Bulgaria - Varna: Computer equipment and supplies

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-623421:2023-623421
Date
2023-10-16
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-623421

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Varna: Computer equipment and supplies
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-11-13 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя към участниците изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионалната дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя към участниците изисквания за икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът трябва да е изпълнил поне 1 (една) дейност, с предмет, идентичен или сходен* с предмета на поръчката, през последните три години, считано от датата на подаване на офертата.Участникът следва да декларира в част ІV., буква „В“ от Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП) тези изисквания.В случаите на чл.67, ал.5 от ЗОП и чл.112 от ЗОП се представя: Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената дейност.2. Всеки участник следва да притежава актуален сертификат за внедрена система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват на сертификация – доставка и сервиз и/или поддръжка на компютърна и/или периферна техника.Участникът декларира в част ІV., буква „Г“ от Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП) информация за съответствието с критериите за подбор, съгласно чл.67, ал.1 от ЗОП.В случаите на чл.67, ал.5 и 6 от ЗОП се представят: Заверено „вярно с оригинала“ копие на валиден към датата на подаване на офертите сертификат за внедрена система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват на сертификация – доставка и сервиз и/или поддръжка на компютърна и/или периферна техника, издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини.Забележка: Съгласно чл.64, ал. 6 от ЗОП се дава възможност за представяне и на други доказателства за еквивалентни мерки за управление на качеството.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът трябва да е изпълнил поне 1 (една) дейност, с предмет, идентичен или сходен* с предмета на поръчката, през последните три години, считано от датата на подаване на офертата.* Под „идентични или сходни с предмета на поръчката” се считат всички дейности по доставка и гаранционно обслужване на компютърна техника и/или периферна техника за последните 3/три/ години.2. Всеки участник следва да притежава актуален сертификат за внедрена система за управление на качеството БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват на сертификация – доставка и сервиз и/или поддръжка на компютърна и/или периферна техника.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-10-16 - 2023-11-13
Value
96 610.78 BGN
Minimum value
96 610.78 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-623421:obj:1
Classification
CPV / 30200000
Description
При изпълнение на поръчката следва да се извършви доставка на нова, неупотребявана компютърна техника и ИТ оборудване – общо 27 броя компютърни конфигурации (17 броя „Компютърна конфигурация с Windows 11 Pro x64“ и 10 броя “Компютърна конфигурация с усилени параметри и Windows 11 Pro x64“; 7 броя Преносим компютър 14" Full HD с Windows 11 Pro x64; 2 броя Монитори с вградена уеб камера; 7 броя Постоянен лиценз за MS Officе пакет за компютри като минимум MS Word, WS Excel, MS PowerPoint MS Outlook; 5 броя Лазерно мултифункционално цветно устройство тип 3в1; 8 броя Непрекъсваемо захранване UPS; 1 брой Мултимедиен проектор; 1 брой Екран за мултимедиен проектор; 27 броя Външен хард диск 2 TB; както и гаранционно обслужване и сервиз на доставените устройства за нуждите на община Варна, подробно описано в Техническата спецификация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA VARNA
Street address
bul. OSMI PRIMORSKI POLK No..43
Locality
gr.Varna
Postal code
9000
Country
BG
Contact name
Kirila Kirova
E-mail
op@varna.bg
Phone
+359 52804925
Website
Link

Organization data Organization in JSON