Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of medical and precision equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:2023-717581
Date
2023-11-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-717581
Releases
2023-11-27 (ocds-pyfy63:2023-717581:2023-717581)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of medical and precision equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price
Award period
2023-12-28 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

За обособени позиции с номера 4, 5,6,7,8,9,10,11, се изисква участникът да има право да работи с източници на йонизиращи лъчения, което му позволява да извършва дейностите по предмета на поръчката за съответната обособена позиция. Участниците трябва да притежават удостоверение за регистрация, разрешение или лицензия за извършване на дейност с източници на йонизиращи лъчения за медицински цели, издаден от Агенцията за ядрено регулиране, или еквивалентен документ, издаден от чуждестранен орган, при условие за приложимост на територията на Република България. При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критерия за подбор чрез попълване на информацията, в съответния раздел в ЕЕДОП. Попълва се номер на документа, наименование на органа, издал документа, период на валидност, данни за публичен регистър, в който се съдържа информацията, ако има такъв. Изискуемата информация се попълва в Част ІV „Критерии за подбор“, Раздел А от ЕЕДОП „Годност“. В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 ЗОП, документите за доказване са: валиден лиценз/удостоверение, за работа с източници на йонизирани лъчения, за медицински цели. Ако участник е чуждестранно лице, в хода на процедурата, в случая по чл.67, ал.5 ЗОП, това лице доказва съответствие с еквивалентни документи съгласно законодателството на държавата, в която е установено. В случай, че избраният за изпълнител е чуждестранно лице, при сключването на договор, той трябва да представи лиценз/удостоверение по ЗИДЗБИЯЕ или еквивалентен документ, при условие за приложимост на територията на Република България.Документи не се представят, когато същите са видни от публичен регистър, посочен при попълването на ЕЕДОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания, свързани с икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

На основание чл. 63, ал. 1, т. 5 от ЗОП възложителят поставя изискване участникът да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. 1) За обособени позиции с номера 4,5,6,7,8,9,10,11, се изисква участникът да разполага с технически лица, притежаващи сертификат за преминат курс на обучение или друг еквивалентен документ за обучение, доказващ професионалните им умения за поддръжка на съответната апаратура по обособената позиция. Обучението може да е както от производителя на медицинската апаратура, така и при оторизирана от него организация. Посочените лица следва да притежават валидни удостоверения за правоспособност (еквивалентни документи) за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, издадени от компетентен орган. 2) За обособени позиции 1,2,3,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21 и 22, участниците, трябва да разполагат с техническо лице, което да е преминало курс на обучение за сервиз и поддръжка на медицинската апаратура и да притежава сертификат за това обучение или еквивалентен/и документ/и, доказващи професионалните му умения за поддръжка на медицинска апаратура. Обучението може да е както от производителя на медицинската апаратура, така и при оторизирана от него организация.

Technical/professional minimum level:

1) Към III.1.3, т.1 - Участникът да разполага най-малко с едно лице, което притежава удостоверение (или еквивалентен документ) за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, издадени от компетентен орган; както и сертификат за преминат курс на обучение или друг еквивалентен документ за удостоверяване на професионалните умения за поддръжка на съответната апаратура по обособената позиция, издаден от производителя или от оторизирана от него организация.Минималното изискване е приложимо независимо дали участникът подава оферта за една или повече обособени позиции. 2) Към III.1.3) , т.2 - Участникът да разполага минимум с 1 (един) квалифициран сервизен специалист, който да е преминал курс на обучение за сервиз и поддръжка на медицинската апаратура и да притежава сертификат за това обучение или еквивалентен/и документ/и, доказващи професионалните му умения за поддръжка на медицинска апаратура, издаден от производителя или от оторизирана от него организация.Минималното изискване е приложимо независимо дали участникът подава оферта за една или повече обособени позиции.Обстоятелствата се удостоверяват в Част IV, Раздел В от ЕЕДОП с посочване на информация за номер на удостоверението (еквивалентния документ), наименование на органа, който го издава, валидност; номер на сертификата (еквивалентния документ) за преминато обучение, наименование на издателя, валидност – ако е приложимо, публични регистри – ако информацията е достъпна. В случаите на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП изискванията се доказват със списък и документи, които доказват професионална компетентност на лицата, с оглед поставените изисквания по съответните обособени позиции.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-11-27 - 2023-12-28
Value
1 887 064.00 BGN
Minimum value
1 887 064.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:1
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 1 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Анестезиологични апарати и респиратори-DRAGER и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.  Обособена позиция № 1 - Анестезиологични апарати и респиратори-DRAGER включва апарати от следния вид (подпозиции):1.1.  Анестезиологичен апарат – DRAGER FABIUS PLUS XL с мониторна система VISTA 120  - 2 бр.1.2.  Анестезиологичен апарат - DRAGER PRIMUS - 1 бр.1.3.  Анестезиологичен апарат - DRAGER FABIUS GS с мониторна система INFINITY DELTA и газов модул SCIO - 1 бр.1.4.  Анестезиологичен апарат - DRAGER FABIUS PLUS с мониторна система INFINITY DELTA и газов модул SCIO - 1 бр.1.5.  Анестезиологичен апарат - DRAGER PRIMUS  или еквивалент С ПАЦИЕНТЕН МОНИТОР- DELTA  - 1 бр.1.6.  Респиратор DRAGER EVITA XL - 1 бр.1.7.  Респиратор DRAGER V500 - 1бр.1.8.  Респиратор DRAGER  SAVINA 300 - 1 бр.1.9. Респиратор DRAGER EVITA 2 DURA - 1бр.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване за всеки от включените апарати поотделно и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.  Участник, който подава оферта за Обособена позиция № 1 задължително оферира за всички подпозиции, включени в тази обособена позиция. Неизпълнението на това условие е основание за отстраняване на участника в процедурата по тази позиция.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:2
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 2 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Анестезиологичен апарат MINDRAY  WATO EX65 (2 броя) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:3
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 3 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Респиратор PHILIPS RESPIRONICS V680  (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:4
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 4 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Рентгенографичен - скопичен апарат ICONOS R200   (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:5
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 5 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Мобилен рентгено-графичен апарат DRGEM GXR-52SD JADE  (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:6
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 6 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Рентгенов терапевтичен апарат - GULMAY D3225   (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:7
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 7 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Мобилен рентгенов апарат тип С-РАМО -SIEMENS -SIREMOBIL COMPACT L    (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:8
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 8 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Дигитален мамограф с приставка за стереотаксична биопсия и стреч биопсия - МАММОМАТ inspiration   (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:9
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 9 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Активиметър IBA DOSIMETRY   (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:10
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 10 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на ХИБРИДНА SPECT/CT СИСТЕМА  SIEMENS-SYMBIA T16  (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:11
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 11 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Апарат МИКРОСЕЛЕКТРОН-HDR Digital   (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:12
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 12 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Планираща система – ONCENTRA  (1 бр.) с включени апарати  и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.  Обособена позиция № 12 -  Планираща система – ONCENTRA включва апарати от следния вид (подпозиции):12.1. ONCENTRA-Brachy 12.2. ONCENTRA -ProstateПрогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване за всеки от включените апарати поотделно и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.  Участник, който подава оферта за Обособена позиция № 12 задължително оферира за всички подпозиции, включени в тази обособена позиция. Неизпълнението на това условие е основание за отстраняване на участника в процедурата по тази позиция.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:13
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 13 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Магнитно-резонансен томограф  SIEMENS AERA 1.5T  (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:14
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 14 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Нискотемпературен стерилизатор BELIMED-MST V6-6-6 VS2 F.O (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:15
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 15 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Паров стерилизатор GETINGE GSS67H (2 броя) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:16
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 16 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Апарат за хемокултури - BACTEC 9050 (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:17
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 17 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Кръвно-газов анализатор  RADIOMETER ABL9 (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:18
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 18 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Хематологичен автоанализатор Urit5380/5-Diff/ (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:19
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 19 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Модулен анализатор Architect CI4100/ABBOTT/ (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:20
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 20 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на ХИСТОКИНЕТ LOGOS One (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:21
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 21 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Видеоендоскопска система за изследване и терапия PENTAX с видеогастроскоп EG2990i, видеоколоноскоп EC-3890Li, процесор EPK-i5000, монитор; (1 брой) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-717581:obj:22
Classification
CPV / 50400000
Description
Предмет на обществената поръчка по Обособена позиция № 22 е изпълнението на периодично повтарящи се дейности (услуги) по пълно абонаментно извънгаранционно техническо обслужване на Апарат за белодробна вентилация BELLAVISTA 1000 (2 броя) и доставка на резервни части - при необходимост за изпълнение тези услуги.  Дейностите, включени в обхвата на абонаментното техническо обслужване са посочени в документацията за обществената поръчка, по-конкретно в Техническата спецификация и проекта на договор.Прогнозната стойност на обществената поръчка по тази позиция е формирана от прогнозна стойност за абонаментно извънгаранционно техническо обслужване и пределна стойност (максимална стойност, която възложителят ще осигури) на резервните части, които се влагат при необходимост, за целия период на договора.

Parties

Roles
buyer
Organization name
UNIVERSITETSKA SPETsIALIZIRANA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE PO ONKOLOGIYa "PROF. IVAN ChERNOZEMSKI" EAD
Street address
Plovdivsko pole No..6
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1756
Country
BG
Contact name
Mihaela Petkova
E-mail
mpetkova@sbaloncology.bg
Phone
+359 028076103
Website
Link

Organization data Organization in JSON