Bulgaria - Gabrovo: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:2023-326468
Date
2023-06-02
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Gabrovo: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price

Award criteria for item 28:
- Price

Award criteria for item 29:
- Price

Award criteria for item 30:
- Price

Award criteria for item 31:
- Price

Award criteria for item 32:
- Price

Award criteria for item 33:
- Price
Award period
2023-06-29 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да са регистрирани като търговци по Търговския закон или по законодателството на друга държава членка или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство, или на Конфедерация Швейцария, на които е издадено разрешение за търговия на едро с медицински изделия от ИАЛ или друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава. Участниците трябва да притежават валидно разрешение за търговия на едро с медицински изделия, съгласно чл. 77 от ЗМИ, издадено от ИАЛ в случаите, когато са търговци, или друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава. Такъв документ не се изисква, в случай че участникът е производител, установен на територията на Република България съгласно чл.77, ал.2 от ЗМИ.За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предостави информация с посочване на номер на разрешението за производство/ за търговия на едро с медицински изделия в Част IV: Критерии за подбор, Раздел А от ЕЕДОП. Тази информация се попълва в т. „тази информация достъпна ли е безплатно за органите от база данни в държава членка на ЕС“ – там отбелязва „да“ за да се отвори полето и да се впише необходимата на възложителя информация.За доказване изпълнението на поставеното изискване се представя заверено копие на разрешението за производство/ за търговия на едро с медицински изделия издадено от ИАЛ в случаите, когато са търговци, или друг документ, удостоверяващ правото им да търгуват с медицински изделия, издаден от компетентен орган на съответната държава.Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не предявява в настоящата процедура изисквания за икономическото и финансово състояние по смисъла на чл.61 от ЗОП.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не предявява в настоящата процедура изисквания за икономическото и финансово състояние по смисъла на чл.61 от ЗОП.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил поне една дейност, независимо за колко позиции участва, която да е идентична или сходна с предмета на обществената поръчка, изпълнена през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на сумите, датите и получателите.Под „дейности, които са идентични или сходни” с предмета на обществената поръчка се разбира доставка на медицински изделия.* Под "изпълнени дейности" се разбират такива, които са приключили в горепосочения три годишен период, считано от датата на подаване на офертата.Участникът следва да предостави информация за изпълнени дейности с предмет, идентични или сходни с предмета на поръчката като попълни изискуемата информация в Част Част IV: Критерии за подбор, Раздел В, 1б от ЕЕДОП.За доказване изпълнението на поставеното изискване се представя списък на доставките, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка, съгласно чл.64, ал.1, т.2 от ЗОП.Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП.3.3.2. Участникът да е внедрил и да прилага система за управление на качеството ЕN ISO 9001:2015 или по-нов или еквивалентен, с обхват доставка на медицински изделия.За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация с посочванe на валиден сертификат за въведена система за управление на качеството, с обхват съгласно предмета на поръчката, издаден на името на участника в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г от ЕЕДОП. Тази информация се попълва в т. „тази информация достъпна ли е безплатно за органите от база данни в държава членка на ЕС“ – там отбелязва „да“ за да се отвори полето и да се впише необходимата на възложителя информация.За доказване изпълнението на поставеното изискване се представя заверено копие на съответнияСертификат и/или друг удостоверителен документ в съответствие с чл.64, ал.5-8 от ЗОП.Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил поне една дейност, независимо за колко позиции участва, която да е идентична или сходна с предмета на обществената поръчка, изпълнена през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на сумите, датите и получателите.Под „дейности, които са идентични или сходни” с предмета на обществената поръчка се разбира доставка на медицински изделия.* Под "изпълнени дейности" се разбират такива, които са приключили в горепосочения три годишен период, считано от датата на подаване на офертата.3.3.2. Участникът да е внедрил и да прилага система за управление на качеството ЕN ISO 9001:2015 или по-нов или еквивалентен, с обхват доставка на медицински изделия.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-06-02 - 2023-06-29
Value
2 716 894.43 BGN
Minimum value
2 716 894.43 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
1.ПОЗИЦИЯ - ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОЧНИ БОЛЕСТИ  01.01.Биконвексна асферична безаберационна мултифокална леща със сегмент за близко зрение +1.5D. Моноблок, материал Hydrosmart Хаптика тип плочка с 4-точкова фиксация, диаметър на оптиката 6.0mm, дължина 11.0mm, ангулация 0. Наличие на ръб за предотвратяване на вторична катаракта по цялата контактна повърхност. Оптичен диапазон от -10.0D до +36.0D /диоптъра/. Стъпка на оптичния диапазон: от 0.0D до 36.0D през 0.5D; от -10.0D до -1.00 през 1.0D. С утравиолетов филтър. Рефрактивен индекс  1.46, размер на инцизията: 2.0- 2.4mm. Имплантира се в сака. В комплект с инжектор.бр4001.02.Биконвексна асферична безаберационна мултифокална леща със сегмент за близко зрение +1.5D. Моноблок, материал: хидрофобен акрилат, прехидриран в 0.9% солен разтвор. Хаптики - 2 броя, диаметър на оптиката 6.0mm, външен диаметър 12.5mm, ангулация 0°. Наличие на ръб за предотвратяване на вторична катаракта по цялата контактна повърхност. Оптичен диапазон: от 10.0D до 30.0D през 0.5D. С ултравиолетов филтър и филтър за синя светлина. Рефрактивен индекс 1.54 при 35°, размер на инцизията 2.0mm. Имплантира се в сака. В комплект с инжектор.бр2001.03.Биконвексна асферична торична безаберационна мултифокална леща със сегмент за близко зрение +1.5D. Моноблок, материал: хидрофобен акрилат, прехидриран в 0.9% солен разтвор. Хаптики - 2 броя, диаметър на оптиката 6.0mm, външен диаметър 12.5mm, ангулация 0°. Наличие на ръб за предотвратяване на вторична катаракта по цялата контактна повърхност. Оптичен диапазон: сфера от 10.0D до 30.0D през 0.5D, цилиндър от 0.75D до 3.0D през 0.75D. С ултравиолетов филтър и филтър за синя светлина. Рефрактивен индекс 1.54 при 35°, размер на инцизията 2.0mm. Имплантира се в сака. В комплект с инжектор.бр301.04.Еднокомпонентна  хидрофобна, мултифокална, мека вътреочна леща с асферична оптика/-0.27цм/, корекция на хроматичните  аберации, форма с 3 точки на фиксация и правоъгълен ръб, осигуряващи стабилност и намаляващи появата на вторична катаракта. Характеристика на оптиката: Асортимент/диоптри/;+10.0 до 27.0/стъпка 0.5/Диаметър 6мм. Форма: Би-конвексна, предна асферична повърхност, задна дифрактивна повърхност, правоъгълен ръб на оптиката. Материал: Хидрофобен акрилат с UV филтър А-константа; Ултразвук: 118.8. Оптична: 119.3 Рефрактивен индекс: 1.47 Число на Абе:55. Характеристика на хаптитиките: Диаметър: 13.00мм. Модел "С" Материал: Хидрофобен акрилат с UV филтър. Дизайн: Офсет на хаптиките спрямо оптиката. В комплект с еднократен инжектор.бр10пълната спецификация в техническата документация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
2.ПОЗИЦИЯ - ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ  02.01.Бримка за ТУР - еднократна монополярна съвместима с инструмент Storzбр2002.02.Електрод за ТУР за точкова коагулация островръх тип кука - еднократен монополярен съвместим с инструмент Storzбр202.03.Електрод за ТУР с топче  диаметър 3 мм. - еднократен монополярен съвместим с инструмент Storzбр2002.04.Електрод за ТУР с топче диаметър 5 мм. - еднократен монополярен съвместим с инструмент Storzбр10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
3.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - УРЕТEРАЛНИ СТЕНТОВЕ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ПРЕСТОЙ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  03.01.Уретерални стентове за продължителен 12 месечен  престой с отворен/затворен  връх, изработен от 100 % силикон. Съдържа стент с водач 0,035 ''и бутало. Размер 6 СH; Дължини: 28 см.бр203.02.Уретерални стентове за продължителен 12 месечен  престой с отворен/затворен  връх, изработен от 100 % силикон. Съдържа стент с водач 0,035 ''и бутало. Размер 7 СH; Дължини: 28 см.бр203.03.Уретерални стентове за продължителен 12 месечен  престой с отворен/затворен  връх, изработен от 100 % силикон. Съдържа стент с водач 0,035 ''и бутало. Размер 8 СH; Дължини: 28 см.бр203.04.Уретерални стентове за продължителен 12 месечен  престой с отворен/отворен връх, изработен от 100 % силикон. Съдържа стент с водач 0,035 ''и бутало. Размер 6 СH; Дължини: 28 см.бр203.05.Уретерални стентове за продължителен 12 месечен  престой с отворен/отворен връх, изработен от 100 % силикон. Съдържа стент с водач 0,035 ''и бутало. Размер 7 СH; Дължини: 28 см.бр203.06.Уретерални стентове за продължителен 12 месечен  престой с отворен/отворен връх, изработен от 100 % силикон. Съдържа стент с водач 0,035 ''и бутало. Размер 8 СH; Дължини: 28 см.бр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
4.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - УРЕТEРАЛНИ СТЕНТОВЕ JJ С ВОДАЧ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  04.01.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 4,8 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр3004.02.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 6 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр2004.03.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 7 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр504.04.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 8 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр304.05.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 4,8 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр1004.06.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 6 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр504.07.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 7 F; дължина 28см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр204.08.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, С водач 0,035'' и бутало. Размер: 8 F; дължина 28 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките;бр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
5.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - УРЕТEРАЛНИ СТЕНТОВЕ JJ БЕЗ ВОДАЧ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  05.01.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, БЕЗ водач; Размер: 4,8 F ; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр505.02.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, БЕЗ водач; Размер: 6 F; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр1505.03.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, БЕЗ водач; Размер: 7 F; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр505.04.Уретерален стент JJ отворен/затворен връх, БЕЗ водач; Размер: 8 F; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр505.05.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, БЕЗ водач; Размер: 4,8 F ; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр505.06.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, БЕЗ водач; Размер: 6 F; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр505.07.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, БЕЗ водач; Размер: 7 F; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр505.08.Уретерален стент JJ отворен/отворен връх, БЕЗ водач; Размер: 8 F; дължина 26 см. Материал: полиуретан. Маркировка за точно позициониране, рентгенопозитивен, с дренажни отвори по тялото и опашките; бутало с дължина 40 см.бр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
6.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - ВОДАЧИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  06.01.Нитинолов водач с хидрофилно покритие за атравматично навигиране и подобрена маневреност . Размери : 0,035'' , 150 см, ригидност ''Standard'' и  stiff, , прав връхбр106.02.Нитинолов водач с хидрофилно покритие,  достига трудни места на достъп при пълна безопасност . Размери : 0,035'' , 150 см, ригидност ''Standard'' и stiff,  прав връхбр1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
7.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - СЕТ ЗА ПЕРКУТАННА НЕФРОСТОМИЯ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  07.01.Пълен сет за перкутанна нефростомия с пигтейл катетър 29 см, с двуслойна структура: вътрешен - ригиден слой, външен слой - мек за комфорт на пациента. Сетът включва 2 бр. Chiba игли 18G и 22 G, Водач J Seldinger ', сет дилататори, кранче с LL адаптор и конекторна дренажна тръбичка. Размер СН 6бр407.02.Пълен сет за перкутанна нефростомия с пигтейл катетър 29 см, с двуслойна структура: вътрешен - ригиден слой, външен слой - мек за комфорт на пациента. Сетът включва 2 бр. Chiba игли 18G и 22 G, Водач J Seldinger ', сет дилататори, кранче с LL адаптор и конекторна дренажна тръбичка. Размер СН 8бр2607.03.Пълен сет за перкутанна нефростомия с пигтейл катетър 29 см, с двуслойна структура: вътрешен - ригиден слой, външен слой - мек за комфорт на пациента. Сетът включва 2 бр. Chiba игли 18G и 22 G, Водач J Seldinger ', сет дилататори, кранче с LL адаптор и конекторна дренажна тръбичка. Размер СН 10бр607.04.Пълен сет за перкутанна нефростомия с пигтейл катетър 29 см, с двуслойна структура: вътрешен - ригиден слой, външен слой - мек за комфорт на пациента. Сетът включва 2 бр. Chiba игли 18G и 22 G, Водач J Seldinger ', сет дилататори, кранче с LL адаптор и конекторна дренажна тръбичка. Размер СН 12бр607.05.Пълен сет за перкутанна нефростомия с пигтейл катетър 29 см, с двуслойна структура: вътрешен - ригиден слой, външен слой - мек за комфорт на пациента. Сетът включва 2 бр. Chiba игли 18G и 22 G, Водач J Seldinger ', сет дилататори, кранче с LL адаптор и конекторна дренажна тръбичка. Размер СН 14бр4

