Bulgaria - Kyustendil: Construction work

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-543839:2023-543839
Date
2023-09-08
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-543839
Releases
2023-09-08 (ocds-pyfy63:2023-543839:2023-543839)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Kyustendil: Construction work
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price
Award period
2023-10-05 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да бъдат вписани в Централния професионален регистър на строителя, съгласно Закона за камарата на строителите с категория, която да му позволява извършването на строителните работи, предмет на настоящата поръчка, а за чуждестранни лица - в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Чуждестранните лица следва да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени или да имат право да извършва такава дейност по законодателството на държава – членка на Европейския съюз, или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария.

Economic/financial eligibility:

Участниците следва да притежават валидна застраховка „Професионална отговорност на участниците в проектирането и строителството“, която обхваща категория строеж, съобразно предмета поръчката по смисъла на чл. 171 от ЗУТ. При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискването се доказва за всеки участник в обединението, който ще извършва строителство съобразно разпределението на участие на лицата при разпределение на дейностите, предвидено в договора за обединение. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосоченото изискване съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват. В случай, че участникът е чуждестранно лице, застраховката за професионална отговорност може да бъде еквивалентна на тази по чл. 171 от ЗУТ.

Technical/professional eligibility:

1.Участниците трябва да са изпълнили минимум 1 /една/ дейност – строителство, с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, изпълнена през последните 5 /пет/ години, считано от датата на подаване на оферта за участие. /чл. 63, ал. 1, т. 1, буква „а” от ЗОП/.2.Участниците в процедурата следва да разполагат с персонал и ръководен състав с професионална компетентност за изпълнение на поръчката.3.Ръководен състав, включващ най-малко:- Технически ръководител на обекта, който да отговаря на изискванията на чл. 163а от ЗУТ, притежаващ минимум 3 години професионален опит като строителен инженер или строителен техник;- Специалист „Контрол на качеството“-лице, притежаващо Удостоверение/Сертификат за преминато обучение за контрол върху качеството на изпълнение в строителството и/или еквивалентно, с не по-малко от 2 години професионален опит като специалист контрол на качеството;- Специалист по здравословни и безопасни условия на труд - лице, притежаващо удостоверение (сертификат) за завършен курс за длъжностно лице по здраве и безопасност, или за координатор по безопасност и здраве или еквивалентно, с не по-малко от 2 години професионален опит като специалист по ЗБУТ;4.Персонал за изпълнение на предмета на поръчката, включващ квалифицирани строителни работници и неквалифицирани строителни работници в съответните профили.5.Участниците в процедурата следва да разполагат с минимален средно списъчен състав на собствени или наети квалифицирани строителни работници в профили и неквалифицирани строителни работници в съответствие с изискванията посочени в точка 9.4.2. от Указаният за участие.6. Участниците в процедурата следва да прилагат система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001:20хх или еквивалентен, с обхват предмета на настоящата обществена поръчка.

Technical/professional minimum level:

Персонал за изпълнение на предмета на поръчката, включващ квалифицирани строителни работници в следните профили и неквалифицирани строителни работници, както следва:А) Изискване валидно за Обособена позиция № 1:- Електротехник – изграждане и ремонт на ел. инсталации – минимум 2 /две/ лица;- Монтажник дограма – минимум 2 /две/ лица;- Шпакловчик /строител мазилки и шпакловки/ – минимум 2 /две/ лица; - Бояджия – минимум 2 /две/ лица; - Работник облицовки и настилки /строител облицовки и настилки/ – минимум 2 /две/ лица; - Работник В и К /монтажник В и К/– минимум 2 /две/ лица;- Общи работници в строителството– минимум 3 /три/ лица.Б) Изискване валидно за Обособена позиция № 2:- Монтажник дограма – минимум 2 /две/ лица;- Общи работници в строителството– минимум 2 / две / лица.В) Изискване валидно за Обособена позиция № 3:- Електротехник – изграждане и ремонт на ел. инсталации – минимум 1 /едно/ лице;- Монтажник дограма – минимум 2 /две/ лица;- Шпакловчик /строител мазилки и шпакловки/ – минимум 2 /две/ лица; - Бояджия – минимум 2 /две/ лица; - Работник облицовки и настилки /строител облицовки и настилки/ – минимум 2 /две/ лица; - Общи работници в строителството– минимум 3 /три/ лица.
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-09-08 - 2023-10-05
Value
118 652.50 BGN
Minimum value
118 652.50 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-543839:obj:1
Classification
CPV / 45000000
Description
По обособена позиция 1 – „Извършване на ремонтни дейности в обект на интервенция - текущ ремонт в ДСП Кюстендил-1 ще се извършат строителни ремонтни дейности (СМР) по фасада - саниране с топлоизолационна система с експандиран полистирен (EPS) 10 см., шпакловка с мрежа, дюбелиране, грунд, финишно покритие минерална мазилка, вкл. обръщане около отвори с EPS 2 см., направа шапки от поцинкована ламарина и воронки; настилка с ламиниран паркет, предстенна облицовка с гипсокартон, шпакловка, грунд, боядисване, обръщане около отвори, доставка и монтаж интериорни врати, направа преградни стени от алуминиева конструкция с гишета, алуминиеви и противопожарни врати; ремонт електроинсталация - окабеляване, ключове, контакти, монтаж главно ел. табло и енергоспестяващи led осветителни тела, евакуационно осветление, ремонт ВиК, вкл. монтаж санитария, смесител и бойлер; подмяна на покривна воронка, изкърпване на покрив с АРР мембрана с посипка, доставка и монтаж на бордове с поцинкована ламарина.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-543839:obj:2
Classification
CPV / 45000000
Description
Обособена позиция 2 – „Извършване на ремонтни дейности в обект на интервенция - текущ ремонт в ДСП Кюстендил-2“ ще се извършат СМР - направа преградна стена/врата (конструкция с плъзгане).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-543839:obj:3
Classification
CPV / 45000000
Description
„Извършване на ремонтни дейности в обект на интервенция - текущ ремонт в ДСП Кюстендил-3“, находящ се в гр. Кюстендил, ул. „Ракла“ № 3 ще се извършат СМР по настилки - монтаж ламинат, ремонт електроинсталация, подмяна интериорни врати, шпакловки по стени и тавани, грундиране и боядисване, смяна на дограма

Parties

Roles
buyer
Organization name
Agentsiya za sotsialno podpomagane chrez Regionalna direktsiya za sotsialno podpomagane – Kyustendil
Street address
ul.DEMOKRATsIYa No. 44 et. 10
Locality
gr.Kyustendil
Postal code
2500
Country
BG
Contact name
RADOSTINA VASEVA
E-mail
kyustendil-rdsp@asp.government.bg
Phone
+359 78523180
Website
Link

Organization data Organization in JSON