Bulgaria - Samokov: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-427964:2023-427964
Date
2023-07-14
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Samokov: Medical equipments
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price
Award period
2023-08-09 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Годност/правоспособност/ за упражняване на професионална дейност. Доказване. 1.1. Минимални изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност:За всички обособени позиции - Участникът да има издадено на негово име - Разрешение за търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България, издадено по реда на Закона за медицинските изделия, издадено от ИАЛ, а за чуждестранните лица – друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия на територията на Република България, издаден от компетентен орган на съответната държава. ДОКАЗВАНЕ: При подаване на офертата, участникът декларира съответствието си с поставеното изискване като попълва попълва раздел А: Годност в Част: IV ”Критерии за подбор” на ЕЕДОП и представя информация за Разрешението за търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България, издадено по реда на Закона за медицинските изделия (издадено от ИАЛ), а за чуждестранните лица – друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия на територията на Република България, издаден от компетентен орган на съответната държава, а именно информация за номер на разрешението, дата на издаване и валидност.На основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП Възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на заявленията за участие или офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката, а именно Разрешението за търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България, издадено по реда на Закона за медицинските изделия (издадено от ИАЛ), а за чуждестранните лица – друг еквивалентен документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия на територията на Република България, издаден от компетентен орган на съответната държава.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икномическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Изисквания за технически и професионални способности. Доказване.Минимални изисквания за технически и професионални способности:3.1. За всички обособени позиции Участникът следва да е изпълнил минимум една дейност с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 3 (три) години (считано от датата на подаване на офертата). ДОКАЗВАНЕ: При подаване на офертата, участникът декларира съответствието си с поставеното изискване в част IV от ЕЕДОП, като представя информация за доставките, които са индентични или сходни с предмета на настоящата поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите.*За предмет сходен с предмета и обема на поръчката се счита доставка медицинска апаратура.При условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изиска документи, чрез които се доказва декларираната в ЕЕДОП информация - Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.3.2. За всички обособени позиции Участникът следва да притежава /разполага със система за управление на качеството БДС ЕN ISO 9001:2015 или друга еквивалентна система в съответствие с международните норми и стандарти.ДОКАЗВАНЕ: При подаване на офертата, участникът декларира съответствието си с поставеното изискване в част IV от ЕЕДОП, като представя информация за сертификата за управление на качеството БДС ЕN ISO 9001:2015 или еквивалента, издаден от акредитирани лица или еквивалент на името на участника, с обхват на сертификата съответсващ на предмета на обществената поръчка, а именно номер, дата на издаване и валидност.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-07-14 - 2023-08-09
Value
617 000.00 BGN
Minimum value
617 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-427964:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на настоящата обществена поръчка е ”Доставка, монтаж, пускане в експлоатация на медицинска апаратура и обучение на персонала за работа с нея за нуждите на „МБАЛ-Самоков”ЕООД” разделена на 4 обособени позиции, подробно описани по номенклатури, обозначени със собствен пореден номер, наименование, мярка, технически изисквания и съответното количество в Техническата спецификация. Обществената поръчка обхваща доставка, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонала, гаранционна поддръжка на медицинска апаратура за „МБАЛ-Самоков” ЕООД и обучение на персонала за работа с нея, съгласно техническа спецификация, изготвена от Възложителя, приложена към документацията за участие в процедурата.  Всеки продукт/ медицинска апаратура/ трябва напълно да отговаря на описаните технически характеристики и показатели. Несъответствието е основание за декласиране на участник за съответната обособена позиция.Участникът представя само една оферта, като не се допуска представяне на варианти.Офертите могат да се подават:            - за цялата процедура            - за една или повече обособени позицииДоговорът се сключва за период до 2 месеца, от датата на подписването на договора.Съдържа:Ултразвукова система Многофункционална ултразвукова система от висок клас  1 бр.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-427964:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Description
