Hungary - Budapest: Various medicinal products

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:2021-400201
Date
2021-08-06
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-260718
Releases
2021-05-25 (ocds-pyfy63:2021-260718:2021-260718)
2021-08-06 (ocds-pyfy63:2021-260718:2021-400201)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Various medicinal products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method details
Competitive procedure with negotiation

Accelerated procedure:

16/2012.Korm.rendelet14.§(1)bek.szerint:Kbt.85.§(2)bek.c)pontja szerinti körülménynek kell tekinteni:gyógyszerrel történő kezeléshez fűződő kockázatokat,így különösen kezelésre szoruló betegek változó számát/sürgős ellátási igényét,beszerzésre kerülő gyógyszerek előre nem látható okok miatti megoszlásának módosulását.Eljárás tárgyát képező készítmények a 9/1993.NM rendelet alapján tételes elszámolás alá eső rendszerben kerülnek beszerzésre,ahol a betegek folyamatos,azonnali ellátása természetben biztosított gyógyszerekkel történik.Gyógyszeres ellátás hiánya irreverzibilis folyamatokat indíthat el,várható élettartamot,életminőséget jelentősen kedvezőtlenül befolyásolja.Eredeti határidőkkel történő bonyolítás:több időt igényel,mely jelenleg egészségi kockázatot,betegellátás veszélyeztetését jelentheti.Részletesen: RD-ben.
Tender period
2021-08-06 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:obj:1
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső nintedanib hatóanyagot tartalmazó gyógyszerkészítmény(OENO: 06023) teljes keretmennyiség: 16 785 000 mg alapmennyiség + 8 394 000 mg opcióAz eljárásban Ajánlatkérő élni kíván a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerinti lehetőséggel, így Ajánlatkérő előírja a keretmennyiségen felüli árurabatt adásának kötelezettségét, oly módon, hogy a rabatt tekintetében a kötelező mérték: legalább 9000 mg.Érvényes részvételi jelentkezés feltétele és szerződéskötés feltétele:a) részvételre jelentkezőnek szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban a részvételi határidő napján;b) a 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben a részvételi jelentkezési határidő lejártáig történő regisztráció a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett módon az érvényes részvételi jelentkezés feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele (Részletesen: részvételi dokumentáció). Az elektronikus rendszer megtalálható: https:\\teteles.neak.gov.hu.Ajánlattételi szakaszban: a megajánlott gyógyszer(ek)nek az ajánlattételi határidő napján:- forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közhiteles nyilvántartásában, valamint- a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által társadalombiztosítási (TB) támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlattételi határidő napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszer(ek)nek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek az ajánlattételi határidő napján is szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell a termék(ek) forgalmazási jogosultságával is, így amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása is szükséges az ajánlat részeként (részletesen: KD).A Gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Eladóként szerződő Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszereket, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:obj:2
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső venetoklax hatóanyagot tartalmazó gyógyszerkészítmény(OENO: 06078) teljes keretmennyiség: 32 267 200 mg alapmennyiség + 16 128 000 mg opcióAz eljárásban Ajánlatkérő élni kíván a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerinti lehetőséggel, így Ajánlatkérő előírja a keretmennyiségen felüli árurabatt adásának kötelezettségét, oly módon, hogy a rabatt tekintetében a kötelező mérték: legalább 11 200 mg.Érvényes részvételi jelentkezés feltétele és szerződéskötés feltétele:a) részvételre jelentkezőnek szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban a részvételi határidő napján;b) a 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben a részvételi jelentkezési határidő lejártáig történő regisztráció a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett módon az érvényes részvételi jelentkezés feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele (Részletesen: részvételi dokumentáció). Az elektronikus rendszer megtalálható: https:\\teteles.neak.gov.hu.Ajánlattételi szakaszban: a megajánlott gyógyszer(ek)nek az ajánlattételi határidő napján:- forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közhiteles nyilvántartásában, valamint- a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által társadalombiztosítási (TB) támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlattételi határidő napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszer(ek)nek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek az ajánlattételi határidő napján is szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell a termék(ek) forgalmazási jogosultságával is, így amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása is szükséges az ajánlat részeként (részletesen: KD).A Gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Eladóként szerződő Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszereket, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:obj:3
