Bulgaria - Veliko Tarnovo: Repair and maintenance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:2023-326663
Date
2023-06-02
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Veliko Tarnovo: Repair and maintenance services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price
Award period
2023-06-29 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците — юридически лица, следва да притежават валиден документ за правоспособност (сертификат) съгласно чл. 17б, ал. 2 от Закона за чистотата на атмосферния въздух, издаден при условията на чл. 10, параграфи 5 и 7 от от Регламент (ЕС) №517/2014 и на Наредба № 1/17.02.2017 г. за реда и начина за обучение и издаване на документи за правоспособност на лица, извършващи дейности с оборудване, съдържащо флуорсъдържащи парникови газове, както и за документирането и отчитането на емисиите на флуорсъдържащи парникови газове или еквивалентен документ от друга страна — членка на Европейския съюз.Участниците — физически лица, трябва да притежават валиден документ за правоспособност (сертификат) с посочена категория I съгласно чл. 17б, ал. 1 от Закона за чистотата на атмосферния въздух, издаден по реда на чл. 17б, ал. 3 от същия закон, съгласно изискванията на чл. 10, параграф 6 от Регламент (ЕС) № 517/2014, издаден при условията на чл. 10, параграфи 5 и 7 от Регламента и на Наредбата по чл. 17, ал. 2 от Закона за чистотата на атмосферния въздух, или еквивалентен документ от друга страна — членка на Европейския съюз.Деклариране наличието на валиден документ за правоспособност (сертификат) — съгласно чл. 17б, ал. 2 от Закона за чистотата на атмосферния въздух, съгласно раздел ІІ, т. 1, б. „д“, подт. 1.1 от указанията за подготовка на офертата се извършва чрез представяне на информация за него в част ІV, раздел „А“ на ЕЕДОП. Информацията следва да включва номер и дата, валидност на документа за правоспособност (сертификат), както и органа или службата, издаващи документа. Вписаната от участника в ЕЕДОП информация следва да съвпада с публикуваната в Регистър на фирми, притежаващи документ за правоспособност (сертификат) съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 2015/2067 (Регламент (ЕО)303/2008) при Българска браншова камара — машиностроене.Участникът, определен за изпълнител, представя преди сключване на договора актуални документи, доказващи съответствието му с поставените от възложителя изисквания за годност за упражняване на професионална дейност, съгласно чл. 67, ал. 6 във вр. чл. 60, ал. 2 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Не

Economic/financial minimum level:

Не

Technical/professional eligibility:

Участникът трябва да е изпълнил услуги, идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка, през последните 3 години от датата на подаване на офертата. Като сходни с предмета на настоящата обществена поръчка възложителят приема изпълнението на дейности по ремонт и сервизно поддържане на климатична техника.Забележка: „Изпълнена“ е тази услуга, която е извършена в рамките на заложения от възложителя период независимо от датата на възлагането ѝ.Деклариране наличието на изискуемия от възложителя опит за изпълнение на поръчката се извършва чрез представяне на информация за изпълнени услуги през последните 3 (три) години до датата на подаване на офертата. Същата се попълва в част ІV, раздел „В“ на ЕЕДОП, като се посочи описание на обхвата и обема на извършените дейностите, стойност, период на изпълнение (посочва се начална дата и крайна дата на периода, през който е извършена услугата) и получателите (възложителите на услугите), независимо дали са публични или частни субекти.

Technical/professional minimum level:

Участникът трябва да е изпълнил услуги, които са идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка, през последните 3 (три) години до датата на подаване на офертата. Като сходни с предмета на настоящата обществена поръчка възложителят приема изпълнението на дейности, свързани с ремонт и поддръжка на климатична техника. „Изпълнена” е тази услуга, чието изпълнение е приключило в рамките на заложения от възложителя период.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-02 - 2023-06-29
Value
55 000.00 BGN
Minimum value
55 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:1
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи на климатична техника, находяща се в сградите на ТД на НАП Велико Търново и Дирекция ОДОП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 12000.00 лева без ДДС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:2
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи на климатична техника, находяща се в административната сграда на офис Видин при ТД на НАП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 10000,00 лева без ДДС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:3
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи на климатична техника, находяща се в административните сгради на офис Враца при ТД на НАП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 5000.00 лева без ДДС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:4
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи на климатична техника, находяща се в административните сгради на офис Габрово при ТД на НАП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 7000.00 лева без ДДС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:5
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи на климатична техника, находяща се в административните сгради на офис Ловеч при ТД на НАП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 7000.00 лева без ДДС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:6
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи на климатична техника, находяща се в административните сгради на офис Монтана при ТД на НАП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 6000.00 лева без ДДС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326663:obj:7
Classification
CPV / 50000000
Description
Услуги по сервизно поддържане и текущ ремонт, включително доставка на резервни части и консумативи, на климатична техника и вентилационна система, находяща се в административните сгради на офис Плевен при ТД на НАП Велико Търново. Същите са описани в техническите спецификации и в описанието на предмета на поръчката, неразделна част от документацията за участие. Всички плащания за сервизно поддържане и ремонтни дейности, включително вложените резервни части, материали и консумативи, за целия срок за изпълнение на услугата не могат да надвишават сумата от 8000.00 лева без ДДС.

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNA DIREKTsIYa NA NATsIONALNA AGENTsIYa ZA PRIHODITE - VELIKO TaRNOVO
Street address
pl. TsENTaR No.2
Locality
gr.Veliko Tarnovo
Postal code
5000
Country
BG
Contact name
Vanya Parcheva
E-mail
v.parcheva@ro04.nra.bg
Phone
+359 62617246
Fax
+359 62625987
Website
Link

Organization data Organization in JSON