Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of medical equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:2023-680938
Date
2023-11-10
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-529546

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of medical equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-11-10 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:1
Classification
CPV / 50421000
Description
Опаковачни машини Miniro H-Data за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:2
Classification
CPV / 50421000
Description
Плазмен стерилизатор CISA за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:3
Classification
CPV / 50421000
Description
Апаратура Siemens за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:4
Classification
CPV / 50421000
Description
Апаратура Helige за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:5
Classification
CPV / 50421000
Description
Апаратура Fukuda Denshi за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:6
Classification
CPV / 50421000
Description
Холтери за кръвно и пулс Meditech за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:7
Classification
CPV / 50421000
Description
Елекронна вакумна система KISS R за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:8
Classification
CPV / 50421000
Description
Велоергометър Ergoline за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:9
Classification
CPV / 50421000
Description
Биохимичен анализатор Beckman coulter за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:10
Classification
CPV / 50421000
Description
Ехограф Vivid - SN: 2562 за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:11
Classification
CPV / 50421000
Description
ЕКК машини и биопомпи за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:12
Classification
CPV / 50421000
Description
Контрапулсатори за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:13
Classification
CPV / 50421000
Description
Рентгенови апарати за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:14
Classification
CPV / 50421000
Description
Коагулометър Sismex  за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:15
Classification
CPV / 50421000
Description
Коагулометър и електролитен анализатор Siemens за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:16
Classification
CPV / 50421000
Description
Кръвно-газов анализатор  ABL-800 за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:17
Classification
CPV / 50421000
Description
Апарат за хемодиализа Prismaflex за абонаментна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези обособени позиции и подпозиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Абонамент”, подлежи на абонаментно поддържане (профилактики и ремонт) срещу заплащане на абонаментна цена.За тази апаратура в последната колона на Техническо приложение № 1 Възложителят е посочил максимално допустимата месечна абонаментна такса/цена за съответната обособена позиция. Посочената максимално допустима месечна абонаментна такса/цена се отнася за общата стойност на месечните абонаментни такси/цени за поддръжка на всички подпозиции от позицията, определена за абонамент. В случай, че предложената обща месечна абонаментна такса/цена надвишава масимално допустимата, съответното предложение се отстранява като несъответстващо на определените от Възложителя условия;

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:obj:18
Classification
CPV / 50421000
Description
Холтер за кръвно налягане MOBIL-O-GRAPH за сервизна поддръжка.Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническа спецификация, описана в т. II от раздел I от документацията за участие в процедурата.Тази част от медицинската апаратура (тези позиции), за която в колона „вид услуга” в Техническо приложение № 1 е вписано „Сервиз”, подлежи на сервизно обслужване (профилактики и ремонт) – при заявка от Възложителя и срещу заплащане на цена на вложените човекочаса труд.С оглед определяне на прогнозната стойност на поръчката за тези обособени позиции в Техническо приложение № 2 към Техническата спецификация на раздел I от документацията за участие, представляващо неразделна част от нея, е описан прогнозен брой човекочаса сервизно обслужване за периода на изпълнение на поръчката.

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:0
Title
Опаковачни машини Miniro H-Data за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:1
Title
Плазмен стерилизатор CISA за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:2
Title
Апаратура Siemens за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:3
Title
Апаратура Helige за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:4
Title
Апаратура Fukuda Denshi за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:5
Title
Холтери за кръвно и пулс Meditech за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:6
Title
Елекронна вакумна система KISS R за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:7
Title
Велоергометър Ergoline за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:8
Title
Биохимичен анализатор Beckman coulter за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:9
Title
Ехограф Vivid - SN: 2562 за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:10
Title
ЕКК машини и биопомпи за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:11
Title
Контрапулсатори за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:12
Title
Рентгенови апарати за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:13
Title
Коагулометър Sismex за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:14
Title
Коагулометър и електролитен анализатор Siemens за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:15
Title
Кръвно-газов анализатор ABL-800 за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:16
Title
Апарат за хемодиализа Prismaflex за абонаментна поддръжка
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-529546:award:17
Title
Холтер за кръвно налягане MOBIL-O-GRAPH за сервизна поддръжка
Status
unsuccessful

Parties

Roles
buyer
Organization name
Mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie "Natsionalna kardiologichna bolnitsa" EAD
Street address
ul. Konjovitsa No.65
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1309
Country
BG
Contact name
Iva Valerieva Danailova
E-mail
idanailova@hearthospital.bg
Phone
+359 29217131
Fax
+359 29217142
Website
Link

Organization data Organization in JSON