Bulgaria - Ruse: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:2023-446803
Date
2023-07-24
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-446803

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Ruse: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price
Award period
2023-08-21 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да са регистрирани като търговци по Търговския закон или по законодателствотона друга държава членка или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическопространство, или на Конфедерация Швейцария, на които е издадено разрешение за търговия на едро смедицински изделия от ИАЛ или друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия,издаден от компетентен орган на съответната държава. Участниците трябва да притежават валидно разрешение затърговия на едро с медицински изделия, съгласно чл. 77 от ЗМИ, издадено от ИАЛ в случаите, когато са търговци,или друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия, издаден от компетентен органна съответната държава. Такъв документ не се изисква, в случай че участникът е производител, установен натериторията на Република България съгласно чл.77, ал.2 от ЗМИ..Деклариране: Всички участници следва да посочат в раздел А: „Годност“ в Част IV: „Критерии за подбор“ отЕЕДОП следната информация: посочване на номер на разрешението за производство/ за търговия на едро смедицински изделия. . Тази информация се попълва в т. „тази информация достъпна ли е безплатно за органитеот база данни в държава членка на ЕС“ – там отбелязва „да“ за да се отвори полето и да се впише необходиматана възложителя информация.Документи за доказване: За доказване изпълнението на поставеното изискване се представя копие на Разрешениеза производство/търговия на едро с медицински изделия, издадено от ИАЛ или регулаторен орган на другадържава-членка.Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост зазаконосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, наоснование чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП.Съгласно чл. 60 от ЗОП, чуждестранните участници могат да докажат регистрацията си в аналогични регистрисъгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.При участие на обединение, което не е юридическо лице се прилагат разпоредбите на чл.59, ал.6 от ЗОП.Когато участникът предвижда участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на изискванията съгласночл. 66 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансово състояние на участници

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансово състояние на участници

Technical/professional eligibility:

1.Участникът следва да е изпълнил поне една дейност, независимо за колко позиции участва, която да еидентична или сходна с предмета на обществената поръчка, изпълнена през последните три години, считано отдатата на подаване на офертата, с посочване на сумите, датите и получателите.Под „дейности, които са идентични или сходни” с предмета на обществената поръчка се разбира доставка на медицински изделия.* Под "изпълнени дейности" се разбират такива, които са приключили в горепосочения три годишен период,считано от датата на подаване на офертата.Участникът следва да предостави информация за изпълнени дейности с предмет, идентични или сходни спредмета на поръчката като попълни изискуемата информация в Част IV: Критерии за подбор, Раздел В, 1б отЕЕДОП.Доказване: За доказване изпълнението на поставеното изискване се представя списък на доставките, с посочванена стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка, съгласно чл.64,ал.1, т.2 от ЗОП.Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост зазаконосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, наоснование чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП.2. Участникът да е внедрил и да прилага система за управление на качеството ЕN ISO 9001:2015 или по-нов илиеквивалентен, с обхват, сходен с предмета на настоящата процедурата.За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация с посочване навалиден сертификат за въведена система за управление на качеството, с обхват съгласно предмета на поръчката,издаден на името на участника в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г от ЕЕДОП. Тази информация се попълва в т.„тази информация достъпна ли е безплатно за органите от база данни в държава членка на ЕС“ – там отбелязва„да“ за да се отвори полето и да се впише необходимата на възложителя информация.Доказване: За доказване изпълнението на поставеното изискване се представя копие на съответния Сертификати/или друг удостоверителен документ в съответствие с чл.64, ал.5-8 от ЗОП.Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост зазаконосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, наоснование чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП.При участие на обединение, което не е юридическо лице се прилагат разпоредбите на чл.59, ал.6 от ЗОП.Когато участникът предвижда участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на изискванията съгласночл. 66 от ЗОП.Когато участникът предвижда участие на трети лица, същите следва да отговарят на изискванията съгласно чл. 65от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1.Участникът следва да е изпълнил поне една дейност, независимо за колко позиции участва, която да еидентична или сходна с предмета на обществената поръчка, изпълнена през последните три години, считано отдатата на подаване на офертата, с посочване на сумите, датите и получателите.Под „дейности, които са идентични или сходни” с предмета на обществената поръчка се разбира доставка на медицински изделия.* Под "изпълнени дейности" се разбират такива, които са приключили в горепосочения три годишен период,считано от датата на подаване на офертата.2. Участникът да е внедрил и да прилага система за управление на качеството ЕN ISO 9001:2015 или по-нов илиеквивалентен, с обхват, сходен с предмета на настоящата процедурата.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-07-24 - 2023-08-21
Value
2 526 926.19 BGN
Minimum value
2 526 926.19 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
1.00  Медицински изделия за интензивно лечениеМяркаКолич.1.01   Комплект двойнолуменна ендобронхиална тръба от термочувствителен силиконизиран PVC с два балона, с висок обем и ниско налягане, лява, с шпора, размери CH 32; СН 35;СН 37;СН 39;СН 41. Комплектът задължително да  вклюва : У- конектор с клампи и 4 бр. аспирационни катетъра с клапи за контрол на аспирацията.               брой301.02   Комплект двойнолуменна ендобронхиална тръба от термочувствителен силиконизиран PVC с два балона, с висок обем и ниско налягане, дясна, с шпора, размери CH 32;СН 35;СН 37;СН 39;СН 41.Комплектът задължително да  вклюва : У- конектор с клампи и 4 бр. аспирационни катетъра с клапи за контрол на аспирацията.                брой301.03   Ендотрахеална тръба за продължителна белодробна вентилация , с аспирационен лумен , за аспирация над балона , размери ID. 5-10 мм.             брой101.04   Интубационни тръби с балон и контролен балон с клапан, маркиран с размера на тръбата, тип "Мърфи”, с маркировка за дълбочина, с рентгено-контрастна линия, с конектор 15мм., № 2            брой51.05   Интубационни тръби с балон и контролен балон с клапан, маркиран с размера на тръбата, тип "Мърфи” , с маркировка за дълбочина, с рентгено-контрастна линия, с конектор 15мм.,  № 2.5       брой51.06   Интубационни тръби с балон и контролен балон с клапан, маркиран с размера на тръбата, тип "Мърфи”, с маркировка за дълбочина, с рентгено-контрастна линия, с конектор 15мм.,  № 3.0  брой101.07   Интубационни тръби с балон и контролен балон с клапан, маркиран с размера на тръбата,  с тип "Мърфи”, с маркировка за дълбочина, с рентгено-контрастна линия, с конектор 15мм.,  № 3.5  брой201.08   Интубационни тръби с балон и контролен балон с клапан, маркиран с размера на тръбата, тип "Мърфи”, с маркировка за дълбочина, с рентгено-контрастна линия, с конектор 15 мм.,  № 4.0  брой501.09   Интубационни тръби с балон и контролен балон с клапан, маркиран с размера на тръбата, тип "Мърфи”, с маркировка за дълбочина, с рентгено-контрастна линия, с конектор 15мм.,  № 4.5  брой50 и продължва до 1.97пълната техническа спецификация може да видите в приложената документация Част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Консуматив за образна диагностика  2  Рентгенови филми за принтер към КТ  2.01  Филми КТ ( DRY Star DT2 B 35/ 43 ) – 100бр. в кутия     кутия22.02  Филми КТ ( DRY Star DT2 B 20/ 25 ) – 100бр. в кутия     кутия22.03  Филми КТ (за принтер Fudjifilm DRY PIX PLUS / FUJI DI-HL Blue-base/ 35/43 ) – 100бр. в кутия     кутия22.04  Филми КТ (за принтер Fudjifilm DRY PIX PLUS / FUJI DI-HL Blue-base/ 26/36 ) – 150бр. в кутия     кутия22.05  Филми КТ (за принтер Codonics 35/43) – 100бр. в кутия     кутия52.06  Филми КТ (за принтер Codonics 20/25) – 100бр. в кутия      кутия5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
3 Рентгенови филми и консумативи за тях  3.01  Синя вълна 13/ 18 х 100 филма   кутия23.02  Синя вълна 18/ 24 х 100 филма    кутия103.03  Синя вълна 24/ 30 х 100 филма    кутия103.04  Синя вълна 15/ 40 х 100 филма    кутия103.05  Синя вълна 35/ 35 х 100 филма    кутия53.06  Синя вълна 30 /40 х 100 филма    кутия53.07   Проявител за автоматично проявяване 2х 20 л.                 опаковка63.08   Фиксаж за автоматично проявяване 2 х 20 л.                    опаковка6

