Hungary - Gyula: Sterilisation, disinfection and hygiene devices

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:2018-436256
Date
2018-10-06
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Gyula: Sterilisation, disinfection and hygiene devices
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (120)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (folyosóra, nagy forgalmú helységekbe, látogatók számára is) műszaki jellemzői (42)
- Quality: 2.1. Akkumulátoros kivitel (tölthető) - előny a megléte (12)
- Quality: 2.2. Permetezéses technológia - előny a megléte (20)
- Quality: 2.3. Kiegészítőként rendelkezik 10 db, az akkumulátor külső töltéséhez alkalmas készlettel (pótakkumulátor, töltő, kábel) - előny a megléte (10)
- Quality: 3. Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (kórtermekbe, betegellátási pontokra) műszaki jellemzői (3)
- Quality: 3.1. Kulccsal zárható és ellenőrző ablakkal ellátott flakontartó test - előny a megléte (3)
- Quality: 4. Falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló műanyag berendezés (műanyag) műszaki jellemzői (10)
- Quality: 4.1. 1000 ml-es és 500 ml-es palack befogadására is alkalmas - előny a megléte (10)

Award criteria for item 2:
- Price (120)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. A kórházi folyamatokhoz illeszkedő egységes betegazonosító rendszer kiépítése műszaki jellemzői (55)
- Quality: 2.1. Kommunikáció a Labor informatikai rendszerrel oly módon, hogy a kémcsövek a karszalagokhoz rendeltek legyenek - előny a megléte (10)
- Quality: 2.2. Kommunikáció a Pándy Kálmán Tagkórház RIS rendszerével oly módon, hogy a betegazonosítást a RIS át tudja venni a klinikai rendszerből - előny a megléte (10)
- Quality: 2.3. Az érintett tagkórházak és telephelyek közötti kommunikáció (ugyanazzal a karszalaggal történő azonosítás) - előny a megléte (10)
- Quality: 2.4. Ápolási dokumentáció vezetésére is alkalmas vezeték nélküli vonalkód olvasó szállítása (100 db) és alkalmazása (olyan vonalkód olvasó, amelyik nem csak olvas) - előny a megléte (20)
- Quality: 2.5. Az adott beteg/eset/minta azonosítója kerüljön a HIS felhasználója számára az érintett folyamatokban megjelenítésre - előny a megléte (3)
- Quality: 2.6. A HIS rendszer támogassa az azonosítás gyakoriságára és eredményességére vonatkozó indikátorok szolgáltatását - előny a megléte (2)

Award criteria for item 3:
- Price (80)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. A kórházi folyamatokhoz illeszkedő mintakövető rendszer kiépítése műszaki jellemzői (30)
- Quality: 2.1. A rendszerhez tárgylemez nyomtató biztosítása - előny a megléte (10)
- Quality: 2.2. A rendszerből közvetlen lehessen kéréseket feladni, a HIS rendszer vagy adatkapcsolat leállása ne befolyásolja a kéréseket - előny a megléte (3)
- Quality: 2.3. Minden patológiai állomáson lehessen a felhasználó által előzetesen meghatározott listából a blokk(ok)hoz, metszet(ek)hez minőségi és/vagy mennyiségi jellemzőt fűzni - előny a megléte (2)
- Quality: 2.4. Minőségi okok miatt adjon lehetőséget a rendszer, blokkok vagy metszetek megállítására, mely automatikusan rögzítésre kerül - előny a megléte (2)
- Quality: 2.5. A rendszer rendelkezzen olyan felülettel, melyről részletes, személyre szabható statisztikai kimutatásokat és grafikonokat lehet készíteni - előny a megléte (2)
- Quality: 2.6. Admin felületről legyen személyre szabható felhasználói szinten a jogosultságok beállítása és általánosan a jelszó biztonsági és frissítési követelményeinek beállítása - előny a megléte (2)
- Quality: 2.7. A rendszer képes legyen mutatni a festésekhez használt reagensek mennyiségét, lejárati idejét és LOT számát - előny a megléte (3)
- Quality: 2.8. A rendszerben az elvégzett vizsgálatok multifilteres (több szűrési paramétert lehessen beállítani) módon legyenek kereshetők - előny a megléte (2)
- Quality: 2.9. A rendszer képes legyen a patológia tulajdonában álló IHC/ISH (BenchMark ULTRA, BechMark XT) festőautomatáknak közvetlenül a vonalkódon keresztül átadni a festési protokollokat - előny a megléte (2)
- Quality: 2.10. A rendszer metszet szinten képes legyen ellátni minden lemezt teljesen egyedi vonalkóddal, mely lehetőséget ad a lemez szintű folyamatok visszakeresésére - előny a megléte (2)