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Description
8.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - ИГЛИ ЗА ГИЛОТИННА БИОПСИЯ СЪВМЕСТИМИ С БИОПСИЧЕН ПИСТОЛЕТ : Fast Gun /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  08.01.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 14G, дължини 10 смбр1008.02.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 14G, дължини 15 смбр508.03.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 14G, дължини 20 смбр508.04.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 14G, дължини 25 смбр508.05.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 16G, дължини 15 смбр1008.06.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 16G, дължини 20 смбр1008.07.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 16G, дължини 25 смбр508.08.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 18G, дължини 15 смбр508.09.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 18G, дължини 20 смбр508.10.Игла за автоматична биопсия, за употреба с автоматичен пистолет Fust Gun. Ехографски маркер на върха на иглата, маркирана в см, прорез до 20 мм, дебелина 18G, дължини 25 смбр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
9.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - ИГЛИ ЗА  БИОПСИЯ СЪВМЕСТИМИ С БИОПСИЧЕН ПИСТОЛЕТ : Delta Cut /ОТДЕЛЕНИЕ ПО УРОЛОГИЯ/  09.01.Биопсична игла - лазерно заточена с атравматичен връх, съвместима с пистолет Delta cut 14G /2,10/ дължина 150 ммбр1009.02.Биопсична игла - лазерно заточена с атравматичен връх, съвместима с пистолет Delta cut 16G /1,60/ дължина 150 ммбр1009.03.Биопсична игла - лазерно заточена с атравматичен връх, съвместима с пистолет Delta cut 16G /1,60/ дължина 200 ммбр1009.04.Биопсична игла - лазерно заточена с атравматичен връх, съвместима с пистолет Delta cut 18G /1.20/ дължина 150 ммбр1009.05.Биопсична игла - лазерно заточена с атравматичен връх, съвместима с пистолет Delta cut 18G /1.20/ дължина 200 ммбр1009.06.Биопсична игла - лазерно заточена с атравматичен връх, съвместима с пистолет Delta cut 18G /1.20/ дължина 250 ммбр10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
10.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - УРОЛОГИЧНИ СЕТОВЕ ЗА ЛАПАРОСКОПСКИ ОПЕРАЦИИ  10.01.УРОЛОГИЧЕН СЕТ - МАЛЪК - съдържащ: биполярен граспер със заключване - размер 5ммх330мм -1 бр; полимерни клипси тип хемолок размер l/ 6 клипса в стекче/ - 1 стекче; еластичен калъф за протектиране на рани среден/150/160-150/250/ l/-1брбр110.02.УРОЛОГИЧЕН СЕТ - СРЕДЕН - съдържащ: ръкав за камера- 1бр;  титаниеви клипси за лигиране съдове рамзер м/l – tctl 300 /6 клипса в стекче/ - 1 стекче; троакар 5мм - 1бр; троакар 10мм -1бр; атравматичен граспер със заключване - размер 5ммх330мм – 1 бр; извита ножица  - размер 5ммх330мм – 1 брбр110.03.УРОЛОГИЧЕН СЕТ - ГОЛЯМ - съдържащ: ръкав за камера - 1 бр; троакар 5 мм - 2 бр; троакар 10 мм - 1 бр; извит дисектор - размер 5ммх330мм - 1 бр; автоматичен граспер със заключване с размер 5ммх330мм - 1 бр; зъбчат граспер със заключване - размер 5ммх330мм - 1 бр; Титаниеви клипси за лигиране съдове рамзер М/L – TCTL 300 /6 клипса в стекче/ - 1 стекчебр1

