Hungary - Gyula: Sterilisation, disinfection and hygiene devices

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:2018-121233
Date
2018-03-20
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Gyula: Sterilisation, disinfection and hygiene devices
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (140)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (folyosóra, nagy forgalmú helységekbe, látogatók számára is) műszaki jellemzői (30)
- Quality: 2.1. Akkumulátoros kivitel (tölthető) – előny a megléte (10)
- Quality: 2.2. Permetezéses technológia – előny a megléte (10)
- Quality: 2.3. Kiegészítőként rendelkezik 10 db, az akkumulátor külső töltéséhez alkalmas készlettel (pótakkumulátor, töltő, kábel) – előny a megléte (10)
- Quality: 3. Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (kórtermekbe, betegellátási pontokra) műszaki jellemzői (3)
- Quality: 3.1. Kulccsal zárható és ellenőrző ablakkal ellátott flakontartó test – előny a megléte (3)
- Quality: 4. Falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló műanyag berendezés (műanyag) műszaki jellemzői (5)
- Quality: 4.1. 1000 ml-es és 500 ml-es palack befogadására is alkalmas – előny a megléte (5)
- Quality: 5. Környezetbarát, automata, porlasztásos záró fertőtlenítő rendszer műszaki jellemzői (3)
- Quality: 5.1. Rövid, maximum 60 perc behatási idő – előny a rövidebb idő (3)
- Quality: 6. Környezetbarát, automata záró fertőtlenítő rendszer műszaki jellemzői (13)
- Quality: 6.1. Nem vegyi anyag tartalmú hatóanyag, környezetbarát, teljesen biztonságos az elektromos és egyéb berendezési tárgyakra és eszközökre – előny a megléte (10)
- Quality: 6.2. Rövid, maximum 60 perces fertőtlenítési folyamat – előny a rövidebb idő (3)
- Quality: 7. Flexibilis endoszkóp tisztító-fertőtlenítő berendezés műszaki jellemzői (10)
- Quality: 7.1. A készülék alkalmas UH endoszkóp fertőtlenítésére – előny a megléte (3)
- Quality: 7.2. A készülék rendelkezik 7. csatorna csatlakoztatására alkalmas független csatorna csatlakozóval – előny a megléte (2)
- Quality: 7.3. Teljes ciklusidő maximum 30 perc – előny a rövidebb idő (5)

Award criteria for item 2:
- Price (120)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. A kórházi folyamatokhoz illeszkedő egységes betegazonosító rendszer kiépítése műszaki jellemzői (55)
- Quality: 2.1. Kommunikáció a Labor informatikai rendszerrel oly módon, hogy a kémcsövek a karszalagokhoz rendeltek legyenek – előny a megléte (10)
- Quality: 2.2. Kommunikáció a Pándy Kálmán Tagkórház RIS rendszerével oly módon, hogy a betegazonosítást a RIS át tudja venni a klinikai rendszerből – előny a megléte (10)
- Quality: 2.3. Az érintett tagkórházak és telephelyek közötti kommunikáció (ugyanazzal a karszalaggal történő azonosítás) – előny a megléte (10)
- Quality: 2.4. Ápolási dokumentáció vezetésére is alkalmas vezeték nélküli vonalkód olvasó szállítása (100 db) és alkalmazása (olyan vonalkód olvasó, amelyik nem csak olvas) – előny a megléte (20)
- Quality: 2.5. Az adott beteg/eset/minta azonosítója kerüljön a HIS felhasználója számára az érintett folyamatokban megjelenítésre – előny a megléte (3)
- Quality: 2.6. A HIS rendszer támogassa az azonosítás gyakoriságára és eredményességére vonatkozó indikátorok szolgáltatását – előny a megléte (2)

Award criteria for item 3:
- Price (80)
- Quality: 1. Jótállás időtartama (hónap, minimum 12 hónap, maximum 36 hónap) (20)
- Quality: 2. A kórházi folyamatokhoz illeszkedő mintakövető rendszer kiépítése műszaki jellemzői (30)
- Quality: 2.1. A rendszerhez tárgylemez nyomtató biztosítása - előny a megléte (10)
- Quality: 2.2. A rendszerből közvetlen lehessen kéréseket feladni, a HIS rendszer vagy adatkapcsolat leállása ne befolyásolja a kéréseket - előny a megléte (3)
- Quality: 2.3. Minden patológiai állomáson lehessen a felhasználó által előzetesen meghatározott listából a blokk(ok)hoz, metszet(ek)hez minőségi és/vagy mennyiségi jellemzőt fűzni - előny a megléte (2)
- Quality: 2.4. Minőségi okok miatt adjon lehetőséget a rendszer, blokkok vagy metszetek megállítására, mely automatikusan rögzítésre kerül - előny a megléte (2)
- Quality: 2.5. A rendszer rendelkezzen olyan felülettel, melyről részletes, személyre szabható statisztikai kimutatásokat és grafikonokat lehet készíteni - előny a megléte (2)
- Quality: 2.6. Admin felületről legyen személyre szabható felhasználói szinten a jogosultságok beállítása és általánosan a jelszó biztonsági és frissítési követelményeinek beállítása - előny a megléte (2)
- Quality: 2.7. A rendszer képes legyen mutatni a festésekhez használt reagensek mennyiségét, lejárati idejét és LOT számát - előny a megléte (3)
- Quality: 2.8. A rendszerben az elvégzett vizsgálatok multifilteres (több szűrési paramétert lehessen beállítani) módon legyenek kereshetők - előny a megléte (2)
- Quality: 2.9. A rendszer képes legyen a patológia tulajdonában álló IHC/ISH (BenchMark ULTRA, BechMark XT) festőautomatáknak közvetlenül a vonalkódon keresztül átadni a festési protokollokat - előny a megléte (2)
- Quality: 2.10. A rendszer metszet szinten képes legyen ellátni minden lemezt teljesen egyedi vonalkóddal, mely lehetőséget ad a lemez szintű folyamatok visszakeresésére - előny a megléte (2)
Award period
2018-04-24 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1.) Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1)-(2) bekezdéseiben és a Kbt. 63. § (1) bekezdésében foglalt kizáró okok bármelyike fennáll.
2.) Az ajánlattevőnek, valamint az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplőnek az ajánlatban a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (Kr.) 1. § (1) bekezdése alapján a Kr. 2-4. § és 6. § rendelkezéseinek megfelelően kitöltött Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum (ESPD) benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy nem tartozik a Kbt. 62. § (1)-(2) bekezdéseiben, valamint a Kbt. 63. § (1) bekezdésében foglalt kizáró okok hatálya alá.
Ajánlatkérő a kizáró okok fenn nem állásának ellenőrzése, vizsgálata során a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 8. § - 16. §-ai alapján jár el.
3.) A Kbt. 67. § (4) bekezdése alapján az ajánlatban be kell nyújtani az ajánlattevő arra vonatkozó nyilatkozatát, hogy nem vesz igénybe a szerződés teljesítéséhez a Kbt. 62. § (1)-(2) bekezdéseiben, valamint a Kbt. 63. § (1) bekezdésében foglalt kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót.
4.) Ajánlatkérő a kizáró okokat a minősített ajánlattevőkre vonatkozó követelményeknél szigorúbban határozta meg, azonban a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 12. § alkalmazása alapján minden olyan kizáró ok vonatkozásában, amelyet a minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékében való szereplés tényével ajánlattevő igazol, azon kizáró okokat ajánlatkérő igazoltnak fogad el.
5.) Ajánlattevőnek a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 13. §-ának megfelelően csatolnia kell a folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetében a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást. Ajánlattevőnek nyilatkoznia kell, hogy a cégügyében változásbejegyzési eljárás van-e folyamatban. Amennyiben ajánlattevő cégügyében változásbejegyzési eljárás nincs folyamatban, ajánlattevő az erre vonatkozó nemleges nyilatkozatot is köteles becsatolni.
6.) A kizáró okok előzetes, valamint végleges igazolására a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. § (7) bekezdése alapján a közbeszerzés megkezdését megelőzően kiállított igazolások is benyújthatóak (felhasználhatóak) mindaddig, ameddig az igazolásokban foglalt tény, illetve adat tartalma valós. Az ajánlatkérő – ellenkező bizonyításig – az adat valóságtartalmát az ajánlattevő erre vonatkozó külön nyilatkozata nélkül vélelmezi.
7.) Szakmai tevékenység végzésére vonatkozó alkalmasság előírása [Kbt. 65. § (1) bekezdés c) pont]: -

Economic/financial eligibility:

Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód:
P/1. Ajánlattevő a közbeszerzés valamennyi része esetében a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (Kr.) 19. § (1) bekezdés a) pontja alapján igazolja valamennyi pénzügyi intézménytől származó, valamennyi pénzforgalmi számlájáról szóló, az ajánlati felhívás feladásának napjánál nem régebbi keltezésű nyilatkozat alapján, hogy a pénzforgalmi számláján/számláin az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 24 hónapban 30 napot meghaladó sorba állítás volt-e.
Ajánlattevőnek a gazdasági és pénzügyi alkalmasság igazolása tekintetében a Kbt. 65. §, 67. § és 69. §-ában, valamint a Kr. 19. §-ában foglaltak alapján kell eljárnia.
Ajánlattevőnek az ESPD-ben elegendő nyilatkoznia arról, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek, nem szükséges a IV. szakaszban a részletes adatok megadása. Az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő az ESPD IV. szakaszának megfelelő kitöltésével nyilatkozik arról, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek. Ajánlatkérő az alkalmassági követelmények teljesítésének igazolásait az ajánlatok értékelése során, a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseire figyelemmel kérheti az ajánlattevőktől.

Economic/financial minimum level:

P/1. A közbeszerzés valamennyi része esetében alkalmatlan az ajánlattevő, ha bármely pénzügyi intézménytől származó nyilatkozat tartalma szerint bármelyik pénzforgalmi számláján az ajánlati felhívás feladásának napjától visszafelé számított 24 hónapban 30 napot meghaladó sorbaállítás volt.
Ajánlatkérő a sorba állítás fogalma alatt a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 2. § 25. pontja szerinti fogalmat érti.

Technical/professional eligibility:

Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód:
M/1. Az ajánlattevőnek a közbeszerzés valamennyi része esetében a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdésének a) pontja alapján csatolnia kell az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított három év legjelentősebb, betegbiztonság növelését célzó eszközök szállításainak ismertetését a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 22. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően.
Az igazolás vagy nyilatkozat tartalmazza legalább a következő adatokat: a szerződést kötő másik fél megnevezése, címe, elérhetősége, a szállítás tárgya, mennyisége, a közbeszerzés 2. és 3. része esetében az ellenszolgáltatás összege, a teljesítés ideje a kezdő és befejezési időpont feltüntetésével év/hó/nap pontossággal, továbbá nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e. Amennyiben az alkalmasságot igazolni kívánó a teljesítést közös ajánlattevőként végezte, az ismertetésben szerepelnie kell, hogy a teljesítésben milyen arányban (százalékban) vett részt. [321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdés a) pontja, 22. § (1)-(2) bekezdés].
Ajánlatkérő 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1a) bekezdésének a) pontja alapján a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett szállításokat veszi figyelembe.
Ajánlattevőnek a műszaki, illetve szakmai alkalmasság igazolása tekintetében a Kbt. 65. §, 67. § és 69. §-ában, valamint a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdés a) pontjában és 22. § (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak alapján kell eljárnia.
Ajánlattevőnek az ESPD-ben elég nyilatkoznia arról, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek, nem szükséges a IV. szakaszban a részletes adatok megadása. Az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő az ESPD IV. szakaszának megfelelő kitöltésével nyilatkozik arról, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek. Ajánlatkérő az alkalmassági követelmények teljesítésének igazolásait az ajánlatok értékelése során, a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseire figyelemmel kérheti az ajánlattevőktől.

