Bulgaria - Sofia: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:2023-599403
Date
2023-10-04
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price
Award period
2023-10-31 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Относимо за всички обособени позиции: Участниците в процедурата следва да отговарят на изискванията на чл. 77, ал. 1 или ал. 2 от Закона за медицинските изделия (ЗМИ) и да притежават Разрешение за търговия на едро с медицински изделия издадено от Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ), или еквивалентен документ, удостоверявящ правото им да търгуват в Република България с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава. В хода на процедурата чуждестранните лица могат да докажат съответствието си с критерия за подбор съгласно законодателството на държавата-членка, в която са установени. При сключване на договор, изпълнителят, ако е чуждестранно лице, трябва да докаже, че има право да извършва възлаганите дейности на територията на Република България, включително че е извършил регистрация, когато такава е необходима за изпълнението на поръчката.Участниците следва да предоставят информация за Разрешението, като попълнят Част IV, Раздел А от ЕЕДОП, като посочат номер, дата на издаване и срок на валидност.Преди сключване на договор за обществена поръчка, Възложителят ще изиска от участника, определен за изпълнител, да представи копие на Разрешението за търговия на едро с медицински изделия или еквивалентен документ, удостоверявящ правото им да търгуват в Република България с медицински изделия.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изискване относно икономическото и финансовото състояние на участника.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изискване относно икономическото и финансовото състояние на участника.

Technical/professional eligibility:

Относимо за всичси обособени позиции : Участниците трябва да прилагат система за управление на качеството, сертифицирана по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалент идентичен или сходен с предмета на поръчката. Под „обхват, сходен с предмета на поръчката“ да се разбира търговия с медицински изделия или медицински консумативи.За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация с посочванe на валиден сертификат за въведена система за управление на качеството или еквивалент, с обхват съгласно предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на документите, издаден на името на участника в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г, от ЕЕДОП с посочване на №, обхват и орган, издал сертификата. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес.

Technical/professional minimum level:

Участниците трябва да притежават сертификат по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват идентичен или сходен с предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на офертата. Доказване: Документът, който се представят от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е копие на притежаван сертификат БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентни документи, освен в случаите, когато информацията е видна от публичен регистър, посочен при попълване на ЕЕДОП. Участникът може да представи и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове, по независещи от него причини. В този случай, участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.При участие на подизпълнители изискванията към тях се прилагат съобразно вида и дела на тяхното участие.Когато участникът е чуждестранно лице, документът се представя и в превод, ако е на чужд език.Участниците могат да използват капацитета на трети лица при условията на чл. 65, ал. 1-4 от ЗОП.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-10-04 - 2023-10-31
Value
2 908 515.00 BGN
Minimum value
2 908 515.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 67 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 101 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 111 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 5 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 7 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 16 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 16 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 39 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 2 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 18 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:12
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 11 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:13
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 9 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:14
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 11 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:15
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 14 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:16
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 3 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:17
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 6 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:18
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:19
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 4 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:20
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 18 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:21
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 38 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:22
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 33 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:23
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 3 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:24
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 8 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-599403:obj:25
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция съдържа 154 номенклатурни единици. Техническите спецификации на медицинските изделия, са подробно посочени в Приложение № 1.2 – Техническа спецификация.xls. Навсякъде, където в Техническата спецификация се съдържа посочване на стандарт, марки и др., същите да се четат и разбират „или еквивалент“. Продуктите се доставят за срок от 12 (дванадесет) месеца от датата на подписване на договора, чрез периодични доставки по предварителни заявки. Срокът за доставка е както следва: Срокът за доставка на заявените количества продукти е до 3 дни от получаване на заявката;  Срокът за доставка при спешна заявка е до 6 часа от получаването й. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде  не  по-малко от 75 % от обявения от производителя, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им; Задължително е условието за комплектност на предложението по обособената позиция /представя се оферта за всички номенклатурни единици от обособената позиция/. Участниците не покриващи всички номенклатурни единици в обособената позиция, ще бъдат отстранени от участие по тази обособена позиция. Посочените в Техническата спецификация количества продукти са прогнозни и усреднени, като е възможно да бъдат променяни, в зависимост от конкретните нужди на Възложителя. Участникът следва да е оторизиран от производителя на медицинските изделия и/или консумативите. или негов упълномощен представител да продава съответния продукт на територията на Р. България. Изисквания към доставяните медицински изделия: 1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език; да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия, в които да има подробна информация за тях с превод на български език.- обозначени за коя обособена позиция и номенклатурна единица се отнасят.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie " Lozenets " EAD
Street address
Lozenets ul. Kozyak No..1
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1407
Country
BG
Contact name
Radost Simeonova
E-mail
rsimeonova@lozenetz-hospital.bg
Phone
+359 29607218
Website
Link

Organization data Organization in JSON