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
4  Консумативи  за медицински робот Virtua, наличен при Възложителя  4.01  CD-R CODONICS за робот Virtua+Хариен джоб за медия ( CD / DVD )    брой   45004.02  Цветна мастилница за робот CODONICS Virtua    брой  6

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
5  МИ за автоматичен инжектор "Стелант", наличен при възложителя  5.01   Конектор за  "Стелант" - ниско налягане SSS-LP-60-T    брой  10005.02   Комплект спринцовка "Стелант" 200мл    брой  50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
6  МИ за автоматичен инжектор "EMPOWER CTA", наличен при възложителя  6.01   Спринцовка 200мл за инжекторна система за EMPOWER CTA           брой2006.02   Конектор за "EMPOWER CTA"               брой50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
7 Макручи стерилни  за инжектор CTMotion- наличен при възложителя  7.01  Стерилен помпен маркуч, съвместим с инжектор за CTMotion    брой2007.02  Стерилен помпен маркуч, съвместим с инжектор за CTMotion-150 см  брой5007.03  Стерилен помпен маркуч, съвместим с инжектор за CTMotion-200 см   брой800

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Description
Консумативи за функционална диагностика  8   Регистрираща хартия за ЕКГ, фетални монитори ,видеопринтери  и контактни гелове   8.01  Контактен гел за УЗД, без сол, биосъвместим, с кожата,висока скорост на проводимост,  в комплект с бутилка от 250 мл и дозатор за пълнене  – туби  х 5л   брой608.02  Контактен гел за ЕКГ електроди  и дефибрилатор  оп.  х 250мл.    брой108.03  Мундщуци за спирометър за еднократна употреба Ф 30за  сензор FCP 20/30  брой100008.04  Регистрираща хартия за ЕКГ HELLIGE EK – 53/56  130 x 135 x 370 - тетрадка    брой1008.05  Регистрираща хартия за  МАС 500                              90 х 90 x 360     - тетрадка    брой608.06  Регистрираща хартия за  МАС 1 200                          210 х 295 x 150  - тетрадка    брой1008.07  Регистрираща хартия за фетален монито Baby Doplex  151 х 150 x 150 - тетрадка   брой208.08  Хартия за видеопринтер SONY  UP  D898MD      110 мм./20 мм., ролка, индивидуално опакована, гланцирана     брой20008.09  Термопринтерна хартия за ехограф                           110 x 20    бяла,      - ролка     брой5008.10  Регистрираща хартия за ЕКГ АТ 101                           80 x 70 x 315    - тетрадка     брой1008.11  Регистрираща хартия за ЕКГ Фукуда                          210 х 30    - ролка     брой9008.12  Регистрираща хартия за апарат NIHON KOHDEN ТЕС 7100 / FQS50-3-100 - 50/100/300 -тетрадка    брой3008.13  Хартия за ЕКГ Innomed  HeartScrren Hs 112C-1     112 мм./ 150 мм. /300 мм. - тетрадка        брой808.14  Термопринтерна хартия                                                57 x 25  бяла             - ролка      брой608.15  Термопринтерна хартия                                                80 x 25 бяла             - ролка       брой808.16  Термопринтерна хартия                                                57 x 25 бяла            - ролка        брой6008.17  Хартия за фетален монитор  Edan Cadance MFM 2  112x90 x 150 - тетрадка     брой2508.18  Регистрираща хартия за ЕКГ Fukuda Denshi      Fukuda Fx 7102/7101   -63 x 30 ролка      брой508.19  Хартия за дефибрилатор  Hellige - Hellige contrast МАС 400 80 х 90 х 280 - тетрадка       брой308.20  Хартия за видеопринтер SONY  UP  D898MD      110 мм./18 мм., ролка, индивидуално опакована, с висок блясък и гланцирана   брой500