Award criteria for item 4:
- Price (50)
- Quality: Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)

Award criteria for item 5:
- Price (80)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. Környezetbarát, automata, porlasztásos záró fertőtlenítő rendszer műszaki jellemzői (30)
- Quality: 2.1. Rövid, maximum 60 perc behatási idő - előny a rövidebb idő (30)

Award criteria for item 6:
- Price (110)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. Környezetbarát, automata záró fertőtlenítő rendszer műszaki jellemzői (50)
- Quality: 2.1. Nem vegyi anyag tartalmú hatóanyag, környezetbarát, teljesen biztonságos az elektromos és egyéb berendezési tárgyakra és eszközökre - előny a megléte (40)
- Quality: 2.2. Rövid, maximum 60 perces fertőtlenítési folyamat - előny a rövidebb idő (10)

Award criteria for item 7:
- Price (110)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. Flexibilis endoszkóp tisztító-fertőtlenítő berendezés műszaki jellemzői (50)
- Quality: 2.1. A készülék alkalmas UH endoszkóp fertőtlenítésére - előny a megléte (10)
- Quality: 2.2. A készülék rendelkezik 7. csatorna csatlakoztatására alkalmas független csatorna csatlakozóval - előny a megléte (10)
- Quality: 2.3. Teljes ciklusidő maximum 30 perc - előny a rövidebb idő (30)
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-10-06 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:1
Classification
CPV / 33191000
Description
Kézhigiénés feltételek javítására szolgáló eszközök szállítása az alábbiak szerint:— 80 db Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (folyosóra, nagy forgalmú helységekbe, látogatók számára is)Falra szerelhető kivitelEU konform univerzális befogadó képesség 500 ml-es, valamint 1000 ml-es flakon tekintetébenKülönböző adagolás beállítási lehetőség (legalább 6 adagolás állítási lehetőség, a beállítható mennyiség 0,5 ml-enként legyen változtatható)— 80 db Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (kórtermekbe, betegellátási pontokra)Szenzoros adagoló 1000 ml-es flakonhozElemes vagy akkumulátoros kivitelÁllítható adagolási mennyiség (legalább 3 adagolás állítási lehetőség)EU-konform flakonokkal kompatibilisABS műanyag vagy fémház— 900 db Ágyvégre erősíthető kézfertőtlenítőszer-tartó eszközRozsdamentes acéldrótból hajlítottNem festett1000 ml-es flakon befogadására alkalmas— 200 db Falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló berendezés (fém)Alkalmas alkoholos kézfertőtlenítőszer és folyékony szappan adagolásáraFalra szerelhetőFém adagolóházFém, cserélhető pumpaÁllítható adagolási mennyiség (legalább 3 adagolás állítási lehetőség)EU-konform 1000 ml-es flakonokkal kompatibilis berendezésMűtőben és osztályon egyaránt kihelyezhető— 600 db Falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló berendezés (műanyag)ABS műanyag kivitelAz adagoló folyékony szappanokkal és alkoholos fertőtlenítőszerekkel is kompatibilisFront oldal felől cserélhető a palackCserélhető műanyag pumpávalÁllítható adagolási mennyiség (legalább 3 adagolás állítási lehetőség)1000 ml palack befogadására alkalmasA nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott eszközöknek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, felszerelése, telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.A betanítást valamennyi eszköz esetében 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:2
Classification
CPV / 33191000
Additional classifications
CPV / 35123000
CPV / 22455100
Description
1 db A kórházi folyamatokhoz illeszkedő egységes betegazonosító rendszer kiépítése az alábbiak szerint:— A fekvőbeteg ellátás betegazonosítása az elsődleges feladat, oly módon, hogy a fekvőbeteg osztályokon lévő betegek az ellátásuk alatti beavatkozás/vizsgálat/konzílium során is azonosítva legyenek— 62 000 db karszalag szállítása többféle méretben, a csecsemőtől a felnőtt méretig— Az azonosításhoz szükséges vezetékes 1 vagy 2 D-s vonalkód olvasó, 150 db— Az azonosításhoz szükséges vezeték nélküli 1 vagy 2 D-s vonalkód olvasó, 100 db— A betegazonosítás során használt egyedi azonosítók legyenek a HIS-ben a beteghez/esethez/mintához kapcsolva.A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott betegazonosító rendszernek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, a telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.A betanítást 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:3
Classification
CPV / 33191000
Additional classifications
CPV / 35123000
Description
