Hungary - Budapest: Laboratory furniture

Release

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:2020-425519
Date
2020-09-11
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Laboratory furniture
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2020-09-11 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:1
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38436320
Description
1 darab fűthető mágneses keverő ajánlatkérő általi megvásárlása.— Férőhelyek száma: 15,— Maximális keverhető térfogat (vizes oldat) férőhelyenként: 1000 ml,— Fűtőlap: PTFE bevonattal ellátott alumínium ötvözet, vegyszerálló, jól tisztítható,— Digitális kijelző,— Beállítható túlfűtés elleni védelem,— Kiegészítő funkció: lassú indítás (a keverőbabot központosítja és gyorsítja),— Fordulatszám: 100-2000 ford/perc,— Hőmérséklet tartomány: szobahőtől 200-250 o— A készülék képes legyen arra, hogy a 250 ml-es Erlenmeyer-lombikban lévő kb. 100-120 ml vizes oldatot hevítse forrásig, illetve utána tartsa az oldatot forrásban.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.Termékismertető: ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termékmegnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyanadatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknekv aló megfelelősége megállapítható. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (ECREP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:2
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 39711130
Description
1 darab Laboratóriumi hűtőszekrény ajánlatkérő általi megvásárlása.— 520-610 literes, állítható polcok,— Polconkénti terhelhetőség: 60 kg-ig,— Hasznos rakodó felület polconként. 500-600 x 600-700 mm,— Automatikus leolvasztás,— Csurgalékvíz elpárologtatás,— Az ajtó nyitásának iránya megfordítható,— Áramkimaradás esetén legalább 48 órán át tartó jeltovábbítás a beépített akku segítségével,— A beállított hőmérséklet és a tényleges belső hőmérséklet legalább 2 ponton történő figyelése és összhangban tartása,— Mozgatás fékezhető kerekeken,— Külső: rozsdamentes acél,— A jobb helykihasználás érdekében a gépészeti berendezések a hűtő tetején legyenek elhelyezveAz ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:3
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 39713100
Description
1 darab Laboratóriumi mosogatógép+tartozékok ajánlatkérő általi megvásárlása.— Mosogatógép: Miele „Aqua Purificator G7749” vízlágyító berendezéshez csatlakoztatható— + hideg- és melegvíz csatlakozás,— Program befejezésekor automatikus ajtónyitás,— Szélesség: 590-610 mm— Tartozékok: benzines mintavételi palackok (0,5 és 1 literes), üvegpalackok, laborüvegek (pl. Erlenmeyer lombik, főzőpohár, mérőlombik, tölcsér, laborpalack, mérőhenger), pipetták (550 mm-es hosszig) mosogatására alkalmas injektorok, fúvókák, injektoros kocsik, betétek, kosarak és kiegészítőik— Szita, szűrőbetét a durva szennyeződések kiszűrésére (pl. üvegszilánk, laborüveg címke),— Adagoló modul folyékony lúgos tisztítószerekhez és adagoló modul folyékony vegyszerekhez (semlegesítő szer, öblítő).Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:4
Classification
CPV / 39180000
Description
1 darab Vertikális áramlású lamináris fülke ajánlatkérő általi megvásárlása.— Alapfelszereltség: üzemóra számláló, beépített világítás és UV lámpa, riasztási funkció (ventilátor meghibásodása esetén), szűrt levegő egyenletes eloszlását biztosító speciális membrán, kivehető rozsdamentes acél munkafelület, oldalsó üvegablakok és min. négy féle pozicióba állítható üvegablak, két HEPA szűrő,— Külső méret: max. 1400mm(W) x 810mm(D) x 1500mm(H),— Belső méret: max. 1300x645x740mm,— Egyéb tartozékok: állvány (Magasság: kb. 700mm)A beszerzés magában foglalja a beüzemelést is! A beépíthetőség megállapításához előzetes helyszínbejárás szükséges.Helyszín: Székhely (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.)Helyszíni bejárás megkezdésének időpontja: A közbeszerzési felhívás megjelenését (T. nap) követő 5. munkanap 8:00 óraAz ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:5
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38436800
Description
