Bulgaria - Burgas: Computer equipment and supplies

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-521954:2023-521954
Date
2023-08-29
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Burgas: Computer equipment and supplies
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price (40)
- Quality: Предложени по-добри технически параметри (60)

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2023-09-25 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност за упражняване на професионална дейност

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изискване за икономическо и финансово състояние

Technical/professional eligibility:

1. Участниците трябва да имат опит в изпълнението на доставки, идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата.2. Участникът, ако бъде избран за изпълнител, следва към момента на сключване на договора да може да представи оторизиращ документ, издаден от производителя или негов официален представител за Р. България, че е оторизиран да извършва търговска и сервизна дейност на територията на страната.3. Предложеното от участника оборудване трябва да е от производител, сертифициран по система за управление на качеството ISO 9001:20хх (или еквивалентен) с обхват, аналогичен с обхвата на поръчката: По ОП1: производство на компютърни и офис машини, оборудване и принадлежности или еквивалент; по ОП2: аудиовизуална техника или оборудване за озвучаване, или видео оборудване, или еквивалент.

Technical/professional minimum level:

1. За доставки „сходни“ с предмета на обществената поръчка се приемат: По ОП 1: доставка на компютри и компютърно оборудване;По ОП 2: доставка на видео- и презентационна техника или озвучителна техника. - Документ, с който се доказва: При подаване на оферта участниците попълват раздел В в Част IV: Критерии за подбор от ЕЕДОП, в съответствие с указанията за попълването му, приложени към настоящата документация.*Преди сключване на договор за обществена поръчка, Възложителят изисква от участника, определен за изпълнител: Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършената доставка.При подаване на оферта участниците, попълват само съответния раздел в ЕЕДОП.2. Документ, с който се доказва: При подаване на оферта участниците попълват раздел В в Част IV: Критерии за подбор от ЕЕДОП, в съответствие с указанията за попълването му, приложени към настоящата документация.*Преди сключване на договор за обществена поръчка, Възложителят изисква от участника, определен за изпълнител да представи оторизиращ документ, издаден от производителя или негов официален представител за Р. България, че е оторизиран да извършва търговска и сервизна дейност на територията на страната.3. Документ, с който се доказва: При подаване на офертата, участникът попълва поле раздел Г: Сертификати от институции по контрол на качеството в Част IV: Критерии за подбор от ЕЕДОП.*Преди сключване на договор за обществена поръчка, Възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи копие на валидни сертификати от производители, сертифицирани по система за управление на качеството ISO 9001:20хх (или еквивалентен). Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини.При подаване на оферта участниците, попълват само съответния раздел в ЕЕДОП.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-08-29 - 2023-09-25
Value
216 534.30 BGN
Minimum value
216 534.30 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-521954:obj:1
Classification
CPV / 30200000
Description
Доставка, монтаж и свързване на компютърно и съпътстващо оборудване и инсталиране на софтуер, както следва:Компютър – 30 брояКлавиатура и мишка – 30 брояМонитор 23.8" – 30 брояПреносим компютър – 5 брояОфис пакет – 35 брояМултимедиен проектор – 2 брояМултифункционално устройство – 4 брояДокументен скенер – 10 брояс минимални технически параметри, посочени в техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-521954:obj:2
Classification
CPV / 30200000
Additional classifications
CPV / 32232000
Description
Доставка и монтаж на видеоконферентни системи, както следва:Продукт:Видеоконферентна система за големи зали – 1 бройМикрофон към видеоконферентна система за големи зали (pod) – 5 брояВидеоконферентна система за малки зали – 1 бройЕкран за видеоконферентни разговори в малка зала – 1 бройСтойка за екран за видеоконферентни разговори  - 2 брояИнтерактивен дисплей за видеоконферентни разговори в голяма зала – 1 бройДвулентово озвучително тяло – 4 брояКалъф за озвучително тяло – 4 брояЗвукосмесителен пулт 6 мик + 2 стерео входа, или 5 мих + 3 стерео входа, или 4 мик + 4 стерео входа. 24-bil / 192kHz 2in 12out USB + вокален ефект – 2 брояТринога телескопична стойка - за озвучително тяло – 5 брояс минимални технически параметри, посочени в техническите спецификации.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA BURGAS
Street address
ul. Aleksandrovska No. 26
Locality
gr. Burgas
Postal code
8000
Country
BG
Contact name
Veselina Hristova Dimitrova
E-mail
vh.dimitrova@burgas.bg
Website
Link

Organization data Organization in JSON