Technical/professional minimum level:

M/1/1. A közbeszerzés 1. része esetében alkalmatlan az ajánlattevő, amennyiben nem rendelkezik az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított három évben összesen legalább.
— 300 db falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló berendezés és,
— 1 db flexibilis endoszkóp tisztító-fertőtlenítő berendezés.
Szállítására vonatkozó, az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően teljesített referenciával.
M/1/2. A közbeszerzés 2. része esetében alkalmatlan az ajánlattevő, amennyiben nem rendelkezik az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított három évben összesen legalább nettó 10 000 000 Ft értékű kórházi folyamatokhoz illeszkedő egységes betegazonosító rendszer kiépítésére és/vagy kórházi informatikai rendszer (HIS) rendszer kiépítésére vonatkozó, az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően teljesített referenciával.
M/1/3. A közbeszerzés 3. része esetében alkalmatlan az ajánlattevő, amennyiben nem rendelkezik az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított három évben összesen legalább nettó 10 000 000 Ft értékű kórházi folyamatokhoz illeszkedő mintakövető rendszer kiépítésére vonatkozó, az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően teljesített referenciával.
A referencia akkor tekinthető az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított három évben belül teljesítettnek, ha a teljesítés időpontja erre az időszakra esik.
Az M/1/1., M/1/2., M/1/3. alkalmassági követelmények egy vagy több szerződéssel is teljesíthetőek.
Az előírt alkalmassági követelményeknek a közös ajánlattevők a Kbt. 65. § (6) bekezdése szerint felelhetnek meg.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-03-20 - 2018-04-24