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
Офталмология  9   I.Вътреочни,мултифокални и торични лещи ; консуматив за апарат със система Инфинити  9.01  Асферична мека вътреочна леща - моноблок с ръб, с жълт филтър за синята светлина, квадратно сечение на хаптиката. Материал - акрилат /метакрилат кополимер/ хидрофобна леща с 0,3 % водно съдържание в суха опаковка. Тип на оптиката - биконвексна. Размер на лещата - 13,00 мм. Размер на оптиката - 6,0 мм. А-константа - 118,7. Рефрективен индекс на материала - 1,55  В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s    брой209.02   Асферична мека вътреочна леща - моноблок с ръб, с жълт филтър за синята светлина, квадратно сечение на хаптиката. Материал - акрилат /метакрилат кополимер/ хидрофобна леща с 0,3 % водно съдържание в суха опаковка. Тип на оптиката - биконвексна. Размер на лещата - 13,00 мм. Размер на оптиката - 6,0 мм. А-константа - 118,4. Рефрективен индекс на материала - 1,55      В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция -2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s    брой109.03   Мека вътреочна леща -  моноблок с ръб, квадратно сечение на хаптиката.Материал - акрилат /метакрилат кополимер /хидрофобна леща с 0,3 % водно съдържание в суха опаковка. Тип на оптиката - биконвексна. Размер на лещата - 13,00 мм. Размер на оптиката - 6,0 мм. А-константа - 118,4. Рефрективен индекс на материала - 1,55    В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s   брой209.04   Мека вътреочна леща - трикомпонентна с проленови каптики.Материал - акрилат /метакрилат кополимер/  хидрофобна леща с 0,3 % водно съдържание в суха опаковка. Тип на оптиката - биконвексна. Размер на лещата - 13,00 мм. Размер на оптиката - 6,0 мм. А-константа - 118,4. Рефрективен индекс на материала - 1,55    В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s    брой209.05   Торична, заднокамерна, асферична мека вътреочна леща - моноблок с ръб, с жълт филтър за синята светлина, квадратно сечение на хаптиката. Материал - акрилат /метакрилат кополимер/ хидрофобна леща с 0,3 % водносъдържание в суха опаковка. Тип на оптиката - биконвексна. Размер на лещата - 13,00 мм. Размер на оптиката - 6,0 мм. А-константа - 119,0. Рефрективен индекс на материала - 1,55    В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s   брой209.06  ТРИФОКАЛНА, заднокамерна, асферична мека вътреочна леща - моноблок с ръб, с жълт филтър за синята светлина, квадратно сечение на хаптиката. Материал - акрилат /метакрилат кополимер/ хидрофобна леща с 0,3 % водно съдържание в суха опаковка. Тип на оптиката - биконвексна. Размер на лещата - 13,00 мм. Размер на оптиката - 6,0 мм. А-константа - 119,1. Рефрективен индекс на материала - 1,55    В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция -2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s   брой59.07   2 % Хидроксипропил Метилцелулоза с вискозитет от 20,000 до 40,000 mPa.s   брой1009.08   1 % Натриев хиалуронат с вискозитет от 30,000 до 70,000 mPa.s, вискозен коефициент -50  брой509.09    Канюла за хидродисекция,27G - 11.0мм   брой10продължава до 9.18 пълната спецификация може да откриете в приложената документация - част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
10 II. Вътреочни лещи и консумативи за тях  10.01  Мека вътреочна леща – моноблок с ръб, хаптики-2 с PMMA  връх химически съединен, диаметър на оптиката-6,0 мм, външен диаметър-12.5 мм, ангулация-5°, сферична,360° ръб на оптиката, оптичен диапазон – от 6.0 до 30.0D, ултравиолетов филтър. Материал хидрофобен акрилат.А-константа 118.4. Размер на инцизията – 2,2-2,6. презаредена в еднократен инжектор. Място за имплантиране – в сака.В комплект вискосубстаниция метилцелулоза 2%-2мл. и операционен дрейп.    брой23010.02  Мека вътреочна леща – моноблок с ръб, хаптики-2 с PMMA  връх химически съединен, диаметър на оптиката-6,0 мм, външен диаметър-12.5 мм, ангулация-5°, aсферична,360° ръб на оптиката, оптичен диапазон – от 6.0 до 30.0D, ултравиолетов филтър и филтър за синята светлина, Материал – хидрофобен акрилат 10.03   Мека вътреочна леща EDOF  – моноблок с ръб, хаптики- 4бр. фенестрирани, диаметър на оптиката -6 мм, рефрактивна с EDOF център 2mm, външен диаметър-11.0 мм, ангулация-0°, aсферична,360° ръб на оптиката и хаптиките, оптичен диапазон – от 0 до 34.0D, филтър за синя светлина и ултравиолетов филтъp. Материал – хидрофобен акрилат10.04   Мека вътреочна леща – моноблок с ръб, хаптики-2, диаметър на оптиката-6,0 мм, външен диаметър-12,5 мм, ангулация-0°, aсферична,360° ръб на оптиката, оптичен диапазон – от 0.0 до 34.0D, ултравиолетов филтър. Материал – хидрофобен акрилат,  4% водно съдържание в прехидрирана опаковка. Рефракционен  индекс на материала – 1,54.А-константа 118.7 апланационна,119.1 биометрична. Размер на инцизията – 2,2-2,6. Инжектор - енократна употреба(включен в цената). Място за имплантиране – в сака..В комплект вискосубстаниция метилцелулоза 2%-2мл. и операционен дрейп.    брой1010.05  Инцизионен нож, 15 градусов с подвижно острие посредством плъзгач и заключване   брой10010.06  Фако нож, 2.2 мм с подвижно острие посредством плъзгач и заключване    брой10010.07  Side port Нож 1.1мм с подвижно острие посредством плъзгач и заключване    брой10010.08  Crescent Нож 2.0мм с подвижно острие посредством плъзгач и заключване    брой5010.09  Стерилен офталмологичен дрейп от нетъкан текстил SMS. Размери 100 х 130см. Регулируема торбичка за събиране на флуиди.   брой60010.10  Оцветител-трипан Блу-Трипаново синьо 0.06мг, високопречистен разтвор с осмоларитет 257-314mOsm/kg  за преднокамерно приложение, флакон за еднократна употреба 1.0ml.   брой70