1 darab Minta homogenizáló (stomacher) ajánlatkérő általi megvásárlása.— Élelmiszer minták előzetes feldolgozására, gyors homogenizálására,— Térfogat: 80-400 ml mintatérfogathoz,— Méret: 300x180mm-es mintavevő zacskóhoz,— Sebesség: állítható (75-300rpm),— Időtartomány: 0-100perc,— Jellemzők: rozsdamentes acél belső és külső, üvegajtóval.A beszerzés magában foglalja a beüzemelést is!Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:6
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38311100
Description
1 darab Mérleg ajánlatkérő általi megvásárlása.— Portáptalajok, vegyszerek bemérésére,— Méréshatár: 610g,— Felbontás: 0,01g,— Standard deviáció: 0,02g,— Linearitás: 0,02g,— Válaszidő: 2s,— Mérlegtányér mérete: min. 160 x 140 mm (kör alakú mérlegtányér nem megfelelő!)A beszerzés magában foglalja a beüzemelést is!Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:7
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 44612000
Description
2 darab Dewar edény ajánlatkérő általi megvásárlása.— Sejtek folyékony nitrogénben történő tárolásához való tartály,— 25-35 literes térfogat,— az ajánlat tartalmazza a 4-8 kanisztert (30-70 mm átmérőjű x 25-50 cm magas), valamint a kaniszterekbe illeszkedő mintatartókat, melyek az általunk használt Nunc cryotube mintacsövek, ampullák befogadására alkalmasak,— A kaniszter-mintatartós rendszertől eltérő, de azonos funkciót biztosító műszaki megoldás is elfogadható, amennyiben lehetőséget ad a minták rendszerezett tárolására és adott mintacsoporthoz való könnyű, kis nitrogén veszteséggel járó hozzáférésre. görgős lábazat, nitrogén szintérzékelés, mely riasztó jelzés adására alkalmas, különösen alacsony nitrogén veszteség, egy utántöltéssel minimum 2 - 3 hétig legyen használható, a minták folyadék és gőzfázisban is elhelyezhetők legyenek.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:8
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 39711130
Description
1 darab Laboratóriumi hűtőszekrény ajánlatkérő általi megvásárlása.— 2-8 C fokos kb. 200-250 literes laboratóriumi hűtőszekrény beépített hőmérővelAz ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:9
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 48000000
Description
1 darab Kutatói modul ajánlatkérő általi megvásárlása.— ZETASizer Nano ZS típusú (már meglevő) készülékünkhöz illeszkedő, külön megvásárolható, dinamikus fényszórási adatok kutatási szintű elemzésére alkalmas ún. kutatói modul, mely továbbfejlesztett grafikus, riport- és adatkezelési lehetőségeket biztosít. A modullal együtt szállítandó számítógépes egység nagy felbontású monitoron (min 24” full HD) jeleníti meg a grafikus adatokat, lehetőséget biztosít színes nyomtatásra költséghatékony, pl. lézer technológiával A4-es méretben. A szállító cég vállalja a jelenleg tárolt adatok migrálását az új eszközre, valamint együttműködik az MHEK informatikusaival a készülék internet kapcsolatának kialakításában, valamint a MS Office telepítésében.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:10
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38436000
Description
1 darab Kémcsőzáró ajánlatkérő általi megvásárlása.— Alkalmas min 20 db 1,5-2 ml-es kémcső vagy min. 15 db 15 ml-es kémcső (mintacső) egyidejű rázására beállítható fordulatszámmal (legalább a 200-1000RPM tartományban), beállítható ideig (legalább a 10sec- 1 óra időintervallumban). Ajánlattevőnek olyan terméket kell megajánlani, ami képes fogadni a fent megjelölt méretű kis és nagy kémcsöveket is.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:11
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38432000
Description
1 darab Magas nyomású folyadékkromatográfhoz fluorescens detektor ajánlatkérő általi megvásárlása.— A detektor legyen vezérelhető a meglévő Agilent 1260 Infinity II folyadékkromatográfiás rendszer vezérlő szoftverével,— A detektor excitációs és emissziós monokromátorok tartománya legyen legalább 200-1200 nm között állítható,— Adatgyűjtési sebesség legyen legalább 145 Hz, és legyen alkalmas teljes spektrum (excitációs vagy emissziós) felvételére is az áramlás megállítása nélkül,— Az áramlási cella belső térfogata pedig legyen kisebb vagy egyenlő, mint 4 ul. Hullámhossz reprodukálhatóság legyen legalább ±0,2 nm valamint a pontossága ±3 nm,— Forgalmazó/gyártó rendelkezzen magyarországi szervizháttérrel.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:12
