Bulgaria - Varna: Fleet management, repair and maintenance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-436752:2023-436752
Date
2023-07-19
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-436752
Releases
2023-07-19 (ocds-pyfy63:2023-436752:2023-436752)
2023-12-20 (ocds-pyfy63:2023-436752:2023-771763)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Varna: Fleet management, repair and maintenance services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Cost: П1 – Предложена цена за 1 (един) час сервизно технологично време (часова ставка) при извършване на текущ ремонт и/или техническо обслужване на автомобилите (80 т)
- Cost: П2 – Предложен гаранционен срок за извършените ремонтни работи (20 т.)
Award period
2023-08-15 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изискване относно годността за упражняване на професионална дейност, включително изисквания във връзка с вписването в професионални лили търговски регистри.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изискване към икономическо и финансово състояние на участниците в процедурата.

Technical/professional eligibility:

Изисква се от участник в процедурата: 1. Да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата дейност с предмет и обем, идентичен или сходен с тази на поръчкатаЗа дейност/и със „сходен предмет” се разбира изпълнение на дейност , свързана с техническо обслужване и ремонт на моторни превозни средства, като не е задължително да е изпълнена в рамките на 1 /една/ услуга, нито е задължително да е за определен вид МПС.За „изпълнена дейност“ се счита дейността, за която има документ, удостоверяващ приетото изпълнение, издаден от лицето, възложило дейността или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за изпълнението. Съответствието се доказва с представянето на: Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.Списъкът следва да включва услуги, чието изпълнение е приключило към датата на подаване на офертата.2. Да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнението на поръчката. Съответствието се доказва с представянето на: Декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката - техническо обслужване и ремонт на моторни превозни средства. 3. Да разполага с необходимия персонал и/или ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. Съответствието се доказва с представянето на: Списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението. Списъкът съдържа име, презиме и фамилия, длъжността, образование и/или професионален опит.

Technical/professional minimum level:

1. Изисква се от участник в процедурата да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата изпълнил дейност с предмет и обем, идентичен или сходен с тази на поръчкатаЗа дейност/и със „сходен предмет” се разбира изпълнение на дейност , свързана с техническо обслужване и ремонт на моторни превозни средства.2. Изисква се от участник в процедурата да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнението на поръчката.Участникът следва да разполага с минимум 1 /една/ собствена и/или наета сервизна база за обслужване на леки и лекотоварни МПС, която сервизна база да бъде снабдена с необходимото техническо оборудване за изпълнение за поръчката, но не по-малко от:а) Работно място за компютърна диагностика на двигател оборудвано със стенд за електронна диагностика на повредите – 1 бр.; б) Работно място за ремонт на леки автомобили /подемник или хидравличен крик или канал/ - 1 бр.;в) Стенд за регулиране на преден и заден мост – 1 бр.;г) Стенд за регулиране на фарове – 1 бр.;д) Уред за дефектация и пълнене на автомобилни климатични инсталации – 1 бр;е) Стенд за демонтаж, монтаж и баланс на гуми – 1 бр;ж) Диагностичен уред за диагностика и за отстраняване на натрупани компютърни грешки, включително софтуер към него за всички марки и модели автомобили, собственост на възложителя;з) Автобояджийска камера и оборудване – 1 бр;3. Изисква се от участникът в процедурата да разполага с необходимия персонал и/или ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. Участникът трябва да разполага с квалифициран технически персонал за изпълнение на поръчката, включващ най-малко:• Ръководител сервизна дейност – 1 бр., притежаващи професионална компетентност в областта на авторемонтни дейности.• Сервизни работници – 2 бр., притежаващи професионална компетентност опит в областта на авторемонтни дейности;
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-07-19 - 2023-08-15
Value
58 000.00 BGN
Minimum value
58 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-436752:obj:1
Classification
CPV / 50111000
Description
Предметът на обществената поръчка включва: Технически прегледи на МПС, техническо обслужване, текущ и основен ремонт, автотенекеджийски и автобояджийски услуги, включително доставка и/или подмяна на авточасти, възли, детайли, материали и смазочни материали на моторни превозни средства, собственост на АПИ- ОПУ Варна, съгл. Приложение №1. Влаганите при ремонтната дейност резервни части, материали и консумативи трябва да съответстват на съответната марка и модел МПС и да бъдат нови, неупотребявани и нерециклирани.Възложителят си запазва правото да закупува отделно дребни консумативи свързани с нормалното и безопасно движение на МПС-та по републиканската пътна мрежа, като крушки, спирачна течност, чистачки, антифриз, двигателно масло при аварийни ситуации с цел запазване на двигателя на МПС и др.В посоченото Приложение № 1 на автомобилите може да настъпи промяна в резултат на бракуване, закупуване на нови и/или прехвърляне на автомобили от един район в друг.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBLASTNO PaTNO UPRAVLENIE-VARNA
Street address
ul. D-R PYuSKYuLIEV No..3
Locality
gr.Varna
Postal code
9000
Country
BG
Contact name
Lyudmila Marinova Chakarova
E-mail
l.todorova@api.bg
Phone
+359 52664362
Fax
+359 52613059
Website
Link

Organization data Organization in JSON