Bulgaria - Samokov: Repair and maintenance services of medical and precision equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-334287:2023-334287
Date
2023-06-05
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-334287
Releases
2023-06-05 (ocds-pyfy63:2023-334287:2023-334287)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Samokov: Repair and maintenance services of medical and precision equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Main procurement category
services
Procurement method details
Negotiated without a prior call for competition

Justification:

Правно основание за откриване на процедурата:Възложителят открива настоящата процедура на договаряне без предварително обявление на основание чл. 79, ал. 1, т. 1 във връзка с чл. 18, ал. 1, т. 8 от Закона за обществените поръчки. За нерегламентираните в настоящите указания и поканата за участие условия по провеждането на процедурата, се прилагат разпоредбите на Закона за обществените поръчки и Правилника за прилагане на закона за обществените поръчки.Мотиви за избор на процедура по възлагане на поръчката: Техническата спецификация е определена въз основа на Обособени позиции от Открити процедури (Сервизно обслужване, ремонт, доставка на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост на медицинска апаратура в „МБАЛ –Самоков”ЕООД за срок от 2/две/години от сключване на договор част I” и Сервизно обслужване, ремонт, доставка на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост на медицинска апаратура в „МБАЛ –Самоков”ЕООД за срок от 2/две/години от сключване на договор част II”), за които не са подадени оферти и заявления за участие или всички подадени оферти или заявления за участие са били неподходящи и първоначално обявените условия на поръчката не са съществено променени. Не са налице условията за провеждане на някоя от останалите процедури по ЗОП, поради което са налице изискванията и условия обществената поръчка да бъде възложена по предвидения в ЗОП ред. В процедурата за възлагане на обществената поръчка могат да участват поканените български и/или чуждестранни физически или юридически лица, включително техни обединения. Няма изискване за създаване на юридическо лице, ако участникът определен за изпълнител е обединение на физически и/или юридически лица.
Tender period
2023-06-05 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-334287:obj:1
Classification
CPV / 50400000
Description
Предметът на обществената поръчка е ,,Сервизно обслужване, ремонт, доставка на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост на медицинска апаратура” в „МБАЛ –Самоков”ЕООД за срок от 2/две/години от сключване на договор част 10”  -  съгласно спецификацията, приложена в поканата.Услугата ще се извършва при условие на повикване на изпълнителя с почасово заплащане на труд за описаната в „Техническата спецификация” към поканата, медицинска апаратура.Поръчката включва сервизна поддръжка, ремонт и профилактика, при заявка доставка и подмяна на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост  от извършване на ремонт на медицинска апаратура - извършването на услугата е при условие на повикване на изпълнителя с почасово заплащане на труд. Цената на вложените резервни части, консумативи, модули и компоненти се заплаща извън предложените часови ставки за труд.В случай на необходимост от влагане на резервни части, консумативи и др., Изпълнителят представя оферта за стойността на същите. Изпълнителят извършва ремонта след получаване на писмено разрешение от Възложителя. При липса на такова разрешение, прикрепено към фактурата, лечебното заведение не носи финансова отговорност за изплащането й. Ремонтът на апаратурата и вложените резервни части се обезпечават с гаранционен срок не по-кратък от посочения от Изпълнителя в офертата.Всеки участник има право да представи по едно предложение за изпълнение на поръчката за всички номенклатурни единици. Офертата може да се подаде за цялата процедура.         Участието за процедурата е комплексно, като участникът следва да покрива всички номенклатурни единици. Участник, които не покрива всички номенклатурни единици се отстранява от участие.Не се предвижда възможност за предоставяне на варианти в офертата на участника.

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-334287:award:0
Title
,,Сервизно обслужване и ремонт и доставка на резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост на медицинска апаратура” в „МБАЛ –Самоков”ЕООД за срок от 2/две/година от сключване на дог
Date
2023-05-30
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE - SAMOKOV EOOD
Street address
ul. Makedoniya No..49
Locality
gr. Samokov
Postal code
2000
Country
BG
Contact name
Valentina Zafirova
E-mail
zop.mbal.samokov@abv.bg
Phone
+359 72289288
Fax
+359 72266068
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Мултимед Инженеринг ЕООД
Street address
ул. Христо Ботев №.2
Locality
гр. Стара Загора
Postal code
6000
Country
BG

Organization data Organization in JSON