Bulgaria - Asenovgrad: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:2023-511854
Date
2023-08-25
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Asenovgrad: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price
Award period
2023-09-25 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Изисква се участникът да има право да извършва търговия на едро с медицински изделия в съответствие с нормите на Закона за медицинските изделия или да притежава разрешение за търговия на едро на медицински изделия, издадено от Изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по лекарствата или регулаторен орган на съответната държава членка по реда на Глава пета Търговия с медицински изделия от Закона за медицинските изделия.Доказване: Участникът трябва да представи (декларира) в Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП) информация за документа, удостоверяващ правото да извършва търговия на едро на медицински изделия, издаден съгласно Закона за медицинските изделия или друг документ, удостоверяващ правото да търгува с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава. Съответствието с поставеното изискване се попълва в част IV „Критерии за подбор”, буква А „Годност” от ЕЕДОП.При поискване от страна на Възложителя, в случаите по чл. 67, ал. 5 от Закона за обществените поръчки, изискването се доказва с представяне на разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено от Изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по лекарствата или регулаторен орган на съответната държава членка, или данни за регистрация по чл. 27 от Закона за медицинските изделия за производителите, установени на територията на Република България.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания свързани с икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

1. Изисква се през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, участникът да е изпълнил най-малко една дейност с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, като под „идентична или сходна” по предмет се разбира дейност по доставка на медицински консумативи, а под „идентична или сходна” по обем се разбира дейност, чиято съпоставима стойност (преизчислена съобразно продължителността на периода и съответната обособена позиция, за която е подадена оферта) е не по-малка от 80% от прогнозната стойност на съответната обособена позиция, за която участва. Съгласно чл. 59, ал. 6 от Закона за обществените поръчки, при участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.2. Изисква се участникът да прилага система за управление на качеството съответстваща на стандарт БДС ENISO 9001:20ХХ или еквивалент, с предметен обхват доставка на медицински консумативи, издаден на името на участника от акредитирана институция или агенция за управление на качеството или други доказателства за прилагане на еквивалентни мерки за осигуряване на качеството.

Technical/professional minimum level:

Доказване: 1. Участникът трябва да предостави (декларира) в Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП) информация за доставките, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите. Съответствието с поставеното изискване се попълва в част ІV „Критерии за подбор“, буква В „Технически и професионални способности” на ЕЕДОП.При поискване от страна на Възложителя, в случаите по чл. 67, ал. 5 от Закона за обществените поръчки, изискването се доказва с представяне на списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на поръчката с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.2. Участникът трябва да предостави (декларира) в Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП) информация за прилагана система за управление на качеството, сертифицирана по стандарт БДС ENISO 9001:20ХХ или еквивалентна, касаеща предмета на поръчката. Съответствието с поставеното изискване се попълва в част IV „Критерии за подбор”, буква Г „Схеми за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление” от ЕЕДОП.При поискване от страна на Възложителя, в случаите по чл. 67, ал. 5 от Закона за обществените поръчки, изискването се доказва с представяне на валиден сертификат за прилагана система за управление на качеството съответстваща на стандарт БДС ENISO 9001:20ХХ или еквивалент, с предметен обхват доставка на медицински консумативи, издаден на името на участника от акредитирана институция или агенция за управление на качеството.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-08-25 - 2023-09-25
Value
162 000.00 BGN
Minimum value
162 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка превързочни медицински изделия, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на медицински изделия за инжекционно и инфузионно приложение, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на специфични консумативи за интравенозно приложение, които са подробно посочени като номенклатурна единица, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на консумативи за взимане на кръв, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на катетри, сонди, дренове и др. , които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на консумативи за кислородотерапия, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на медицински консумативи - предпазни средства, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Additional classifications
CPV / 33100000
Description
Обществената поръчка е за доставка на хирургични консумативи, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на апарати за кръвно налягане и термометри, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на консумативи за ЕКГ, ЕЕГ, спирт и други, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на консумативи, които не могат да бъдат отнесени към някоя от групите на консумативите, включени в останалите обособени позиции. Те са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:12
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на консумативи за стерилизация, като видовете консумативи са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:13
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на хартия, като отделните видове хартии са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:14
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на хемодиализатори за хемодиализа, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:15
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на антибактериални разтвори за хемодиализа, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:16
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на диализни разтвори, които са подробно посочени по номенклатурни единици,  представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:17
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на хирургичен шевен материал - игли, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:18
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на хирургичен шевен материал - конци, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:19
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на хирургичен шевен материал - игла с конец /синтетичен, резорбируем, плетен конец/, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:20
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на хирургичен шевен материал - игла с конец /нерезорбируем, монофиламентен стерилен конец + игла от стомана/, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:21
Classification
CPV / 33140000
Description
Обществената поръчка е за доставка на хирургичен шевен материал - игла с конец /loop/, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:22
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на консумативи за хемодиализа, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:23
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция включва доставка на хигроскопични марли, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:24
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на хемодиализатори с вътрешнопарова стерилизация, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-511854:obj:25
Classification
CPV / 33140000
Description
Обособената позиция е за доставка на катетри за временен съдов достъп за хемодиализа, които са подробно посочени по номенклатурни единици, представени като наименование на изделието и технически характеристики, мярка и приблизително годишно количество в приложената към указанията за участие Техническа спецификация - Приложение № 1.Посочените в Техническата спецификация количества на медицински консумативи са ориентировъчни и не пораждат задължение за възложителя да ги закупи в пълен обем. Изпълнението на доставките се определя от потребностите на лечебното заведение на база прием на пациенти и финансова обезпеченост.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE - ASENOVGRAD EOOD
Street address
ul. ALEKSANDaR STAMBOLIYSKI 28
Locality
gr. Asenovgrad
Postal code
4230
Country
BG
Contact name
Penka Savova Kisova, Nikoleta Hristeva - Vasileva
E-mail
mbal_asenovgrad@abv.bg
Website
Link

Organization data Organization in JSON