Bulgaria - Shumen: Office and computing machinery, equipment and supplies except furniture and software packages

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:2023-372910
Date
2023-06-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Shumen: Office and computing machinery, equipment and supplies except furniture and software packages
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price
Award period
2023-07-24 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят НЕ поставя минимални изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност!

Economic/financial eligibility:

Възложителят НЕ поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците!

Technical/professional eligibility:

Критерии за подбор, относно технически и професионални способности по чл. 63 от ЗОП.1. Участникът да е изпълнил дейности с предмет и обем идентични или сходни с тези на обществената поръчка, за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата.Удостоверяване - Участникът попълва относимото поле в раздел В: Технически и професионални способности в Част IV: „Критерии за подбор“ от Единен европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП). Участникът, следва да представи описание на изпълнените от него доставки през определения от възложителя период с посочване на доставките (вид), сумите, датите (датите на документите за предаване и приемане на доставките, издадени от получателите или от компетентни органи, като например: приемо-предавателни протоколи, издадени от възложителя или други) и получателите на доставките (наименование на публичния или частен субект, възложил/поръчал изпълнението на доставката).Преди сключване на договор за обществена поръчка, за съответната обособена позиция на основание чл. 64, ал.1, т.2 от ЗОП, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.Документите чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП се представят от участника и при поискване в хода на процедурата – в случаите на чл. 67, ал. 5 от ЗОП. При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в ЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