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső pembrolizumab hatóanyagot tartalmazó gyógyszerkészítmény(OENO: 06025) teljes keretmennyiség: 3 770 000 mg alapmennyiség + 1 885 000 mg opcióAz eljárásban Ajánlatkérő élni kíván a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerinti lehetőséggel, így Ajánlatkérő előírja a keretmennyiségen felüli árurabatt adásának kötelezettségét, oly módon, hogy a rabatt tekintetében a kötelező mérték: legalább 100 mg.Érvényes részvételi jelentkezés feltétele és szerződéskötés feltétele:a) részvételre jelentkezőnek szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban a részvételi határidő napján;b) a 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben a részvételi jelentkezési határidő lejártáig történő regisztráció a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett módon az érvényes részvételi jelentkezés feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele (Részletesen: részvételi dokumentáció). Az elektronikus rendszer megtalálható: https:\\teteles.neak.gov.hu.Ajánlattételi szakaszban: a megajánlott gyógyszer(ek)nek az ajánlattételi határidő napján:- forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közhiteles nyilvántartásában, valamint- a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által társadalombiztosítási (TB) támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlattételi határidő napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszer(ek)nek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek az ajánlattételi határidő napján is szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell a termék(ek) forgalmazási jogosultságával is, így amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása is szükséges az ajánlat részeként (részletesen: KD).A Gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Eladóként szerződő Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszereket, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:obj:4
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső atezolizumab hatóanyagot tartalmazó gyógyszerkészítmény(OENO: 06002) teljes keretmennyiség: 5 548 680 mg alapmennyiség + 2 774 400 mg opcióAz eljárásban Ajánlatkérő élni kíván a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerinti lehetőséggel, így Ajánlatkérő előírja a keretmennyiségen felüli árurabatt adásának kötelezettségét, oly módon, hogy a rabatt tekintetében a kötelező mérték: legalább 840 mg.Érvényes részvételi jelentkezés feltétele és szerződéskötés feltétele:a) részvételre jelentkezőnek szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban a részvételi határidő napján;b) a 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben a részvételi jelentkezési határidő lejártáig történő regisztráció a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett módon az érvényes részvételi jelentkezés feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele (Részletesen: részvételi dokumentáció). Az elektronikus rendszer megtalálható: https:\\teteles.neak.gov.hu.Ajánlattételi szakaszban: a megajánlott gyógyszer(ek)nek az ajánlattételi határidő napján:- forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közhiteles nyilvántartásában, valamint- a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által társadalombiztosítási (TB) támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlattételi határidő napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszer(ek)nek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek az ajánlattételi határidő napján is szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell a termék(ek) forgalmazási jogosultságával is, így amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása is szükséges az ajánlat részeként (részletesen: KD).A Gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Eladóként szerződő Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszereket, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:obj:5
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső nivolumab hatóanyagot tartalmazó gyógyszerkészítmény(OENO: 06024) teljes keretmennyiség: 6 782 160 mg alapmennyiség + 3 391 200 mg opcióAz eljárásban Ajánlatkérő élni kíván a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerinti lehetőséggel, így Ajánlatkérő előírja a keretmennyiségen felüli árurabatt adásának kötelezettségét, oly módon, hogy a rabatt tekintetében a kötelező mérték: legalább 40 mg.