Bulgaria - Asenovgrad: Public-telephone services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-617351:2023-617351
Date
2023-10-13
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-617351
Releases
2023-10-13 (ocds-pyfy63:2023-617351:2023-617351)
2024-01-09 (ocds-pyfy63:2023-617351:2024-012017)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Asenovgrad: Public-telephone services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-11-13 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

3.1. Годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност:Участникът трябва да бъде действащ на територията на Република България телекомуникационен оператор, притежаващ валидно Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения, издадено от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) или еквивалентно в случай, че участника е чуждестранно лице. Разрешението трябва да позволява на участника да осигурява фиксирани телефонни услуги на територията на Република България. Изискванията по съответния критерий за подбор се описват подробно в Раздел А – Годност, Част IV, ред 1 от Единен европейски документ за обществени поръчки /ЕЕДОП/. За доказване на придобита правоспособност за упражняване на професионална дейност, участникът следва при сключване на договора да представи следния документ: Заверено копие от валидно разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс – номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения, издадено от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) или еквивалентно в случай, че участника е чуждестранно лице. Същото се представя и при условията на чл. 67, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.Възложителят не изисква документи и информация за икономическо и финансово състояние на участниците

Technical/professional eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за технически и професионални способности на участниците.

Technical/professional minimum level:

Възложителят не поставя минимални изисквания за технически и професионални способности на участниците.Възложителят не изисква документи и информация за техническите и професионални способности научастниците.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-10-13 - 2023-11-13
Value
1 550.00 BGN
Minimum value
1 550.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-617351:obj:1
Classification
CPV / 64211000
Description
Избор на оператор за предоставяне на обществени фиксирани телефонни мрежи за предоставяне на гласова телефонна услуга и/или факс съобщения, за нуждите на ТП „ДГС – Асеновград”, за срок от 36 месеца. Предметът на поръчката включва предоставяне на фиксирана гласова телефонна услуга, с включена факс услуга (при необходимост). Заедно с това се изисква определен пакет от допълнителни услуги, позволяваща реализацията на връзки към други фиксирани и мобилни мрежи на територията на Република България. Обемът на поръчката е: 1 (един) брой Обикновена телефонна линия на един номер, с включена факс услуга (при необходимост).Услугата включва предоставяне и ползване на фиксирани телефонни услуги с възможност за осъществяване на селищни и междуселищни разговори, както и разговори към мобилни мрежи, съгласно телефонните постове, посочени в Техническата спецификация – Приложение № 5, свързване на предоставените телефонни постове на Възложителя към обществената телефонна мрежа и достъп до обществени телефонни услуги, в т.ч.: свързване към обществената телефонна мрежа и предоставяне достъп до обществени телефонни услуги на телефоните на Възложителя, включващо безплатно инсталиране, конфигуриране и техническа поддръжка на необходимите за това модули и линии, както и непрекъсната техническа поддръжка и система за обслужване. Изпълнителят следва да осигури:• Възможност за осъществяване на входящи и изходящи гласови телефонни и факс обаждания (по необходимост) от и към всички мрежи.• Безплатни разговори към всички национални мобилни и фиксирани оператори с изключение на разговори към номера с ДДС включени в абонаментната такса.Услугата следва да бъде изпълнявана в съответствие с Техническата спецификация – Приложение № 5 от документацията.

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNO PODELENIE "DaRZhAVNO GORSKO STOPANSTVO - ASENOVGRAD"
Street address
ul. Aleksandar Stamboliyski No. 25
Locality
gr. Asenovgrad
Postal code
4230
Country
BG
Contact name
inzh. Todor Vasilev
E-mail
dgsasenovgrad@ucdp-smolian.com
Phone
+359 33163041
Website
Link

Organization data Organization in JSON