Критерии за подбор, относно технически и професионални способности по чл. 63 от ЗОП.1. Участникът да е изпълнил дейности с предмет и обем идентични или сходни с тези на обществената поръчка, за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата.Минимално изискване - Участникът, през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, следва да е изпълнил минимум 1 (една) доставка, идентична или сходна с предмета на настоящата обществена поръчка. Възложителят не поставя минимално изискване за обем.Забележка: Под доставка, „сходна“ с предмета на настоящата обществена поръчка следва да се разбира:- За ОП №1, ОП №2 и ОП №6 доставка на компютърна техника;- За ОП №3, ОП №4 и ОП №5 доставка на периферна техника;Забележка: В случай, че участникът участва по Обособени позиции ОП №1, ОП №2 и ОП №6 – по една от изброените или по повече, е достатъчно да е изпълнил общо минимум 1 (една) доставка с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката.В случай, че участникът участва по Обособени позиции ОП №3, ОП №4 и ОП №5 – по една от изброените или по повече, е достатъчно да е изпълнил общо минимум 1 (една) доставка с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката. Забележка: При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с минималните изисквания за технически и професионални способности по се доказват от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосочените изисквания за технически и професионални способности съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-22 - 2023-07-24
Value
44 963.32 BGN
Minimum value
44 963.32 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:obj:1
Classification
CPV / 30000000
Additional classifications
CPV / 30213300
Description
Предмет на настоящата обособена позиция е: 1. Доставка на настолни компютри за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок в т.ч.: Настолен компютър (Вид 1)- 2 броя, Настолен компютър (Вид 2) – 6 броя; Настолен компютър (Вид 3) – 6 броя.Договорът, сключен в резултат на тази процедура, влиза в сила от датата на подписването му и приключва с извършване на последното действие, свързано с предоставяне на уговорения резултат или от извършването на последното дължимо плащане, в зависимост от това кое обстоятелство настъпи последно. Изпълнението на обособената позиция се осъществява на два етапа, както следва:1. Доставка на настолни компютри за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок. Срокът за доставката на техниката, на мястото на изпълнение е по предложение на участника, като максималният предложен от страна на участниците срок за доставка не може да е повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществената поръчка!При подписване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция), Изпълнителят представя гаранция за изпълнение на договора в размер е в размер на 5% от стойността на договора без вкл. ДДС. Сума в размер на 30% от стойността на Гаранцията за изпълнение, е предназначена за обезпечаване на гаранционното поддържане, предвидено в Договора.Гаранцията за изпълнение на договора може да се представи под формата на: Банкова гаранция, Парична сума, преведена по сметка на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“: БАНКА: „Кей Би Си Банк България“ ЕАД; IBAN: BG57 RZBB 9155 3120 0505 09; BIC: RZBBBGSF.или Застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение на договора. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за възлагане на обществена поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:obj:2
Classification
CPV / 30000000
Additional classifications
CPV / 30213100
Description
Предмет на настоящата обособена позиция е: 1. Доставка на преносими компютри за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок в т.ч.: Преносим компютър (Вид 1) – 10 броя; Преносим компютър (Вид 2) – 3 броя.Договорът, сключен в резултат на тази процедура, влиза в сила от датата на подписването му и приключва с извършване на последното действие, свързано с предоставяне на уговорения резултат или от извършването на последното дължимо плащане, в зависимост от това кое обстоятелство настъпи последно. Изпълнението на обособената позиция се осъществява на два етапа, както следва:1. Доставка на преносими компютри за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок.Срокът за доставката на техниката, на мястото на изпълнение е по предложение на участника, като максималният предложен от страна на участниците срок за доставка не може да е повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществената поръчка!При подписване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция), Изпълнителят представя гаранция за изпълнение на договора в размер е в размер на 5% от стойността на договора без вкл. ДДС. Сума в размер на 30% от стойността на Гаранцията за изпълнение, е предназначена за обезпечаване на гаранционното поддържане, предвидено в Договора.Гаранцията за изпълнение на договора може да се представи под формата на: Банкова гаранция, Парична сума, преведена по сметка на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“: БАНКА: „Кей Би Си Банк България“ ЕАД; IBAN: BG57 RZBB 9155 3120 0505 09; BIC: RZBBBGSF.или Застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение на договора. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за възлагане на обществена поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:obj:3
Classification
CPV / 30000000
Additional classifications
CPV / 30231300
Description
Предмет на настоящата обособена позиция е: 1. Доставка на монитори за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок в т.ч.: Монитор – 10 броя; Телевизор – 1 брой.Договорът, сключен в резултат на тази процедура, влиза в сила от датата на подписването му и приключва с извършване на последното действие, свързано с предоставяне на уговорения резултат или от извършването на последното дължимо плащане, в зависимост от това кое обстоятелство настъпи последно. Изпълнението на обособената позиция се осъществява на два етапа, както следва:1. Доставка на монитори за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок. Срокът за доставката на техниката, на мястото на изпълнение е по предложение на участника, като максималният предложен от страна на участниците срок за доставка не може да е повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществената поръчка!При подписване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция), Изпълнителят представя гаранция за изпълнение на договора в размер е в размер на 5% от стойността на договора без вкл. ДДС. Сума в размер на 30% от стойността на Гаранцията за изпълнение, е предназначена за обезпечаване на гаранционното поддържане, предвидено в Договора.Гаранцията за изпълнение на договора може да се представи под формата на: Банкова гаранция, Парична сума, преведена по сметка на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“: БАНКА: „Кей Би Си Банк България“ ЕАД; IBAN: BG57 RZBB 9155 3120 0505 09; BIC: RZBBBGSF.или Застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение на договора. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за възлагане на обществена поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:obj:4
