Romania - Cluj-Napoca: Engineering-design services for traffic installations

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-705276:2023-705276
Date
2023-11-21
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-705276
Releases
2023-11-21 (ocds-pyfy63:2023-705276:2023-705276)

Releases in JSON

Tender

Title
Romania - Cluj-Napoca: Engineering-design services for traffic installations
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (80)
- Quality: Experiența profesională personal-inginer proiectant de specialitate drumuri (10)
- Quality: Experiența profesională personal-Șef proiect (10)
Award period
2023-12-20 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Completare DUAE care confirmă că ofertantul, terții susținători și subcontractanții nu se află în niciuna din situațiile de excludere menționate la art. 59-60, 164, 165 si 167 din Legea 98/2016.Declarația privind neîncadrarea în prev. art.59- 60 se va prezenta odată cu DUAE.Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE și care urmează a fi prezentate la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul 1 în clasamentul intermediar întocmit după aplicarea criteriului de atribuire sunt:- certificate constatatoare privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate (buget local, buget de stat) la momentul prezentării; operatorul economic prezintă pentru sediul principal documente din care să reiasă neîncadrarea în prevederile art. 165 alin. (1), iar pentru sediile secundare/punctele de lucru, o declarație pe propria răspundere privind îndeplinirea obligaţiilor de plată a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor la bugetul general consolidat datorate.- cazierul judiciar al operatorului economic si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control in cadrul acestuia, așa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv;- după caz, documente prin care se demonstrează faptul că operatorul economic poate beneficia de derogările prevăzute art. 166 al.2, art.167 al. 2, art. 171 din legea 98/2016 privind achizițiile publice.Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt: directorul general Ion Pantelimon, director financiar contabilitate ec. Zoița Bumb, director tehnic-producție ing. Ioan Morocăzan, șef birou achiziții ing. Bianca Pîrlea, șef birou juridic consilier juridic Emese Vasilie-Pap.Operatorii economici ce depun oferta trebuie sa dovedeasca o forma de inregistrare in conditiile legii din tara de rezidenta, sa reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in nici una dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitate de indeplinire: completare DUAE, urmand ca documentul justificativ, respectiv certificat ONRC sau pt ofertantii straini document echivalent emis in tara de rezidenta (in limba in care a fost emis, insotit de traducerea in limba romana efectuata in mod obligatoriu de catre traducatori autorizati), urmeaza sa fie prezentat la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul 1 in clasamentul intermediar intocmit dupa aplicarea criteriului de atribuire.Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificat constatator emis de oficiul registrului comertului.

Technical/professional eligibility:

Pentru contractele de achizitie de servicii: executarea de servicii de tipul specificatExperiența similară solicitată se referă la demonstrarea potențialului tehnic al fiecarui ofertant de a rezolva eventuale dificultăți legate de îndeplinirea contractului ce urmează a fi atribuit prin raportare la o experiență similară a acestuia din trecut. Ofertantul trebuie să demonstreze că a prestat în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor), servicii de proiectare similare cu cele descrise în caietul de sarcini și documentația tehnică (de natura și complexitatea similare/comparabile cu serviciile ce fac obiectul contractului), în valoare cumulată de minim 2.800.000 lei fără TVA, valoare prevazută la nivelul a minim 1 contract sau maxim 3 contracte, prin completare în DUAE.Prin sintagma „servicii similare” din punct de vedere al complexității cu cele care fac obiectul achiziției se va înțelege servicii de proiectare la faza DALI/SF și/sau PAC și/sau PT+DDE la nivelul unuia sau mai multor contracte ce au avut ca obiect servicii de proiectare pentru modernizarea/reabilitarea/construirea drumurilor de interes local sau superior precum și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiective de drumuri de interes local sau superior. Menționăm că nu se acceptă prezentarea ca experiență similară a contractelor ce au ca obiect obținerea de avize pentru proiectarea, modernizarea/reabilitarea/construirea drumurilor de interes local/superior sau pentru proiectare lucrări de artă deoarece această activitate nu este definită explicit în HG 907/2016 și gradul de complexitate la elaborarea acestora este redus raportat la complexitatea serviciilor solicitate în cadrul prezentei achiziții.

Technical/professional minimum level:

Ofertantul aflat pe primul loc în clasamentul intermediar întocmit după aplicarea criteriului de atribuire, conform art. 196 alin. (2) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, va depune:- Certificate / documente (constatator/recomandare/proces verbal de recepție) prin care să confirme servicii similare cu obiectul contractului, conținând referiri la: beneficiarul contractului, tipul contractelor realizate, perioada în care s-a realizat contractul, valoarea contractului.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-11-21 - 2023-12-20
Value
2 897 237.50 RON
Minimum value
2 897 237.50 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-705276:obj:1
Classification
CPV / 71322500
Description
PRESTĂRI SERVICII DE PROIECTARE ȘI ASISTENȚĂ TEHNICĂ PENTRU LUCRĂRI DE "MODERNIZARE, REPARAȚII ȘI INTREȚINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, SISTEMULUI RUTIER DE PE PODURI" de pe raza Municipiului Cluj-Napoca, conform caietului de sarcini.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca
Street address
Strada: Calea Someseni, nr. 2
Locality
Cluj-Napoca
Postal code
400397
Country
RO
Contact name
Bianca Cecilia Pirlea
E-mail
office@radpcj.ro
Phone
+40 264552666
Fax
+40 264444576
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON