Bulgaria - Govezhda: Car repair services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-359372:2023-359372
Date
2023-06-16
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-359372
Releases
2023-06-16 (ocds-pyfy63:2023-359372:2023-359372)
2023-09-04 (ocds-pyfy63:2023-359372:2023-531184)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Govezhda: Car repair services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (50)
- Quality: Предложен гаранционен срок за извършените ремонтни работи (25)
- Quality: Предложена отстъпка за доставка на резервни части и консумативи (25)
Award period
2023-07-17 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

В настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка не се поставят изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност спрямо участниците.

Economic/financial eligibility:

В настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка не се поставят изисквания за икономическо и финансово състояние.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да разполага със сервиз и сервизна/и база/и на територията на област Монтана, където ще се извършват дейностите предмет на поръчката (собствена или наета). Деклариране: Участникът декларира информацията за обстоятелствата по настоящата точка в Част IV: Критерии за подбор, раздел В „Технически и професионални способности“, в частта: „Инструменти, съоръжения или техническо оборудване“ на ЕЕДОП, като посочва адреса на сервизната база и правното основание за ползването на същата (право на собственост, право на ползване, наемно правоотношение, т.н.), въз основа на което участникът ще може да ползва изискваната сервизна база. Доказване: За доказване на декларираните обстоятелства относно наличието на сервиз и сервизна/и база/и на територията на област Монтана, където ще се извършват дейностите предмет на поръчката (собствена или наета), участникът, определен за изпълнител, съответно участник, от когото това е изискано в хода на процедурата съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, представя документи за правното основание (право на собственост, право на ползване, наемно правоотношение, т.н.), въз основа на което участникът ще може да ползва изискваната сервизна база.Участниците трябва да са изпълнили поне 1/една/ услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на настоящата обществена поръчка, през последните три години, считано от датата на подаване на офертата.* Под услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на настоящата обществена поръчка, се разбират услуги по ремонт на моторни превозни средства. Деклариране: Участникът декларира информацията за обстоятелствата по настоящата точка в Част IV: Критерии за подбор, раздел В „Технически и професионални способности“, в частта: „За поръчки за услуги: извършени услуги от конкретния вид “ на ЕЕДОП, с посочване на предмет, стойност, дата и получател на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Доказване:За доказване на декларираните обстоятелства относно наличието на изпълнена услуга с предмет, идентичен или сходен с предмета на настоящата обществена поръчка, определен за изпълнител, съответно участник, от когото това е изискано в хода на процедурата съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, представя списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на предмет, стойност, дата и получател, придружен от доказателства за извършените услуги.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-16 - 2023-07-17
Value
18 000.00 BGN
Minimum value
18 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-359372:obj:1
Classification
CPV / 50112100
Description
Предметът на поръчката e ремонт на служебни автомобили, включително и доставка на резервни части и аксесоари за МПС, за срок от 12 месеца, за нуждите на ТП ДГС Говежда.Подробно описание на видовете дейности за ремонт на моторните превозни средства /МПС/, включително доставка на резервни части и консумативи, собственост на Териториално поделение Държавно горско стопанство Говежда, се съдържа в Техническата спецификация – Приложение №1 към Документацията за участие. Обектът на настоящата обществена поръчка е смесен и включва доставки и предоставянето на услуги по смисъла на чл.3, ал.1, т.2 и т.3 от ЗОП. Същата се възлага по реда приложим за обекта, който характеризира дейностите – основен предмет на поръчката, каквито са услугите.

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNO PODELENIE DaRZhAVNO GORSKO STOPANSTVO "GOVEZhDA"
Street address
s. Govezhda, ul. Chetvarta No.4
Locality
s.Govezhda
Postal code
3474
Country
BG
Contact name
Milko Edelov Blagoev
E-mail
dgs_govejda@abv.bg
Phone
+359 882598240
Website
Link

Organization data Organization in JSON