Classification
CPV / 30000000
Additional classifications
CPV / 30232000
Description
Предмет на настоящата обособена позиция е: 1. Доставка на мултифункционални устройства за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок в т.ч.: Мултифункционално устройство (Вид 1) – 3 броя; Мултифункционално устройство (Вид 2) – 10 броя.Договорът, сключен в резултат на тази процедура, влиза в сила от датата на подписването му и приключва с извършване на последното действие, свързано с предоставяне на уговорения резултат или от извършването на последното дължимо плащане, в зависимост от това кое обстоятелство настъпи последно. Изпълнението на обособената позиция се осъществява на два етапа, както следва:1. Доставка на мултифункционални устройства за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок. Срокът за доставката на техниката, на мястото на изпълнение е по предложение на участника, като максималният предложен от страна на участниците срок за доставка не може да е повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществената поръчка!При подписване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция), Изпълнителят представя гаранция за изпълнение на договора в размер е в размер на 5% от стойността на договора без вкл. ДДС. Сума в размер на 30% от стойността на Гаранцията за изпълнение, е предназначена за обезпечаване на гаранционното поддържане, предвидено в Договора.Гаранцията за изпълнение на договора може да се представи под формата на: Банкова гаранция, Парична сума, преведена по сметка на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“: БАНКА: „Кей Би Си Банк България“ ЕАД; IBAN: BG57 RZBB 9155 3120 0505 09; BIC: RZBBBGSF.или Застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение на договора. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за възлагане на обществена поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:obj:5
Classification
CPV / 30000000
Additional classifications
CPV / 38652120
Description
Предмет на настоящата обособена позиция е: 1. Доставка на проектори за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок в т.ч.: Проектор – 9 броя.Договорът, сключен в резултат на тази процедура, влиза в сила от датата на подписването му и приключва с извършване на последното действие, свързано с предоставяне на уговорения резултат или от извършването на последното дължимо плащане, в зависимост от това кое обстоятелство настъпи последно. Изпълнението на обособената позиция се осъществява на два етапа, както следва:1. Доставка на проектори за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок.Срокът за доставката на техниката, на мястото на изпълнение е по предложение на участника, като максималният предложен от страна на участниците срок за доставка не може да е повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществената поръчка!При подписване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция), Изпълнителят представя гаранция за изпълнение на договора в размер е в размер на 5% от стойността на договора без вкл. ДДС. Сума в размер на 30% от стойността на Гаранцията за изпълнение, е предназначена за обезпечаване на гаранционното поддържане, предвидено в Договора.Гаранцията за изпълнение на договора може да се представи под формата на: Банкова гаранция, Парична сума, преведена по сметка на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“: БАНКА: „Кей Би Си Банк България“ ЕАД; IBAN: BG57 RZBB 9155 3120 0505 09; BIC: RZBBBGSF.или Застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение на договора. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за възлагане на обществена поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-372910:obj:6
Classification
CPV / 30000000
Additional classifications
CPV / 30213200
Description
Предмет на настоящата обособена позиция е: 1. Доставка на таблети за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок в т.ч.: Таблет (Вид 1) – 1 брой; Таблет (Вид 2) – 4 броя.Договорът, сключен в резултат на тази процедура, влиза в сила от датата на подписването му и приключва с извършване на последното действие, свързано с предоставяне на уговорения резултат или от извършването на последното дължимо плащане, в зависимост от това кое обстоятелство настъпи последно. Изпълнението на обособената позиция се осъществява на два етапа, както следва:1. Доставка на таблети за нуждите на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, на мястото на изпълнение на доставката - гр. Шумен, ул. „Университетска“ № 115 – Корпус 1. 2. Гаранционна (сервизна) поддръжка на доставената техника по време на гаранционния срок.Срокът за доставката на техниката, на мястото на изпълнение е по предложение на участника, като максималният предложен от страна на участниците срок за доставка не може да е повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на поръчката е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, част от документацията за обществената поръчка!При подписване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция), Изпълнителят представя гаранция за изпълнение на договора в размер е в размер на 5% от стойността на договора без вкл. ДДС. Сума в размер на 30% от стойността на Гаранцията за изпълнение, е предназначена за обезпечаване на гаранционното поддържане, предвидено в Договора.Гаранцията за изпълнение на договора може да се представи под формата на: Банкова гаранция, Парична сума, преведена по сметка на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“: БАНКА: „Кей Би Си Банк България“ ЕАД; IBAN: BG57 RZBB 9155 3120 0505 09; BIC: RZBBBGSF.или Застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.Участникът сам избира формата на гаранцията за изпълнение на договора. Условията и сроковете за задържане или освобождаване на гаранцията за изпълнение се уреждат в договора за възлагане на обществена поръчка.

Parties

Roles
buyer
Organization name
ShUMENSKI UNIVERSITET "EPISKOP KONSTANTIN PRESLAVSKI"
Street address
ul. "Universitetska" No. 115
Locality
gr. Shumen
Postal code
9700
Country
BG
Contact name
Neli-Mariya Popova
E-mail
n.m.popova@shu.bg
Phone
+359 54830356
Website
Link

Organization data Organization in JSON