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
11.ПОЗИЦИЯ - ДРУГИ УРОЛОГИЧНИ СЕТОВЕ  11.01.ДРЕНАЖ супрапубичен - цистофикс с балон №14бр511.02.Кошничка за екстракция и конкременти Dormia 4F с 4 жици - tiples 120 смбр511.03.Сет за дилатация на уретер 6 -14 СНбр211.04.Сет за перкутанна цистотомия с метален троакар СН12бр511.05.Сет за перкутанна цистотомия с метален троакар СН14бр511.06.СЕТ за ТUR със залепваща апертура; еластичен отвор за ректално туширане; покривало за инструментална маса; колекторна торба за течности с възможност за интраоперативно източванебр60

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:12
Classification
CPV / 33140000
Description
12.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - МЕДИЦИНКИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ЛИГИРАНЕ НА КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ ЗА ОТВОРЕНА И ЛАПАРОСКОПСКА ХИРУРГИЯ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  12.01.V-shaped хемостатични титаниеви лигиращи клипси размер М/L /зелени/ J клипси 6 клипса в стекчетабр312.02.Полимерни клипси заключващи се P клипси - 5мм-13мм  Lбр312.03.Полимерни клипси заключващи се P клипси - 3мм-10мм M/Lбр312.04.Полимерни клипси заключващи се P клипси - 7мм-16мм  XLбр3

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:13
Classification
CPV / 33140000
Description
13.ПОЗИЦИЯ - ПРЕВРЪЗКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАНИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  13.01.Превръзка абдоминална за лечение на рани чрез отрицателно налягане, от мрежест полиуретан, включваща и незалепващо изолиращо фолио.бр513.02.Превръзка за лечение на рани чрез отрицателно налягане, изработена от мрежест полиуретан, размер голям.бр1013.03.Превръзка за лечение на рани чрез отрицателно налягане, изработена от мрежест полиуретан, размер среден.бр513.04.Превръзка за лечение на рани чрез отрицателно налягане, изработена от мрежест полиуретан, размер малък.бр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:14
Classification
CPV / 33140000
Description
14. ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - МЕДИЦИНКИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ХЕРНИОПЛАСТИКА /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/ включваща в нея протези с различна характеристика и показания за използване отворена хиругия  14.01.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА, РАЗМЕР 10Х15, ОВАЛНА, средно тегло 48г/м2бр314.02.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ И АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА размер фи 15 кръгло; средно тегло 48г/м2бр314.03.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ И АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА, РАЗМЕР 15Х20, ОВАЛНО, средно тегло 48г/м2бр314.04.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ И АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА, РАЗМЕР 26Х34, ОВАЛНО, средно тегло 48г/м2бр314.05.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ И АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА, РАЗМЕР фи 20, кръгло; средно тегло 48г/м2бр314.06.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ МАКРОПОРЕСТ И АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА СЪС СИСТЕМА ЗА ФИКСАЦИЯ ПРИ ПЪПНА ХЕРНИЯ, РАЗМЕР фи 5 ; средно тегло 48г/м2бр314.07.ДВУКОМПОНЕНТНО ПЛАТНО ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН С МРЕЖЕСТ МАКРОПОРЕСТ И АНТИАДХЕЗИВЕН СЛОЙ ЗА ИНТРААБДОМИНАЛНА УПОТРЕБА СЪС СИСТЕМА ЗА ФИКСАЦИЯ ПРИ ПЪПНА ХЕРНИЯ, РАЗМЕР фи 7; средно тегло 48г/м2бр1014.08.НЕРЕЗОРБИРУЕМО ХИРУРГИЧНО ПЛАТНО ОТ МОНОФИЛАМЕНТЕН ПОЛИПРОПИЛЕН, РАЗМЕР 15Х15; средно тегло 127г/м2, средна пропускливост 65%бр314.09.НЕРЕЗОРБИРУЕМО ХИРУРГИЧНО ПЛАТНО ОТ МОНОФИЛАМЕНТЕН ПОЛИПРОПИЛЕН, РАЗМЕР 15Х15; средно тегло 48г/м2, средна пропускливост 88%бр314.10.НЕРЕЗОРБИРУЕМО ХИРУРГИЧНО ПЛАТНО ОТ МОНОФИЛАМЕНТЕН ПОЛИПРОПИЛЕН, РАЗМЕР 30Х30; средно тегло 127г/м2, средна пропускливост 65%бр314.11.НЕРЕЗОРБИРУЕМО ХИРУРГИЧНО ПЛАТНО ОТ МОНОФИЛАМЕНТЕН ПОЛИПРОПИЛЕН, РАЗМЕР 30Х30; средно тегло 48г/м2, средна пропускливост 88%бр314.12.НЕРЕЗОРБИРУЕМО ХИРУРГИЧНО ПЛАТНО ОТ МОНОФИЛАМЕНТЕН ПОЛИПРОПИЛЕН; РАЗМЕР 6Х11; средно тегло 127г/м2, средна пропускливост 65%бр514.13.НЕРЕЗОРБИРУЕМО ХИРУРГИЧНО ПЛАТНО ОТ МОНОФИЛАМЕНТЕН ПОЛИПРОПИЛЕН; РАЗМЕР 6Х11; средно тегло 48г/м2, средна пропускливост 88%бр3

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:15
Classification
CPV / 33140000
Description
15.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ХЕРНИОПЛАСТИКА /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/ включваща в нея протези с различна характеристика и показания за използване отворена и лапароскопска хиругия  15.01.Олекотено полипропиленово 36 г/м2 платно за херниопластика, размери 15х15 смбр1015.02.Олекотено полипропиленово 36 г/м2 платно за херниопластика, размери 6х11 смбр9015.03.Олекотено полипропиленово 36 г/м2 платно за херниопластика, размери30х30 смбр315.04.Платно за херния, за лапароскопско поставяне, от полиестер с двуизмерна плетка, правоъгълно, 15 x 10смбр315.05.Платно за херния, за лапароскопско поставяне, от полиестер с двуизмерна плетка, правоъгълно, 30 x 30смбр315.06.Синтетично полипролипеново платно за херниопластика с големина на порите 2.0х2.4mm, с отвор за ингвиналният лигамент, с тегло 46 g/m2, с размери 11х06cm и дебелина на нишката от 0.6mmбр515.07.Синтетично полипролипеново платно за херниопластика с големина на порите 2.0х2.4mm, с тегло 46 g/m2, с размери 11х06 cm и дебелина на нишката от 0.6mm.бр4015.08.Синтетично полипролипеново платно за херниопластика с големина на порите 2.0х2.4mm, с тегло 46 g/m2, с размери 15х15cm и дебелина на нишката от 0.6mm.бр515.09.Синтетично полипролипеново платно за херниопластика с големина на порите 2.0х2.4mm, с тегло 46 g/m2, с размери 30х30 cm и дебелина на нишката от 0.6mm.бр3

