Bulgaria - Galabovo: Bearings

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-349159:2023-349159
Date
2023-06-12
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-349159

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Galabovo: Bearings
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-07-10 - ?
Eligibility criteria
Economic/financial eligibility:

Участникът трябва да има реализиран минимален оборот от последните завършени три финансови години в сферата попадаща в обхвата на поръчката.*Под сходен да се разбира: доставка на лагери, лагерни корпуси, втулки и части за тях.Съответствието с критериите за подбор се декларира в ЕЕДОП, а участникът, определен за изпълнител, при сключване на договор представя доказателства за съответствие един или няколко от следните документи, както следва:• Удостоверения от банки;• Годишните финансови отчети или техни съставни части, когато публикуването им се изисква;• Справка за оборота в сферата, попадаща в обхвата на обществената поръчка.

Economic/financial minimum level:

Оборотът от поръчките, които са идентични или сходни с предмета на поръчката за последните три години трябва да е на стойност не по-малка от 50% от прогнозната стойност по настоящото споразумение.

Technical/professional eligibility:

Участникът да e изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката за последните 3 години от датата на подаване на офертата;Съответствието с критериите за подбор се декларира в ЕЕДОП, а участникът, определен за изпълнител, при сключване на договор представя доказателства за съответствие, както следва:Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.Възложителят може да изиска по всяко време представяне на цитираните доказателства за информацията посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.

Technical/professional minimum level:

Участникът да е изпълнявал дейности с предмет, идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, за последните 3 години от датата на подаване на офертата.* Под сходни с предмета на поръчката да се счита: доставка на лагери, лагерни корпуси, втулки и части за тях.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 4
Tender period
2023-06-12 - 2023-07-10
Value
2 250 000.00 BGN
Minimum value
2 250 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-349159:obj:1
Classification
CPV / 44440000
Description
Обществената поръчка е свързана с доставка на лагери, лагерни корпуси, втулки и части за тях за нуждите на „Ей И Ес – 3С Марица Изток I“ ЕООД. Изделията са описани в Техническата спецификация, която е неразделна част от документацията за участие. Посочените лагери, лагерни корпуси, втулки и части за тях са примерни и най-често използвани артикули. Процедурата е с цел сключване на рамково споразумение с до 4 /четири/ лица със срок до 7 (седем) години от сключването му.

Parties

Roles
buyer
Organization name
EY I ES - 3S MARITsA IZTOK I EOOD
Street address
TETs Ey I Es-3S Maritsa Iztok 1 EOOD
Locality
gr. Galabovo
Postal code
6280
Country
BG
Contact name
Iliya Nikolov
E-mail
iliya.nikolov@aes.com
Phone
+359 895518618
Website
Link

Organization data Organization in JSON