Classification
CPV / 39180000
Description
4 darab Vegyifülke ajánlatkérő általi megvásárlása.— 1 db 180cm-es vegyifülke: alul teljesen nyitott, 5db elektromos csatlakozóval, víz és nitrogén bevezetéssel, beépített világítással,— 1 db 150cm-es vegyifülke: alul 3x2 fiókos kialakítással, 5db elektromos csatlakozóval, víz és nitrogén bevezetéssel, beépített vákuummal, beépített világítással,— 1 db 150cm-es vegyifülke: alul 2 ajtós 2 fiókos kialakitással, bal oldalt és középen ajtós, jobb oldalt fiókos,víz és nitrogén bevezetéssel, beépített vákuummal, beépített világítással,— 1 db 150cm-es vegyifülke: alul 3x2 fiókos kialakítással, 5db elektromos csatlakozóval, 2 víz és 1 nitrogén bevezetéssel, 1 vízsugárszivattyúval, beépített világítással,— Mindegyik vegyifülkére vonatkozó feltételek: Antisztatikusan színterelt szénacél zártszelvény hordozó szerkezet. Sav- és lúgálló 50 mm vastag kompakt kompozit lemez belső borítás, Durcon (epoxi resin) munkalap anyagában azonos leöntővel (25x10 cm). Biztonsági ablak 3+3 ragasztott üveggel, 5 db dugaszoló aljzat, belső világítás, D160/200 elszívó csonk.A megajánlott ár tartalmazza a lecserélendő fülkék kibontását és az új beépítését! A beépíthetőség megállapításához előzetes helyszínbejárás szükséges.Helyszín: Székhely (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.)Helyszíni bejárás megkezdésének időpontja: A közbeszerzési felhívás megjelenését (T. nap) követő 5. munkanap 8:00 óraAz ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:13
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 48000000
Description
1 darab Elemző és kiértékelő rendszer ajánlatkérő általi megvásárlása.— min. 1000 akadályt tudjon kezelni,— zaj- és légszennyezettség modellek készítésére legyen alkalmas,— min. 256 GB kapacitású belső adattároló egység,— min. 4 GB közvetlen hozzáférésű memória,— min. 2,5 Ghz CPU, min. 14”-os kijelző (min. 1920x1080 felbontással),— vezeték nélküli kommunikáció (wireless és bluetooth),— hosszú akkumulátor-üzemidő (min. 6 óra),— min. IP51 védettség.Telepítéssel és felhasználói szintű oktatással együtt.A telepítés és oktatás 3 fő részére kerüljön megtartásra beüzemeléskor, vagy más előre egyeztetett időpontban a készülék beüzemelésének helyszínén. Ezek költségeit ajánlattevő viseli. Az oktatás végeztével az oktatott személyek olyan akkreditációt kapnak, mely értelmében tovább oktathatnak, és a továbboktatás során az ott oktatott személyek rendeltetésszerűen, garanciavesztés nélkül használhatják a leszállított terméket, tehát a továbboktatás eredménye azonos az ajánlattevő által végzett oktatással.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának, szállításának, beüzemelésnek továbbá oktatás végrehajtásának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:14
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38951000
Description
2 darab real time PCR készülék ajánlatkérő általi megvásárlása.— 48-lyukú hőblokk és optikai rendszer- normál és alacsony profilú csövekhez való használatra- automatikus magasságállítás csövekhez és lemezekhez egyaránt,— Ultraérzékeny CCD detektáló rendszer,— 5 csatornával és hosszúéletű LED-ekkel 50x28 mm fekete-fehér grafikus kijelző,— Master szoftver, melynek felhasználói felülete egységes, minden DT valós idejű eszközzel működtethető,— Beépített memória az aktuális futás adatainak vezérlésére és mentésére- valós idejű mennyiségi meghatározások, olvadási görbe, génexpresszió, mikroflóra biocenózisok,— SNP elemzések- offline futtatás automatikus leállítással vagy adattárolási móddal a végpontban,— Automatikus újraindítás / folytatás a véletlen váltakozó áramú áramkimaradás után. "további szabványok" funkció a kvantitáció - pontosságának javítására a korábbi futási szabványokkal. Nyitott rendszer, amely nem korlátozódik az adott reagensekkel / műanyagokkal való használatra,— Automatikus működtetésű húzórugó robot munkaállomásra való integráláshoz,— Termoblokk formátum: 48 (8x6) x 200 ul,— Fűtési sebesség, minimum átlagos 5,0 o— Hűtési sebesség, minimum átlagosan 2,5 o— A hőblokk hőmérséklettartománya 0 - 100 o— Hőmérséklet beállítási egység 0,1 oo— Hőmérséklet-egyenletesség blokkon belül +/- 0,15 o— Hőblokk fedél fűtés minumim 105 o— Csatornák: minimum 5; Spektrumtartomány: 470 - 750 nm,— AC feszültség és frekvencia 220 V, 50 Hz, Súly: 15-20 kg.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:15
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38437000
Description
2 darab Pipettázó feltét ajánlatkérő általi megvásárlása.— Üveg és műanyag pipettához (0,1-200 mL),— Fokozat nélkül állítható a motor és a pipettázás sebességeAz ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:16
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38437100
Description
4 darab Automata pipetta ajánlatkérő általi megvásárlása.— Eppendorf típusú vagy azzal egyenértékű, 0,1-2,5 μl tartományban működőEgyenértékűség a kiegészítő közbeszerzési dokumentumban részletezettek szerint.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:17
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38437100
Description
4 darab Automata pipetta ajánlatkérő általi megvásárlása.— Eppendorf típusú vagy azzal egyenértékű, 20-200 μl tartományban működőEgyenértékűség a kiegészítő közbeszerzési dokumentumban részletezettek szerint.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:18
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38437100
Description
4 darab Automata pipetta ajánlatkérő általi megvásárlása.— Eppendorf típusú vagy azzal egyenértékű, 2-20 μl tartományban működőEgyenértékűség a kiegészítő közbeszerzési dokumentumban részletezettek szerint.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:19
Classification
CPV / 39180000
Description
1 darab Hepa szűrővel ellátott Class II PCR fülke ajánlatkérő általi megvásárlása.— Dupla HEPA-szűrő, 99,999 % -os hatékonysággal a ≥ 0,3 μm-es részecskékhez,— Automatikus sebességkorrekciós rendszer eltömődött szűrővel szemben,— Hálózati kapcsoló kulcszárral,— Riasztások a következőkre: Áramkimaradás, vezérlőrendszer meghibásodása, nyitott ablak, alacsony és magas légáramlás, eltömődött szűrők,— Az ablaktömítés tökéletes légzárósága gázrugó által támogatott ablak segítségével,— Sima kamra falak és lekerekített sarkok forrasztás nélkül a könnyű tisztítás és a szennyezésmentesítés érdekében,— Rozsdamentes acél és levehető munkaasztalall,— DOP teszt bemenet,— eltelt időszámláló és 2 db. szabványos csatlakozóaljzat,— Opcionális elülső burkolat UV fény, tartóállvány, gáz és vákuumszelep,— HEPA szűrők: 99,995 % -os hatékonyság ≥0,3μm (H14 osztály az EN 1822 szerint). Munkaasztal: rozsdamentes acél,— Légáramlás-szabályozás: Mikroprocesszoros vezérlőrendszer LED kijelzővel és automatikus sebességkorrekcióval a szűrő ellenállásának növelése érdekében,— Ventilátor: Nagy hatékonyságú centrifugális típus, élettartamú kenésű csapágyakkal,— Fény: Nagy hatékonyság, ≥ 1 000 lux,— Zajszint: <55 dBA,— Standard tartozékok: Időszámláló, 2 db. főkapcsoló (2,5 A). Tápegység: 230 V - 50 Hz. Energiafogyasztás: 1200 W,— Belső méretek, minimum (Sz x Mé x Ma): 885x600x650mm.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:20
Classification
CPV / 39180000
Description
1 darab Kivezethető, Class II/B biológiai biztonsági fülke ajánlatkérő általi megvásárlása.— Mikroprocesszoros vezérléssel,— A nagy előlapi kijelző (az ülőhelyről könnyen látható) folyamatos leolvasást biztosít a vertikális és a beáramlási sebességek és a szűrőhasználat állapotáról,— Az ergonómikusan szögbe állított ablak minimum 8 oo— Belépési / levegő szűrő: HEPA H 14 EN 1822, 99,999 % 0,3 μm-es részecskeméret esetén. Építés: Az elülső részek lehetővé teszik a HEPA szűrők és más alkatrészek gyors cseréjét— A csendes működés <55 dBA-nál kényelmes munkakörnyezetet biztosít,— A megosztott rozsdamentes acél munkalap könnyen eltávolítható a tisztításhoz vagy autoklávozáshoz,— Normál kartámaszok, amelyek megakadályozzák a véletlen lezárást kabáthüvelyekkel. Tanúsítványok / Compliance. EN 12469 biztonsági szabványnak, a TUV Nord,— Méretek: Belső méretek WxHxD mm (hüvelyk), minimum: 1200 x 780 x 465 (47,2 x 30,7 x 18,3),— Munkalapfelület magassága (állítható) mm (hüvelyk) minimum: 750 és 950 között (30-37); Az első ablak appertúra, minimum: 200 mm,— Az első ablak maximális nyitási magassága, körülbelül, mm (hüvelyk): 535 (21),— Nettó súly kg körülbelül: ~ 170,— A megosztott munkatálca maximális súlyterhelése kg, minimum: 25, max 50,— Szellőztető rendszer: Kiramló / beáramló levegő térfogata, minimum m3 / h: 389; Kiáramló levegő térfogata, minimum, m3 / h: 505,— Szűrő specifikáció: H14 HEPA EN 1822 táp- / kiáramló-levegő szűrő, 99,995 % a legkevésbé áthatoló részecskeméretnél (mini-vésett)— További kiáramlási szűrő opció (AEF),— Teljesítmény: Hangnyomásszint, maximum dB (A): 55 (59).A beüzemelés az épületgépészettel történő egyeztetést követően a meglévő légkimenettel és légszivattyúval történő összekapcsolást is tartalmazza.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:21
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38513100
Description
1 darab Inverz, fáziskontraszt, video-mikroszkóp ajánlatkérő általi megvásárlása.— Megfigyelési mód: Ráeső és átmenő fény mező, polarizáció, fázis kontraszt,— Fejrész: Trinokuláris: 45 o— Interpupilláris távolság: 50 - 75 mm,— Dioptriás beállítás: A bal szemlencsén. Okulár: Extra széles mező, PL 10x / 22, „High Eyepoint”,— Objektívek: IOS LWD PLAN achromatikus 10 x; 20x; 40x gombaellenes kezeléssel. Mintafázis: Rögzített mintaasztal, méret: 250x160 mm; üvegből és fémből készült betétekkel. Opcionális mechanikai szakasz és oldalsó kiterjesztés,— Fókusz: Koaxiális durva és finom fókuszáló mechanizmus határértékkel, a minta objektív találkozásának megakadályozására,— Kondenzátor: LWD előre központosított kondenzátor, N.A 0,30, a munkatávolság 72 mm. A kondenzátor eltávolítható, hogy a munkatávolságot 150 mm-ig meghosszabbítsa,— Megvilágítás: Átvitel: X-LED8 fehér 8 W-os LED-es és fényintenzitás-szabályozással. OPTIKA C-B5 digitális feltét IM-3 mikroszkóphoz:— Digitális fényképezőgép felbontása: 5.1 MP (2592 x 1944),— Jelkimenet: USB 2.0,— Érzékelő mérete: 1 / 2,5 ",— Érzékelő technológia: CMOS,— Érzékelő típusa: Aptina CMOS,— Képformátum: 4/3; Pixel méret: 2,2 x 2,2 μm,— Keretsebesség teljes felbontása: 7 fps (2592 x 1944),— Frame rate különböző felbontásokon: 27 fps (1280x960); 90fps (640 x 480). Érzékenység: 0,53 V / lux-másodperc,— Jel / zaj viszony: 40,5 dB,— Dinamikus tartomány: 66,5 dB; ADC konverzió: 8 bit,— Színmélység: 1 bit; 4 bit; 8 bit; 24 bit,— Expozíciós idő: 0,294 msec - 2 mp. Binning: 1 × 1; 2 × 2; 4 × 4,— IR szűrő: 380-650 nm (IR-vágott szűrő),— Kamera teljesítmény: PC USB; C-mount: IGEN.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:obj:22
Classification
CPV / 39180000
Additional classifications
CPV / 38416000
Description
1 darab pH mérő ajánlatkérő általi megvásárlása.— PH mérő,— kettős LCD; 0÷14pH; 0÷60o— Mérési pontosság ±0,4o— automatikus kikapcsolás,— kézben tartható kompakt eszköz,— HOLD funkció (mért érték megtartása a kijelzőn),— pH plusz standard készlet a kalibrációhoz.Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítandó termék csomagolásának és szállításának költségeit. Kizárólag új (nem használt) termék ajánlható meg.AJÁNLATNAK TARTALMAZNIA KELL:ATnek csatolnia kell az adott rész tekintetében megajánlott termékre a gyártó által felügyelt termékismertetőt (másolati példányban). A gyártó által felügyelt termékismertető tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék cikkszámát, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt,amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. Ha a gyártó által felügyelt termékismertető nem magyar nyelvű, úgy csatolni szükséges a nem magyar nyelvű dokumentumot és annak magyar nyelvű fordítását is. AK gyártó által felügyelt termékismertető alatt az adott termék közvetlen gyártója vagy nem EU illetőségű gyártó esetén a gyártó vagy az EU illetőségű, meghatalmazott képviselője (EC REP) által kiadott, a termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti.A megajánlott 16/2012.(II.16.)Kr. 9.§(2) bek. alapján az orvostechnikai eszköz megfelelőségét AT az orvostechnikai eszközökről szóló rendeletben előírt gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és - ha az orvostechnikai eszköz forgalomba hozatalához az orvostechnikai eszközökről szóló rendelet alapján szükséges - CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal köteles igazolni és benyújtani az ajánlat részeként.