1 db A kórházi folyamatokhoz illeszkedő mintakövető rendszer kiépítése az alábbiak szerint:— Legyen alkalmas a patológiára kerülő szövetminták vonalkódos azonosítására, és a feldolgozás nyomon követésére a laborba kerüléstől a leletkiadásig, ezzel minimálisra csökkentve a minták összekeverése, és a téves leletkiadás kockázatát,— A patológia igényeinek megfelelően a rendszer álljon egy szerverből, amelyen egyben a minta- és betegadatok rögzíthetőek, valamint kilenc (9 db) érintőképernyős munkaállomásból (all is one PC), továbbá 5 db asztali számítógép munkaállomásból monitorral az orvosi szobák metszetazonosítására. Mindegyik munkaállomáshoz vonalkód olvasó tartozzon a minták azonosítására. A rendszerhez szövettani kazettanyomtató tartozzon (indítóasztal), valamint szövettani tárgylemezekre a kinyomtatott címke 6 helyen álljon rendelkezésre a felragasztáshoz (vagy egy db tárgylemez nyomtató is megfelelő amennyiben automatizált kivitelű) /a metszés – szövettani festés helyén/. Továbbá egy darab lézernyomtató is legyen a rendszerbe integrálva az átadó helyiségben biztosítva,— A rendszert össze kell kötni az Ajánlatkérő HIS rendszerével (eMedsol), az ajánlatnak ezt is teljes körűen magában kell foglalnia.A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott mintakövető rendszernek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, a telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt. A nyertes ajánlattevő feladatát tervezés nem képezi.A betanítást 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:4
Classification
CPV / 33191000
Description
1 db Kézfertőtlenítési technika megfelelőségét mérő rendszer szállítása az alábbiak szerint:Kórházi használatraA rendszer az UV reagens anyagot tartalmazó szerrel történő kézbedörzsölés után méri a kézfelület lefedettségétHordozható kivitelA nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott eszköznek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, telepítése, az eszköz üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.A betanítást 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:5
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db Környezetbarát, automata, porlasztásos záró fertőtlenítő rendszer szállítása az alábbiak szerint:Alkalmas az egészségügyi ellátás területeire vonatkozó előírásoknak megfelelő záró-fertőtlenítéséreDekontaminálhatóAz alkalmazott biocid termék eredeti csomagolásban kerül felhasználásra, a kiszerelés (zárása) kizárja az esetleges újrafelhasználást, manipulálástA fertőtlenítési folyamat automatikusan megy végbe, az egyes fázisok végrehajtásáról dokumentáció készül (minőségügyi dokumentáció)Az alkalmazott biocid termék hatásspektruma: bactericid (MRSA), fungicid, micobactericid, virucid, sporocidA nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott eszközöknek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.A betanítást valamennyi eszköz esetében 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:6
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db Környezetbarát, automata záró fertőtlenítő rendszer szállítása az alábbiak szerint:Alkalmas az egészségügyi ellátás területeire vonatkozó előírásoknak megfelelő záró-fertőtlenítéséreAutomatizált rendszer. Terület felmérése, és ehhez rendelten a mennyiség és a ciklus idő kiszámítása.Széles spektrumú antimikrobiális hatás: bactericid (MDR kórokozók), fungicid, micobactericid, virucid, sporocidA nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott eszközöknek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.A betanítást valamennyi eszköz esetében 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:7
Classification
CPV / 33191000
Description
2 db Flexibilis endoszkóp tisztító-fertőtlenítő berendezés szállítása az alábbiak szerint:A berendezés elégítse ki az EN ISO 15883-4 szabvány előírásait: rendelkezzen automatikus csatorna nyomás és dugulás ellenőrzéssel, a szabvány követelményeinek (5.6) megfelelő vezérléstől független paraméter monitorozó egységgelA nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott eszközöknek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.A betanítást valamennyi eszköz esetében 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:0
Title
Szállítási szerződés kézhigiénés feltételek javítására szolgáló eszközök szállítására vonatkozóan
Date
2018-09-25
Status
active
Suppliers
ALLEGRO Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:1
Title
Szállítási szerződés a kórházi folyamatokhoz illeszkedő egységes betegazonosító rendszer kiépítésére vonatkozóan
Date
2018-09-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:2
Title
Szállítási szerződés a kórházi folyamatokhoz illeszkedő mintakövető rendszer kiépítésére vonatkozóan
Date
2018-09-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:3
Title
Szállítási szerződés kézfertőtlenítési technika megfelelőségét mérő rendszer szállítására vonatkozóan
Date
2018-09-14
Status
active
Suppliers
HandInScan Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:4
Title
Szállítási szerződés környezetbarát, automata, porlasztásos záró fertőtlenítő rendszer szállítására vonatkozóan
Date
2018-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:5
Title
Szállítási szerződés környezetbarát, automata záró fertőtlenítő rendszer szállítására vonatkozóan
Date
2018-09-14
Status
active
Suppliers
Dispomedic Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:award:6
Title
Szállítási szerződés flexibilis endoszkóp tisztító-fertőtlenítő berendezés szállítására vonatkozóan
Date
2018-09-24
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Békés Megyei Központi Kórház
Street address
Semmelweis utca 1.
Locality
Gyula
Postal code
5700
Country
HU
Contact name
Dr. Kovács Mihály gazdasági igazgató
E-mail
kovacsm@bmkk.eu
Phone
+36 66555201
Fax
+36 66441192
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ALLEGRO Kft.
Street address
Berlini utca 47–49.
Locality
Budapest
Postal code
1045
Country
HU
E-mail
info@allegro.hu
Phone
+36 13502107
Fax
+36 13291854

