Bulgaria - Asenovgrad: Event services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-763920:2023-763920
Date
2023-12-18
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-763920
Releases
2023-12-18 (ocds-pyfy63:2023-763920:2023-763920)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Asenovgrad: Event services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2024-01-12 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания, свързани с годност (правоспособност) на участниците за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания, свързани с икономическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

През последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, съответният участник трябва да е изпълнил поне една услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката. Идентични или сходни услуги с предмета на поръчката са: дейности/услуги за информация и комуникация по проекти, вкл. организация и провеждане на събития (информационни дни, голямо информационно събитие, семинари, кръгли маси, дискусии, информационни събития, срещи или еквивалентно) и/или подготовка/отпечатване/осигуряване на рекламни и/или информационни материали. *ВАЖНО: В случаите, в които участникът декларира изпълнени от него дейности, при изпълнението на които е участвал като партньор в обединение или като подизпълнител, се описва дамо тази част от дейностите, които участникът сам е изпълнил и за които може да предостави съответните доказателства.При подаване на оферта, информацията относно изискването се посочва от участника в ЕЕДОП, Част IV: Критерии за подбор, раздел, В. Технически и професионални способности.Съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време след отварянето на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.В тези случаи, както и при сключване на договор за изпълнение на поръчката, съответствието с изискването се доказва с представянето на:Списък на услугите, сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършените услуги.Ако участникът е обединение, което не е юридическо лице, съответствието с критерия за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него.

Technical/professional minimum level:

През последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, съответният участник трябва да е изпълнил поне една услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката. Идентични или сходни услуги с предмета на поръчката са: дейности/услуги за информация и комуникация по проекти, вкл. организация и провеждане на събития (информационни дни, голямо информационно събитие, семинари, кръгли маси, дискусии, информационни събития, срещи или еквивалентно) и/или подготовка/отпечатване/осигуряване на рекламни и/или информационни материали.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-12-18 - 2024-01-12
Value
50 000.00 BGN
Minimum value
50 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-763920:obj:1
Classification
CPV / 79952000
Description
Специфичната цел на проекта е да се подменят отоплителните устройства на домакинствата, които използват за отопление уреди с твърдо гориво (дърва и въглища), като се заменят с алтернативни високоефективни съвременни такива. Изпълнението на специфичната цел на проекта е в изпълнение на Програма за намаляване на емисиите фини прахови частици (ФПЧ10) и полициклични ароматни въглеводороди (ПАВ) и достигане на установените норми за вредни вещества в атмосферния въздух на територията на Община Асеновград за периода 2021-2024 г. (съкр. ПКАВ). Една от специфичните цели в ПКАВ е да се намалят емисиите на ФПЧ от битови източници. За постигане на тази цел в Програмата са предвидени мерки, включително за изготвяне и изпълнение на проекти за подмяна на неефективни по отношение на КАВ форми на отопление на жилищни сгради. Екологичните ползи от проекта ще се изразят в количество спестени емисии ФПЧ10. Социално-икономическите ползи са свързани с опазване на здравето и повишаване на качеството на живот на жителите на общината, както и подобряване на условията за отдих както за жителите, така и за гостите на общината.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA ASENOVGRAD
Street address
pl. akad. NIKOLAY HAYTOV No..9
Locality
gr.Asenovgrad
Postal code
4230
Country
BG
Contact name
Vesela Malinova
E-mail
zopasenovgrad@abv.bg
Phone
+359 33120250
Fax
+359 33165156
Website
Link

Organization data Organization in JSON