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
11   III. Вътреочни лещи и  консумативи за тях   11.01   Еднокомпонентна хидрофобна, мека вътреочна леща с модифициран ръб на оптиката. Диоптри: +06.00 до +30.00d /стъпка 0.5/, Диаметър: 6.0мм.Форма: Биконвексна, Материал: Хидрофобен акрилат с UV филтърДизайн на оптичния ръб: 360˚ правоъгълен ръб на задната лещена повърхност и заоблен ръб на предната лещена повърхност.А-константа: Ултразвук.: 118.4, Рефрактивен индекс: 1.47.Диаметър: 13.00, Модел:  “С”Материал: Хидрофобен акрилат с UV филтърДизайн: Офсет на хаптиките спрямо оптиката. В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2% Хидроксипропил Метилцелулоза, 2.00 ml, 40000 cps.      брой5011.02   Еднокомпонентна мека хидрофилна, асферична  леща с 360˚ правоъгълен ръб. Диоптри: -5.0 до +30.0 (стъпка 0.5/1.0D), Диаметър: 6.0 мм., Форма: Биконвексна. Материал: Хидрофилен акрилат с UV филтър, Дизайн на оптичния ръб: 360˚ правоъгълен ръб., А-константа: Ултразвук.: 118.0, Рефрактивен индекс: 1.46. Диаметър:  12.50 мм.                                     Модел: Модифицирано “С”.Материал: Хидрофилен акрилат с UV филтър.  В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2% Хидроксипропил Метилцелулоза, 2.00 ml, 40000 cps.        брой25011.03    Еднокомпонентна мека хидрофилна, асферична  леща с 360˚ правоъгълен ръб, жълто оцветена – филтър на виолетовата светлина. Характеристика на оптиката: Асортимент (диоптри): -5.0 до +30.0 (стъпка 0.5/1.0D). Диаметър: 6.0мм. Форма: Биконвексна. Материал: Хидрофилен акрилат с UV филтър и виолетов филтър. Дизайн на оптичния ръб: 360˚ правоъгълен ръб. А-константа: Ултразвук.: 118.0. Рефрактивен индекс: 1.46. Характеристика на хаптиките: Диаметър:  12.00 ммМодел: Модифицирано “С”. Материал: Хидрофилен акрилат с UV филтър и виолетов филтър. В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2% Хидроксипропил Метилцелулоза, 2.00 ml, 40000 cps.брой10011.04     Еднокомпонентна хидрофобна, мека вътреочна леща с асферична оптика, корекция на хроматичните аберации, форма с 3 точки на фиксация и правоъгълен ръб, осигуряващи стабилност и намаляващи появата на вторична катаракта. Характеристика на оптиката. Асортимент (диоптри): +5.0 до +34.0 (стъпка 0.5). Диаметър: 6.00 мм. Форма: Би-конвексна, непрекъсната високоразрядна предна асферична повърхност, правоъгълен ръб на оптиката.Материал: Хидрофобен акрилат с UV филтър. А-константа: Ултразвук.: 118.8, Оптична: 119.3. Рефрактивен индекс: 1.47.Характеристика на хаптиките: Диаметър: 13.00мм. Модел: “С”Материал: Хидрофобен акрилат с UV филтър. Дизайн: Офсет на хаптиките спрямо оптиката. В комплект с: 1 бр инжектор; 1 бр стерилен хирургичен дрейп 100/100 см с джоб за течности; 1 бр вискосубстанция - 2% Хидроксипропил Метилцелулоза, 2.00 ml, 40000 cps.    брой5011.05   Дисперсивна вискосубстанция: Хидроксипропил-метилцелулоза за офталмологична хирургия -2%,  с висок вискозитет ( гъстота) 40000 cps, в спринцовка 2.00 мл, размер на канюлата 23 G.     брой2011.06   Диспeрсивна вискосубстанция, 2% Хидроксипропил метилцелулоза /HPMC/, количество - 2.00 ml в еднократна спринцовка, размер на канюлата - 25G, молекулярно тегло - 86 000 Daltons, вискозитет - 4000 mPa.s, pH: 6.00-7.8    брой2011.07    Кохезивна вискосубстанция, 1% Sodium hyaluronate, количество - 0.85 ml в еднократна спринцовка, молекулярно тегло  - 3 200 000 Daltons, не съдържа Latex.     брой511.08    Хирургичен нож, 15 градуса,  прав,  с предпазител, стерилен, 10 броя в кутия.       брой4011.09     Хирургичен нож,  45 градуса,  2.2 mm,  едностранно заострен, с предпазител, стерилен, 10 броя в кутия.     брой20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:12
Classification
CPV / 33140000
Description
12   Специализиран шевен материал за офталмология  12.01   Конци 10/0, черен найлон с две игли двойна шпатула от 6.00мм до 6.20мм, 3/8 кръг, дължина на конеца  30см, монофиламентен     брой2412.02   Конци 5/0 полиестер, с две  игли двойна шпатула от 7.9мм до 7.95мм, 1/4 кръг, дължина на конеца 45см.,  оплетен    брой2412.03   Конци 6/0 черна коприна, с игла от 11.00мм до 11.05мм, 3/8 кръг, дължина 45см, оплетен, с две игли     брой2412.04   Конци 8/0 синя коприна, с игли двойна шпатула  от 6.00мм, 3/8 кръг, дължина на конеца 45см, осукан    брой1212.05   Конец 6/0 , резорбируем, PGA, виолет, плетен, 45см, игла-двойна шпатула 8мм, 1/4    брой1212.06   Конец 8/0, резорбируем,  PGA, мултифиламентен, 30 см. , игла 3/8 кръгла, двойна шпатула    брой3612.07   Хирургичен нож,  45 градуса,  1.15 mm,  Sideport, 20G, с предпазител, стерилен, 10 броя в кутия.   брой20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:13
Classification
CPV / 33140000
Description
Специализиран хирургичен и ендоскопски консуматив  13   ЛИНЕАРЕНИ, ЦИРКУЛЯРНИ И ХЕМОРОИДАЛНИ, ЛИНЕАРЕНИ РЕЖЕЩИ, ЕНДО ЛИНЕАРЕНИ РЕЖЕЩИ ИНСТРУМЕНТИ,  РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ, ПЪЛНИТЕЛИ ЗА ТЯХ И ПРОТЕКТОРИ ЗА РАНИ   13.01  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 30мм, титаниеви скоби с височина 3.5ммбр.213.02  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 30мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.03  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 45мм, титаниеви скоби с височина 3.5ммбр.213.04  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 45мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.05  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм,титаниеви скоби с височина 3.5ммбр.1013.06  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.07  Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 90мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.08  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор,30мм,титаниеви скоби с височина 3.5ммбр.213.09  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор,30мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.10  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 45мм,титаниеви скоби с височина 3.5ммбр.213.11  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 45мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.12  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм,титаниеви скоби с височина 3.5ммбр.213.13  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.14  Пълнител за Линеарен ушивател  за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 90мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.15  ЛИНЕАРЕН УШИВАТЕЛ С НОЖ 40ММ 4.8ММбр.213.16  ПЪЛНИТЕЛ ЗА ЛИНЕАРЕН УШИВАТЕЛ С НОЖ 40ММ 4.8ММбр.213.17  Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 60мм,титаниеви скоби с височина 3.8ммбр.213.18  Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 60мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.213.19  Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 80мм,титаниеви скоби с височина 3.8ммбр.213.20  Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 80мм,титаниеви скоби с височина 4.8ммбр.2013.21  Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 100мм,титаниеви скоби с височина 3.8ммбр.2013.22  Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 100мм,титаниеви скоби с височина 4.8мм  бр.213.23  Пълнител за линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 60мм , титаниеви скоби с височина 3.8мм  бр.213.24  Пълнител за линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 60мм , титаниеви скоби с височина 4.8мм   бр.213.25  Пълнител за линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 80мм , титаниеви скоби с височина 3.8мм  бр.2013.26  Пълнител за линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 80мм , титаниеви скоби с височина 4.8мм  бр.2Продължава до 13.67пълната спецификация може да откриете в приложената документация - Част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:14
Classification
CPV / 33140000
Description
14Универсални, линейни, циркулярни съшиватели; пълнители за тях; сетове за хемороидопексия ; специализиран хирургичен консуматив.  14.01  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с електро-механично захранване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Индикатор за състояние на батерията и възможност от мин. 14  изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 45 мм на дължина и 440мм. шафт.брой514.02  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с електро-механично захранване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Индикатор за състояние на батерията и възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 45 мм на дължина и 340мм. шафт.брой514.03  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с електро-механично захранване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Индикатор за състояние на батерията и възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 45 мм на дължина и 280мм. шафт.брой514.04  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с електро-механично захранване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Индикатор за състояние на батерията и възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 60 мм на дължина и 440мм. шафт.брой514.05  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с електро-механично захранване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Индикатор за състояние на батерията и възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 60 мм на дължина и 340мм. шафт.брой514.06  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с електро-механично захранване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Индикатор за състояние на батерията и възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 60 мм на дължина и 280мм. шафт.брой514.07  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с механично задвижване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 45 мм на дължина и 440мм. шафт.брой514.08  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с механично задвижване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 45 мм на дължина и 340мм. шафт.брой514.09  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с механично задвижване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 45 мм на дължина и 280мм. шафт.брой514.10  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с механично задвижване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 60 мм на дължина и 440мм. шафт.брой514.11  Универсален ендоскопски съшивател - дръжка с механично задвижване и артикулиращ до 45 градуса и ротация на шафта. Възможност от мин. 14 изтрела на процедура с устройство за подмяна на пълнителя. Съшивателя да е за еднократна употреба, работещ с пълнители 60 мм на дължина и 340мм. шафт.брой5продължава до 14.112пълната спецификация може да откриете в приложената документация - част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:15
Classification
CPV / 33140000
Description
15   Специфичен ендоскопски консуматив и консумативи за високочестотна хирургия  15.01  Монополярна хирургична писалка с 2 бутона за управление за рязане и коагулация, дистален конектор за електрод ф 4 мм, дължина на кабела от 3 до 5 м, поддържаща технология за автоматично разпознаване, с 6-пинов конектор към генератора, автоклавируема, 1 бр. в опаковкаопаковка515.02  Монополярна хирургична писалка с 2 бутона за управление за рязане и коагулация, дистален конектор за електрод ф 4 мм, дължина на кабела от 3 до 5 м, с 3-пинов конектор към генератора, автоклавируема, 1 бр. в опаковкаопаковка3015.03   Монополярна хирургична писалка с 2 бутона за управление за рязане и коагулация, дистален конектор за електрод ф 2.4 мм, дължина на кабела от 3 до 5 м, с конектор тип Ербе (коаксиален) към генератора (коаксиален), автоклавируема, 1 бр. в опаковкаопаковка315.04  Монополярна хирургична писалка с 2 бутона за управление за рязане и коагулация, дистален конектор за електрод ф 4 мм, дължина на кабела от 3 до 5 м, с конектор тип Ербе (коаксиален) към генератора, автоклавируема, 1 бр. в опаковкаопаковка2015.05   Монополярна хирургична писалка с 2 бутона за управление за рязане и коагулация, дължина на кабела от 3 до 4 м, с 3-пинов конектор към генератора, с електрод тип нож, еднократна, 10 бр. в опаковкаопаковка4015.06  Монополярна хирургична писалка с 2 бутона за управление за рязане и коагулация, дължина на кабела от 3 до 5 м, с конектор тип Ербе (коаксиален) към генератора, с електрод тип нож, еднократна, 10 бр. в опаковкаопаковка2015.07  Електрод лансет, за конектор ф 4 мм, овална форма, размери 24-27 мм х 2-4 мм, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка5015.08  Електрод шпатула, за конектор ф 4 мм, овална форма, размери 24-27 мм х 2-4 мм, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка3015.09   Електрод шпатула, за конектор ф 4 мм, форма нож, размери 24-27 мм, обща дължина от 100 до 110 мм, 1 бр. в опаковкаопаковка515.10  Електрод шпатула, за конектор ф 2.4 мм, овална форма, размери 24-27 мм х 2-4 мм, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка515.11  Електрод за конизация за конектор ф 4 мм, форма нож, размери 25 мм х 10 мм, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка515.12  Монополярен лапароскопски електрод с проксимален конектор към кабел ф 4 мм, дължина 350-370 мм, диаметър ф 5-5.5 мм, тип кука, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка315.13  Монополярен кабел - лапароскопски с дистален конектор за инструмент ф 4 мм, дължина от 3 до 5 м,  съвместим с налични електрохирургични генератори, с 3-пинов конектор към генератора, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка815.14  Монополярен кабел - ендоскопски дистален конектор за инструмент ф 3 мм, дължина от 3 до 5 м,  съвместим с налични електрохирургични генератори, с 3-пинов конектор към генератора, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка215.15  Монополярен кабел - лапароскопски дистален конектор за инструмент ф 4 мм, дължина от 3 до 5 м,  съвместим с налични електрохирургични генератори, с конектор тип Ербе (коаксиален) към генератора, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка415.16  Монополярен кабел - ендоскопски дистален конектор за инструмент ф 3 мм, дължина от 3 до 5 м,  съвместим с налични електрохирургични генератори, с конектор тип Ербе (коаксиален) към генератора, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка215.17  Монополярен кабел - лапароскопски с дистален конектор за инструмент ф 4 мм, дължина от 3 до 5 м,  съвместим с налични електрохирургични генератори, с конектор ф 8 мм (кръгъл) към генератора, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка415.18  Монополярен кабел - резектоскопия с дистален конектор за инструмент вътршно ф 2 мм, външно ф 8 мм, дължина от 4 до 5 м,  съвместим с налични електрохирургични генератори, с 3-пинов конектор към генератора, автоклавируем, 1 бр. в опаковкаопаковка2 продължава до 15.53пълната спецификация може да откриете в приложената документация -Част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:16
Classification
CPV / 33140000
Description
16   Инвазивна гастроентерология  16.01   Биопсична щипка овална, фенестрирана, с интегрирана ръкохватка. Гладка метална спирала на дисталния край за мин. износване на канала. Многократна автоклавируемабр416.02  Биопсична щипка овална, фенестрирана. Диам. 2,3мм, с интегрирана ръкохватка. С непокрита спирала от неръждаема стома. Еднократна, стерилна бр2016.03  Биопсична щипка овална, фенестрирана. Диам. 2,3мм, с интегрирана ръкохватка. Спирала от неръждаема стомана с тефлоново покритие. Еднократна, стерилна бр2016.04  ТОПЛА Биопсична щипка . Дължина 2300мм диам. 2,3мм. Интегрирана ръкохватка, спирала от неръждаема стомана с тефлоново покритие. Еднократна, стерилна .бр516.05  Граспер за полипи и чужди тела тип мрежа, с ръкохватка. Овална термообработена пластмасова торбичка, без латекс, въртяща се на 360°, с перфориран резервоар за дрениране на течности.Диаметър на мрежата 35мм, Дължина 230 cm, диам. водещ катетър 2,6мм. Еднократен, стерилен.бр516.06   Граспер за стентове и чужди, с ръкохватка и покрита метална спирала, диам. водещ катетър 2,3мм. Еднократен, стерилен.бр516.07   Граспер за полипи тип октопод с ръкохватка с атравматични върхове. Диаметър - 2,3 mm Ø, Дължина 230 cm. Еднократен, стерилен.бр516.08   Полипектомична примка ОВАЛНА- ротираща. Диаметър на външния катетър 2.35мм. Диаметър на примката 15, 25 или 35мм. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Дължина 2300мм. Еднократна, стерилна. бр2016.09  Полипектомична примка ХЕКСАГОНАЛНА- ротираща. Диаметър на външния катетър 2.35мм. Диаметър на примката 15, 25 или 35мм. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Дължина 2300мм. Еднократна, стерилна. бр1016.10   Полипектомична примка AСИМЕТРИЧНА ФОРМА- ротираща. Диаметър на външния катетър 2.35мм. Диаметър на примката 15 или 25мм. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Дължина 2300мм. Еднократна, стерилна. бр516.11   Мукосектомна примка, овална, 25 mm, полифилна, диаметър на външния катетър 2,3 mm, дължина 230 cmбр516.12   Канюла за контрастиранe при ERCP, коничен (скосен) връх с цветен маркер, съвместима с водач 0,035'', дистален диам. 1,8мм, проксимален диам. 2,45бр516.13   Папило-сфинктеротом ПРЕКЪТ с два канала (двулуменен). Проксимален диаметър на външния катетър 2.55мм, дистален 2,1мм. Полифилен режещ елемент с дълж. 30мм. Съвместим с водач .035 inch. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Еднократен, стерилен.бр216.14   Папило-сфинктеротом с два канала (двулуменен). Проксимален диаметър на външния катетър 2.55мм, дистален 2,1мм. Полифилен режещ елемент с дълж. 30мм или 25мм. Съвместим с водач .035 inch. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Еднократен, стерилен.бр216.15   Папило-сфинктеротом с два канала (двулуменен). Частично изолиран работен (режещ) елемент. Проксимален диаметър на външния катетър 2.55мм, дистален 2,1мм. Полифилен режещ елемент с дълж. 30мм или 25мм. Съвместим с водач .035 inch. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Еднократен, стерилен.бр1016.16   Иглен папило-сфинктеротом ИГЛЕН с два канала (двулуменен). Проксимален диаметър на външния катетър 2.55мм, дистален 2,1мм. Дължина на режещ елемент от 3 до 6мм. Съвместим с водач 035 inch. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Еднократен, стериленбр516.17   Папило-сфинктеротом с три канала (трилуменен). Частично изолиран работен (режещ) елемент. Проксимален диаметър на външния катетър 2.55мм, дистален 2,1мм. Полифилен режещ елемент с дълж. 30мм или 25мм. Съвместим с водач 035 inch. Интегрирана ръкохватка със сантиметров маркер. Еднократен, стерилен.бр5продължава до 16.52 пълната спецификация може да откриете в част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:17
Classification
CPV / 33140000
Description
17 Стентове и консумативи необходими за ексцизионни процедури на жлъчен мехур, жлъчни пътища и меки тъкани  17.01Водач от висок клас за еднократна употреба с покритие ендоглайд - ултратънко покритие от специален материал. Тип на върха - прав и под ъгъл с добавка на волфрам за подобрена флуороскопска визуализация. Хидрофилен дистален край - 5см, проектиран за улеснена канулация и преминаване през затруднена анатомия. устойчив на усукване и въртене шафт. Предлага се с нормален и твърд шафт. Изолационен кожух, подпомагащ поддържането на позицията на водача по време на ендоскопската интервенция. Има черен и жълт маркер с отлична ренгеноконтрастност, осигуряващи чиста ендоскопска визуализация по врме на движението на водача, което редуцира използването на флуороскопа при смяна на инструментите. Размери: OD .025" до .038", дължина: 240см до 450см. Тип на върха - пресечен конус с диаметър .035" - .018". брой 1017.02Биопсичен форцепс за вземане на проби. Материал на покритието - ендоглайд ултратънко покритие от специален материал, осигуряващ подобрено и лесно преминаване през работния канал на ендоскопа. Два дърпащи водача, предназначени за отварянето и затварянето на чашките и осигуряващи силна захапка. Проксимални колониални, проксимални езофагогастродуоденални (ЕГД) и дистални позициониращи маркери за отлично позициониране на форцепса в приложеното поле. Пълно радиални зацепващи зъби, предназначени за лесно и чисто вземане на проба с минимално разкъсване. Размери: външен диаметър на челюстта 2.4мм-2.8мм; обем на челюстта - 9.10мм до 12.44мм; дължина - 160см до 240см.; максимално отваряне - 8.8мм до 8.9мм;дължина на твърдия дистален връх от 11.2мм до 11.3мм; съвместим с ендоскоп с работен канал >2.8мм. Ергономична дръжка. Не съдържа латекс. брой 5017.03Биопсичен форцепс за еднократна употреба, съвместим с ендоскоп с минимален диаметър на работния канал по-малък или равен на 3.2мм. Размери: външен диаметър на челюстта - 2.8мм; обем на челюстта - 12.44мм; работна дължина - 160см и 240см; максимално отваряне - 8.8мм; дължина на твърдия дистален връх - 11.3мм. Ергономична дръжка. Не съдържа латекс. брой 3017.04Полипектомична твърда примка за еднократна употреба с дължина 240см., диаметър на обвивката 2.4мм, диаметър на жичката на примката 0.016". Според формата и ширината на оримката да се предлагат в следните размери: 10мм, 15мм, 25мм, 30мм. брой 2017.05Саморазширяваща се метална билиарна ендопротеза със система за доставка. Стента е изграден от биомедицинска стомана, сплав със затворен тип клетки. Предлага се в два варианта - покрит и непокрит, като материалът на покритието е пермалум - специален полупрозрачен силиконов полимер.Размери: OD 8-10мм; дължина - 40мм, 60мм, 80мм, 100мм. Диаметър на системата за доставка - 8Fr. брой 217.06Езофагиална стентова система, която се състои от гъвкава система за въвеждане, на която предварително е поставен саморазширяващ се езофагиален метален стент. Стентът е изработен от метален радиоконтрастен материал във формата на цилиндрична мрежа със затворен тип клетки. Материал на стента - платинено ядро с нитинолово покритие. Предлага се в два варианта - покрит и частично покрит. Материал на покритието - Пермалум - специален полупрозрачен силиконов полимер, за да се намали риска от туморно врастване през стента. Радиоконтрастни маркери за отлична визуализация . Има четири радиоконтрастни маркера, които помагат при разполагането на стента чрез флуороскопия. Системата за доставка е проектирана за по-добър контрол и позволява многократно отваряне и затваряне на стента до 80% от дължината му при репозициониране. Системата за доставка е с диаметър  6.17мм. Размери: дължина - 10мм, 12мм, 15мм; външен диаметър - 18мм, 23мм; външен диаметър на флеъри - 23мм, 25мм, 28мм; външен диаметър на флеъри в основата им - 23мм, 28мм; Водач - 0.035F. брой 5продължава до 17.21пълната спецификация може да откриете в документацията - Част II Техническа спецификация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:18
Classification
CPV / 33140000
Description
18  Биопсични игли за мекотъканна биопсия и биопсия на гърда  18.01  Сет биопсична игла за мекотъканна биопсия. Полуавтоматична биопсична игла със съответстващата канюла с ехопозитивен връх,позволяваща многократни биопсии при единствена пункцияброй20018.02   Ехопозитивни игли с водач за предоперативно маркиране на клинично непалпируеми лезии на гърдаброй150

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:19
Classification
CPV / 33140000
Description
19 Специализиран консуматив за лапароскопска хирургия  19.01  Троакар за еднократна употреба, диаметър - 12мм, с дизайн bird tip, oптичен,  дължина - 95мм, саморегулиращо се и разглобяемо вторично уплътнение, със стоп-кок клапан и оребрено тяло. Съвместимост с инструменти от 5 до 12ммброй5019.02  Троакар за еднократна употреба, диаметър - 10мм, с дизайн bird tip,  дължина - 95мм, саморегулиращо се и разглобяемо вторично уплътнение, със стоп-кок клапан и оребрено тяло. Съвместимост с инструменти от 5 до 10ммброй5019.03  Троакар за еднократна употреба, диаметър - 5мм, с дизайн bird tip,  дължина - 95мм, саморегулиращо се и разглобяемо вторично уплътнение, със стоп-кок клапан и оребрено тяло. Съвместимост с инструменти до 5ммброй5019.04   Полимерни клипси за лигиране ML съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. Диапазон на размера в милиметри - от 3мм до 10ммброй5019.05   Полимерни клипси за лигиране L съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. Диапазон на размера в милиметри - от 5мм до 13ммброй7019.06   Полимерни клипси за лигиране ХL съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. Диапазон на размера в милиметри - от 7мм до 16ммброй7019.07   Полимерни клипси със заключващи зъбци с противостоящи краища, размер ML със захват на тъкан от 3 до 10 мм., 6 броя в касетаброй519.08   Полимерни клипси със заключващи зъбци с противостоящи краища, размер L със захват на тъкан от 5 до 13 мм., 6 броя в касетаброй519.09   Полимерни клипси със заключващи зъбци с противостоящи краища, размер XL със захват на тъкан от 7 до 16 мм., 6 броя в касетаброй519.10   Полимерни клипси със заключващи зъбци с противостоящи краища, размер XXL със захват на тъкан от 10 до 22 мм., 6 броя в касетаброй519.11  Титаниеви клипси за лигиране XS съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. брой1019.12  Титаниеви клипси за лигиране S съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. брой1019.13  Титаниеви клипси за лигиране M съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. брой1019.14   Титаниеви клипси за лигиране ML съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. брой5019.15   Титаниеви клипси за лигиране L съвместими с клипапликатор за лапароскопска и отворена хирургия, 6 клипси в касета. брой3019.16   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, 5мм, dissecteurброй3519.17   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, 5мм, scissorброй3519.18   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, 5мм, grasper вид атравматиченброй3519.19   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, 5мм, grasper, вид бабкокброй3519.20   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, 5мм, grasper, вид maxi-gripброй3519.21   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, endobag 400mlброй3519.22   Хирургичен еднократен инструмент за лапароскопска употреба, endobag 800mlброй30

