Hungary - Budapest: Motor vehicles

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-599966:2023-599966
Date
2023-10-06
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-599966
Releases
2023-10-06 (ocds-pyfy63:2023-599966:2023-599966)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Motor vehicles
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (90)
- Quality: 2. Többlet jótállás az akkumulátorra (hónap, minimum 0 hónap, maximum 60 hónap) (10)

Award criteria for item 2:
- Price (90)
- Quality: 2. Többlet jótállás az akkumulátorra (hónap, minimum 0 hónap, maximum 60 hónap) (10)

Award criteria for item 3:
- Price (90)
- Quality: 2. Többlet jótállás az akkumulátorra (hónap, minimum 0 hónap, maximum 60 hónap) (10)
Award period
2023-11-02 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő (továbbiakban: AT), alvállalkozó és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 62. § (1) és (2) bekezdésében felsorolt kizáró okok bármelyike fennáll vagy az eljárás során következett be.Öntisztázás a Kbt. 64. § szerint biztosított.Előzetes igazolás:AT a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban: Kr.) 1. § (1) bekezdése alapján az EEKD benyújtásával köteles előzetesen igazolni, hogy nem tartozik a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésének hatálya alá.Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1.-7.§-ban foglaltakra is, különös figyelemmel az 1. § (8) bekezdésében foglaltakra.Az EEKD-ban AT/közös AT, illetve az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő az ajánlatában benyújtott, kitöltött űrlappal, a Kr. 4. § (1) bekezdése szerint igazolja előzetesen a kizáró okok fenn nem állását.A Kbt. 41/A. § (5) bekezdése és a Kr. 3. § alapján a közös AT-k, valamint az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezetek képviseletében a nyilatkozatokat (így az EEKD űrlapokat is) az ajánlatot benyújtó gazdasági szereplő teszi meg.Megkövetelt igazolási mód a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseiben foglaltak alkalmazásával: AT-nek az előírt kizáró okok fenn nem állását a Kr. 8. § és 10. § alapján kell igazolni, figyelemmel a Kr. 12. § -16. §-ában foglaltakra.A Kr. 15. § (1) bekezdése alapján az AT az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó vagy más szervezet vonatkozásában csak az EEKD-t köteles benyújtani a kizáró okok hiányának igazolása érdekében.A Kr. 15. § (2) bekezdése értelmében azon alvállalkozók tekintetében, amelyek nem vesznek részt az alkalmasság igazolásában, az AT-nek a Kbt. 67.§ (4) bekezdés szerinti nyilatkozatot kell benyújtani, az AK által kiadott űrlap kitöltésével.A Kr. 1. § (7) bekezdése értelmében a kizáró okokra és az alkalmassági követelményekre vonatkozóan a közbeszerzés megkezdését megelőzően kiállított igazolások is benyújthatóak (felhasználhatóak) mindaddig, ameddig az igazolásokban foglalt tény, illetve adat tartalma valós. Az AK - ellenkező bizonyításig - az adat valóságtartalmát az AT erre vonatkozó külön nyilatkozata nélkül vélelmezi.A Kr. 13.§-ában foglaltak szerint AT-nek/közös AT-nek folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetén az ajánlathoz csatolni kell a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és annak érkeztetését igazoló cégbírósági dokumentumot (másolatban). Amennyiben változásbejegyzési eljárás nincs folyamatban, az erre vonatkozó, nemleges tartalmú nyilatkozatot kell az ajánlathoz csatolni. Az EKR-ben AK a közbeszerzési dokumentumok között elektronikus űrlapként létrehozta a Változásbejegyezésre vonatkozó nyilatkozat mintáját, amelyet AT elektronikus űrlap formában köteles kitölteni.A Kbt. 69. § (11a) bek. irányadó.

