Romania - Constanța: Construction-site supervision services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-381249:2023-381249
Date
2023-06-26
Language
RO
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-381249
Releases
2023-06-26 (ocds-pyfy63:2023-381249:2023-381249)

Releases in JSON

Tender

Title
Romania - Constanța: Construction-site supervision services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (40)
- Quality: Experiența profesională a Șefului echipei de avizare proiect tehnic (10)
- Quality: Experiența profesională a Expertului management contracte tip HG nr. 1/2018 sau echivalent (10)
- Quality: Experiența Profesională a Inginerului constructor– responsabil structuri (10)
- Quality: Experiența Profesională a Inginerului constructor – responsabil calitate (10)
- Quality: Experiența Profesională a Coordonatorului de proiect (10)
- Quality: Experiența Profesională a Inginerului constructor – responsabil cantități (10)
Award period
2023-07-31 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Cerința nr. 1Ofertanții, terții susținători și subcontractanții nu trebuie să se încadreze în prevederile art. 164 din Legea nr. 98/2016, privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.Cerința nr. 2Ofertanții, terții susținători și subcontractanții nu trebuie să se încadreze în prevederile art. 165 din Legea nr. 98/2016, privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.Cerința nr. 3Ofertanții, terții susținători și subcontractanții nu trebuie să încadreze în prevederile art. 167 din Legea nr. 98/2016, privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.Cerința nr. 4Ofertanții, terții susținători și subcontractanții nu trebuie să se încadreze în prevederile art. 60, din Legea nr. 98/2016, privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioareModalitatea de îndeplinire a cerințelor se regăsește în Instrucțiuni pentru ofertanți.Persoane ce dețin funcții de decizie din cadrul Achizitorului: Cosmin-Stefanita Carstea -Administrator, Iuliana-Ionica Pacuretu-Responsabil financiar, Sorin Petrec-Responsabil tehnic, Catalin-Ionut Dragnea-Responsabil achiziții, Corneliu Peleanu-Manager proiect.Dovedirea de către operatorii economici care depun ofertă a faptului că dețin o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, din care să reiasă că sunt legal constituiți, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii, precum și că au capacitatea profesională de a realiza activitățile ce fac obiectul contractului, conform prevederilor art. 173 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.Modalitatea de îndeplinire a cerințelor se regăsește în Instrucțiuni pentru ofertanți.

Economic/financial eligibility:

Specificati cifra de afaceri medie anualaOfertantul trebuie să facă dovada că a realizat în ultimii 3 ani (2020-2022) o cifră de afaceri medie cel puțin egală cu suma de 10.000.000 lei.

Economic/financial minimum level:

Ca dovadă preliminară pentru demonstrarea îndeplinirii cerinței minime privind cifra de afaceri, Ofertantul/Operatorul economic va completa informațiile aferente situației sale de fapt în cadrul formularului DUAE. Prin urmare, pentru furnizarea informațiilor aferente cifrei de afaceri, Ofertantul completează în DUAE (răspuns), utilizând formatul pus la dispoziție de Achizitor, câmpurile relevante privind anul căruia îi corespunde exercițiul financiar pentru care prezintă cifra de afaceri, suma în cauză și moneda.Informatii detaliate privind modalitatea de indeplinire a cerintei se regasesc in instructiunile pentru ofertanti.

Technical/professional eligibility:

Pentru contractele de achizitie de servicii: executarea de servicii de tipul specificatOfertantul trebuie să fi prestat și să fi dus la bun sfârșit, în ultimii 5 ani, calculați până la data limită de depunere a ofertelor, servicii similare celor care fac obiectul contractului ce urmează a fi atribuit, în valoare cumulata de minim 5.000.000 lei, fără TVA, la nivelul unuia sau mai multor contracte.Proportia de subcontractareOfertantul are obligatia de a preciza partea/partile din contract pe care urmeaza sa le subcontracteze, procentul din valoarea contractului de lucrari care va fi indeplinit de catre subcontractanti si datele de recunoastere ale subcontractantilor propusi.Certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calitatiiOfertantul va prezenta dovezi ale implementării sistemului de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001 – în domeniul serviciilor fie printr-un certificat emis de un organism de certificare acreditat, fie prin alte mijloace de probă privind sistemul de management al calității ce pot fi furnizate sau echivalent.