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:20
Classification
CPV / 33140000
Description
20   Специализирани хирургични предпазни средства и сетове  20.01  Универсален  хирургичен сет от стерилен нетъкан трислоен материал  , съдържащ:основен чаршаф адхезивен със зона с висока абсорбция 150x240 см. ,2 броя лепящи странични чаршафи  със зони с висока абсорбция 75x90 см.  долен чаршаф  170x175 см., покривало за маса 150 х 200 см.,  чувал за инструментална маса  78 х 145 см., лепяща лента  10x50 см., 4 броя абсорбиращи кърпи  40x40 см. 2 броя стерилни стандартни престилки XLброй20020.02  Хирургична стерилна престилка от SMS, размер M,L,XL,XXLброй100020.03  Хирургична стерилна подсилена престилка SMS, размер M,L,XL,XXLброй20020.04  Хирургичен чаршаф от нетъкан текстил, с адхезив, SMS, трислоен 90x90см.- брой20020.05  Хирургичен чаршаф от нетъкан текстил, с адхезив, SMS, трислоен 150x180см.брой20020.06   Защитно филмово покритие за оперативно поле, позволяващо изолиране на микроорганизми и бактерии. Механична микробиологична бариера базирана на циано акрилатна технология. Размер: 25 x 25 см.брой20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:21
Classification
CPV / 33140000
Description
21  Монофиламентен шевен материал  Монофиламентен конец, с много дълъг срок на резорбция, 50% загуба на здравина на 90-я ден, пълна резорбция за 13 месеца, състав Поли-4-Хидроксибутират, с игли от неръждаема стомана AISI 300 със съдържание на Mn ≤ 2,00 % със силиконово покритие, за фасция  21.   010, 150 см, 1/2 обла игла, 40mm подсилена;loop  брой36021.   021, 150 см, 1/2 обла игла, 40mm подсилена;loop  брой36021.   030, 150 см, 1/2 обла игла, 48 mm подсилена;loop   брой36021.   041, 150 см, 1/2 обла игла, 48 mm подсилена;loop   брой36021.   051, 1/2 обла игла, 48mm подсилена, с къс режещ връх; loop  брой36021.   061, 1/2 обла игла, 43mm; подсилена   брой360Синтетичен, резорбируем, плетен, с покритие. Със среден срок на резорбция - отнемане на 50% от здравината на конеца 21 ден.  Състав:Поли(гликолид-ко-Л-лактид 90/10) с покритие поли(гликолид-ко--л-лактид 35/65 + Ca St)  21.07   3/0 1/2 обла игла 22мм; 70см   брой36021.08   3/0 1/2 обла игла тейк оф , 22мм; 4конеца х 70 см в стерилна опаковка   брой36021.09   3/0 1/2 обла игла 26 мм; 70см  брой36021.10   2/0 1/2 обла игла 26 мм; 70см  брой360Синтетичен, резорбируем, монофиламентен, без покритие, с примка.С дългосрочна резорбция - отнемане на 50% от здравината на конеца до 28 - 35ден, пълна резорбция след 180 до 210 дни. Състав - полидиoксанон  21.11   0 – 1/2 обла игла 40мм подсилена,  150см - Loop  брой24021.12  1 – 1/2 обла игла 40мм подсилена, 150см - Loop  брой240 Синтетичен, резорбируем, монофиламентен, без покритие,  без примка.С дългосрочна резорбция - отнемане на 50% от здравината на конеца до 28 - 35ден, пълна резорбция след 180 до 210 дни. Състав - поли-п-диоксанон  21.13   0 - 1/2 обла игла 22мм подсилена; 70 см  брой36021.14   1 - 1/2 обла игла 40мм подсилена; 90см  брой36021.15  2/0 - 1/2 обла игла 22мм; 70см   брой36021.16  3/0 - 1/2 обла игла 22мм; 70см   брой36021.17  0 – 1/2 обла игла 40мм подсилена,  90 см брой360  Нерезорбируем, монофиламентен,съдов конец,  полипропилен и полиетилен , игли със силиконово покритие  21.18   4/0 1/2 обла двойна 17 mm, 90 cm  брой18021.19   4/0 1/2 обла двойна 22 mm, 90 cm  брой18021.20   5/0 1/2 обла двойна 17 mm, 75 cm  брой18021.21   5/0 1/2 обла двойна 22 mm, 90 cm  брой18021.22   4/0 1/2 обла  26 mm, 75 cm   брой18021.23   3/0 – 1/2 обла игла двойна  26 мм – 90см   брой18021.24   6/0 3/8 обла двойна 13 mm  с къс режещ връх, 75 cm  брой18021.25   6/0 1/2 обла двойна 13 mm, 75 cm  брой18021.26   5/0 1/2 обла двойна 17 mm, 75 cm  брой180 Монофиламентен нерезорбируем  конец от полипропилен и полиетилен  21.27   6/0, 75 см двойна 3/8 обла игла 13 mm  брой18021.28   7/0, 75 см двойна 3/8 обла игла 8 mm  брой18021.29   6/0, 75 см двойна 3/8  обла с режещ връх игла 13 mm  брой18021.30    7/0, 75 см, двойна 3/8 обла игла 8 мм с къс режещ връх   брой180 Монофиламентен резорбируем конец с къс срок на резорбция, 50 % загуба на здравина на 7 ия ден, състав:72 % гликонат, 14% триметиленкарбонат, 14% капролактон  21.31   4/0, 3/8 режеща игла 16 мм., с пластичен микровръх, 45 см., безцветен   брой18021.32   4/0, 3/8 режеща игла 19 мм, 45 см, безцветен     брой180