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:16
Classification
CPV / 33140000
Description
16.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ХЕРНИОПЛАСТИКА /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/ включваща в нея полуабсорбируеми протези с различна характеристика и показания за използване отворена и лапароскопска хиругия  16.01.Полуабсорбируемо платно за хернии, направено от неабсорбируем полипропилен и абсорбируема полигликолна киселина - капролактон. Размер на дупката b/n 2 и 4mm. Структура: монофиламенти преди абсорбция, хексафиламенти след абсорбция. Размер 6*11cmбр516.02.Полуабсорбируемо платно за хернии, направено от неабсорбируем полипропилен и абсорбируема полигликолна киселина - капролактон. Размер на дупката b/n 2 и 4mm. Структура: монофиламенти преди абсорбция, хексафиламенти след абсорбция. Размер 15*15cmбр516.03.Полуабсорбируемо платно за хернии, направено от неабсорбируем полипропилен и абсорбируема полигликолна киселина - капролактон. Размер на дупката b/n 2 и 4mm. Структура: монофиламенти преди абсорбция, хексафиламенти след абсорбция. Размер 30*30cmбр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:17
Classification
CPV / 33140000
Description
17.ПОЗИЦИЯ - ДРУГИ МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  17.01.СЕТ за апендектомия, съдържащ: Ендолуп – 2 бр.; Вересова игла – 1 бр.; Ръкав – 1 бр.бр2517.02.Сет за ВАТС , съдържащ: Ръкав-1 бр; Троакар 12 мм-2 бр Еднократен ендоскопски инструмент-1 бр Граспер.бр517.03.СЕТ за холецистектомия, съдържащ: клипси 1бр.; Ръкав - 1бр; Вересова игла - 1 бр; Ендобег - 1 бр; троакари - 5мм - 2бр; 10мм - 1 бр; 12мм - 1брбр50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:18
Classification
CPV / 33140000
Description
18.ПОЗИЦИЯ - УШИВАТЕЛИ  /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/. Еднократен кожен съшивател  18.01.Еднократен кожен съшивател, размер на скобите 5.5 х 3.5мм, брой на скобите 25бр15018.02.Еднократен кожен съшивател, размер на скобите 5.5 х 3.5мм, брой на скобите 35бр50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:19
Classification
CPV / 33140000
Description
19.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - СЪШИВАТЕЛИ ЗА ЛАПАПОСКОПСКА И ОТВОРЕНА ХИРУРГИЯ отличаващи се със специфичен размер и начин на действие /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  19.01.Механични ушиватели за еднократна употреба за едновременно ушиване и разрязване, с правоъгълно сечение на скобите, 4.8мм височина на скобите, 100мм дължина на шева с възможност за презареждане с пълнители с различна височина на скобитебр1519.02.Механични ушиватели за еднократна употреба за едновременно ушиване и разрязване, с правоъгълно сечение на скобите, 4.8мм височина на скобите, 60мм дължина на шева с възможност за презареждане с пълнители с различна височина на скобитебр1019.03.Механични ушиватели за еднократна употреба за едновременно ушиване и разрязване, с правоъгълно сечение на скобите, 4.8мм височина на скобите, 80мм дължина на шева с възможност за презареждане с пълнители с различна височина на скобитебр4019.04.Механични ушиватели за еднократна употреба за налагане на двоен линеен шев, с правоъгълно сечение на скобите, 4.8мм височина на скобите, 45мм дължина на шева с възможност за презареждане с пълнители с различна височина на скобитебр519.05.Механични ушиватели за еднократна употреба за налагане на двоен линеен шев, с правоъгълно сечение на скобите, 4.8мм височина на скобите, 60мм дължина на шева с възможност за презареждане с пълнители с различна височина на скобитебр1019.06.Пълнители за механични ушиватели за еднократна употреба за едновременно  ушиване и разрязване, с правоъгълно сечение на скобите, с вграден нож, 4.8мм височина на скобите, 100мм дължина на шева с вграден ножбр5019.07.Пълнители за механични ушиватели за еднократна употреба за едновременно ушиване и разрязване, с правоъгълно сечение на скобите, с вграден нож, 4.8мм височина на скобите, 60мм дължина на шева с вграден ножбр1519.08.Пълнители за механични ушиватели за еднократна употреба за едновременно ушиване и разрязване, с правоъгълно сечение на скобите, с вграден нож, 4.8мм височина на скобите, 80мм дължина на шева с вграден ножбр3519.09.Циркулярен стаплер за еднократна употреба , сгъваща се глава, правоъгъно сечение на скобите, 25мм диаметър на главата, 35мм височина на скобитебр319.10.Циркулярен стаплер за еднократна употреба, сгъваща се глава, правоъгъно сечение на скобите, 31мм диаметър на главата, 4.8мм височина на скобитебр15

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:20
Classification
CPV / 33140000
Description
20.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - СЪШИВАТЕЛИ ЗА ЛАПАПОСКОПСКА И ОТВОРЕНА ХИРУРГИЯ отличаващи се със специфичен размер и начин на действие /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  20.01.Ендо Линеарен режещ инструмент / дръжка/ 30см къса подходяща за всички видове пълнителибр520.02.Ендо Линеарен режещ инструмент / дръжка/ 45см стандартна подходяща за всички видове пълнителибр520.03.Ендо Линеарен режещ инструмент / дръжка/ 60см дълга подходяща за всички видове пълнителибр520.04.Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 60мм, титаниеви скоби с височина 3.8ммбр520.05.Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани 80мм,титаниеви скоби с височина 3.8ммбр520.06.Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 45мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.07.Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм, титаниеви скоби с височина 3.5ммбр520.08.Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.09.Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 90мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.10.Пълнител за Ендо Линеарен режещ инструмент 45мм с титаниеви скоби с височина 2.5ммбр520.11.Пълнител за Ендо линеарен режещ инструмент 45мм с титаниеви скоби с височина 3.5ммбр520.12.Пълнител за Ендо Линеарен режещ инструмент 60мм с титаниеви скоби с височина 3.5ммбр520.13.Пълнител за Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 60мм, титаниеви скоби с височина 3.8ммбр520.14.Пълнител за Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 80мм, титаниеви скоби с височина 3.8ммбр520.15.Пълнител за Линеарен режещ ушивател за съшиване и разрязване на тъкани, 80мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.16.Пълнител за Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 45мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.17.Пълнител за Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм, титаниеви скоби с височина 3.5ммбр520.18.Пълнител за Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 60мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.19.Пълнител за Линеарен ушивател за съшиване на тъкани с цветови индикатор, 90мм, титаниеви скоби с височина 4.8ммбр520.20.Хемороидален ушивтаел, двойно подсигурен, диаметър 34мм, височина на скобите 3.8мм, прозрачен пълнителбр220.21.Хемороридален ушивател, двойно подсигурен, диаметър 32мм, височина на скобите 3.8мм, прозрачен пълнителбр220.22.Циркулярен ушивател, двойно подсигурен с чупеща се глава 90 градуса височина на скобите /титаниеви/ 4.8мм, диаметър 26ммбр520.23.Циркулярен ушивател, двойно подсигурен с чупеща се глава 90 градуса и височина на скобите /титаниеви/ 4.8мм, диаметър 29ммбр520.24.Циркулярен ушивател, двойно подсигурен с чупеща се глава 90 градуса и височина на скобите /титаниеви/ 5.0мм, диаметър 32ммбр520.25.Циркулярен ушивател, двойно подсигурен с чупеща се глава 90 градуса и височина на скобите/титаниеви/ 4.5мм, диаметър 24ммбр520.26.Пълнител за Ендо Линеарен режещ инструмент 45мм с титаниеви скоби с височина 2.5мм ротикулиращбр520.27.Пълнител за Ендо Линеарен режещ инструмент 45мм с титаниеви скоби с височина 3.5мм ротикулиращбр520.28.Пълнител за Ендо Линеарен режещ инструмент 60мм с титаниеви скоби с височина 3.5мм ротикулиращбр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:21
Classification
CPV / 33140000
Description
21.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - ПРОТЕКТОР ЗА РАНИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  21.01.MАЛЪК/80/90-80/150/ S/бр221.02.СРЕДЕН/150/160-150/150/ L/бр.221.03.ГОЛЯМ/220/230-220/250/XL/бр221.04.ГОЛЯМ /320/330-320/350/ ХL/бр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:22
Classification
CPV / 33140000
Description
22.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - СЕТ ЗА ВАКУМНА АСПИРАЦИЯ НА РАНИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ХИРУРГИЯ/  22.01.МИКРОПОРЕСТ МАЛЪК СЕТ/ SMALL SETбр522.02.МИКРОПОРЕСТ СРЕДЕН СЕТ/MEDIUM SETбр522.03.МИКРОПОРЕСТ ГОЛЯМ СЕТ / LARGE SETбр522.04.АБДОМИНАЛЕН СЕТ /ABDOMINAL SETбр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:23
Classification
CPV / 33140000
Description
23.ПОЗИЦИЯ - ОРТОПЕДИЧНИ ПЛАКИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  23.01.Плака 1/3 тубуларна - титаниева, за кортикални винтове 3,5 мм и спонгиозни винтове 3,5 мм от 4  до 10 отвора /дължини 52мм; 64мм; 76мм; 88мм; 100мм; 112мм, Спонгиозни винт за ф 4 дължина 12-30 мм, Кортикални винтове ф3.5, дължина 10-30ммбр523.02.Плака 1/3 тубуларна за 3.5/4.0мм винтове - дебелина 1.0мм, широчина 9мм, разстояние между отворите 12мм, от 2 до 12 отв.бр2523.03.Плака 2.4 заключваща за радиус с ширина на главата 19.5мм/22мм/25.5мм - анатомично контурирана, за заключващи винтове 2.4мм и незаключващи компресивни винтове 2.7 - лява и дясна, 2-5 отв. дължина от 42мм до 77мм  - Титанийбр223.04.Плака 3,5 заключваща за антеролатерална дистална тибия  - анатомично контурирана, за кортикални винтове 3,5 мм  и спонгиозни винтове 3,5 мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, лява и дясна / от 4 до 14 отвора- 316L бр323.05.Плака 3,5 заключваща за олекранон -  анатомично контурирана, за кортикални винтове 3,5 мм  и спонгиозни винтове 3,5 мм и отвори за незаключващи компресивни винтове,лява и дясна / от 6 до 10 отвора- 316L бр523.06.Плака 3.5 заключваща - проксимален хумерус (ФИЛОС), анатомично контурирана, 9 отвора на главата, за кортикални винтове 3.5мм и спонгиозни винтове 3.5мм и отвори за незаключващи компресивни винтове; 3 - 12 отвора, дължина от 90мм до 270мм - Титанийбр523.07.Плака 3.5 заключваща - проксимален хумерус (ФИЛОС), анатомично контурирана, 9 отвора на главата, за кортикални заключващи винтове 3.5мм и спонгиозни заключващи винтове 3.5мм и отвори за незаключващи компресивни винтове с 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 отв.,дължина от 142мм до 268мм.бр4523.08.Плака 3.5 заключваща за дистална тибия с допълнителен слот за малеоларен винт - анатомично контурирана, за кортикални винтове 3.5мм и спонгиозни винтове 3.5мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, от 5 до 16 отворабр1523.09.Плака 3.5 заключваща права с ограничен контакт  - реконструктивна, дължина от 58мм до190мм, отвори от 4 до 16 за кортикални заключващи винтове 3.5мм и спонгиозни заключващи винтове 3.5мм и отвори за незаключващи компресивни винтовебр3023.10.Плака 3.5 заключваща права с ограничен контакт, за кортикални винтове 3.5мм и спонгиозни винтове 3.5мм и отвори за незаключващи компресивни винтове от 5 до 14отв.бр523.11.Плака 3.5 заключваща Т- образна с 4 отвора на главата, за кортикални заключващи винтове 3.5мм и спонгиозни заключващи винтове 3.5мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, от 4 до 6 отвора.бр223.12.Плака 4.5 заключваща - проксимална тибия, анатомично контурирана, лява и дясна, с ограничен контакт, за кортикални заключващи винтове 5.0мм и спонгиозни заключващи винтове 5.0мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, от 4 до 14 отвора.бр1523.13.Плака 4.5 заключваща - фемур /лява и дясна/ с 6 отвора в главата за кортикални заключващи винтове 5.0мм и спонгиозни заключващи винтове 5.0мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, от 5 до 15 отвора.бр1523.14.Плака 4.5 заключваща плака с ограничен контакт - тясна, за кортикални  заключващи винтове 5.0мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, дължина от 116мм до 296мм, отвори от 4 до 16бр1523.15.Плака 4.5 заключваща права с ограничен контакт - широка, за кортикални заключващи винтове 5.0мм и отвори за незаключващи компресивни винтове, дължина от 116мм до 296мм, отвори от 6 до 16бр1023.16.Плака DHS 135°, с ограничен контакт, дебелина 5.8мм, широчина 19мм, барел 38мм, разстояние между отворите 16мм, динамичен винт Ф 12.6мм - SS 316Lбр12023.17.Плака DСS 95 °, дебелина 5.4мм, широчина 16мм, барел 25мм, разстояние между отворите 16мм, динамичен винт Ф 12.6мм, от 6 до 16 отвора дължина от 100мм до 260мм - SS 316Lбр5пълната спецификация в приложената документация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:24
Classification
CPV / 33140000
Description
24.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ - КОМПЛЕКТИ ИМПЛАНТИ ЗА ОСТЕОСИНТЕЗА /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  24.01.Комплект от канюлиран, интрамедуларен, заключващ реконструктивен пирон  дълъг (ляв и десен); 130°, с външен диаметър на проксималния край - Ø 15,0 мм и  Ø 10,0 и Ø 11,0 мм в дисталната част; дължина от 340 мм до 440 мм, за трохантерна фрактура със заключване към бедрената шийка с един централен винт завършващ с динамична спирала. Дистално заключване на пирона да става с 2 бр. Ø 3,9/4,9 мм винтове с дължини от  20 мм до 100 мм. Комплектът да е изработен от титан.бр.524.02.Комплект от канюлиран, интрамедуларен, заключващ реконструктивен пирон  къс; 130°, с дебелина в проксималния край - Ø 15,0 мм и  Ø 9,0; 10,0; 11,0 мм в дисталната част; дължина от 180 мм до 240 мм, за трохантерна фрактура със заключване към бедрената шийка с един централен винт завършващ с динамична спирала. Дистално заключване на пирона да става с 2 бр. Ø 3,9/4,9 мм винтове с дължини от  20 мм до 100 мм. Комплектът да е изработен от титан.бр.624.03.Плака заключваща 1/3 семитубуларна за фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 2 до 12 отвора; Комплектът да е изработен от титан отговарящ на ISO 5832-2 клас 4В и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.1024.04.Плака заключваща 1/3 семитубуларна за фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 5 до 12 отвора; Комплектът да е изработен от медицинска стомана отговаряща на ISO 5832-1 и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.524.05.Плака заключваща анатомично контурирана "Хук" за дистална латерална фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 3 до 13 отвора; Комплектът да е изработен от медицинска стомана отговаряща на ISO 5832-1 и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.524.06.Плака заключваща анатомично контурирана "Хук" за дистална латерална фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 3 до 13 отвора; Комплектът да е изработен от титан отговарящ на ISO 5832-2 клас 4В и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.1024.07.Плака заключваща анатомично контурирана за дистална латерална фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 3 до 13 отвора; Комплектът да е изработен от медицинска стомана отговаряща на ISO 5832-1 и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.1024.08.Плака заключваща анатомично контурирана за дистална латерална фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 3 до 13 отвора; Комплектът да е изработен от титан отговарящ на ISO 5832-2 клас 4В и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.2024.09.Плака заключваща анатомично контурирана с възможност за странично захващане на фрагменти за дистална фибуларна фрактура (комплект със заключващи винтове Ø 3,5 мм) от 3 до 13 отвора; Комплектът да е изработен от титан отговарящ на ISO 5832-2 клас 4В и ISO 10993-1 за биосъвместимост.бр.224.10.Плака заключваща за перипротезна фрактура на фемур с възможност за захващане  трохантерно със стоманен кабел Ø 1,8 мм; от 2 до 8 отвора. Комплектът да е изработен от медицинска сромана.бр.524.11.Плака заключваща за проксимална фрактура на фемур с възможност за захващане  трохантерно с два канюлирани винта Ø 7,3 мм (комплект със заключващи винтове Ø 5,0 мм), нисък контакт. Комплектът  е изработен от медицинска стомана.бр.2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:25
