Bulgaria - Kozloduy: Catering services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-569748:2023-569748
Date
2023-09-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Kozloduy: Catering services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price
Award period
2023-10-09 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Изисква се участникът да разполага минимум с един обект за приготвяне на готова храна, в който ще се извършва приготвянето на храната, отговарящ на действащите санитарно – хигиенни изисквания, регистриран по чл. 23, ал. 1 от Закона за храните и да е вписан в публичния национален регистър по чл. 24, ал. 1 от Закона за храните или еквивалентен документ за чуждестранни участници, удостоверяващ правото да извършват такава дейност, издаден от компетентен орган на държава-членка на Европейския съюз или на друга държава-страна по Споразумението за Европейско икономическо пространство.Удостоверяване: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с изискването, като посочва в поле „Вписване в съответен професионален регистър“ на Част IV, раздел А „Годност“ от ЕЕДОП като представи данни и информация относно: номер и дата на удостоверението на регистрирания обект, адрес на обекта, вид на обекта (за производство/за търговия), период на валидност, компетентен орган, издал удостоверението, уеб адрес, откъдето може да се направи справка за наличието на регистрацията на декларирания обект, респ. аналогична информация за еквивалентната регистрация на чуждестранните лица – участници в процедурата.ДОКАЗВАНЕ: При условията на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, декларираната в ЕЕДОП информация се доказва със копие на Удостоверение за регистрация на обект по Закона за храните, а за чуждестранно лице – аналогична регистрация, респ. вписване в аналогичен професионален регистър, съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен участника.

Economic/financial eligibility:

В настоящата обществена поръчка Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката.

Technical/professional minimum level:

Участникът трябва да разполага с технически изправни транспортни средства – минимум 2 броя, регистрирани съгласно изискванията на ЗХ. Уточнение: В случай, че участник подава оферта за повече от една обособена позиция или за всички обособени позиции, е достатъчно същият да разполага с минимум 2 броя транспортни средства, регистрирани съгласно изискванията на ЗХ.Удостоверяване: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с изискването в поле „Инструменти, съоръжения или техническо оборудване” на Част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, от ЕЕДОП, като посочи: вид на транспортното средство и регистрационен номер, чия собственост е, номер и дата на удостоверението за регистрация, съгласно изискванията на ЗХ.ДОКАЗВАНЕ: При условията на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП - с документи по чл. 64, ал. 1, т. 9 от ЗОП, чрез които се доказва декларираната в ЕЕДОП информация.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Accelerated procedure:

С гриж на доб стоп възл е пров общ пор по реда на чл.18ал.1т.1 ЗОП с наст предм.В първ опр срок за пол на оф е уст че няма нито 1 пост оф с огл на което са предпр действия по удълж срока съгл. разп на чл.100ал.12т.1 ЗОП.След изт на удълж срок на осн чл.110ал.1т.1 ЗОП общ пор е прекр.На осн чл.79ал.1т.1 ЗОП възл е пров проц за дог. без предв обявл по реда на чл.18ал.1т.8 ЗОП със същия предмет.На осн чл.110 ал.1 т.1 ЗОП общ пор е прекр.След като възл се е възп от всяка правна възм за възл на проц наст общ пор ще се пров по реда на чл.18ал.1т.1 като така ще се гар макс ст на своб и лоялна конк при избор на изп както и ефект и целесъобр разх на средства.В вр. с гореизл. и предвид това, че предм. на общ. пор. е за усл която е рег. и подлежи на подн. в рам. на опр. срок, като трите действ. към наст. момент д-ра са със срок на действие до 07.11.2023г са налице обст, които из. спешно възл. на пор.Прод вVI.3)Доп инф
Tender period
2023-09-22 - 2023-10-09
Value
284 500.00 BGN
Minimum value
284 500.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-569748:obj:1
Classification
CPV / 55520000
Description
Дейностите, предмет на обособената позиция включват предоставяне на услуги по ежедневно приготвяне и доставяне на качествена готова храна, за потребителите на Центровете за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания, на следните адреси:- ЦНСТПЛФУ № 1 – с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца, ул. „Антим I” № 2;- ЦНСТПЛФУ № 2 – с. Гложене, община Козлодуй, област Враца, ул. „Ленин” № 82, бл. 3, вх. А, ет. 2, ап. 6;- ЦНСТПЛФУ № 3 – с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца, ул. „Антим I” № 2.Максимален брой потребители – 45.График:Доставката се извършва с транспорт и съдове на доставчика, 3 (три) пъти на ден - през всички календарни дни за периода на договора, по часове за доставка, както следва:Закуска: 07:30 часа;Обяд: 11:30 часа;Вечеря: 17:30 часа.Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка по съответната обособената позиция е представено в приложената към документацията техническа спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-569748:obj:2
Classification
CPV / 55520000
Description
Дейностите, предмет на обособената позиция включват предоставяне на услуги по ежедневно приготвяне и доставяне на качествена готова храна, за потребителите на „Дневен център за пълнолетни лица с увреждания” с адрес: с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца, ул. „Антим I” № 2.Максимален брой потребители – 30.График:Доставката се извършва с транспорт и съдове на доставчика, 2 (два) пъти на   ден - през всички работни дни за периода на договора (от понеделник до петък), по часове за доставка, както следва:Закуска: 08:00 часа;Обяд: 11:30 часа.Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка по съответната обособената позиция е представено в приложената към документацията техническа спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-569748:obj:3
Classification
CPV / 55520000
Description
Дейностите, предмет на обособената позиция включват предоставяне на услуги по ежедневно приготвяне и доставяне на качествена готова храна, за потребителите на „Дневен център за деца и младежи с увреждания” с адрес: гр. Козлодуй, община Козлодуй, област Враца, ул. „Стефан Караджа” № 21.Максимален брой потребители – 20.График:Доставката се извършва с транспорт и съдове на доставчика, 2 (два) пъти на   ден - през всички работни дни за периода на договора (от понеделник до петък), по часове за доставка, както следва:Закуска: 08:30 часа;Обяд, вкл. следобедната закуска: 11:30 часа.Подробно описание на изискванията, свързани с изпълнението на обществената поръчка по съответната обособената позиция е представено в приложената към документацията техническа спецификация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA KOZLODUY
Street address
ul. "Hristo Botev" No. 13
Locality
gr. Kozloduy
Postal code
3320
Country
BG
Contact name
Mariya Ognyanova Tsoneva
E-mail
op.ob.kozloduy@gmail.com
Phone
+359 97385854
Fax
+359 97380183
Website
Link

Organization data Organization in JSON