Bulgaria - Pernik: Construction work

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-564764:2023-564764
Date
2023-09-19
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-564764
Releases
2023-09-19 (ocds-pyfy63:2023-564764:2023-564764)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Pernik: Construction work
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-10-20 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да бъдат вписани в Централния професионален регистър на строителя, съгл. Закона за камарата на строителя с категория, която му позволява извършването на строителните работи, предмет на настоящата обществена поръчка, а за чуждестранни лица - в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата - членка в която са установени.Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени или да имат право да извършва такава дейност по законодателството на държата членка на ЕС или друга държава - страна в Споразумението за Европейстото икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария.

Economic/financial eligibility:

Участниците следва да притежават валидна застраховка "Професионална отговорност на участниците в проектирането и строителството"

Economic/financial minimum level:

Участниците следва да притежават валидна застраховка "Професионална отговорност на участниците в проектирането и строителството", която обхваща категория строеж, съобразно предмета на поръчката по смисъла на чл.171 от ЗУТ. При участие на обединение, което не е юрридическо лице, изискването се доказва за всеки участник в обединението, който ще извършва строителство съобразно разпределението на участие на лицата при разпределение на дейностите, предвидено в договора за обединение. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосоченото изискване съобразно вида и дела на поръчката, който ще изпълняват. В случай, че участникът е чуждестранно лице, застраховката за професионална отговорност може да бъде еквивалентна на тази по чл.171 от ЗУТ.

Technical/professional eligibility:

1.Участниците трябва да са изпълнили минимум 1 /една/ дейност – строителство, с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, изпълнена през последните 5 /пет/ години, считано от датата на подаване на оферта за участие. /чл. 63, ал. 1, т. 1, буква „а” от ЗОП/.2.Участниците в процедурата следва да разполагат с ръководен състав с професионална компетентност за изпълнение на поръчката.3.Участниците в процедурата следва да прилагат системи за управление на качеството /чл.63, ал.1 , т.10 от ЗОП/

Technical/professional minimum level:

1.Участниците трябва да са изпълнили минимум 1 /една/ дейност – строителство, с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, изпълнена през последните 5 /пет/ години, считано от датата на подаване на оферта за участие. /чл. 63, ал. 1, т. 1, буква „а” от ЗОП/.Под "дейности с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката" следва да се разбира извършването на СМР дейности за строителство и/или преустройство и/или реконструкция и/или основен ремонт на сгради.2.Участниците в процедурата следва да разполагат с персонал и с ръководен състав с професионална компетентност за изпълнение на поръчката, както следва:Ръководен състав включващ най-малко : - технически ръководител на обекта, който да отговаря на изискванията на чл.163а от ЗУТ, притежаващ минимум три години професионален опит като строителен инжинер или строителен техник.;3.Участниците в процедурата следва да прилагат системи за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001:20xx или еквивалентен, с обхват предмета на настоящата обществена поръчка. Сертификатът следва да е с предмет настоящата обществена поръчка и да е издаден от акредитирани лица за сертификация на системи за управление на качеството. Информацията за поставеното изискване участниците декларират в Част IV, Раздел "Г".
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-09-19 - 2023-10-20
Value
20 920.00 BGN
Minimum value
20 920.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-564764:obj:1
Classification
CPV / 45000000
Description
Предметът на обществената поръчка е: „Извършване на ремонтни дейности в обектите на интервенция – текущи ремонти“. Ще бъдат изпълнявани следните групи строително ремонтни дейности:Доставка и монтаж на платформа за хора в неравностойно положение, вкл.релсов път и вертикални носещи колони;Очукване на бетон с дебелина до 7см.Демонтаж на облицовка на рампа;Доставка и полагане на бетон клас В25 за възстановяване на стълбище;Кофраж и декофраж на стълбище;Доставка и монтаж на армировка N8;Доставка и монтаж на гранитогрес за стълбище и рампа;Демотаж на входна алуминиева врата;Доставка и монтаж на входна двукрила врата 165см./275см.;Обръщане на дограма;Полагане на боя 3 в 1 по стоманени парапети на рампа;Събиране на отпадъци в чували по 25 кг;Извозване на строителни отпадъци.

Parties

Roles
buyer
Organization name
AGENTsIYa ZA SOTsIALNO PODPOMAGANE ChREZ DIREKTORA NAREGIONALNA DIREKTsIYa ZA SOTsIALNO PODPOMAGANE - PERNIK
Street address
pl. SV. IVAN RILSKI No..1B
Locality
gr.Pernik
Postal code
2300
Country
BG
Contact name
Evelina Radenkova Georgieva
E-mail
erageorgieva@asp.government.bg
Phone
+359 76603542
Website
Link

Organization data Organization in JSON