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:1
Classification
CPV / 33191000
Description
Higiénés feltételek javítására szolgáló eszközök szállítása az alábbiak szerint:
— 1 db Kézfertőtlenítési technika megfelelőségét mérő rendszer.
Kórházi használatra.
A rendszer az UV reagens anyagot tartalmazó szerrel történő kézbedörzsölés után méri a kézfelület lefedettségét.
Hordozható kivitel.
— 80 db Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (folyosóra, nagy forgalmú helységekbe, látogatók számára is).
Falra szerelhető kivitel.
EU konform univerzális befogadó képesség 500 ml-es, valamint 1000 ml-es flakon tekintetében.
Különböző adagolás beállítási lehetőség.
— 80 db Szenzoros kézfertőtlenítő fali adagoló berendezés (kórtermekbe, betegellátási pontokra).
Az 1000 ml-es szenzoros adagoló alkalmas 500 ml-es flakon használatára is.
Elemes vagy akkumulátoros kivitel.
Állítható adagolási mennyiség.
EU-konform flakonokkal kompatibilis.
— 900 db Ágyvégre erősíthető kézfertőtlenítőszer-tartó eszköz.
Rozsdamentes acéldrótból hajlított.
Nem festett.
1000 ml-es flakon befogadására alkalmas.
— 200 db Falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló berendezés (fém).
Alkalmas alkoholos kézfertőtlenítőszer és folyékony szappan adagolására.
Falra szerelhető.
Fém adagolóház.
Fém, cserélhető pumpa.
Állítható adagolási mennyiség.
EU-konform 1000 ml-es flakonokkal kompatibilis berendezés.
Műtőben és osztályon egyaránt kihelyezhető.
— 600 db Falra szerelhető könyökkaros folyékony szappan és/vagy fertőtlenítőszer adagoló berendezés (műanyag).
ABS műanyag kivitel.
Az adagoló folyékony szappanokkal és alkoholos fertőtlenítőszerekkel is kompatibilis.
Front oldal felől cserélhető a palack.
Cserélhető műanyag pumpával.
Állítható adagolás.
1000 ml palack befogadására alkalmas
— 2 db Környezetbarát, automata, porlasztásos záró fertőtlenítő rendszer.
Alkalmas az egészségügyi ellátás területeire vonatkozó előírásoknak megfelelő záró-fertőtlenítésére.
Dekontaminálható.
Az alkalmazott biocid termék eredeti csomagolásban kerül felhasználásra, a kiszerelés (zárása) kizárja az esetleges újrafelhasználást, manipulálást.
A fertőtlenítési folyamat automatikusan megy végbe, az egyes fázisok végrehajtásáról dokumentáció készül (minőségügyi dokumentáció).
Az alkalmazott biocid termék hatásspektruma: bactericid (MRSA), fungicid, micobactericid, virucid, sporocid.
— 2 db Környezetbarát, automata záró fertőtlenítő rendszer.
Alkalmas az egészségügyi ellátás területeire vonatkozó előírásoknak megfelelő záró-fertőtlenítésére.
Automatizált rendszer. Terület felmérése, és ehhez rendelten a mennyiség és a ciklus idő kiszámítása.
Széles spektrumú antimikrobiális hatás: bactericid (MDR kórokozók), fungicid, micobactericid, virucid, sporocid.
— 2 db Flexibilis endoszkóp tisztító-fertőtlenítő berendezés.
A berendezés elégítse ki az EN ISO 15883-4 szabvány előírásait: rendelkezzen automatikus csatorna nyomás és dugulás ellenőrzéssel, a szabvány követelményeinek (5.6) megfelelő vezérléstől független paraméter monitorozó egységgel.
A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott eszközöknek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, felszerelése, telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.
A betanítást valamennyi eszköz esetében 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.
A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:2
Classification
CPV / 33191000
Additional classifications
CPV / 35123000
CPV / 22455100
Description
1 db A kórházi folyamatokhoz illeszkedő egységes betegazonosító rendszer kiépítése az alábbiak szerint:
— A fekvőbeteg ellátás betegazonosítása az elsődleges feladat, oly módon, hogy a fekvőbeteg osztályokon lévő betegek az ellátásuk alatti beavatkozás/vizsgálat/konzílium során is azonosítva legyenek,
— 62 000 db karszalag szállítása többféle méretben, a csecsemőtől a felnőtt méretig,
— Az azonosításhoz szükséges vezetékes 1 vagy 2 D-s vonalkód olvasó, 150 db,
— Az azonosításhoz szükséges vezeték nélküli 1 vagy 2 D-s vonalkód olvasó, 100 db,
— A betegazonosítás során használt egyedi azonosítók legyenek a HIS-ben a beteghez/esethez/mintához kapcsolva.
A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott betegazonosító rendszernek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, a telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt.
A betanítást 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.
A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-121233:obj:3
Classification
CPV / 33191000
Additional classifications
CPV / 35123000
Description
1 db A kórházi folyamatokhoz illeszkedő mintakövető rendszer kiépítése az alábbiak szerint:
— Legyen alkalmas a patológiára kerülő szövetminták vonalkódos azonosítására, és a feldolgozás nyomon követésére a laborba kerüléstől a leletkiadásig, ezzel minimálisra csökkentve a minták összekeverése, és a téves leletkiadás kockázatát,
— A patológia igényeinek megfelelően a rendszer álljon egy szerverből, amelyen egyben a minta- és betegadatok rögzíthetőek, valamint kilenc (9 db) érintőképernyős munkaállomásból (all is one PC), továbbá 5 db asztali számítógép munkaállomásból monitorral az orvosi szobák metszetazonosítására. Mindegyik munkaállomáshoz vonalkód olvasó tartozzon a minták azonosítására. A rendszerhez szövettani kazettanyomtató tartozzon (indítóasztal), valamint szövettani tárgylemezekre a kinyomtatott címke 6 helyen álljon rendelkezésre a felragasztáshoz (vagy egy db tárgylemez nyomtató is megfelelő amennyiben automatizált kivitelű) /a metszés – szövettani festés helyén/. Továbbá egy darab lézernyomtató is legyen a rendszerbe integrálva az átadó helyiségben biztosítva,
— A rendszert össze kell kötni az Ajánlatkérő HIS rendszerével (eMedsol), az ajánlatnak ezt is teljeskörűen magában kell foglalnia.
A nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott mintakövető rendszernek a teljesítés helyére történő leszállítása, a fuvareszközről való lerakása, a működési helyére történő beállítása, a telepítése, az eszközök üzembe helyezése, a betanítás, valamint az üzembe helyezést követően a javítás, a meghibásodott alkatrészek cseréje a jótállási időszak alatt. A nyertes ajánlattevő feladatát tervezés nem képezi.
A betanítást 4 fő részére, a betanításhoz szükséges időtartamban, de minimum 2 órában kell biztosítani.
A részletes műszaki leírást és a szerződéstervezetet a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Békés Megyei Központi Kórház
Street address
Semmelweis utca 1.
Locality
Gyula
Postal code
5700
Country
HU
Contact name
Dr. Kovács Mihály gazdasági igazgató
E-mail
kovacsm@bmkk.eu
Phone
+36 66555201
Fax
+36 66441192
Website
Link

Organization data Organization in JSON