Bulgaria - Sofia: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:2023-656548
Date
2023-10-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-656548
Releases
2023-10-27 (ocds-pyfy63:2023-656548:2023-656548)
2024-01-05 (ocds-pyfy63:2023-656548:2024-006335)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price
Award period
2023-11-28 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

относими за всички обособени позиции:Участниците следва да притежават валидно разрешение за търговия на едро с медицински изделия по смисъла на Закона за медицинските изделия (ЗМИ), освен в случаите по чл. 77, ал.2 от ЗМИ, в които участникът е производител, установен на територията на Република България и може да извършва търговски сделки с произведените от него изделия. При участие на чуждестранни лица ще се приеме и еквивалентен документ, издаден от признат орган в страната, в която участникът е установен. В хода на процедурата чуждестранните лица могат да докажат съответствието си с критерия за подбор съгласно законодателството на държавата-членка, в която са установени. При сключване на договор, изпълнителят, вкл. ако е чуждестранно лице, трябва да докаже, че има право да извършва възлаганите дейности на територията на Република България, включително че е извършил регистрация, когато такава е необходима за изпълнението на поръчката.Деклариране: Изискваната от Възложителя информация се посочва от участника в ЕЕДОП, Част IV Критерии за подбор, А: Годност, с посочване на № на разрешително, обхват и срок на действие. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа.При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискването за регистрация се доказва от всеки участник в обединението, който ще извършва доставките на съответните медицински изделия, съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединение. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосоченото изискване, съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват.Доказване: Документите, който се представят от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП са копия на документи, удостоверяващ правото на участника да извършва търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България /вкл., ако е чуждестранно лице/, издаден съгласно ЗМИ и/или еквивалентно. Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, участниците могат да посочат в ЕЕДОП: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците в процедурата.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците в процедурата.

Technical/professional eligibility:

Под „обхват, сходен с предмета на поръчката“ да се разбира търговия с медицински изделия.Деклариране:За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация с посочванe на валиден сертификат за въведена система за управление на качеството или еквивалент, с обхват съгласно предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на документите, издаден на името на участника в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г, от ЕЕДОП с посочване на №, обхват и орган, издал сертификата. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес. Когато участникът е обединение, документът се представя само за участника, чрез който обединението доказва съответствието си с критериите за подбор. При участие на подизпълнители доказателствата за техническите възможности се представят и за тях, а изискванията към тях се прилагат съобразно вида и дела на тяхното участие. Когато участникът е чуждестранно лице, документът се представя и в превод, ако е на чужд език.2. Участниците да имат опит в доставката по предмета на поръчката, като през последните три години, считано от датата, определена като краен срок за представяне на офертите да има изпълнени доставки на медицински изделия или медицински консумативи, идентични или сходни с предмета на обществената поръчка. Под „дейности, които са „сходни” с предмета на обществената поръчка да се разбира доставка на медицински изделия или медицински консумативи. Възложителя не поставя условие за обем. Деклариране: Обстоятелствата се удостоверяват с представяне на информация - Списък на доставките на медицински изделия, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите - таблица В: Технически и професионални способности, част IV „Критерии за подбор" на ЕЕДОП. В случай, че участник подава предложение за повече от една обособена позиция, то изискването в критерия за подбор за минимален брой доставки се отнася за всяка обособена позиция поотделно.

Technical/professional minimum level:

1.Участниците трябва да притежават сертификат по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват идентичен или сходен с предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на офертата. Доказване : Документът, който се представят от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е копие на притежаван сертификат БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентни документи, освен в случаите, когато информацията е видна от публичен регистър, посочен при попълване на ЕЕДОП.Участникът може да представи и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове, по независещи от него причини. В този случай, участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.2. Участникът да има изпълнена през последните три години, считано от датата, определена като краен срок за представяне на офертите, най-малко една доставка на медицински изделия или медицински консумативи, идентични или сходни с предмета на обществената поръчка. Доказване : Участникът, определен за изпълнител представя списък на доставките и доказателство за опит преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП.Участникът, сам избира формата на документа за доказателство за опит –/договори, препоръки, референции, приемо-предавателни протоколи, отчети, доклади за приключила работа, фактури и други/.Участниците могат да ползват капацитета на трети лица, независимо от правната връзка между тях, по отношение на критериите за подбор и при условията и реда на чл. 65 от ЗОП.При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-10-27 - 2023-11-28
Value
153 700.00 BGN
Minimum value
153 700.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за детекция и диференциация на Herpes simplex Virus (HSV-1/2) чрез полимеразна верижна реакция в реално време за проби от цереброспинална течност, плазма, урина или цяла кръв. Да включва мастър микс – 4 х 750 μl, 4 калибратора, съответно с концентрации: 104 cp/μl, 103 cp/μl, 102 cp/ μl и 101 cp/μl и вътрешен стандарт – 2 х 1000 μl. Аналитична чувствителност за HSV-2 : 194,49 cp/ml. СЕ-маркиран.кит22Кит за количествена детекция на Cytomegalovirus (CMV) чрез полимеразна верижна реакция в реално време за проби от плазма, ликвор, амниотична течност, бели кръвни клетки. Да включва 2 ПСР микса, полимераза (TaqF), 2 РНК буфера, 2 калибратора, отрицателна контрола, положителна контрола и вътрешна контрола. Чувствителност : 500-10 000 000 копия/мл. СЕ маркиран.кит33Кит за колиечствена детекция на Epstein Barr Virus (EBV)чрез полимеразна верижна рекция в реално време за проби от цяла кръв, фракции от антикоагулирана кръв, тъкан, уринен седимент, плазма, ликвор, тампони, храчки. Да включва ПСР микс, ПСР буфер, Hot start ДНК полимераза, ТЕ-буфер, отрицателна контрола, положителна контрола и вътрешна контрола, както и два стандарта. Аналитична чувствителност : не по-малка от 200 копия/мл или 5 копия EBV DNA за 105 клетки. Таргетен район – LMP-гена. СЕ маркиран.кит34Кит за качествена детекция на Varicella Zoster virus (VZV) чрез полимеразна верижна реакция в реално време за проби от цяла кръв, плазма, ликвор, тъкан, простатна течност, семенна течност и тампони. Да включва ПСР микс, ПСР буфер, ДНК буфер, TaqF полимераза, положителна контрола, отрицателна контрола и вътрешна контрола. Аналитична чувствителност – не по-малко от 500 copies/ml. СЕ-маркиран.кит2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 3 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за молекулярна диагностика и разграничаване на общо 37 (19 високо рискови 16, 18, 26, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 53, 56, 58, 59, 66, 68, 69, 73, 82 и 18 ниско рискови 6, 11, 40, 42, 43, 44, 54, 61, 62, 67, 70, 71, 72, 74, 81, 83, 84, 91.) аногенитални типа HPV включващ:  ДНК олигонуклиотиди за полимеразна верижна реакция, Taq полимераза и мембрани натоварени с ген специфични олиго сонди и контроли за последваща хибридизация в един набор. Опаковка от 16 теста. За ин витро диагностика.кит102Кит за молекулярна диагностика и разграничаване на общо 19 (19 високо рискови 16, 18, 26, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 53, 56, 58, 59, 66, 68, 69, 73, 82) аногенитални типа HPV включващ: ДНК олигонуклиотиди за полимеразна верижна реакция, Taq полимераза и мембрани натоварени с ген специфични олиго сонди и контроли за последваща хибридизация в един набор. Опаковка от 16 теста. За ин витро диагностика.кит103Комплект за молекулярна диагностика по ПСР в реално време на HPV типове 16 и 18 в една реакция, лиофилизиран формат с ендогенна контрола за 96 реакции. За ин витро диагностика.кит2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 2 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за количествена детекция на хепатит В вирус (HBV) чрез полимеразна верижна реакция в реално време в проби от човешка плазма. Да включва амплификационен кит с 96 епруветки с лиофилизирани реагенти, контролен кит с вътрешна контрола, отрицателна контрола и две положителни контроли – високо положителна и ниско положителна и калибрационен кит – с два калибратора – 2 стандарта. Аналитична чувствителност – 7 IU/ml. СЕ маркиран.кит42Кит за детекция и диференциация на хепатит В вирус – генотипове A, B, C и D чрез полимерзна верижна реакция в реално време в HBV-положителен клиничен материал (кръвна плазма). Да включва 2 ПСР микса, Hot Start TaqF полимераза, 2 положителни контроли, ДНК буфер и отрицателна контрола. Чувствителност : 5 х 10 2  копия/ мл.кит3