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:0
Title
Fűthető mágneses keverő
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:1
Title
Laboratóriumi hűtőszekrény
Date
2020-08-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:2
Title
Laboratóriumi mosogatógép + tartozékok
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:3
Title
Vertikális áramlású lamináris fülke
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:4
Title
Minta homogenizáló (stomacher)
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:5
Title
Mérleg
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:6
Title
Dewar edény
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:7
Title
Laboratóriumi hűtőszekrény
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:8
Title
Kutatói modul
Date
2020-08-18
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:9
Title
Kémcsőrázó
Date
2020-08-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:10
Title
Magas nyomású folyadékkromatográfhoz fluorescens
Date
2020-08-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:11
Title
Vegyifülke
Date
2020-08-13
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:12
Title
Elemző és kiértékelő rendszer
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:13
Title
Real time PCR készülék
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:14
Title
Pipettázó feltét
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:15
Title
Automata pipetta
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:16
Title
Automata pipetta
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:17
Title
Automata pipetta
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:18
Title
Hepa szűrővel ellátott Class II PCR fülke
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:19
Title
Kivezethető, Class II/B biológiai biztonsági fülke
Date
2020-08-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:20
Title
Inverz, fáziskontraszt, video-mikroszkóp
Date
2020-08-12
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2019-591048:award:21
Title
PH mérő
Date
2020-08-19
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Magyar Honvédség Egészségügyi Központ
Street address
Róbert Károly körút 44.
Locality
Budapest
Postal code
1134
Country
HU
Contact name
Dobrovolszki Mónika
E-mail
dobrovolszki.monika@hm.gov.hu
Phone
+36 14651800
Fax
+36 14651850
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
AQUA-TERRA LAB Kémiai Kereskedelmi Gyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Wartha Vince Utca 1/2.
Locality
Veszprém
Postal code
8200
Country
HU
E-mail
labor@aquaterra.hu
Phone
+36 88568710
Fax
+36 88560712
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
RK Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kőszál Utca 6.
Locality
Budapest
Postal code
1163
Country
HU
E-mail
horvath.ildiko@rktech.hu
Phone
+36 306418862
Fax
+36 14038375
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
TS Labor Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Attila Utca 126.
Locality
Budapest
Postal code
1047
Country
HU
E-mail
info@tslabor.hu
Phone
+36 12466844
Fax
+36 12034308
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
PCT Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Street address
Juhar Utca 10.
Locality
Mosonmagyaróvár
Postal code
9200
Country
HU
E-mail
pct@pct.hu
Phone
+36 96237199
Fax
+36 96576224
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
"KROMAT" Műszerforgalmazó Kft.
Street address
Péterhegyi Út 98.
Locality
Budapest
Postal code
1112
Country
HU
E-mail
tender@kromat.hu
Phone
+36 12482110
Fax
+36 13198547
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
VWR International Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Simon László U. 4.
Locality
Debrecen
Postal code
4034
Country
HU
E-mail
laszlo.pozsonyi@vwr.com
Phone
+36 304840442
Fax
+36 52470069
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ELEKTRO-OPTIKA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kaktusz Utca 22.
Locality
Érd
Postal code
2030
Country
HU
E-mail
info@elektrooptika.hu
Phone
+36 23520077
Fax
+36 23374965
Website
Link

Organization data Organization in JSON