Bulgaria - Haskovo: Technical inspection and testing services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-781683:2023-781683
Date
2023-12-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-781683
Releases
2023-12-22 (ocds-pyfy63:2023-781683:2023-781683)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Haskovo: Technical inspection and testing services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2024-01-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът, съгласно чл.1, ал. 3 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието (ЗНАООС), следва да е акредитиран от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ (ИА БСА) като Орган за контрол от вид „С“ (ОКС)/ Орган за контрол от вид „А“ (ОКА), с обхват включващ контрол на следните електрозащитни средства: диелектрични ръкавици, диелектрични галоши, диелектрични боти, указатели за напрежение, изолиращи щанги, изолиращи щанги за преносими заземители, изолиращи клещи.Доказване на съответствието с поставения от Възложителя критерий се удостоверява чрез представяне на заверено копие на валиден сертификат за акредитация, издаден от ИА БСА.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП, който при подаване на офертата се предоставя в електронен вид. ЕЕДОП се представя и за подизпълнителите/третите лица, ако има такива /ако еприложимо/.Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да е изпълнил за последните три години, считано от датата на подаване на офертата, услуги с предмет, идентичен или сходен* с предмета на поръчката.Доказва се с представянето на списък на услугите, които са идентични или сходни* с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите.Към списъка се прилага доказателство за извършената услуга (заверено от участника копие). Документите, които са на чужд език се представят и в превод на български език.* Под услуги с предмет сходен с предмета на поръчката, следва да се разбира: изпитване/контрол на електрозащитнисредства за напрежение в обхвата от 6 кV до 400 кV, включително.2. Участникът да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.Доказва се с представянето на декларация, съдържаща списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, вкойто е посочена професионална компетентност на лицата - (оригинал).При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване наинформацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП в електронен формат.Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника, определен за изпълнител, прези сключването на договора за обществената поръчка. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица (ако е приложимо), ако има такива.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, поне една услуга с предмет идентичен или сходен* с предмета на поръчката.* Под услуги с предмет сходен с предмета на поръчката следва да се разбира: изпитване/контрол на електрозащитни средства за напрежение в обхвата от 6 кV до 400 кV, включително.2. Участникът да разполага с не по-малко от 1 (един) специалист, притежаващ валидно удостоверение за придобита минимум четвърта квалификационна група за безопасност при работа в електрически уредби и мрежи, съгласно Правилника за безопасност и здраве при работа в електрически уредби на електрически и топлофикационни централи и по електрически мрежи (ПБЗРЕУЕТЦЕМ).
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-12-22 - 2024-01-22
Value
17 000.00 BGN
Minimum value
17 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-781683:obj:1
Classification
CPV / 71630000
Description
В обектите на ЕСО ЕАД, управление МЕР Хасково (отдел Хасково и отдел Кърджали ) се използват следните електрозащитни средства:• Диелектрични ръкавици;• Диелектрични боти;• Изолационни щанги от 6 до 35 кV;• Щанги за поставяне на преносими заземители от 6 до 400 кV;• Указатели за напрежение от 6 до 400 кV.Съгласно изискванията на НАРЕДБА №22 от 8.05.2006 г. за изпитване на електрозащитни средства в експлоатация, електрозащитните средства трябва периодично да бъдат изпитвани.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MREZhOVI EKSPLOATATsIONEN RAYON - HASKOVO
Street address
DOBRUDZhA No..6
Locality
gr.Haskovo
Postal code
6300
Country
BG
Contact name
Elena Nedyalkova Nikolova
E-mail
Elena.N.Nikolova@hs.eso.bg
Phone
+359 38608114
Website
Link

Organization data Organization in JSON