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 2 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за количествено определяне на HCV. Включени 4 количествени стандарта (1 x 106, 1 x 105, 2 x 104, 5 x 103. Валидиран за апарат Rotor-Gene Q. Чувствителност на кита 2.6x101 IU/ml. Опаковка от 50 реакции.кит52Кит за генотипиране на HCV. Принцип на генотипиране - стрип хибридизация. Детекция на участъци от 5’-UTR и Core региона. Китът да позволява разграничаването на следните генотипове от 1 до 7 и субтипове 1а и 1b. Включена Uracil-DNA Glycosylase (UNG) за превенция на контаминацията. CE-IVD сертифициран. Опаковка за 20 реакции.кит4

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за едновременна идентификация на гъбички с медицинско значение и изпитване на чувствителността им срещу антимикотици. С включени реактиви в опаковката. До 25бр. в опаковкабр.1252Течност за втечняване на храчки. До 50 епруветка с по 1 мл. SL Solution.бр.3003Селективна среда (CAT Broth) за култивиране на Thrichomos vaginalis и  Candida аlbicans. До 2 мл. в епруветка. Опаковани до 50 бр.мл4004криоепруветки с хранителна среда и перли - 2 мл.бр5005стандарти на МакФарланд, опаковкаоп16Кит за идентификация на уро-генитални причинители от клинични материали, вкл. N. gonorrhoeaeкит4

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 11 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Селенитов бульон, оп. Х 100 гр.оп1602Соево-казеинов бульон, епр.14 мл.епр30003Комкова, епр х 13 млепр.6004Бульон на Тод,  епруветки 6 мл.епр.2505Клиглер, епруветки 10 мл.епр.1206заешка плазма - лиофилизирана, флакон 3 мл.оп1007манитол-солен бульоноп58Соево-казеинов бульон от 450 мл.банка209бульон за стерилност стъкло по 80 мл. стъкло1510бульон за стерилност в епруветкибр. 20011Обикновен бульон в банка от 450 мл.банка10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 11 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за детекция на Антиген на Chlamydia - индивидуално пакетирани, касети; Проба -цервикален секрет. Опаковани до 20 в кутиятест602Кит за детекция на Антиген на Helicobacter pylori - индивидуално пакетирани, касети. Проба - фецес. Опаковани до 25 в кутиятест1003Кит за детекция на антитела срещу Helicobacter pylori - индивидуално пакетирани, касети. Проба -  цяла кръв/серум/плазма. Опаковани до 25 касети в кутия.тест754Кит за детекция на Streptococci group A  – касети / Проба - гърлени тампони. До 20 касети в опаковка.тест1005Кит за детекция на Легионела антиген в урина, оп. до 25 тестатест406Кит за детекция на GDH, Clostridium Difficile. До 25 касети в опаковка.тест757Кит за детекция на Токсини A и B на Clostridium Difficile. До 20 касети в опаковка.тест1408Кит за детекция на хетерофилни антитела срещу инфекциозна мононуклеоза в човешка плазма, серум или кръв. До 20 теста в опаковка.тест609Кит за детекция на антиген на Campylobacter от проба фецес.  До 20 касети в опаковка.тест12010Кит за качествена детекция и полу-количествено определяне на анти-стрептолизин О (АSO) антитела в човешки серум.кит611Кит за качествена детекция и полу-количествено определяне на ревматоиден фаkтор (RF)  в човешки серум.кит6

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Епруветка пластмасова с винтова капачка, стерилна, с диаметър 14 мм, дължина 100 ммбр120002Епруветка пластмасова с винтова капачка, стерилна, с диаметър 16 мм, дължина 100 ммбр160003Микроепруветка с капачка тип Бекман, 0,25 млбр20004Епруветки облодънни, 5мл,ø12x75мм, полистирен.бр160005Епруветки облодънни, 3мл, ø11,5x55 мм, полистиренбр50006Тапи за епруветки, 11/13 мм бр3000

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 5 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Тест ленти за детекция на оксидазна реакция. Резултат до 15 секунди. Опаковани до 15 ленти в кутиябр ленти752Спот тест за диференциране на Streptococcus pneumoniae от alpha-hemolytic Streptococcus spp. С инкубация до 4 часа или директно накапване върху колония за до 30 мин. Флакон до 15 мл.мл753Индоксил - Ацетат за бърза идентификация на Campylobacter, Wolinella и Helicobacter spp. фиолка4504Водороден прекис 3% за тестване на каталазна активност-100 мл.флакон2505КОН 10 %флакон3

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 3 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Имерсионно масло за микроскопия, nd=1.516; 230C; До 100мл. в бутилкамл25002Парафин стерилен,теченмл50003Ковач Индол за детекция на триптофаназа-100 мл.флакон10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Кит за бързо създаване на анаеробна среда, нужна за култивирането на анаеробни бактерии. Да съдържа саше с продукт, създаващ анаеробизъм, кислород непроницаем плик, събиращ минимум 4 петрита, клип за запечатване, както и индикаторни ленти.кит502Анаерокулт за 4 петрита, полиетиленов, оп. Х 25оп.303Газ-генериращи пакети анаероб ( Н2 + СО2 ) за 12 петрита, джар, оп. Х 10 броп.104Газ-генериращи пакети  за микроаерофилно култивиране, оп. Х 25 броп10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:12
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 7 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№ НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1Среда за чувствителност на гъбички RPMIброй3002Хранителна среда за дерматофитиброй1003Селективна среда за Y ентероколитика брой1004Селективна хранитекна среда за V. Холереброй605Мюлер-хинтом с глюкоза и метиленово синьо за чувствителност гъбичкиброй3006Мюлер-хинтом II агарброй2007Шоколадов агар с изовиталекс и бацитрацин, петриброй400

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-656548:obj:13
Classification
CPV / 33140000
Description
Периодична доставка на консумативи и реактиви за микробиологична и вирусологична диагностика за срок от 10 мес. Срокът за доставка е до 3 дни от получаване на заявката, а при спешна заявка е до 6 часа. Доставените продукти трябва да са с остатъчен срок на годност, към момента на доставката, не по-малък от 75%от срока на годност, указан върху опаковката. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарти, същите да се четат и разбират „или еквивалент“.Обособената позиция съдържа 33 номенклатурни единици. Оценката е комплексна.Продуктите се транспортират до мястото на изпълнение при спазване на посочения от производителя температурен режим и други условия за съхранение и се доставят в подходяща опаковка, гарантираща запазването на целостта, свойствата и качеството им. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на реактивите и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Република България. Оферираните медицински изделия и консумативи трябва да: 1. отговарят на изискванията, определени в Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата документация за участие.2. отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия (ЗМИ); (не се прилага за продукти, които не са медицински изделия)3. притежават сертификати за качество и декларация за съответствие в съответствие с изискванията на чл.14 от ЗМИ, както и нанесена "СЕ" маркировка, в съответствие с изискванията на чл.8 и чл.15 от ЗМИ.№НаименованиеМяркаПрогнозно количество за 10 мес.1ELISA кит за детекция на HBsAg. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит82ELISA кит за детекция на антитела срещу хепатит Б вирус. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит53ELISA кит за детекция на антитела срещу Core Антиген на хепатит Б вирус. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит54ELISA кит за детекция на антитела от клас IgM срещу Core Антиген на хепатит Б вирус. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит55ELISA кит за детекция на антитела срещу хепатит Ц вирус (HCV Ab). 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит57Комбиниран ELISA кит за едновременна детекция на антиген p24 и антитeла срещу тип 1 и 2 срещу HIV  (HIV Ab/Ag). 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит78ELISA кит за детекция на антитела срещу Treponema pallidum. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки for in vitro diagnostic use onlyкит29ELISA кит за детекция на цитомегаловирус (CMV) IgM. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит510ELISA кит за детекция на цитомегаловирус (CMV) IgG. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит511ELISA кит за детекция на EBV VCA IgM. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит512ELISA кит за детекция на EBV VCA IgG. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит513ELISA кит за детекция на EBV EBNA IgG. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит514ELISA кит за детекция на антитела  от клас IgM срещу хепатитен E  вирус по метода ELISA. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит415ELISA кит за детекция на антитела  от клас IgG срещу хепатитен E  вирус по метода ELISA. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит416ELISA кит за детекция на антитела  срещу HDV. 96 теста в кит, чупещи се стрипове 1х8 ямки  for in vitro diagnostic  use onlyкит4.........В Прил.№1.2

Parties

Roles
buyer
Organization name
Mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie " Lozenets " EAD
Street address
Lozenets ul. Kozyak No..1
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1407
Country
BG
Contact name
Radost Simeonova
E-mail
rsimeonova@lozenetz-hospital.bg
Phone
+359 29607218
Website
Link

Organization data Organization in JSON