Bulgaria - Burgas: Construction work

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-568575:2023-568575
Date
2023-09-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-568575
Releases
2023-09-22 (ocds-pyfy63:2023-568575:2023-568575)
2023-12-18 (ocds-pyfy63:2023-568575:2023-764764)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Burgas: Construction work
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-10-19 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да бъдат вписани в Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС), съгласноЗакона за камарата на строителите с категория, която да му позволява извършването на строителните работи,предмет на настоящата поръчка, а за чуждестранни лица - в аналогични регистри съгласно законодателството надържавата членка, в която са установени.Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държаватачленка, в която са установени или да имат право да извършва такава дейност по законодателството на държава –членка на Европейския съюз, или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическопространство, или на Конфедерация Швейцария.Участниците попълват информацията в Част IV, Раздел „А: Годност“, т. „Вписване в съответен професионаленрегистър“ на еЕЕДОП.

Economic/financial eligibility:

Участниците следва да притежават валидна застраховка „Професионална отговорност на участниците впроектирането и строителството“, която обхваща категория строеж, съобразно предмета на поръчката по смисълана чл. 171 от ЗУТ. При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискването се доказва за всекиучастник в обединението, който ще извършва строителство съобразно разпределението на участие на лицата приразпределение на дейностите, предвидено в договора за обединение. При участие на подизпълнители, същитеследва да отговарят на горепосоченото изискване съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват. Вслучай, че участникът е чуждестранно лице, застраховката за професионална отговорност може да бъдееквивалентна на тази по чл. 171 от ЗУТ.Деклариране:Участниците попълват данни (застрахователна сума, уеб адрес, орган или служба, издаващи документа, точнопозоваване на документа) в еЕЕДОП, Част IV: Критерии за подбор, Раздел „Б: Икономическо и финансовосъстояние“.

Economic/financial minimum level:

Участниците следва да притежават валидна застраховка „Професионална отговорност на участниците впроектирането и строителството“, която обхваща категория строеж, съобразно предмета на поръчката по смисълана чл. 171 от ЗУТ. При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискването се доказва за всекиучастник в обединението, който ще извършва строителство съобразно разпределението на участие на лицата приразпределение на дейностите, предвидено в договора за обединение. При участие на подизпълнители, същитеследва да отговарят на горепосоченото изискване съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват. Вслучай, че участникът е чуждестранно лице, застраховката за професионална отговорност може да бъдееквивалентна на тази по чл. 171 от ЗУТ.

Technical/professional eligibility:

1. Участниците трябва да са изпълнили дейност – строителство, с предмет, идентичен или сходен с този напоръчката, изпълнена през последните 5 /пет/ години, считано от датата на подаване на оферта за участие. /чл. 63,ал. 1, т. 1, буква „а” от ЗОП/.Участниците представят информация за дейностите, идентични или сходни с предмета на обществената поръчка,изпълнени през последните 5 /пет/ години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на предмета иполучателя на извършените дейности, стойностите и датите на изпълнение на дейностите.Участниците попълват информацията в Част IV, Раздел „В: Технически и професионални способности“, т. „Запоръчки за строителство: извършени строителни дейности от конкретния вид“ на еЕЕДОП.2. Участниците в процедурата следва да разполагат с персонал и с ръководен състав с професионалнакомпетентност за изпълнение на поръчката.3. Персонал за изпълнение на предмета на поръчката, включващ квалифицирани строителни работници инеквалифицирани строителни работници в съответните профили.Информацията по т. 2 и 3 се попълва в Част IV, Раздел „В: Технически и професионални способности“ отеЕЕДОП.4. Участниците в процедурата следва да прилагат системи за управление на качеството /чл. 63, ал. 1, т. 10 от ЗОП/.Участниците попълват информацията в Част IV, Раздел „Г: Схеми за осигуряване на качеството и стандарти заекологично управление“ от еЕЕДОП.Изисквано минимално/ни ниво/а (в приложимите случаи)1. Участниците трябва да са изпълнили дейност – строителство, с предмет, идентичен или сходен с този напоръчката, изпълнена през последните 5 /пет/ години, считано от датата на подаване на оферта за участие. /чл. 63,ал. 1, т. 1, буква „а” от ЗОП/.2. Участниците в процедурата следва да разполагат с персонал и с ръководен състав с професионалнакомпетентност за изпълнение на поръчката.3. Персонал за изпълнение на предмета на поръчката, включващ квалифицирани строителни работници инеквалифицирани строителни работници в съответните профили.4. Участниците в процедурата следва да прилагат системи за управление на качеството /чл. 63, ал. 1, т. 10 от ЗОП/

Technical/professional minimum level:

Задължение за посочване на имената и професионалните квалификации на персонала, който отговаря заизпълнението на поръчката
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-09-22 - 2023-10-19
Value
30 892.50 BGN
Minimum value
30 892.50 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-568575:obj:1
Classification
CPV / 45000000
Description
Предметът на обществената поръчка е: „Извършване на ремонтни дейности в обектите на интервенция - основенремонт в ДСП Поморие/Бюро за социална закрила гр. Каблешково“.Ще бъдат изпълнявани следните групи строително ремонтни дейности, съгласно представената Количественасметка от обществената поръчка, а именно: подмяна на дограма и интериорни врати, обръщане около врати ипрозорци, ремонт на подови настилки, вкл. полагане на циментова замазка и настилка от гранитогрес, гипсовашпакловка по стени и тавани, грундиране, боядисване, доставка и монтаж на ключове и контакти, подмяна наосветителни тела с лед лампи, ремонт на покрив, вкл. подмяна на ламаринена обшивка, монтаж покривнамембрана, направа на летвена скара, доставка и монтаж керемиди, покриване с капаци по била и ръбове.Обектът, предмет на настоящата обществена поръчка, е част от административна сграда публична общинскасобственост, предоставена за ползване, съгласно договор № ФС01-0095/22.07.2019г. на Дирекция „Социалноподпомагане“ – (ДСП) Поморие, Бюро за социална закрила гр. Каблешково, находяща се на адрес: гр.Каблешково, ул. „Възраждане“ № 10. Обектът, в който ще се извършват ремонтните дейности представлява двепомещения на първи етаж с обща площ от 35 кв.м.

Parties

Roles
buyer
Organization name
AGENTsIYa ZA SOTsIALNO PODPOMAGANE ChREZ REGIONALNA DIREKTsIYa ZA SOTsIALNO PODPOMAGANE - BURGAS
Street address
ul. "KONT ANDROVANTI" No. 2
Locality
gr.Burgas
Postal code
8000
Country
BG
Contact name
D-R SNEZhANA ATANASOVA
E-mail
burgas-rdsp@asp.government.bg
Phone
+359 56836722
Website
Link

Organization data Organization in JSON