Bulgaria - Sofia: Telecommunications equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-708330:2023-708330
Date
2023-11-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-708330

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Telecommunications equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2023-12-18 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не е предвидил критерии за подбор, касаещи годност за упражняване на професионалната дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри на участниците.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не е предвидил критерии за подбор, касаещи икономическото и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не е предвидил критерии за подбор, касаещи икономическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Възложителят не е предвидил критерии за подбор, касаещи техническите и професионални възможности на участниците.

Technical/professional minimum level:

Възложителят не е предвидил критерии за подбор, касаещи техническите и професионални възможности на участниците.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-11-22 - 2023-12-18
Value
2 377 730.00 BGN
Minimum value
2 377 730.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-708330:obj:1
Classification
CPV / 32522000
Description
Предметът на обособена позиция № 1 включва следните дейности:1. доставка на мрежово оборудване, хардуер и софтуер, необходими за Обновяване на информационната и комуникационната инфраструктура (ИКИ) на Агенция по геодезия, картография и кадастър (АГКК) (наричано по-нататък за краткост „оборудването“), подробно описани по вид, количество и технически характеристики в Техническата спецификация по обособена позиция № 1 - Приложение № 1.1.2. гаранционно обслужване на доставеното по т. 1 оборудване, осигурено в рамките на срока на гаранционно обслужване в съответствие с предписанията на производителя, изискванията на договора за обществена поръчка и приложенията към него.Подробните описания на изискванията към изпълнението са посочени в Техническата спецификация на Възложителя – Приложение № 1.1.****** ******* *******Срокове за изпълнение:1. Доставката на оборудването (хардуер и софтуер) се извършва в срок до 27.06.2024 г.2. Срокът на гаранционно обслужване е съобразно предложения от участника в офертата му срок по обособената позиция, считано от датата на приемо-предавателния протокол за доставка на оборудването (хардуер и софтуер).Срокът на гаранционно обслужване (включващо хардуерната гаранция, техническа поддръжка и нови версии на софтуера, когато е приложимо) е минимум 5 (пет) години.****** ****** ******В случай че не е производител, участникът следва да е надлежно оторизиран от производителя или негово официално представителство за правото на разпространение/доставка и предоставяне на гаранционна поддръжка на предлаганите продукти на територията на Република България.Участникът доказва съответствието си с поставеното изискване чрез прилагане на оторизационно писмо или друг еквивалентен документ, издаден от производителя или от официален негов представител на български език или придружен от превод на български език в Техническото си предложение. В случаите на представяне от Участника на оторизационно писмо от официален представител на производителя (или еквивалентен документ), в офертата се прилага и оторизационно писмо, издадено от производителя (или еквивалентен документ), с което се упълномощава официалния представител на производителя, на български език или придружено от превод на български език.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-708330:obj:2
Classification
CPV / 32522000
Description
Предметът на обособената позиция № 2 включва следните дейности:1. доставка на хардуерно и софтуерно оборудване за анализ на зловреден код, одит и предотвратяване на изтичане на информацията, необходими за обновяване на информационната и комуникационната инфраструктура (ИКИ) на Агенция по геодезия, картография и кадастър (АГКК) (наричано по-нататък за краткост „оборудването“), подробно описани по вид, количество и технически характеристики в Техническата спецификация по обособена позиция № 2 - Приложение № 1.2.2. гаранционно обслужване на доставеното по т. 1 оборудване, осигурено в рамките на срока на гаранционно обслужване в съответствие с предписанията на производителя, изискванията на договора за обществена поръчка и приложенията към него.Подробните описания на изискванията към изпълнението са посочени в Техническата спецификация на Възложителя по обособена позиция № 2– Приложение № 1.2.****** ******* *******Срокове за изпълнение:1. Доставката на оборудването (хардуер и софтуер) се извършва в срок до 27.06.2024 г.2. Срокът на гаранционно обслужване е съобразно предложения от участника в офертата му срок по обособената позиция, считано от датата на приемо-предавателния протокол за доставка на оборудването (хардуер и софтуер).Срокът на гаранционно обслужване (включващо хардуерната гаранция, техническа поддръжка и нови версии на софтуера, когато е приложимо) е минимум 5 (пет) години.****** ****** ******В случай че не е производител, участникът следва да е надлежно оторизиран от производителя или негово официално представителство за правото на разпространение/доставка и предоставяне на гаранционна поддръжка на предлаганите продукти на територията на Република България.Участникът доказва съответствието си с поставеното изискване чрез прилагане на оторизационно писмо или друг еквивалентен документ, издаден от производителя или от официален негов представител на български език или придружен от превод на български език в Техническото си предложение.В случаите на представяне от Участника на оторизационно писмо от официален представител на производителя (или еквивалентен документ), в офертата се прилага и оторизационно писмо, издадено от производителя (или еквивалентен документ), с което се упълномощава официалния представител на производителя, на български език или придружено от превод на български език.

Parties

Roles
buyer
Organization name
,,INFORMATsIONNO OBSLUZhVANE'' AD
Street address
ul. PANAYOT VOLOV No. 2
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1504
Country
BG
Contact name
otdel ,,Obshtestveni porachki''
E-mail
zop_si@is-bg.net
Phone
+359 29420340
Website
Link

Organization data Organization in JSON