. Предмет на настоящата обществена поръчка е ”Доставка, монтаж, пускане в експлоатация на медицинска апаратура и обучение на персонала за работа с нея за нуждите на „МБАЛ-Самоков”ЕООД” разделена на 4 обособени позиции, подробно описани по номенклатури, обозначени със собствен пореден номер, наименование, мярка, технически изисквания и съответното количество в Техническата спецификация. Обществената поръчка обхваща доставка, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонала, гаранционна поддръжка на медицинска апаратура за „МБАЛ-Самоков” ЕООД и обучение на персонала за работа с нея, съгласно техническа спецификация, изготвена от Възложителя, приложена към документацията за участие в процедурата.  Всеки продукт/ медицинска апаратура/ трябва напълно да отговаря на описаните технически характеристики и показатели. Несъответствието е основание за декласиране на участник за съответната обособена позиция.Участникът представя само една оферта, като не се допуска представяне на варианти.Офертите могат да се подават:            - за цялата процедура            - за една или повече обособени позицииДоговорът се сключва за период до 2 месеца, от датата на подписването на договора.Съдържа:Кушетка и соленоид за апарат за магнитотерапия -1 бр.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-427964:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на настоящата обществена поръчка е ”Доставка, монтаж, пускане в експлоатация на медицинска апаратура и обучение на персонала за работа с нея за нуждите на „МБАЛ-Самоков”ЕООД” разделена на 4 обособени позиции, подробно описани по номенклатури, обозначени със собствен пореден номер, наименование, мярка, технически изисквания и съответното количество в Техническата спецификация. Обществената поръчка обхваща доставка, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонала, гаранционна поддръжка на медицинска апаратура за „МБАЛ-Самоков” ЕООД и обучение на персонала за работа с нея, съгласно техническа спецификация, изготвена от Възложителя, приложена към документацията за участие в процедурата.  Всеки продукт/ медицинска апаратура/ трябва напълно да отговаря на описаните технически характеристики и показатели. Несъответствието е основание за декласиране на участник за съответната обособена позиция.Участникът представя само една оферта, като не се допуска представяне на варианти.Офертите могат да се подават:            - за цялата процедура            - за една или повече обособени позицииДоговорът се сключва за период до 2 месеца, от датата на подписването на договора.Съдържа:Апаратура и  инструментариум за мини инвазивна Хирургия -1 бр

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-427964:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на настоящата обществена поръчка е ”Доставка, монтаж, пускане в експлоатация на медицинска апаратура и обучение на персонала за работа с нея за нуждите на „МБАЛ-Самоков”ЕООД” разделена на 4 обособени позиции, подробно описани по номенклатури, обозначени със собствен пореден номер, наименование, мярка, технически изисквания и съответното количество в Техническата спецификация. Обществената поръчка обхваща доставка, монтаж, пускане в експлоатация, обучение на персонала, гаранционна поддръжка на медицинска апаратура за „МБАЛ-Самоков” ЕООД и обучение на персонала за работа с нея, съгласно техническа спецификация, изготвена от Възложителя, приложена към документацията за участие в процедурата.  Всеки продукт/ медицинска апаратура/ трябва напълно да отговаря на описаните технически характеристики и показатели. Несъответствието е основание за декласиране на участник за съответната обособена позиция.Участникът представя само една оферта, като не се допуска представяне на варианти.Офертите могат да се подават:            - за цялата процедура            - за една или повече обособени позицииДоговорът се сключва за период до 2 месеца, от датата на подписването на договора.Съдържа:Автоклавна инсталация за обезвреждане на опасен болничен отпадък -1бр.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE - SAMOKOV EOOD
Street address
ul. Makedoniya No..49
Locality
gr. Samokov
Postal code
2000
Country
BG
Contact name
Valentina Zafirova
E-mail
zop.mbal.samokov@abv.bg
Phone
+359 72289288
Fax
+359 72266068
Website
Link

Organization data Organization in JSON