Bulgaria - Sofia: IT services: consulting, software development, Internet and support

Release

ID
ocds-pyfy63:2024-044318:2024-044318
Date
2024-01-23
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2024-044318
Releases
2024-01-23 (ocds-pyfy63:2024-044318:2024-044318)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: IT services: consulting, software development, Internet and support
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (30 %)
- Quality: Техническа оценка (70 %)
Award period
2024-02-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания, свързани с годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания, свързани с икономическото и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

1. Участниците трябва да прилагат стандарти за управление на качеството: Система за управление на качеството БДС ЕN ISO 9001:2015 или еквивалентен с обхват сходен с предмета на обществената поръчка.2. Участниците трябва да разполагат с персонал и ръководен състав, които да притежават необходимата професионална компетентност за изпълнение на всички дейности, включени в обхвата на обществената поръчка. В екипа на участника трябва да бъдат включени най-малко следните експерти:

Technical/professional minimum level:

1. За сходен предмет на обществената поръчка се счита обхват в областта на: поддръжка на оборудване и/или софтуер и/или лицензи. Обстоятелството се удостоверява в Част IV: „Критерии за подбор”, раздел Г: стандарти за осигуряване на качеството от ЕЕДОП. Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, моля, посочете: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа, точно позоваване на документа. В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1 т. 2 от ЗОП изискването се удостоверява с копия на сертификати за управление на качеството.2. Минимум 1 брой експерт, който да обезпечи дейностите по ръководене на проекта, който да притежава: - квалификация за ръководене на проекти в резултат на успешно преминат сертификационен изпит на организации като PMI или Prince или еквивалентни; - знания и умения за внедряване и управление на процеси по управление на ИТ поддръжката и успешно преминати сертификационни изпити по ITIL Foundation или еквивалентни.Минимум 1 брой експерт, който да обезпечи дейностите по управление на ИТ услугите, който да притежава знания и умения в областта на управлението на услугите, в резултат на успешно премината специализирана сертификационна програма, като ITIL Foundation или еквивалентна;Минимум 1 брой експерт, който да обезпечи дейностите по мрежова сигурност и кибер-защита, който да притежава професионална квалификация за мрежова сигурност в резултат на успешно преминат сертификационен изпит минимум CCNP Security и CEH или еквивалентни;Минимум 1 брой експерт, който да обезпечи дейностите по поддръжка на мрежи и комуникации, който да притежава квалификация за дизайн, внедряване и поддръжка на IP-базирани мрежи и успешно преминати сертификационни изпити минимум CCNP и CCS - Enterprise Design или еквивалентни.Минимум 1 брой експерт, който да обезпечи дейностите по поддръжка на сървърно и сторидж оборудване, който да притежава опит в изпълнението на минимум 1 (един) проект или отделни дейности в изпълнението на 1 (един) проект, свързани с поддръжка на сървърно и сторидж оборудване.Забележка: Участникът трябва да предложи различни лица за всяка една длъжност от Екипа за изпълнение.Обстоятелството се удостоверява в Част IV: „Критерии за подбор”, раздел В „Технически и професионални способности“.В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1 т. 2 от ЗОП поставеното изискване се доказва с документи по чл. 64, ал. 1, т. 6 от ЗОП: Списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, както и документи, които доказват професионална компетентност на лицата.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2024-01-23 - 2024-02-22
Value
1 050 000.00 BGN
Minimum value
1 050 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2024-044318:obj:1
Classification
CPV / 72000000
Description
Настоящата поръчка се провежда във връзка с необходимостта от предоставяне на комплексна услуга за осигуряване на поддръжка и развитие на ИТ инфраструктурата в „Българско Национално радио“.Наличните системи и отговорният брой служители създават предпоставки за използване на външни ИТ услуги /Outsourcing/ по отношение на следните основни аспекти:• Наличие на множество повторяеми задачи;• Необходимост от развитие, модернизиране и усъвършенстване на ИТ инфраструктурата и бизнес приложенията;Участникът в предложението за изпълнение трябва да опише: -Дейностите по наблюдение, управление и оптимизиране на ИТ системите;- Процедура за управление на инциденти, процедура за управление на проблеми;- Конкретни дейности при изпълнение на поддръжката;- Подход за управление на идентифицираните от Възложителя рискове.Подробна информация за изпълнението на обществената поръчка се съдържа в Раздел ll "Технически спецификации и изисквания към изпълнението на обществената поръчка" от Документацията за участие.

Parties

Roles
buyer
Organization name
BaLGARSKO NATsIONALNO RADIO
Street address
bul. DRAGAN TsANKOV No. 4
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1040
Country
BG
Contact name
Desislava Voroshilova Lilova
E-mail
desislava.lilova@bnr.bg
Phone
+359 29336723
Fax
+359 29336307
Website
Link

Organization data Organization in JSON