Bulgaria - Shumen: Sulphates

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-702339:2023-702339
Date
2023-11-20
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-702339

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Shumen: Sulphates
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-12-20 - ?
Eligibility criteria
Technical/professional eligibility:

1. Участниците, следва да разполагат с автомобилен транспорт за превоз на коагулант-флокулант-сорбент готов разтвор на реагент на алуминиева основа (алуминиев хидроксихлоросулфат);2. Участникът следва да прилага система за управление на качеството;3. Стоките следва да са сертифицирани от акредитирани лица за контрол на качеството, удостоверяващи съответствието им с посочените спецификации или стандарти; 4. Стоките следва да са одобрени от акредитирани лица за контрол на качеството, удостоверяващи съответствието им с посочените спецификации или стандарти.

Technical/professional minimum level:

1. Участниците, следва да разполагат с автомобилен транспорт по АДР за превоз на коагулант-флокулант-сорбент и АДР сертификати за превозните средства.Забележка: При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с минималните изисквания за технически и професионални способности по т. 1 се доказват от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосочените изисквания за технически и професионални способности по т. 1 съобразно вида и дела който ще изпълняват.2. Участникът следва да прилага система за управление на качеството, по стандарт БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, включващ в обхвата си предмета на поръчката.Забележка: При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с минималните изисквания за технически и професионални способности по т. 1 се доказват от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосочените изисквания за технически и професионални способности по т. 1 съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват.3. Стоките да са сертифицирани от акредитирани лица за контрол на качеството, съгласно БДС EN 17034:2018 или еквивалент, удостоверяващи съответствието им с посочените спецификации или стандарти.Забележка: При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с минималните изисквания за технически и професионални способности по т. 1 се доказват от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосочените изисквания за технически и професионални способности по т. 1 съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват.4. Стоките да са сертифицирани от акредитирани лица за контрол на качеството, съгласно БДС EN 937:2016, удостоверяващи съответствието им с посочените спецификации или стандарти, съгласно Наредба 9 от 16 март 2001 г. „За качеството на водата, предназначена за питейно-битови цели” Забележка: При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с минималните изисквания за технически и професионални способности по т. 1 се доказват от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосочените изисквания за технически и професионални способности по т. 1 съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-11-20 - 2023-12-20
Value
1 200 000.00 BGN
Minimum value
1 200 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-702339:obj:1
Classification
CPV / 24313120
Description
Обществената поръчка има за цел да бъде избран доставчик на химически продукти за обработка на непречистени води с мътност, а именно коагулант-флокулант-сорбент готов разтвор на реагент на алуминиев хидроксихлоросулфат. Доставките ще се извършват периодично до склада на възложителя в ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА ПИТЕЙНИ ВОДИ (ПСПВ) обл. Шумен; общ. Шумен; гр. Шумен; кв. Дивдядово; Пощенски код: 9700, след предварителна писмена заявка на Възложителя, в съответствие с експлоатационните му нужди. Коагулант-флокулант-сорбент – готов разтвор на реагент на алуминиева основа (алуминиев хидроксихлоросулфат) е за използване в технологичния процес за обработка на непречистени води с мътност в ПСПВ, кв. Дивдядово, гр. Шумен. Прогнозно количество - 750 тона.Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка, е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, приложена към документацията за обществената поръчка!!!

Parties

Roles
buyer
Organization name
VODOSNABDYaVANE I KANALIZATsIYa-ShUMEN OOD
Street address
PL. VOYN No..1
Locality
gr. Shumen
Postal code
9700
Country
BG
Contact name
Levent Zekeriev
E-mail
leventzekeriev@vik-shumen.net
Website
Link

Organization data Organization in JSON