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
T-Systems Magyarország Zrt.
Street address
Budafoki út 56.
Locality
Budapest
Postal code
1117
Country
HU
E-mail
ledeczky.gabor@t-systems.hu
Phone
+36 305308166
Fax
+36 14521297

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Roche (Magyarország) Kft.
Street address
Edison utca 1.
Locality
Budaörs
Postal code
2040
Country
HU
E-mail
krisztina.marinkacsa@roche.com
Phone
+36 23446882
Fax
+36 23446890

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
HandInScan Zrt.
Street address
Arany János utca 55.
Locality
Debrecen
Postal code
4025
Country
HU
E-mail
arpad.toth@handinscan.com
Phone
+36 703843698

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Dentosz Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Gyöngytyúk utca 5., 1. em. 4.
Locality
Szeged
Postal code
6724
Country
HU
E-mail
szabolcski.szilvia@dentosz.com
Phone
+36 306879442

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Dispomedic Kft.
Street address
Gitár u. 15.
Locality
Budapest
Postal code
1105
Country
HU
E-mail
info@dispomedic.hu
Phone
+36 12624227
Fax
+36 12624227

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
MedNetwork Orvostechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kútvölgyi út 65. C. ép. fszt. 1.
Locality
Budapest
Postal code
1125
Country
HU
E-mail
info@mednetwork.hu
Phone
+36 13188697
Fax
+36 13188775

Organization data Organization in JSON