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:8
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Mikrobiológiai vizsgálatok végzéshez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 70 féle, összesen 53 790 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:9
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Mikrobiológiai vizsgálatokhoz szükséges reagenseket és 7 db korong adagolót kell biztosítani összesen 56 féle, összesen 78 600 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demó korong adagoló ajánlható meg.A vételár tartalmazza a reagensek, korong adagolók szállítási költségeit,A korongadagoló esetén az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:10
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Hemoglobin A1c meghatározás HPLC-vel saját tulajdonú Adams HA 8180 készüléken, melyhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 1 féle, összesen 13 612 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:11
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Transzfuziológiai vizsgálatok végzéséhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 18 féle, összesen 41 840 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:12
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
Description
Transzfuziológiai vizsgálatok végzéséhez szükséges reagenseket és kiegészítő anyagokat kell biztosítani összesen 16 féle, összesen 32 936 db vizsgálat/év mennyiségben.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:13
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 33696000
CPV / 38434000
Description
Mikrobiológiai laboratóriumban használható készülékek:1 db Hemokultúra automata, 1 db levegős termosztát és 1 db telepnéző mikroszkóp, valamint hemokultúra palackok beszerzése összesen 3 féle, összesen 2 300 db vizsgálat/év mennyiségben.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a reagensek, kiegészítő anyagok, készülékek szállítási költségeit, a készülékek vonatkozásában az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 főAz eszközöknél az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A reagensek, kiegészítők esetén az ajánlat megadható, ajánlattevő választása szerint forintban (HUF) vagy euróban (EUR) vagy USA dollárban (USD). A megajánlott összes reagensre, kiegészítőkre egységesen csak egyféle devizanemben, mely a szerződés egész ideje alatt az elszámolás alapja lesz. A reagensekre, kiegészítőkre adott ajánlat devizaneméről az ajánlatában nyilatkozni kell.Ajánlatkérő a keretösszeg 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget. A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-517874:obj:14
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 42931100
Description
2 db nagy teljesítményű laboratóriumi centrifuga I. - és 2 db kis teljesítményű laboratóriumi centrifugabeszerzése.Az ajánlatban csak új, azaz nem használt és nem demókészülék ajánlható meg. Új készüléknek gyártási éve nem lehet 2020-nál korábbi.A vételár tartalmazza a készülékek szállítási költségeit, az üzembe helyezési, telepítési munkálatokat, továbbá a jótállás időtartama alatt elvégzett esetleges javítási-szerelési, karbantartási munkálatok tekintetében a munkadíjat, kiszállási-, és egyéb járulékos költségeket (műszaki csatlakozások kiépítését, szerelési munkálatokat, csatlakoztatást, próbaüzemeltetést, Vevő szakmai alkalmazottai részére megtartott kezelési oktatást, Andromeda rendszerhez on-line illesztés és távoli elérés költségét).Próbaüzem: max. 7 nap. Betanítási idő: (8 óra), 10 fő.A centrifugáknál az ajánlatot forintban (HUF) kell megadni.A közbeszerzési dokumentumokban megadott minőségi jellemző, márkanév nem értelmezhető úgy, hogy az ajánlatkérő konkrét árut kíván megvásárolni, esetleges megnevezése csak a dolog (áru) jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja akként, hogy azt, vagy az azzal egyenértékű terméket ajánlatkérő elfogadja. [321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) és (6) bekezdés.] Ez esetben azonban az ajánlattevőnek ajánlatában az egyenértékűséget igazolnia kell.Részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Szent Damján Görögkatolikus Kórház
Street address
Árpád Út 26. 3553/16
Locality
Kisvárda
Postal code
4600
Country
HU
Contact name
Kalóné Salzmann Orsika Éva
E-mail
kozbeszerzes@kisvardakorhaz.hu
Phone
+36 45502100
Fax
+36 45415252
Website
Link

Organization data Organization in JSON