Hungary - Budapest: Software package and information systems

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-517709:2018-254642
Date
2018-06-14
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-517709:obj:1
Classification
CPV / 48000000
Additional classifications
CPV / 72260000
Description
Keretmegállapodás kötése a központosított közbeszerzési rendszerről, valamint a központi beszerző szervezet feladat- és hatásköréről szóló 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények által korábban beszerzett nyílt szabványú szoftverlicencek bővítésére, kiegészítésére, meghosszabbítására, verzió-követésére, cseréjére, valamint új nyílt szabványú szoftverlicencek beszerzésére és szoftverlicencekhez kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére.
Az Ajánlatra vonatkozó információk:
1. Árubeszerzés, maximum 5600 db árlista soron a műszaki leírásban előírt kötelező árlista sorok megajánlásával kormányzati alapcsomagra kell ajánlatot benyújtani, a közbeszerzési dokumentum mellékletét képező xlsx-fájl szerint. A közbeszerzési dokumentációban meghatározottak szerint termékcsoportonként minimum 1 termék megajánlása kötelező, ugyanazon termék több termékcsoportban nem szerepelhet. Az operációs rendszerek esetében minimum 1 szerver, és minimum 1 kliens operációs rendszert kell megajánlani.
2. Az ajánlatkérő jelen eljárásban nyílt szabványú szoftverlicencekre fogad el ajánlatot.
3. A termékkörök magukba foglalják a 168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó intézmények által korábban beszerzett nyílt szabványú szoftverlicencek bővítését, kiegészítését, meghosszabbítását, verzió-követését, cseréjét; új nyílt szabványú szoftverlicencek beszerzését; szoftverekhez kapcsolódó szolgáltatások teljesítését.
4. Minden megajánlani kívánt termékhez ún. minimálisan biztosított terméksupportot is kell ajánlani a közbeszerzési dokumentumban meghatározottak szerint.
5. A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésére figyelemmel a műszaki leírásban előírt megnevezés a tárgy jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja, a felhívásban vagy a közbeszerzési dokumentumokban szerepeltetett meghatározott gyártmány, eredet, típus megnevezése mellett minden esetben hozzá értendő a "vagy azzal egyenértékű” kifejezés. Az ajánlatkérő olyan termékeket tekint egyenértékűnek, amelyek a közbeszerzési dokumentációban meghatározott műszaki feltételeknek megfelelnek.
6. A Kbt. 81.§ (4) bekezdése alapján ajánlatkérő a bírálatnak az aránytalanul alacsony ár vagy költség vizsgálatára vonatkozó részét az ajánlatok értékelését követően végzi el. Ajánlatkérő csak az értékelési sorrendben a keretszám szerinti legkedvezőbb ajánlat tekintetében vizsgálja az ár vagy költség aránytalanul alacsony voltát, és alkalmazza szükség esetén a 72. § szerinti eljárást. A Kbt. 81.§ (5) bekezdés alapján ajánlatkérő az ajánlatok bírálatát - az egységes európai közbeszerzési dokumentumban foglalt nyilatkozat alapján - az ajánlatok értékelését követően végzi el. Ajánlatkérő csak az értékelési sorrendben a keretszám szerinti legkedvezőbb ajánlatok tekintetében végzi el a bírálatot.
7. Ajánlatkérő a piaci vagy műszaki változások következtében az állami normatíva rendszerben meghatározottakon felül, az általános és a részletes termék műszaki követelményekre vonatkozóan további követelményeket írt elő oly módon, hogy az állami normatívában rögzített tulajdonságok és termékadatok mentén határoz meg kötelező követelményeket az eljárás során megajánlható termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban a közbeszerzési dokumentumokban foglaltak szerint.
8. Ajánlatkérő a Kbt. 75. § (6) bek. alapján megadja, hogy az eljárásban nem alkalmazza a 75. § (2) bek. e) pontját.
9. Környezetvédelmi szempontok érvényesítése érdekében (Zöld közbeszerzés) és a licenc jellegéből adódóan a licenckulcsokat elektronikus úton kell átadni. Amennyiben a licenckulcs más módon is rendelkezésre áll és azok kiszállítására kerül sor, akkor az árnak tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság
Street address
Andor utca 47–49.
Locality
Budapest
Postal code
1119
Country
HU
Contact name
Hegedüs Tibor
E-mail
kozbeszerzes@kef.gov.hu
Phone
+36 17955222
Fax
+36 17950432
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft., Corollis Kft., EURO ONE Számítástechnikai Zrt., HUMANsoft Kft., Innomatrix Services Kft., M&M Computer Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft., S&T Consulting Hungary Kft.
Street address
Neumann János u. 1/E.
Locality
Budapest
Postal code
1117
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
TIGRA Kft., 99999 Informatika Kft., ALOHA Informatika Kft., FORNAX ICT Kft., IMG Solution Kft., KÜRT Zrt., KVENTA Kft., LicensePort Zrt., M&S Informatikai Zrt., NETvisor Zrt., Sysman Informatikai Zrt., ULYSSYS Kft.
Street address
Törökőr utca 2.
Locality
Budapest
Postal code
1145
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Invitech Megoldások Zrt., Delta Systems Kft., Dimension Data Magyarország Kft., Grepton Zrt., Telvice Kft., Szinva Net Zrt.
Street address
Edison u. 4.
Locality
Budaörs
Postal code
2040
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
WSH Kft., ASH Szoftverház Kft., CompuTREND Zrt., Nádor Rendszerház Kft., Symmetria Magyarország Zrt., Webstar Csoport Kft.
Street address
Budafoki út 97.
Locality
Budapest
Postal code
1117
Country
HU

Organization data Organization in JSON