Bulgaria - Asenovgrad: Event services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-785191:2023-785191
Date
2023-12-26
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-785191
Releases
2023-12-26 (ocds-pyfy63:2023-785191:2023-785191)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Asenovgrad: Event services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (40)
- Quality: Професионална компетентност на екипа за изпълнение на поръчката (60)
Award period
2024-01-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания, свързани с годност (правоспособност) на участниците за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Изисква се участникът в процедурата за последните три приключили финансови години да е реализирал минимален общ оборот в размер не по-малък от 700 000,00 (седемстотин хиляди) лева без ДДС. Изисква се участникът в процедурата за последните три приключили финансови години да е реализирал минимален специфичен оборот в сферата, попадаща в предмета на поръчката в размер на 350 000,00 (триста и петдесет хиляди) лева без ДДС. Под „сфера, попадаща в предмета на поръчката“ следва да се разбира дейности/услуги по организиране и/или провеждане на публични събития и/или комуникационни кампании или еквивалентни. Ако участникът е обединение, което не е юридическо лице, съответствието с критерия за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. При подаване на оферта, информацията относно изискването се посочва от участника в ЕЕДОП, в съответствие с указанията за попълването му, приложени към настоящата документация. Съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време след отварянето на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.В тези случаи, както и при сключване на договор за изпълнение на поръчката, съответствието с изискването се доказва с представянето на: 1. удостоверения от банки или 2. годишните финансови отчети или техни съставни части, когато публикуването им се изисква съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен, или 3. справка за общия оборот и за оборота в сферата, попадаща в обхвата на поръчката (в свободен текст). Информацията по т. 2 и т. 3 обхваща последните три приключили финансови години, като информацията може да обхваща и по-кратък период в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си. Когато по основателна причина участник не е в състояние да представи поисканите от Възложителя документи, той може да докаже своето икономическо и финансово състояние с помощта на всеки друг документ, който Възложителят приеме за подходящ.

Economic/financial minimum level:

Изисква се участникът в процедурата за последните три приключили финансови години да е реализирал минимален общ оборот в размер не по-малък от 700 000,00 (седемстотин хиляди) лева без ДДС. Изисква се участникът в процедурата за последните три приключили финансови години да е реализирал минимален специфичен оборот в сферата, попадаща в предмета на поръчката в размер на 350 000,00 (триста и петдесет хиляди) лева без ДДС. Под „сфера, попадаща в предмета на поръчката“ следва да се разбира дейности/услуги по организиране и/или провеждане на публични събития и/или комуникационни кампании или еквивалентни.

Technical/professional eligibility:

През последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, участникът трябва да е изпълнил поне две услуги с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката. Сходни услуги с предмета на поръчката са: дейности/услуги по организиране и/или провеждане на публични събития и/или комуникационни кампании или еквивалентни.*ВАЖНО: При попълване на ЕЕДОП, участникът в процедурата трябва да има предвид, че дейностите се считат за изпълнени, когато са приети от съответния възложител до датата на представяне на офертата. В случаите, в които участникът декларира изпълнени от него дейности, при изпълнението на които е участвал като партньор в обединение или като подизпълнител, се описва само тази част от дейностите, които участникът сам е изпълнил и за които може да предостави съответните доказателства.При подаване на оферта, информацията относно изискването се посочва от участника в ЕЕДОП, в съответствие с указанията за попълването му, приложени към настоящата документация.Съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време след отварянето на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.В тези случаи, както и при сключване на договор за изпълнение на поръчката, съответствието с изискването се доказва с представянето на:Списък на услугите, идентични или сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, придружен с документи, които доказват извършването на услугата.

Technical/professional minimum level:

През последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, участникът трябва да е изпълнил поне две услуги с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката. Сходни услуги с предмета на поръчката са: дейности/услуги по организиране и/или провеждане на публични събития и/или комуникационни кампании или еквивалентни.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-12-26 - 2024-01-22
Value
358 020.00 BGN
Minimum value
358 020.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-785191:obj:1
Classification
CPV / 79952000
Description
Предметът на настоящата поръчка е „Провеждане на инфрмационна кампания за населението в община Асеновград в рамките на проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Асеновград“, финансиран по Програма „Околна среда“ 2021-2027 г.Целта на поръчката е да се избере квалифициран консултант, който да подпомогне община Асеновград за подготовка, организация и провеждане на информационна кампания за населението в общината за прилагане на мерки за подобряване качеството на въздуха в рамките на проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Асеновград“.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA ASENOVGRAD
Street address
pl. akad. NIKOLAY HAYTOV No..9
Locality
gr.Asenovgrad
Postal code
4230
Country
BG
Contact name
Vesela Malinova
E-mail
zopasenovgrad@abv.bg
Phone
+359 33120250
Fax
+359 33165156
Website
Link

Organization data Organization in JSON