Technical/professional minimum level:

Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire/ tertii sustinatori nominalizați în oferta, ca dovada preliminara a indeplinirii de catre acestia a respectivei cerinte de calificare, in conformitate cu prevederile art. 193 alin. (1) din Legea nr. 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare.În acest sens, la nivelul DUAE se vor regăsi informaţii referitoare la principalele servicii similare prestate, prin referiri exprese la certificate/documente/recomandari/procese-verbale de recepţie.Documentele justificative vor fi prezentate obligatoriu la solicitarea Achizitorului, doar de catre ofertantul clasat pe locul I in clasamentul intermediar intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Informatii detaliate privind serviciile similare si modalitatea de indeplinire a cerintei se regasesc in instructiunile pentru ofertanti.Din DUAE prezentat de ofertant trebuie sa rezulte partea/partile din contract pe care ofertantul urmeaza sa le subcontracteze, procentul din valoarea contractului care va fi indeplinit de catre subcontractanti si datele de recunoastere ale subcontractantilor propusi. Se va completa DUAE pentru fiecare dintre subcontractanţi, conform prevederilor art. 193 din Legea nr. 98/2016.Informatii detaliate privind modalitatea de indeplinire a cerintei se regasesc in instructiunile pentru ofertanti.Cerinta trebuie indeplinita exclusiv de operatorul/operatorii economici care desfasoara activitatile de supervizare ce fac obiectul contractului ce se intentioneaza a fi atribuit.Se completează DUAE secțiunea "Criteriile de selecție" - pct. D "Sisteme de asigurare a calității și standarde de management de mediu". Ofertantul clasat pe primul loc va prezenta, la solicitarea Achizitorului, documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, după cum urmează: - Certificatul ISO 9001 sau echivalent, (copia certificată pentru conformitate cu originalul, semnată și stampilată de persoanele autorizate).Informatii detaliate privind modalitatea de indeplinire a cerintei se regasesc in instructiunile pentru ofertanti.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-26 - 2023-07-31
Value
5 850 000.00 RON
Minimum value
5 850 000.00 RON

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-381249:obj:1
Classification
CPV / 71521000
Description
Achizitia vizeaza servicii de supervizare în corelare cu obligațiile ce îi revin Antreprenorului față de Achizitor potrivit Acordului contractual încheiat între aceștia din urmă, respectiv Condițiilor generale și specifice pentru contractele de proiectare și execuție lucrări, conform HG nr. 1/2018, în special în ceea ce privește durata, cantitatea și costul serviciilor și al lucrărilor în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și asigurării respectării standardelor și cerințelor tehnice de calitate.Ofertantul declarat castigator va exercita rolul de Supervizor conform condițiilor contractuale stabilite prin HG nr. 1/2018 pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiții finanţate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, Anexa 2- Condiții generale şi specifice şi acordul contractual pentru contractele de proiectare şi execuţie de lucrări, pentru proiectul “Construire terminal multimodal cu platformă portuară, anexe tehnice, împrejmuire, rețele edilitare exterioare, branșamente la rețele edilitare și organizare de șantier în zona de dezvoltare D pe MOL II-S Port Constanța Sud”.Activitatea ce va fi desfasurata de catre Supervizor acopera atat etapa de pre-constructie, constructie si etapa de notificare a defectelor, astfel cum acestea sunt descrise in cadrul caietului de sarcini.Proiectarea si Execuția lucrărilor ce fac obiectul supervizarii include următoarele obiecte:- Platforme portuare;-Clădire poartă;-Rețea electrică;- Rețea apă;- Sistem TVCI.Îndeplinirea obiectivului general vizat de Achizitor vizeaza obținerea următorilor indicatori tehnici:- S platforma depozitare (Z2-Z5) = 46.357 mp - S platforma manevrare (Z7-Z8) = 27.000 mp- S total platforma (depozitare + manevrare) = 73.357 mp - S platforma- zona asteptare incarcare autocamioane (Z1+Z6) = 33.583 mp - S spatii verzi = 11.824 mp - S cabina poarta si post trafo = 35 mp - Imprejmuire = 1860 ml- Stalpi iluminat public - Stalpi iluminat pentru operarea platformei - Hidranti exteriori = 10Valoarea estimată totală a serviciilor este de 5.850.000 lei fără TVA

Parties

Roles
buyer
Organization name
Constanta South Container Terminal SRL
Street address
Strada: Cladirea Administrativa Mol II-S, Port Constanta Sud, nr. FN
Locality
Constanta
Postal code
900900
Country
RO
Contact name
Lacramioara Cadir
E-mail
lacramioara.cadir@dpworld.com
Phone
+40 753059734
Fax
+40 241602254
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON