Bulgaria - Varna: Construction work

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-564006:2023-564006
Date
2023-09-19
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Varna: Construction work
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price
Award period
2023-10-15 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да бъдат вписани в Централния професионален регистър на строителя, съгласно Закона за камарата на строителите за изпълнение на строежи от „първа група, пета категория”, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 5, б. „А“ от ЗУТ и чл. 8, ал. 1 от Наредба № 1/30.07.2003 г. за номенклатурата на видовете строежи или по-висока категория, която да му позволява извършването на строителните работи, предмет на настоящата поръчка, а за чуждестранни лица - в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени или да имат право да извършва такава дейност по законодателството на държава – членка на Европейския съюз, или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария.Участниците следва да представят данни за вписването в ЦПРС, респ. в аналогичен регистър, дали съответните документи са на разположение в електронен формат; посочва се уеб адрес, орган или служба, издаващи документа за регистрация и точно позоваване на документа (рег. номер и период на валидност) и обхвата на регистрацията (групата и категорията строежи, описани в него).Участниците попълват информацията в Част IV, Раздел „А: Годност“, т. „Вписване в съответен професионален регистър“ на еЕЕДОП Доказване: Преди сключване на договора участникът определен за изпълнител представя заверено копие на Удостоверение и валиден талон за вписване в ЦПРС към Камарата на строителите за изпълнение на строежи от категория и група, идентични с предмета на поръчката. В случай, че избраният за изпълнител е чуждестранно лице – удостоверение от аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.

Technical/professional eligibility:

1) Технически ръководител - технически правоспособно лице с квалификация, отговаряща на изискванията на чл. 163а, ал. 2 и ал. 3 от ЗУТ, с не по-малко от 3 години професионален опит като технически ръководител по смисъла на чл. 163а, ал. 4 от ЗУТ; 2) Специалист „Контрол на качеството“ - лице, притежаващо Удостоверение/Сертификат за преминато обучение за контрол върху качеството на изпълнение в строителството и/или еквивалентно, с не по-малко от 2 години професионален опит като специалист контрол на качеството;3) Специалист по здравословни и безопасни условия на труд - лице, притежаващо удостоверение (сертификат) за завършен курс за длъжностно лице по здраве и безопасност, или за координатор по безопасност и здраве или еквивалентно, с не по-малко от 2 години професионален опит като специалист по ЗБУТ, съгласно Наредба № 2/2004 на МРРБ; 4) Специалист Водоснабдяване и Канализация (ВиК) – лице, притежаващо квалификация „ВиК“, "Вътрешни ВиК мрежи" или еквивалентна, с не по-малко от 2 г. професионален опит в дейности по „ВиК“; 5) Специалист Електро – лице, притежаващо квалификация "Електротехника и енергетика", "Електрически инсталации" или еквивалентна, с не по-малко от 2 г. професионален опит;Минимален средносписъчен състав лица за извършване на СМР:- Бояджия – минимум 2 /две/ лица;- Шпакловчик – минимум 2 /две/ лице;- Специалист ел. инсталации – минимум 1 /едно лице/;- Монтажник облицовки и настилки – минимум 1 /едно/ лице;- Общи работници в строителството – минимум 2 /две/ лица; Всеки участник следва да прилага в работата си и да притежава сертификати за внедрени системи в областта на строителството (Изискване валидно и за двете обособени позиции):1) БДС EN ISO 9001:2015 или EN ISO 9001:2015 или еквивалентно - Системи за управление на качеството или еквивалентно в областта на строителството или да има внедрени еквивалентни мерки за управление на качеството съгласно чл. 64, ал. 7 от ЗОП.2) БДС EN ISO 14001:2015 или EN ISO 14001:2015 или еквивалентно - Системи за управление на околната среда или еквивалентно в областта на строителството или да има внедрени еквивалентни мерки за опазване на околната среда съгласно чл. 64, ал. 7 от ЗОП.
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-09-19 - 2023-10-15
Value
281 953.33 BGN
Minimum value
281 953.33 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-564006:obj:1
Classification
CPV / 45000000
Description
Демонтаж и монтаж на врати и ПВЦ дограма. Направа на замазка по под,  Гипсова шпакловка тавани, шпакловане стени, боядисване, поставяне на каб. канали и окабеляване и др.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-564006:obj:2
Classification
CPV / 45000000
Description
Демонтаж дървена дограма на прозорци и врати, демонтаж на осветителни тела, демонтаж и последващ монтаж на метални решетки на прозорци, демонтаж плоскости, премахване на плочки, полагане на гладка пердашена циментова замака по подове, доставка и монтаж на PVC дограма, монтаж на врати, доставка и монтаж на метална врата 100/205, доставка и облицоване с фаянсови плочки по страници, полагане на первази от гранитогрес по подове, доставка и полагане на ламинат клас 33 за силно натоварени обществени помещения, пристенна обшивка с GKB по стени на конструкция еднопластова, доставка и монтаж на ППРтръба ф 20, включително фитинги, изолация и укрепване, доставка и монтаж на сифон за мивка, демонтаж и монтаж на кабели, всички видове, монтаж и демонтаж на разклонителна кутия за скрита инсталация, доставка и монтаж на осветителни тела, доставка и монтаж на душ батерия, стенна, включително стойка за душ, Досавка и монтаж на капаци за ревизионни отвори

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-564006:obj:3
Classification
CPV / 45000000
Description
Демонтаж дървена дограма на прозорци и врати, демонтаж и последващ монтаж на метални решетки на прозорци, демонтаж плоскости, премахване на плочки, полагане на гладка пердашена циментова замака по подове, доставка и монтаж на PVC дограма, демонтаж и последващ монтаж на метални решетки на прозорци доставка, монтаж на врати, доставка и монтаж на метална интериорна врата 100/205, доставка и облицоване с фаянсови плочки по страници, полагане на первази от гранитогрес по подове, доставка и полагане на ламинат клас 33 за силно натоварени обществени помещения, пристенна обшивка с GKB по стени на конструкция еднопластова, доставка и монтаж на ППРтръба ф 20, включително фитинги, изолация и укрепване, доставка и монтаж на сифон за мивка, демонтаж и монтаж на кабели, всички видове, монтаж и демонтаж на разклонителна кутия за скрита инсталация, доставка и монтаж на осветителни тела, доставка и полагане на кабел канал 40/60.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-564006:obj:4
Classification
CPV / 45000000
Description
демонтаж дървена дограма на прозорци и врати, демонтаж и последващ монтаж на метални решетки на прозорци, демонтаж плоскости, премахване на плочки, полагане на гладка пердашена циментова замака по подове, доставка и монтаж на PVC дограма, демонтаж и последващ монтаж на метални решетки на прозорци доставка, монтаж на врати, д оставка и монтаж на метална интериорна врата 100/205, доставка и облицоване с фаянсови плочки по страници, полагане на первази от гранитогрес по подове, доставка и полагане на ламинат клас 33 за силно натоварени обществени помещения, пристенна обшивка с GKB по стени на конструкция еднопластова, доставка и монтаж на ППРтръба ф 20, включително фитинги, изолация и укрепване, доставка и монтаж на сифон за мивка, демонтаж и монтаж на кабели, всички видове, монтаж и демонтаж на разклонителна кутия за скрита инсталация, доставка и монтаж на осветителни тела, доставка и полагане на кабел канал 40/60.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-564006:obj:5
Classification
CPV / 45000000
Description
Демонтаж дървена дограма на прозорци и врати, демонтаж плоскости, премахване на плочки, доствака и монтаж на PVC диграма, доставка и монтаж на врати, доставка и облицоване с фаянсови плочки по страници, демонтажи и монтаж на ППРтръба ф 20, включително фитинги, изолация и укрепване, доставка и монтаж на сифон за мивка, демонтаж и монтаж на кабели, всички видове, монтаж и демонтаж на разклонителна кутия за скрита инсталация, доставка и монтаж на осветителни тела и др.

Parties

Roles
buyer
Organization name
AGENTsIYa ZA SOTsIALNO PODPOMAGANE ChREZ REGIONALNA DIREKTsIYa ZA SOTsIALNO PODPOMAGANE - VARNA
Street address
bul. Tsar Osvoboditel 76G, et. 5
Locality
gr.Varna
Postal code
9000
Country
BG
Contact name
Petya Georgieva Taseva
E-mail
ptaseva@asp.government.bg
Phone
+359 52603626
Website
Link

Organization data Organization in JSON