Hungary - Budapest: Various medicinal products

Release

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:2021-063923
Date
2021-02-08
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2020-488046

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Various medicinal products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-02-08 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:1
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre rádium-223-diklorid hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06017 rádium-223-diklorid; Keretmennyiség: 348,00 ampulla; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 1,00 ampulla.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet tenni Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:2
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre lapatinib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06061 lapatinib Keretmennyiség: 26 250 000,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/ 2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 35 000,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet tenni Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:3
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre afatinib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06022 afatinib Keretmennyiség: 1 960 000,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/ 2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 840,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet tenni Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:4
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre cetuximab hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06014 cetuximab Keretmennyiség: 10 218 700,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/ 2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 100,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:5
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre panitumumab hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06071 panitumumab Keretmennyiség: 4 678 200,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 100,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet. Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:6
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre alectinib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06001 alectinib Keretmennyiség: 61 454 400,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/ 2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 33 600,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet. Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:7
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre crizotinib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06072 crizotinib Keretmennyiség: 9 258 000,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/ 2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 12 000,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet. Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:8
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre trametinib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06007 trametinib Keretmennyiség: 35 040,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 7 005,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet. Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:9
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre dabrafenib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06019 dabrafenib Keretmennyiség: 5 871 000,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/ 2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 6 000,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet. Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:obj:10
Classification
CPV / 33690000
Description
A mindenkor hatályos 9/1993. (IV.2) NM rendelet szerint támogatott indikációkban kerül beszerzésre vemurafenib hatóanyag; OENO KÓD ÉS GYÓGYSZER HATÓANYAGÁNAK NEVE: 06020 vemura-fenib Keretmennyiség: 8 064 000,00 mg; Árurabattra vonatkozó információ: Ajánlatkérő a 16/2012. (II.16) Korm.rendelet 6. § (1) bekezdése alapján előírja árurabatt adásának kötelezettségét, melynek minimális mértéke 13 440,00 mg.; Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az Ajánlattevőnek részletes ajánlatot is csatolnia kell, az által megajánlott gyógyszer megnevezése, hatáserőssége, kiszerelési egysége, TTT-kódja, nyilvántartási száma feltüntetésével a dokumentációban meghatározottak szerint. Ajánlatot tenni csak az azonos nyilvántartási főszámon - függetlenül attól, hogy hány per szám van az adott főszámon belül - forgalombahozatlara engedélyezett gyógyszerre lehet. Az ajánlattevőnek a Felolvasólapon az adott készítmény kiírt Keretmennyiségre vonatkozó nettó ajánlati összárát kell megajánlania. Érvényes ajánlat feltétele a 9/1993.(IV.2.)NM rend.2/E.§(1) bekezdése szerinti tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció. A szerződéskötés feltétele: nyertes AT (és adott esetben a 2. helyezett AT) online tételes jelentési rendszerben történő sikeres minősítése. A megajánlott terméknek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie OGYÉI közhiteles nyilvántartásában és a PUPHA törzsben érvényesen szerepelnie kell az ajánlattételi határidő napján. A megajánlott terméknek továbbá legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell. Ajánlattevőnek továbbá szerepelnie kell a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ajánlatkérő a hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, és hogy ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban.Amennyiben nem az ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot adó nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedély jogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! A részletes műszaki tartalom és az ajánlat összeállításához szükséges bővebb információ a közbeszerzési dokumentumokban került kifejtésre.

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:0
Title
Rádium-223-diklorid
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:1
Title
Lapatinib
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:2
Title
Afatinib
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:3
Title
Cetuximab
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:4
Title
Panitumumab
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:5
Title
Alectinib
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:6
Title
Crizotinib
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:7
Title
Trametinib
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:8
Title
Dabrafenib
Date
2021-01-26
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2020-488046:award:9
Title
Vemurafenib
Date
2021-01-26
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő
Street address
Váci út 73/A.
Locality
Budapest
Postal code
1139
Country
HU
Contact name
Beleznai Gábor
E-mail
kozbeszerzes@neak.gov.hu
Phone
+36 12982509
Fax
+36 12982509
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Izinta Kereskedelmi Kft.
Street address
Konkoly-Thege Miklós út 29-33.
Locality
Budapest
Postal code
1121
Country
HU
E-mail
titkarsag@izinta.hu
Phone
+36 13922654
Fax
+36 19980696
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Bayer Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Alkotás út 50.
Locality
Budapest
Postal code
1123
Country
HU
E-mail
ekrtender@bayer.com
Phone
+36 308316142

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Atlas Pharma Gyógyszernagykereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Dorottya Utca 1
Locality
Budapest
Postal code
1051
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@atlaspharma.hu
Phone
+36 18153100
Fax
+36 18153107

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Medimpex Gyógyszer-nagykereskedelmi Zrt.
Street address
Rákospalotai Határút 2.
Locality
Budapest
Postal code
1158
Country
HU
E-mail
csoke.r@mpx.hu
Phone
+36 203101477

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Roche (Magyarország) Gyógyszer- és Vegyianyagkereskedelmi Kft.
Street address
Edison Utca 1
Locality
Budaörs
Postal code
2040
Country
HU
E-mail
katalin.ban@roche.com
Phone
+36 23446784
Fax
+36 23446862

Organization data Organization in JSON