Classification
CPV / 33140000
Description
25.ПОЗИЦИЯ - ОРТОПЕДИЧНИ ВИНТОВЕ И ПИРОНИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  25.01.Винт канюлиран 2.5, 2.7, 3.5, 4.5, 5.0 мм - къса резбабр1025.02.Винт канюлиран 4.0мм, къса резба, титан/ комплект + шайба/бр1025.03.Винт канюлиран компресивен тип „Хърбърт“ с къса резба или  с удължена резба.Размери: ф4,5 от 20-80мм; ф6,5 от 30-120мм.бр1025.04.Винт канюлиран компресивен тип „Хърбърт“ с къса резба. Размери: ф1,5 от 9-20мм; ф2,4 от 9-40мм; ф3,0 от 10-40мм. Канюлиран компресивен винт тип „Хърбърт“ с удължена резба. Размери: ф2,4 от 17-40мм; ф3,0 от 16-40мм.бр1025.05.Винт канюлиран спонгиозен самонарязващ 4.5мм - диаметър на ствола 3.0мм, диаметър на главата 6.0мм, отвор 1.4мм, дължина от 20мм до 120мм - SS 316Lбр1025.06.Винт канюлиран спонгиозен самонарязващ 7.0мм - диаметър на ствола 4.5мм, диаметър на главата 8.0мм, отвор 2.1мм, дължина от 45мм до 130мм.бр1025.07.Винт канюлиран тип Хърбърт 3.0мм, титан, 14мм - 32ммбр1025.08.Винт канюлиран ф4.5, 6.5 мм, дължина 30-120мм, стъпка през 2ммбр1025.09.Винт канюлиран хърбъртовбр1525.10.Винт титаниев висококомпресионен канюлиран, тип "Хърбърт", Ф 3,2 мм/Ф 2,5 мм , дължини от 10 мм до 30 мм                бр525.11.Винт титаниев Канюлиран тип "Хърбърт",   Ø 4,0 мм /   Ø 3,0 мм,  дължини от 12 мм до 40 мм.бр525.12.Винт титаниев тип "Хърбърт"  Ø 2,0 мм, отчупващ се винт дължини от 10 мм до 30 мм.  бр525.13.Пирон къс бедрен с тройно заключване към бедрената шийка с антиротационни пинове и телескопичен динамичен винт /Титаний/ - 11мм и пинове 4ммбр1025.14.Пирон мултифункционален фемурален заключващ диаметър 8мм, 9мм, 10мм, 11мм, 12мм - глава 13мм ,с проксимални заключващи винтове 6.4мм и дистални заключващи винтове 5.0мм, дължина от 240мм до 460мм, с възможност за ретроградно и антероградно заключване.бр1025.15.Пирон проксимален феморален антиротационен със спирала, титан. Дълъг леви /десни - фи: 10/340, 10/380, 10/420,  спирала L 75-115, винтове 25-85 (стъпка 5мм)бр525.16.Пирон проксимален феморален антиротационен със спирала, титан. Къс с 2 дистални застопоряващи винтове фи: 10/240 спирала L 75-115, винтове 25-85 (стъпка 5мм)бр525.17.Пирон проксимален феморален с 6 градуса медиално- латерална  извивка за анатомично щадяща входна точка върху големия трохантер, с проксимално застопоряване, което се заключва и осигурява антиротационна стабилност. Дистално заключване. Размери от 170 до 420мм - 130  градуса -Ø9, Ø10, Ø11, Ø12. Материал : Ti-6Al-V.бр1025.18.Пирон реконструктивен хумерален - диаметър 6мм, 7мм, 8мм, 9мм, с проксимални заключващи винтове 5.0мм и дистални заключващи винтове 3.5мм, с възможност за проксимално и дисталнозаключване в няколко равнини, дължина от 150мм до 250 мм - Титанийбр1025.19.Пирон тибиален заключващ диаметър 8мм, 9мм, 10мм - глава 12мм, дължина от 270мм до 420мм, с проксимални заключващи винтове 4.5мм и дистални заключващи винтове 4.5ммбр1025.20.Пирон тибиален с разширени индикации анатомично контуриран за по-проксимални и по-дистални фрактури, позволяващ максимално дистално заключване на 2 мм от дисталния край на пирона, с 4 винта под 4 равнини. Проксимално има 5 отвора в четири равнини предпоследният от проксимално към дистално е динамизиращ проксимално се затваря с шапка с размери  от 0 до 15мм. Размери ф8, 9, 10, 11, 12, 13 мм дължини: 255 до 465 със стъпка 15 мм. Материал : Ti-6Al-Vбр525.21.Пирон титаниев еластичен с дебелина 1,5; 2,0; 2,5; 3,0; 3,5; 4,0; 4,5 мм Дължина: 1,5мм с дължина 330мм 2,0; 2,5; 3,0; 3,5; 4,0 с дължина 440ммбр1025.22.Пирон титаниев еластичен с дебелина 1,5; 2,0; 2,5; 3,0; 3,5; 4,0; 4,5 мм Дължина: 1,5мм с дължина 330мм 2,0; 2,5; 3,0; 3,5; 4,0 с дължина 440мм Тапа за титаниев еластичен пирон: Зелена за размери 3,0 и 4,0мм, Червена за размери от 1,5 до 2,5ммбр1025.23.Тапа за титаниев еластичен пирон: Зелeна за размери 3,0 и 4,0мм; червена за размери от 1,5 до 2,5ммбр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:26
Classification
CPV / 33140000
Description
26.ПОЗИЦИЯ - АНКЕРИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  26.01.Анкер 2.0мм, Изработен от Nickel titanium alloy (NiTi) & 6AI-4V ELI Titanium. с конец Етибонд (сплетен полиестерен конец) - 91см с 2 конеца стериленбр1026.02.Анкер 4.0мм; Изработен от титаниева сплав с конец Етибонд (сплетен полиестерен конец) - 66см с дължина на анкер 9.7мм с 4 конеца  стериленбр1026.03.Анкер 4.5мм; Изработен от Polyetheretherketone ( PEEK ) с Ортокорт (сплетен компоситен конец) - 91см с 4 конеца стерилен.бр1026.04.Анкер 5.0мм; Изработен от титаниева сплав с Етибонд (сплетен полиестерен конец) - 91см с 4 конеца стериленбр1026.05.Анкер 5.5мм; Изработен от Polyetheretherketone (PEEK) с Ортокорт (сплетен компоситен конец) - 91см с 4 конеца стериленбр1026.06.Анкер Mini - AtnoX - Сутурален Ф 3.5 мм, титаниев, зареден с 1 бр. Ufiberбр226.07.Анкер Mini - Solaris - с двоен конец, Ф 3.5 мм, титаниев, зареден с 1 бр. Ufiber  бр226.08.Анкер Super - AtnoX - Сутурален Ф 5.0 мм,  зареден с 2 бр. или 3 бр. Ufiber #2 бр226.09.Анкер Super - AtnoX - Сутурален Ф 6.5 мм,  зареден с 2 бр. Ufiber #2 с игла / без игла бр226.10.Анкер Super - Refix - Сутурален 5.0 мм, титаниев,  , зареден с 2 бр. или 3 бр., Ufiber #2 с игла / без иглабр226.11.Анкер Super - Refix - Сутурален 6.5 мм, титаниев,  , зареден с 2 бр., Ufiber #2 с игла / без иглабр226.12.Анкер Super - Solaris - Сутурален с двойна резба,  Ф 5.0 мм, титаниев , зареден с 2 бр. или 3 бр., Ufiber #2 с игла / без игла бр226.13.Анкер Super - Solaris - Сутурален с двойна резба,  Ф 6.5 мм, титаниев , зареден с 2 бр., Ufiber #2 с игла / без игла бр226.14.Анкер Мини Протоза - РК - Сутурален Ф 3.5 мм ,  зареден с 2 бр. Ufiber бр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:27
Classification
CPV / 33140000
Description
27. ПОЗИЦИЯ - СИСТЕМА ЗА ТАЗОБЕДРЕНО ЕНДОПРОТЕЗИРАНЕ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/.За всички компоненти с циментно закрепване, костния цимент следва да бъде включен в цената на тазобедрената ендопротеза.  27.01.Бедрена глава тип MOORS материал (титан VТ6) морзов конус (1:10 14/16 дължина 20мм ) С номера: 42; 44; 46; 48; 50; 52; 54; 56; 58бр2027.02.Бедрена глава Ф 32 материал (неръждаема стомана) морзов конус (1:10  14/16  дължина 20мм ) с размери: къса, средна,  дълга.бр2027.03.Бедрено стебло с кривина и ъгъл от 135 градуса за закрепване с костен цимент материал - (титан VТ6) дължина 145мм морзов конус (1:10 14/16 дължина 20мм) Номера 7; 8;9,10;11,12;13бр2027.04.Бедрено стебло удължено с кривина и ъгъл от 135 градуса за закрепване с костен цимент материал - (титан VТ6) дължина 210мм, морзов конус (1:10 14/16 дължина 20мм), номера: 7; 8, 9,10,11, 12, 13.бр227.05.Двуполюсна безциментна ендопротеза - метал/ high cross-linked полиетилен стабилизиран с Вит.Е.Приложение №17бр527.06.Двуполюсна безциментна ендопротеза-метал/полиетилен.Приложение №14бр4027.07.Двуполюсна система за първично тотално тазобедрено ендопротезиране с безциментно закрепване.Приложение №4бр527.08.Двуполюсна система за първично тотално тазобедрено ендопротезиране с безциментно закрепване.Приложение №7бр527.09.Двуполюсна система за първично тотално тазобедрено ендопротезиране с безциментно закрепване.Приложение №8бр1027.10.Двуполюсна система за първично тотално тазобедрено ендопротезиране с циментно закрепване.Приложение №2бр1527.11.Двуполюсна хибридна система за първично тотално тазобедрено ендопротезиране.Приложение №3бр227.12.Двуполюсна хибридна система за първично тотално тазобедрено ендопротезиране.Приложение №6бр527.13.Еднополюсна система за първично тазобедрено ендопротезиране с циментно закрепване с биполарна капсула.Приложение №5бр227.14.Еднополюсна система за първично тазобедрено ендопротезиране с циментно закрепване с униполарна глава.Приложение №1бр527.15.Еднополюсна циментна ендопротеза-биполярна глава. Приложение № 16бр1527.16.Колянна ендопротеза с циментно закрепяне и възможност за запазване на задна кръстна връзка.   Приложение №18бр227.17.Лаваж система за коляно и тазобедрено ендопротезиранебр1027.18.Подсилващи ацетабуларни пръстени и мрежи.Приложение №9бр327.19.Раменна ендопротеза за посттравматично ендопротезиране - Хумерална глава изработена от CoCr, с инверсен конусовиден адаптор и в  2 варианта – стандартни глави с диаметър от 40 до 56мм със стъпка 4мм и височина от 15 до 21 със стъпка 3мм и ексцентрични глави с диаметър от 44 до 56мм със стъпка 4мм и височина 18 и 21мм.  Хумерално стебло тип моноблок, изработено от титаниева сплав за циментно  и безциментно закрепване, с антиротационни крила и отвори за фиксиране на хумералния туберкул, с обозначения за определяне на височината.  Диаметри от 6 до 12 мм със стъпка 2мм, с възможност за дълга версия при циментните стеблабр127.20.Раменна ендопротеза Ривърс - Хумерално стебло с циментно закрепване тип моноблок, изработено от  CoCr, със ъгъл 155°, в  7 размера, с диаметър от 8 мм до 14 мм; Хумерална вложка, изработена от полиетилен, с опция за стандартна с диаметър 38 мм  42 мм,  в 3 размера и  мобилна с диаметър 38 мм и 42 мм, в 3 размера или с ограничение, с размери  38 мм и 42 мм. Безциментна гленоидална повъргност, покрита с хидроксиапатит, с възможност за допълнителна фиксация чрез заключващи и незаключващи винтове в 4 отвора; Хумерална глава за ривърс протеза, възможност за стандартна опция в два размера  38 мм и 42 мм както  и ексцентрична опция в два размера  38 мм и 42 мм. Винтове за фиксиране на безциментната гленоидална повърхност, биват полиаксиални заключващи и незаключващи, с диаметър 4,5 мм, в дължини от 24 до 48мм заключващи и от 18 до 42мм незаключващи.бр5пълната спецификация в приложената документация

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:28
Classification
CPV / 33140000
Description
28. ПОЗИЦИЯ - КОСТНО ЗАМЕСТВАЩО ВЕЩЕСТВО /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  28.01.Костен цимент, със среден или висок визкозитет, без антибиотик - 40, 20гр.бр1028.02.Костен цимент, със среден или висок вискозитет,рентгено-позитивен с антибиотик-40г,20г.бр1528.03.Костно заместващо вещество - гранули от 5 сс , 10 сс, 16 сс, 32 ссбр228.04.Костно заместващо вещество - клин, различни размерибр228.05.Костно заместващо вещество - пастабр228.06.Костно заместващо вещество - таблетибр228.07.Костно заместващо вещество - цилиндър, различни размерибр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:29
Classification
CPV / 33140000
Description
29.ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ : ШЕЙВЪРНИ НОЖЧЕТА ЗА АТРОСКОПСКИ ОПЕРАЦИИ СЪВМЕСТИМИ С АПАРАТ : ШЕЙВЪРНА МОТОРНА СИСТЕМА НА SMITH NEPHEW , МОДЕЛ DYONICS POWER1, удовлетворяващи гаранционните условия на производителя /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  29.01.Шейвърно ножче , крив , тип Инцисор , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.02.Шейвърно ножче , крив с дължина на кривината 17мм , тип Синоватор кръгъл, 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.03.Шейвърно ножче , крив с дължина на кривината 17мм , тип Синоватор извит, 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.04.Шейвърно ножче , право , тип Абратор , 4,0 мм за еднократно ползване с цветен код, максимални обороти 8 , 000 RPM, в стерилна опаковкабр529.05.Шейвърно ножче , право , тип Инцисор , 3,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр229.06.Шейвърно ножче , право , тип Инцисор , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.07.Шейвърно ножче , право , тип пълен радиус , 3,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр229.08.Шейвърно ножче , право , тип пълен радиус , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.09.Шейвърно ножче , право , тип Режещ , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.10.Шейвърно ножче , право , тип Режещ, 3,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.11.Шейвърно ножче , право , тип Синоватор , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр1029.12.Шейвърно ножче , право , тип Синоватор , 5,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр229.13.Шейвърно ножче , право , тип Турботример , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр529.14.Шейвърно ножче , право , тип Турбоускър , 4,5мм за еднократно ползване с цветен код, в стерилна опаковкабр229.15.Шейвърно ножче, криво и дължина на кривата 17мм , тип Пълен Радиус 4,5мм, с цветен код, в стерилна опаковкабр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:30
Classification
CPV / 33140000
Description
30.ПОЗИЦИЯ - ВЪНШНИ ФИКСАТОРИ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  30.01.Фиксатор външен динамичен  за долен крайникбр530.02.Фиксатор външен динамичен за горен крайникбр530.03.Фиксатор външен за горен крайникбр530.04.Фиксатор външен за долен крайникбр530.05.Фиксатор външен за тазбр2

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:31
Classification
CPV / 33140000
Description
31.ПОЗИЦИЯ - ДРУГИ КОНСИМАТИВИ ЗА ОТРОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ /ОТДЕЛЕНИЕ ПО ОРТОПЕДИЯ/  31.01.Антибиотичен спейсър за КСбр131.02.Антибиотичен спейсър за ТБСбр331.03.Еднократни накрайници за шейвър Storz powershaver SL 20721020бр531.04.Остеосинтеза тип Вебербр1531.05.Серклажна тел (стомана) с дебелина от 1.0мм до 1.8 мм.бр531.06.Серклажни холдери за фиксация на серклажните ленти към плаките за перипротезни фрактури.бр5

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:32
Classification
CPV / 33140000
Description
32.ПОЗИЦИЯ - ОРТОПЕДИЧНИ СЕТОВЕ  32.01.Сет артроскопски  за коляно, съдържащ: 1 бр. чаршаф за маса 150 х 200 см., 1 бр. операционен калъф за маса за инструменти 75 х 150 см., 2бр. лепяща лента 9x51 см., 4 бр.целулозни кърпи 30x34 см.,1 бр. ортопедичен чорап 22х75см., 1 бр. подсилен артроскопски чаршаф със зона с висока абсорбция с вграден джоб за събиране на течности и с отвор ф6см. - 220x320 см.бр3032.02.Сет за колянна ендопротеза:Покривка за маса 150х200-1 бр,Покривен чаршаф тип МАЙО 75х150-1бр,Хирургичен чаршаф 150х200-1 бр,Кърпи 30х34-4 бр,Лепенки9х51-2бр,Чорап-22х75-1бр,Подсилен чаршаф за спешни случаи с отвор 6 см-1 брбр1532.03.Сет за тазобедрено ендопротезиране  Покривка за маса 150х200мм 1бр Покривен чаршаф тип Майо 75х150мм 1бр,Кърпи 30х34 мм 4бр,Хирургичен чаршаф 75х90мм 1бр,Хирургичен чаршаф 150х200мм 1бр,Лепенки 9х51мм 2бр,Калцуни тип ботуш 33х116мм 1бр,Хирургичен чаршаф с прорез и отвор/6х90мм/ 220х260мм 1бр,Адхезивен хирургичен чаршаф 240х175мм 1брбр7032.04.Сет стерилен за артроскопия: кърпи 40/40-2бр,ластичен бинт 10/150-1бр,чорап 40/75-1бр,чаршаф за артроскопия с джоб 200/300-1бр,покривало за камера 14/250-1 бр,среилен маркер-1 бр,лепенка 10/50-1 бр,чаршаф за маса 150/200-1 бр,бр1032.05.Сет стерилен за колянна става: ластичен бинт 10/150;лепенка 10/50,есмарх 5/200;чаршаф за спешни случай 150/240,чаршаф за маса 150/200,кожен маркербр532.06.Сет стерилен за тазобедрена става: кърпи40/40-2бр,чаршаф 100/120-2 бр,чаршаф с U прорез 150/300,чаршаф с U прорез-найлонов 150/200, анестезиологичен чаршаф 150/240,покривало за крак160/180,покривали за рентген касета 60/80,чаршаф за маса 150/200бр2032.07.Стерилен еднократен комплект за процедури на тазобедрена ставабр50

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-326468:obj:33
Classification
CPV / 33140000
Description
33 ПОЗИЦИЯ - /ФУНКЦИОНАЛНИ КАБИНЕТИ/  33.01.Полипектомични бримки за еднократна употреба 150см, асимитрични 15ммбр.2033.02.Полипектомични бримки за еднократна употреба 150см, асимитрични 25ммбр.1033.03.Полипектомични бримки за еднократна употреба 230см, асимитрични 15ммбр.4033.04.Полипектомични бримки за еднократна употреба 230см, овални 25ммбр.1033.05.Полипектомични бримки за еднократна употреба 230см, овални 35ммбр.1033.06.БРИМКИ ендолуп. Лигатури 30мм, MAJ-254 HX-20 LOOP, 10PCSбр.1033.07.ИГЛА за насочена биопсия 16G 20см / за черен дроб и панкреас/бр.1033.08.Инжектор - еднократна употреба 150смбр.1033.09.Инжектор - еднократна употреба 230смбр.1033.10.Клипсове за ендоскопска хемостаза - 90 и 135 градуса; дългибр.2033.11.Клипсове за ендоскопска хемостаза - 90 и 135 градуса; късибр.1033.12.Клипсове за ендоскопска хемостаза - 90 и 135 градуса; стандартнибр.2033.13.Перкутанна гастростома - комплектбр.233.14.СЕТ за връзково лигиране на езофагиални варицибр.533.15.Презареждащ клипс за хемостаза, с възможност за многократно отваряне и затваряне преди фиксация. Отвор между бранш  8мм, работна дължина 2300мм, извит в дисталния край набранш 135 градуса, за мин. работен канал 2.6мм. Еднократна употребабр.1033.16.Презареждащ клипс за хемостаза с възможност за многократно отваряне и затваряне преди фиксация. Отвор между бранш 11мм, работна дължина 2300мм, извит в дисталния край набранш 135 градуса, за мин. Работен канал 2.6мм. Еднократна употребабр.2033.17.Презареждащ клипс за хемостаза с възможност за многократно отваряне и затваряне преди фиксация. Отвор между бранш 16мм, работна дължина 2300мм, извит в дисталния край набранш 135 градуса, за мин. Работен канал 2.6мм. Еднократна употребабр.10

Parties

Roles
buyer
Organization name
MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE "D-R TOTA VENKOVA" AD
Street address
ul. D-R ILIEV DETSKIYaT No..1
Locality
gr. Gabrovo
Postal code
5300
Country
BG
Contact name
Milena Nikolova Yordanova
E-mail
targovembalgabrovo@gmail.com
Phone
+359 066800638
Website
Link

Organization data Organization in JSON