Bulgaria - Kyustendil: Repair and maintenance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-441119:2023-441119
Date
2023-07-21
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-441119
Releases
2023-07-21 (ocds-pyfy63:2023-441119:2023-441119)
2023-10-20 (ocds-pyfy63:2023-441119:2023-635214)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Kyustendil: Repair and maintenance services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-08-21 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът да е вписан в регистъра на фирмите, притежаващи документ за правоспособност (сертификат), съгласно изискванията на Регламент за изпълнение (ЕС) 2015/2067 на Комисията от 17 ноември 2015 година за установяване, съгласно Регламент (ЕС) № 517/2014 на Европейския парламент и на Съвета, на минимални изисквания и на условия за взаимно признаване на сертифицирането на физически лица по отношение на стационарно хладилно, климатично и термопомпено оборудване и хладилни устройства на хладилни камиони и ремаркета, съдържащи флуорсъдържащи парникови газове, както и за сертифицирането на дружества по отношение на стационарно хладилно, климатично и термопомпено оборудване, съдържащо флуорсъдържащи парникови газове към Българската браншова камара-машиностроене в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен.За доказване на изискването по участникът предоставя (попълва) в приложения към документацията за обществената поръчка ЕЕДОП (част IV, раздел А) информация. В случай, че доказателствата за посочената информация се съдържат в публичен регистър или са достъпни, следва да се посочи в ЕЕДОП препратка към публичния регистър.

Economic/financial eligibility:

Възложителя не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да е изпълнил поне 1 (една) услуга с предмет идентичен или сходен с предмета на поръчката за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата. За доказване на изискването участникът предоставя (попълва) в приложения към документацията за обществената поръчка в ЕЕДОП в част IV, буква В от ЕЕДОП от документацията за участие списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документите, които доказват извършената доставка. За поръчки за услуги: извършени услуги - описание на извършените услуги, сума без ДДС, начална дата, крайна дата на изпълнението и получателите /възложителите на услугите/, независимо дали са публични или частни субекти. 2. Списък на техническо лице/а, които ще бъдат ангажирани пряко с извършване на абонаментното поддържане на климатиците и климатичните инсталации. За доказване на изискването участникът предоставя (попълва) в приложения към документацията за обществената поръчка ЕЕДОП (част IV, раздел В) информация. В случай, че доказателствата за посочената информация се съдържат в публичен регистър или са достъпни, следва да се посочи в ЕЕДОП препратка към публичния регистър.

Technical/professional minimum level:

1. Наличие на минимум 1 (една) услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на обществената поръчка, изпълнена през последните три години, считано от датата на подаване на офертатаПод услуги „идентични“ с предмета на настоящата поръчка следва да се разбират услуги за абонаментно обслужване и сервизна поддръжка на климатична техника.Под услуги „сходни“ с предмета на обществената поръчка следва да се разбират услуги по ремонт и поддръжка на климатична и хладилна техника. Под “изпълнена дейност” се разбира такава, която независимо от датата на сключването/възлагането и, е приключила в посочения по горен срок.2. Участникът следва да има на разположение минимум едно техническо лице, което ще бъде ангажирано пряко с извършване на дейностите по абонаментна поддръжка и профилактика на климатичната техника, притежаващо валидно удостоверение/сертификат за правоспособност за извършване на дейности със стационарно хладилно, климатично и термопомпено оборудване, съдържащо флуорсъдържащи парникови газове.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-07-21 - 2023-08-21
Value
11 700.00 BGN
Minimum value
11 700.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-441119:obj:1
Classification
CPV / 50000000
Description
Необходимо е извършване на абонаментно поддържане на климатици и климатична техника (водо-въздушен, термопомпен водоохлаждащ агрегат AERMEG mod. NRCO 300 H Pt-67 Kw Pf – 57 Kw - Чилър) за нуждите на ТП на НОИ - Кюстендил, описани в Приложение № 1, което включва:1. Профилактика на климатици и климатични инсталации (водо-въздушен, термопомпен водоохлаждащ агрегат AERMEG mod. NRCO 300 H Pt-67 Kw Pf – 57 Kw - Чилър и 52 броя конвектори) в ТП на НОИ - Кюстендил: - разглобяване на предния панел на климатика за пълен достъп до изпарителя /фреоновата пита/; - почистване на фреоновата пита от грубите частици със специализирана четка; - напръскване на фреоновата пита с обезмаслител или специализиран спрей, предназначен за почистване на климатици; - изчистване на препарата и нечистотиите от изпарителя; - изчистване на кондензната вана; - измиване на разкаченият панел преди неговото сглобяване; - почистване на външното тяло; - замерване на налягането на фреона и при необходимост допълване с фреон; - замерване на входящата и изходящата температура на вътрешното тяло; - преглед за функционалност на климатика. 2. Ежемесечната поддръжка включва: Проверка на техническото състояние на съоръженията – проверка на ел. напрежения, ел. връзки, контролер, контролни датчици, проверка на компресори, ел. нагреватели, пресостати високо и ниско налягане, проверка на хладилни елементи, проверка на хладилен агрегат, кондензаторни вентили, кондензатори, ключ поток: Смяна на замърсени филтри. Ежемесечна проверка на техническата изправност на 52 броя конвектори, включваща и правилното свързване на кондензните тръби. Извършената ежемесечна поддръжка се констатира с двустранно подписан протокол - Приложение №2 към техническите спецификации. 3. Сезонната поддръжка включва: Прехвърляне на режим на работа от „лято” към „зима” и от „зима” към „лято”, зазимяване водоохлаждащ агрегат. Два пъти годишно почистване /измиване/ на филтрите на 52 броя конвектори. Извършената сезонна поддръжка се констатира с двустранно подписан протокол Приложение №2 към техническите спецификации.

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNO PODELENIE NA NATsIONALEN OSIGURITELEN INSTITUT - KYuSTENDIL
Street address
bul.BaLGARIYa No..46
Locality
gr.Kyustendil
Postal code
2500
Country
BG
Contact name
Ralitsa Lenchova Georgieva
E-mail
ralitsa.georgieva@nssi.bg
Phone
+359 78559201
Fax
+359 78559240
Website
Link

Organization data Organization in JSON