Bulgaria - Sopot: Special-purpose road passenger-transport services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-521888:2023-521888
Date
2023-08-29
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-521888

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sopot: Special-purpose road passenger-transport services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (20)
- Quality: Технически показател (80)
Award period
2023-09-25 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът трябва да притежава валиден лиценз за извършване на превоз на пътници на територията на Република България или лиценз за извършване на международен превоз на пътници - лиценз на Общността, съгласно чл. 6 от Закона за автомобилните превози, или еквивалент.При участие на обединение, което не е ЮЛ, изискването се отнася до онези съдружници в него, които съгласно договора за обединение ще изпълняват дейностите, предмет на поръчката.При подаване на офертата, на основание чл. 67, ал. 1 и ал. 4 от ЗОП, участникът декларира съответствието с посочения критерий за подбор като попълва Раздел А: „Годност“ в Част IV: „Критерии за подбор“ от Единен европейски документи за обществени поръчки (еЕЕДОП). Участникът посочва и следните данни за лиценза - номер, дата на издаване, срок на валидност, орган или служба, издаващи документа.Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи следните документи: Заверено копие на валиден лиценз за извършване на превоз на пътници на територията на Република България, придружен от заверено копие на удостоверения на ППС (пътно превозно средство) за обществен превоз на пътници на територията на Република България или заверено копие на лиценз за извършване на международен превоз на пътници – лиценз на Общността (за лица, регистрирани на територията на Република България), придружен от заверени копия на лиценза за извършване на международни превози на пътници (съобразно броя на превозните средства, с които участва), в случай, че същите не са достъпни чрез пряк и безплатен достъп до съответната национална база данни.Участник, който е чуждестранно лице представя съответния документ, издаден от компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която е установен. В случаите, когато в съответната държава не се издават документи за посочените обстоятелства или когато документите не включват всички обстоятелства, участникът представя декларация, ако такава декларация има правно значение съгласно законодателството на съответната държава. Когато декларацията няма правно значение, участникът представя официално заявление, направено пред компетентен орган в съответната държава.

Economic/financial eligibility:

Възложителят НЕ поставя изисквания за икономическото и финансовото състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Участникът трябва да има опит за изпълнение на поръчката. През последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил минимум 1 /една/ услуга с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката.Под услуги с предмет „сходен“ с този на поръчката следва да се разбират: специализирани автобусни превози на деца и/или ученици. При подаване на офертата, на основание чл. 67, ал. 1 и ал. 4 от ЗОП, участникът декларира съответствието с посочения критерий за подбор като попълва поле „За поръчки за услуги: извършени услуги от конкретния вид“ от раздел В: „Технически и професионални способности“ в Част IV: „Критерии за подбор“ от Единен европейски документи за обществени поръчки (еЕЕДОП).Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи следните документи: Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга.Възложителят може да не приеме представено доказателство за технически и професионални способности, когато то произтича от лице, което има интерес, който може да води до облага по смисъла на чл. 54 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-08-29 - 2023-09-25
Value
427 563.10 BGN
Minimum value
427 563.10 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-521888:obj:1
Classification
CPV / 60130000
Description
Обществената поръчка включва осъществяване на транспортна дейност в учебните дни през учебната година 2023-2024 г. по определени маршрути съгласно Раздел II „Технически спецификации“.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA SOPOT
Street address
ul. IVAN VAZOV No..34
Locality
gr.Sopot
Postal code
4330
Country
BG
Contact name
Melis Sherafetin Rashid
E-mail
melisxrashid@gmail.com
Website
Link

Organization data Organization in JSON