Technical/professional eligibility:

Az ajánlatban megkövetelt előzetes és egyben az ajánlatok elbírálásához szükséges igazolási mód:A Kbt. 67. § (1) bekezdés alapján ajánlattevőnek ajánlatában az EEKD-ben foglalt nyilatkozatát kell benyújtani. A Kr. 2. § (5) bekezdés alapján ajánlatkérő előírja, hogy az EEKD IV. részének az α (alfa): „Az összes kiválasztási szempont általános jelzése” pont kitöltésével kell előzetesen igazolni a felhívásban meghatározott alkalmassági minimumkövetelménynek való megfelelést. Ajánlatkérő nem kéri a formanyomtatvány IV. részében szereplő részletes információk megadását.Az alkalmassági követelményeknek való megfelelés ellenőrzését az Ajánlatkérő a Kbt. 69. § rendelkezéseinek megfelelően, két körben végzi: első körben az EEKD-ban tett nyilatkozatot, második körben a Kbt. 69. § (4) bekezdése szerinti felhívás alapján benyújtott igazolásokat ellenőrzi.Közös ajánlattétel esetén a közös ajánlattevők mindegyikére vonatkozóan be kell nyújtani az EEKD-t.A bírálat során megkövetelt igazolásmód (ajánlatkérő Kbt. 69. § (4) bekezdése szerinti felhívása alapján):M1. Az ajánlattevő a Kr. 21. § (1) bekezdés a) pontja alapján mutassa be a felhívás feladásának napjától visszafelé számított 3 év (36 hónap) legjelentősebb közbeszerzés tárgya szerinti, szerződésszerűen teljesített tisztán elektromos meghajtású új személygépkocsi szállítására vonatkozó referenciát a Kr. 22. § (1) bekezdés szerint meghatározott formában igazolva. A referencianyilatkozat vagy referenciaigazolás tartalmazza legalább a következő adatokat:a) a szerződést kötő másik fél megnevezését, címét, elérhetőségeit;b) a teljesítés idejét, (év-hónap-nap pontossággal feltüntetett kezdési és befejezési dátum megadásával);c) a teljesített szállítás ismertetését, annak tárgyát, mennyiségi adatot az alkalmassági feltétellel összhangban;d) nyilatkozatot arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.A Kr. 21. § (1a) bekezdés a) pontja alapján, ha ajánlatkérő három év teljesítéseinek igazolását írja elő, az ajánlatkérő a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett szállításokat veszi figyelembe.Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (7) bekezdésében foglaltakra. A Kbt. 65. § (9) bekezdés is irányadó.A Kbt. 67. § (3) bekezdés alapján a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet az előírt igazolási módokkal azonos módon köteles igazolni az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést.A Kbt. 65. § (6) bekezdése alapján elegendő, ha az előírt alkalmassági követelményeknek a közös ajánlattevők közül egy megfelel.

Technical/professional minimum level:

M1. Alkalmatlan az ajánlattevő, ha nem rendelkezik az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 év (36 hónap) alatt befejezett, de legfeljebb 6 éven belül megkezdett a közbeszerzés tárgya szerinti, szerződésszerűen teljesített, tisztán elektromos meghajtású új személygépkocsi szállítására vonatkozó referenciával, az alábbiak szerint:- 1. ajánlati rész tekintetében: legalább 10 darab tisztán elektromos személygépkocsi- 2. ajánlati rész tekintetében: legalább 6 darab tisztán elektromos személygépkocsi- 3. ajánlati rész tekintetében: legalább 8 darab tisztán elektromos személygépkocsiA fenti követelmény részenként több szerződéssel teljesíthető.Ugyanaz a referencia több vagy mindegyik részre benyújtható, ha annak tartalma az adott részekre vonatkozó alkalmasságot igazolja.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-10-06 - 2023-11-02

