Romania - Cugir: Machining centre

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-718083:2023-718083
Date
2023-11-27
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-718083
Releases
2023-11-27 (ocds-pyfy63:2023-718083:2023-718083)

Releases in JSON

Tender

Title
Romania - Cugir: Machining centre
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (70)
- Quality: Termenul de garantie Garantia – Termenul de garantie al produselor – 10 puncte (10)
- Quality: Productivitate produsului furnizat 5+5 puncte = 10 puncte (10)
- Quality: Termen de livrare Termenul de livrare al produselor si punerea in functiune – 10 puncte (10)
Award period
2023-12-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

- Conform prevederilor art.132 alin.(2) din H.G. nr. 395/ 2016, aceste documente sunt: a) certificate de atestare fiscala valabile, din care sa rezulte lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat, etc.) la momentul prezentarii si daca este cazul declaratie pe propria raspundere pentru punctele de lucru/sedii secundare, privind lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuţiilor la bugetul general consolidat si buget local;- In cazul persoanelelor juridice/fizice straine, toata documentatia depusa de catre persoanele juridice/ fizice straine, va fi tradusa in limba romana de catre un traducător autorizat- Conform prevederilor art.132 alin.(2) din H.G. nr. 395/ 2016, aceste documente sunt: a) cazierul judiciar al operatorului economic si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control in cadrul acestuia, asa cum rezulta din certificatul constatator emis de O.N.R.C./ actul constitutiv;b) certificatul de inregistrare;c) certificatul constatator formă extinsă emis de Oficiul National al Registrului Comertului cu cel mult 30 zile înainte de data depunerii, trebuie sa certifice faptul ca societatea comerciala apartine categoriei profesionale impuse de indeplinirea contractului, respectiv să rezulte că obiectul de activitate al ofertantului are corespondent în obiectul contractului de achizitie publica prin codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC; - informaţiile cuprinse in certificatul constatator trebuie sa fie reale/ valabile la data prezentarii; - certificatul constatator va trebui prezentat de catre ofertant, tertul/ tertii sustinator/ sustinatori sau daca este cazul de catre ofertantul asociat, pentru partea de contract pe care o realizeaza. d) documentul eliberat de catre Oficiul National al Registrului Comertului (O.N.R.C.), in temeiul prevederilor art. 56 alin. (13) din Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului precum și pentru modificarea si completarea unor acte normative, cu modificarile si completarile ulterioare; Declaratia privind beneficiarul real.Persoanele juridice neinregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului din Romania, trebuie sa prezinte documentul echivalent din tara de rezidenta, impreuna cu traducerea in limba romana de catre un traducator autorizat.e) dupa caz, documente prin care se domonstreaza faptul ca operaturul economic poate beneficia de derogarile prevazute la art. 166 alin. (2), art. 167 alin. (2) si art. 171 din legea 98/ 2016 privind achizitiile publice;- In cazul persoanelelor juridice/fizice straine, toata documentatia depusa de catre persoanele juridice/ fizice straine, va fi tradusa în limba română de către un traducător autorizat.

Technical/professional eligibility:

Pentru contractele de achizitie de bunuri: executarea de livrari de tipul specificat- Pentru contractele de furnizare de tipul specificat. Capacitatea tehnica si profesionala - lista principalelor livrari de produse cu caracteristici similare din ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor si a beneficiarilor publici sau privati, insotita de documente justificative cumulate in valoare de cel puțin 7.250.000,00 Iei plus T.V.A. Ultimii 3 ani vor fi calculati pana la data limita de depunere a ofertei. În caz contrar oferta va fi descalificata. Se completeaza FORMULAR 5 si Anexa.Certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calitatiiCertificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calitatii. Dovada implementarii sistemului de management al calitatii conform SR En ISO 9001 si altele dupa caz, prin prezentare a unor certificate valabile emise ce catre un organism de certificare

Technical/professional minimum level:

- Modalitate de indeplinire: Furnizarile se confirma prin completarea DUAE cu procese verbale de punere in functiune/ certificate/ recomandare/ documente din care sa rezulte indeplinirea obligatiilor contractuale emise sau contrasemnate de catre clientul beneficiar. Din documentele prezentate in vederea sustinerii experientei similare (recomandari, procese verbale de predare primire) trebuie sa rezulte: executare livrari de tipul specificat, valori, perioade de livrare si punere in functiune - data de inceput - data de finalizare, beneficiari - indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati, ca serviciile au fost prestate in conformitate cu normele profesionale in domeniu si ca au fost duse la bun sfarsit. Valoarea contractului se va completa în lei, echivalarea contractelor în alta moneda-valuta, se va face in functie de cursul valutar BNR din ziua evaluarii ofertelor. - In cazul persoanelor juridice/fizice straine, toata documentatia depusa de catre persoanele juridice/ fizice straine, va fi tradusa in limba romana de catre un traducător autorizat. Documentele justificative care probează indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intocmit in urma aplicarii criteriului de atribuire. ATENTIE! Conform art. 57 alin. 4 - Informatiile indicate de operatorii economici ca fiind confidentiale, trebuie sa fie insotite de dovada care Ie confera caracterul, in caz contrar nefiind aplicabile prevederile alin.1 art. 57 din legea 98 /2016.Se va completa in DUAE de catre operatorul economic participant la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-11-27 - 2023-12-22
Value
7 250 000.00 RON
Minimum value
7 250 000.00 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-718083:obj:1
Classification
CPV / 42612000
Description
Centru de prelucrare - Masina de prelucrat canal extractie si lungime tub

Parties

Roles
buyer
Organization name
S Uzina Mecanica Cugir SA
Street address
Strada: 21 Decembrie 1989, nr. 1
Locality
Cugir
Postal code
515600
Country
RO
Contact name
Mircea Augustin Trifan
E-mail
achizitiiumcugir@yahoo.com
Phone
+40 258751991
Fax
+40 258754940
Website
Link

Organization data Organization in JSON