Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-728468:2023-728468
Date
2023-12-01
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-728468
Releases
2023-12-01 (ocds-pyfy63:2023-728468:2023-728468)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-12-28 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът да плитежава лизенз, съгл. Наредба за условията и реда за издаване на лицензии за осъществяване натехнически надзор на съоръжения с повишена опасност и за реда за водене на регистър на съоръженията (загл.изм. - ДВ, бр. 17 от 2003 г., загл. изм. - ДВ, бр. 59 от 2006 г.) за осъществяване на технически надзор на ПС, издаденаот председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор.Доказва се с представяне на заверено копие на лицензия съгласно Наредба за условията и реда за издаване налицензии за осъществяване на технически надзор на съоръжения с повишена опасност и за реда за водене нарегистър на съоръженията (загл. изм. — ДВ, бр. 17 от 2003 г., загл. изм. — ДВ, бр. 59 от 2006 г.) за осъществяванена технически надзор на ПС, издадена от председателя на ДАМТН.При подаване на офертата участниците удостоверяват съответствието си с поставения критерий за подбор, чрезпопълване на изискуемата информация в съответното поле на еЕЕДОП.Документите с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника,определен за изпълнител, преди сключване на договора за обществена поръчка.Документите се представят и за подизпълнителите, ако има такива и е приложимо за тях съгласно чл. 66, ал. 2 отЗОП. Документите, с които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, могат да се изискат по всяко време отучастниците, след отваряне на подадените оферти, по реда на чл.67, ал.5 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Списък и кратко описание на критериите за подборУчастникът да притежава валидна застраховка за вредите, които може да причини вследствие на неизпълнение назадълженията си на собствениците или ползвателите на съоръженията с повишена опасност или на трети лица,съгласно изискванията на чл. 34, ал. 3 от Закона за техническите изисквания към продуктите.Доказва се с представянето на заверено копие на застраховка Доказва се с представянето на заверено копие назастраховка валидна към датата на подаване на офертата и доказателство за напълно платена премия.При подаване на офертата участниците удостоверяват съответствието си с поставения критерий за подбор, чрезпопълване на изискуемата информация в съответното поле на еЕЕДОП.Документите с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника,определен за изпълнител, преди сключване на договора за обществена поръчка.Документите се представят и за подизпълнителите, ако има такива и е приложимо за тях съгласно чл. 66, ал. 2 отЗОП.

Economic/financial minimum level:

През целия срок на договора да бъде застрахован за вредите, които може да причини вследствие нанеизпълнение на задълженията си на собствениците или ползвателите на съоръженията с повишена опасност илина трети лица, съгласно изискванията на чл. 34, ал. 3 от Закона за техническите изисквания към продуктите.

Technical/professional eligibility:

Участникът да е изпълнил услуга за последните три години, считано от датата та подаване на офертата, дейност спредмет, идентичен или сходен*с предмета на настоящата обществена поръчка.*Под дейност с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката следва да се разбира: услуги свързани стехнически надзор на товароподемни и/или подемно транспортни съоръжения за повдигане и преместване нахора и/или товари.Доказва се с представянето на списък с изпълнена/ите поръчка/и, съгл. декларацията от документацията идокументите които доказват изпълнението на поръчка/ите. Възложителят ще приеме за достатъчни услуги, сходнис предмета на поръчката, независимо от обема, в който са реализирани.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критериите за подбор, чрез попълване наинформацията, изискана от Възложителя, в съответния раздел на еЕЕДОП, представен в електронен вид.Документите с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника,определен за изпълнител преди сключване на договора за обществена поръчка, съгл. раздел V отдокументацията.Документите се представят и за подизпълнителите, ако има такива и е приложимо за тях съгласно чл. 66, ал. 2 отЗОП.

Technical/professional minimum level:

Участникът да е изпълнил поне една услуга с предмет идентичен или сходен с предмета на поръчката за поне пет повдигателни съоръжения, най-малко за една година.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-12-01 - 2023-12-28
Value
3 400.00 BGN
Minimum value
3 400.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-728468:obj:1
Classification
CPV / 50000000
Description
Технически надзор на повдигателни съоръжения на ЕСО ЕАД, собственост на УМЕР София област

Parties

Roles
buyer
Organization name
UPRAVLENIE MREZhOVI EKSPLOATATsIONEN RAYON - SOFIYa OBLAST
Street address
bul. EVROPA No. 2
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1360
Country
BG
Contact name
Maya Yordanova Spirova
E-mail
m.spirova@sfo.eso.bg
Phone
+359 8121848
Fax
+359 8121840
Website
Link

Organization data Organization in JSON