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599966:obj:1
Classification
CPV / 34100000
Description
18 (tizennyolc) + 5 (öt) opcionális darab teljesen elektromos, új személygépkocsi beszerzése és üzembehelyezése adásvételi szerződés keretében az alábbiakban meghatározott feltételek szerint.A megajánlott új személygépkocsinak meg kell felelni az alábbi követelményeknek:Minimális terméktulajdonságok:- Motorizáció: Teljes elektromos meghajtás- Teljesítmény (minimum): 149 LE- Akkumulátor kapacitása (minimum): 39 KWhM1 járműkategória- Elektromos hatótáv (minimum): 250 km (WLTP szabvány szerint)- Ülések száma: 5- Ajtók száma: 5- Gyártói garancia/jótállás (minimum): 3 év vagy 100 000 km futásteljesítményA műszaki leírásban meghatározott terméktulajdonságok minimális követelmények. A megajánlott termékeknek rendelkezniük kell legalább az Ajánlatkérő által előírt minimum terméktulajdonságokkal. Ajánlatkérő a minimális terméktulajdonságokkal egyenértékű vagy attól kedvezőbb terméktulajdonságú eszközt/terméket is elfogad.A gépjárművek és az üzembehelyezés részletes leírását a Műszaki Leírás tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599966:obj:2
Classification
CPV / 34100000
Description
10 (tíz) + 3 (három) opcionális darab teljesen elektromos, új személygépkocsi beszerzése és üzembehelyezése adásvételi szerződés keretében az alábbiakban meghatározott feltételek szerint.A megajánlott új személygépkocsinak meg kell felelni az alábbi követelményeknek:Minimális terméktulajdonságok:- Motorizáció: Teljes elektromos meghajtás- Teljesítmény (minimum): 200 LE- Akkumulátor kapacitása (minimum): 62 KWhM1 járműkategória- Elektromos hatótáv (minimum): 370 km (WLTP szabvány szerint)- Ülések száma: 5- Ajtók száma: 5- Gyártói garancia (minimum): 3 év vagy 100 000 km futásteljesítményA műszaki leírásban meghatározott terméktulajdonságok minimális követelmények. A megajánlott termékeknek rendelkezniük kell legalább az Ajánlatkérő által előírt minimum terméktulajdonságokkal. Ajánlatkérő a minimális terméktulajdonságokkal egyenértékű vagy attól kedvezőbb terméktulajdonságú eszközt/terméket is elfogad.A gépjárművek és az üzembehelyezés részletes leírását a Műszaki Leírás tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599966:obj:3
Classification
CPV / 34100000
Description
15 (tizenöt) + 4 opcionális darab teljesen elektromos, új tehergépkocsi beszerzése és üzembehelyezése adásvételi szerződés keretében az alábbiakban meghatározott feltételek szerint.A megajánlott új kishaszongépjárműnek meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:Minimális terméktulajdonságok:- Motorizáció: Teljes elektromos meghajtás- Teljesítmény (minimum): 149 LE- Akkumulátor kapacitása (minimum): 39 KWhM1 járműkategória- Elektromos hatótáv (minimum): 210 km (WLTP szabvány szerint)- Ülések száma (minimum): 7Mindkét oldalon tolóajtóval felszerelt- Gyártói garancia (minimum): 3 év vagy 100 000 km futásteljesítményA műszaki leírásban meghatározott terméktulajdonságok minimális követelmények. A megajánlott termékeknek rendelkezniük kell legalább az Ajánlatkérő által előírt minimum terméktulajdonságokkal. Ajánlatkérő a minimális terméktulajdonságokkal egyenértékű vagy attól kedvezőbb terméktulajdonságú eszközt/terméket is elfogad.A gépjárművek és az üzembehelyezés részletes leírását a Műszaki Leírás tartalmazza.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Országos Kórházi Főigazgatóság
Street address
Diós árok 3
Locality
Budapest
Postal code
1125
Country
HU
Contact name
Erdei Csaba
E-mail
erdei.csaba@okfo.gov.hu
Phone
+36 13561522
Fax
+36 13757253
Website
Link

Organization data Organization in JSON