Érvényes részvételi jelentkezés feltétele és szerződéskötés feltétele:a) részvételre jelentkezőnek szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban a részvételi határidő napján;b) a 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben a részvételi jelentkezési határidő lejártáig történő regisztráció a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett módon az érvényes részvételi jelentkezés feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele (Részletesen: részvételi dokumentáció). Az elektronikus rendszer megtalálható: https:\\teteles.neak.gov.hu.Ajánlattételi szakaszban: a megajánlott gyógyszer(ek)nek az ajánlattételi határidő napján:- forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közhiteles nyilvántartásában, valamint- a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által társadalombiztosítási (TB) támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlattételi határidő napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszer(ek)nek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek az ajánlattételi határidő napján is szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell a termék(ek) forgalmazási jogosultságával is, így amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása is szükséges az ajánlat részeként (részletesen: KD).A Gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Eladóként szerződő Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszereket, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:obj:6
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső ipilimumab hatóanyagot tartalmazó gyógyszerkészítmény(OENO: 06018) teljes keretmennyiség: 58 650 mg alapmennyiség + 29 350 mg opcióAz eljárásban Ajánlatkérő élni kíván a 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerinti lehetőséggel, így Ajánlatkérő előírja a keretmennyiségen felüli árurabatt adásának kötelezettségét, oly módon, hogy a rabatt tekintetében a kötelező mérték: legalább 50 mg.Érvényes részvételi jelentkezés feltétele és szerződéskötés feltétele:a) részvételre jelentkezőnek szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban a részvételi határidő napján;b) a 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben a részvételi jelentkezési határidő lejártáig történő regisztráció a közbeszerzési dokumentumokban ismertetett módon az érvényes részvételi jelentkezés feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele (Részletesen: részvételi dokumentáció). Az elektronikus rendszer megtalálható: https:\\teteles.neak.gov.hu.Ajánlattételi szakaszban: a megajánlott gyógyszer(ek)nek az ajánlattételi határidő napján:- forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közhiteles nyilvántartásában, valamint- a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által társadalombiztosítási (TB) támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlattételi határidő napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszer(ek)nek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek az ajánlattételi határidő napján is szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlattevőnek rendelkeznie kell a termék(ek) forgalmazási jogosultságával is, így amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása is szükséges az ajánlat részeként (részletesen: KD).A Gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Eladóként szerződő Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszereket, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:award:0
Title
Nintedanib hatóanyag beszerzése
Date
2021-07-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:award:1
Title
Venetoklax hatóanyag beszerzése
Date
2021-07-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:award:2
Title
Pembrolizumab hatóanyag beszerzése
Date
2021-07-22
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:award:3
Title
Atezolizumab hatóanyag beszerzése
Date
2021-07-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:award:4
Title
Nivolumab hatóanyag beszerzése
Date
2021-07-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-260718:award:5
Title
Ipilimumab hatóanyag beszerzése
Date
2021-07-19
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő
Street address
Váci Út 73/A
Locality
Budapest
Postal code
1139
Country
HU
Contact name
Beleznai Gábor
E-mail
kozbeszerzes@neak.gov.hu
Phone
+36 12982509
Fax
+36 12982403
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
HUNGAROPHARMA Gyógyszerkereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Király Utca 12
Locality
Budapest
Postal code
1061
Country
HU
E-mail
tendercsoport@hungaropharma.hu
Phone
+36 13276700
Fax
+36 13276720
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
AbbVie Gyógyszerkereskedelmi Kft.
Street address
Lechner Ödön fasor 7.
Locality
Budapest
Postal code
1095
Country
HU
E-mail
bence.nagy@abbvie.com
Phone
+36 301958166

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
MSD Pharma Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Lechner Ödön fasor 8
Locality
Budapest
Postal code
1095
Country
HU
E-mail
nora.gerlei@merck.com
Phone
+36 309509866

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Roche (Magyarország) Gyógyszer- és Vegyianyagkereskedelmi Kft.
Street address
Edison Utca 1
Locality
Budaörs
Postal code
2040
Country
HU
E-mail
katalin.ban@roche.com
Phone
+36 23446784
Fax
+36 23446862

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Atlas Pharma Gyógyszernagykereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Dorottya Utca 1
Locality
Budapest
Postal code
1051
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@atlaspharma.hu
Phone
+36 18153100
Fax
+36 18153107

Organization data Organization in JSON