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:22
Classification
CPV / 33140000
Description
22 Нерезорбируеми, антимикробни, полиамидни, хирургически конци  22.01     000 – конец 10 м       брой1000022.02      0 – конец 10м          брой600022.03     2 - конец 10м           брой600022.04     4 - конец 10м           брой400022.05      6 - конец 10м           брой4000

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:23
Classification
CPV / 33140000
Description
23Игли хирургични от висококачествена стомана   23.01   режеща, 3/8 кръг, 1,6 до 1.4 мм, с дължина 102 до 73 мм - опаковка по 12 броя  опаковка1023.02   режеща, 3/8 кръг, 1,3 до 0.6 мм, с дължина 68 до 18 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1023.03   кръгла, 3/8 кръг, 1,6 до 1.4 мм, с дължина 102 до 73 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1523.04   кръгла, 3/8 кръг, 1,3 до 0.6 мм, с дължина 68 до 18 мм -   опаковка по 12 броя   опаковка1523.05   кръгла, 1/2 кръг,1.4 до 1.0 мм, с дължина 80 до 42 мм -   опаковка по 12 броя   опаковка1523.06   кръгла, 1/2 кръг, 0.9 до 0.6 мм, с дължина 38 до 18 мм -   опаковка по 12 броя   опаковка1523.07   режеща, 1/2 кръг, 1.4 до 1.0 мм, с дължина 80 до 42 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1023.08   режеща, 1/2 кръг, 0.9 до 0.6 мм, с дължина 38 до 18 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1023.09   кръгла, 1/2 кръг усилена, 1.6 до 1.0  мм, с дължина 65 до 26 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1523.10   режеща, 1/2 кръг усилена, 1.6 до 1.1 мм, с дължина 65 до 26 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1023.11   кръгла, 5/8 кръг - 1.10 до 0.60 мм, с дължина 72 до 20 мм - опаковка по 12 броя   опаковка1023.12   Чревна, кръгла, 1/2 кръг, 0.7 до 0.6, с държина 68 до 18 мм  - опаковка по 12 броя   опаковка1023.13   Очна, режеща, 1/2 кръг, 0.6, с държина 30 до 12 мм  - опаковка по 12 броя   опаковка523.14   Очна, режеща, 3/8 кръг, 0.6, с държина 30 до 12 мм  - опаковка по 12 броя   опаковка523.15   режеща, аутопсионна, права, 0.8 до 0.7, с дължина 75 до 55 мм - опаковка по 12 броя   опаковка5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:24
Classification
CPV / 33140000
Description
24    Клипси,специалитети и сетове  24.01Титаниеви лигатурни клипси с двойно рамо,размер S/M, 15 магазина * 6 клипса,90 бр. / оп.    опаковка1024.02Титаниеви лигатурни клипси с двойно рамо, размер M, 15 магазина х 6 клипса, 90 бр./опак.   опаковка1024.03Титаниеви лигатурни клипси с двойно рамо, размер M/L, 15 магазина х 6 клипса, 90 бр./опак.   опаковка1024.04Титаниеви лигатурни клипси с двойно рамо, размер M/L, със заключващ механизъм, 15 магазина х 6 клипса, 90 бр./опак.    опаковка1024.05Титаниеви лигатурни клипси, M размер, сини, диамантен профил, затваряне първо на върховете, оребрена захващаща повърхност, 30 стерилни магазина с по 6 клипса, 180 клипса в кутия    опаковка3024.06Титаниеви лигатурни клипси, M/L размер, зелени, диамантен профил, затваряне първо на върховете, оребрена захващаща повърхност, 20 стерилни магазина с по 6 клипса, 120 клипса в кутия   опаковка1024.07Титаниеви лигатурни клипси, L размер, оранжеви, диамантен профил, затваряне първо на върховете, оребрена захващаща повърхност, 20 стерилни магазина с по 6 клипса, 120 клипса в кутия   опаковка3024.08Силиконова лента червена 2,5 мм, 2 х 45 см.    брой12024.09Силиконова лента червена 2,5 мм, 75 см,   брой12024.10Силиконова лента червена 1,5 мм, 75 см,   брой12024.11Силиконова лента червена 1,5 мм, 2 x 45 см,   брой12024.12Силиконова лента жълта 2,5 мм, 2 х 45 см,   брой12024.13Силиконова лента жълта  2,5 мм, 75 см,   брой12024.14Силиконова лента жълта 1,5 мм, 75 см,   брой12024.15Силиконова лента жълта 1,5 мм, 2 x 45 см,   брой12024.16Силиконова лента синя 2,5 мм, 2 х 45 см,   брой12024.17Силиконова лента синя  2,5 мм, 75 см,   брой12024.18Силиконова лента синя 1,5 мм, 75 см,   брой12024.19Силиконова лента синя 1,5 мм, 2 x 45 см,   брой12024.20Стерилно опакована плочка с магнитно елевирани полета за правилно подреждане на игли,остриета за склапел, липсва приплъзване, лесно отстраняване,свежда до минимум от риск за нараняване   брой12024.21Сет за шев на стернум, 4 x 45 cm, монофиламентна стомана дебелина 6, 1/2 обла с режещ връх 48 мм, 12 бр. в кутия   брой4824.22Костен восък за механична хемостаза 2,5 гр.  брой24024.23Сет за еднократна употреба  за екстирпация на вени  по проф. д-р Грус, метална полифиламентна жица с тефлоново покритие, полиоксиметиленова дръжка, полиоксиметиленови глави с диаметър 9,12 и 15 мм, един полиоксиметиленов винт за свързване на главите към жицата  брой50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:25
Classification
CPV / 33140000
Description
25Хемостатични лигиращи клипси, херниални платна  25.01Хемостатични титаниеви легиращи клипси шеврон -образни /обърнато V / от вид Т, размер М - средни х 6 клипса в стек   брой5025.02Хемостатични титаниеви легиращи клипси  V-образни,   размер М/L  - средни х 6 клипса в стек   брой3025.03Полимерни клипси заключващи се Р клипси  - 3 - 10мм , размер M/L  х 6 клипса в стекче брой3025.04Полимерни клипси, заключващи се Р клипси - 7 - 16мм , размер XL   брой3025.05Херниално платно, олекотено, от полипропилен р-р 6/11см /28гр/м²   брой2025.06Херниално платно, олекотено, от полипропилен р-р 30/30см /60гр/м², големина на порите 1,5мм   брой20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:26
Classification
CPV / 33140000
Description
26Консуматив за ЕО стерилизатор, наличен при Възложителя  26.01Стерилизационен картидж за ЕО,съвместим за стерилизатор 3М- 5 ХL   брой30026.02Ролка за етилен оксид    брой10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-446803:obj:27
Classification
CPV / 33140000
Description
27          Хемостаик и средства за затваряне на кожа  27.01  Кожен ушивател, 35 скоби,  височина  4,9 мм; ширина 7.2mm           брой 227.02  Многократен инструмент за премахване на скоби           брой 227.03  Хемостатична желатинова гъба 70мм х 50мм х 10мм             брой 2000

Parties

Roles
buyer
Organization name
UNIVERSITETSKA MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE "KANEV" AD
Street address
ul."NEZAVISIMOST" No..2
Locality
gr. Ruse
Postal code
7002
Country
BG
Contact name
Ina Hristova Ivanova
E-mail
ina.hivanova@hospitalruse.org
Phone
+359 82887350
Website
Link

Organization data Organization in JSON