Bulgaria - Sofia: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:2023-322724
Date
2023-05-31
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-322724
Releases
2023-05-31 (ocds-pyfy63:2023-322724:2023-322724)
2023-11-15 (ocds-pyfy63:2023-322724:2023-692773)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Award period
2023-07-04 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания

Technical/professional eligibility:

Участниците в процедурата следва да са изпълнили минимум 1 (една) дейност с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата. Изискуемият обем може да бъде доказан с една или няколко отделни доставки. За извършена доставка Възложителят ще приеме такава, чието изпълнение е приключило към датата на подаване на офертата. Участниците декларират необходимата информация в Част IV: „Критерии за подбор", раздел „В“ от ЕЕДОП.Документите за доказване съответствие с критерия за подбор се представят съгласно чл.67, ал.5 и чл.112 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

Участниците в процедурата следва да са изпълнили минимум 1 (една) дейност с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата. Изискуемият обем може да бъде доказан с една или няколко отделни доставки. За извършена доставка Възложителят ще приеме такава, чието изпълнение е приключило към датата на подаване на офертата.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-05-31 - 2023-07-04
Value
117 050.00 BGN
Minimum value
117 050.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №1 „Доставка и въвеждане в експлоатация на преносим оптичен спектрофотометър“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №2 „Доставка и въвеждане в експлоатация на аналитична везна -три броя“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №3 „Доставка и въвеждане в експлоатация на вакуум сушилня - два броя“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:4
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №4 „Доставка и въвеждане в експлоатация на PH метър“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:5
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №5 „Доставка и въвеждане в експлоатация на магнитна бъркалка /с нагряване/ - три броя“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:6
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №6 „Доставка и въвеждане в експлоатация на ултразвукова вана“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:7
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №7 „Доставка и въвеждане в експлоатация на УВ лампа“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:8
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №8 „Доставка и въвеждане в експлоатация на колбогрейка - 50, 100 и 250 мл - 5 броя“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:9
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №9 „Доставка и въвеждане в експлоатация на оптичен пауър метър“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-322724:obj:10
Classification
CPV / 38000000
Description
Обособена позиция №10 „Доставка и въвеждане в експлоатация на оптичен тензиометър“Предвижда се доставка, монтаж, и въвеждане в експлоатация на оборудването описано в съответните обособени позиции. Гаранционен срок и гаранционна поддръжка: Гаранционният срок на оборудването е минимум 2 (две) години. Изпълнителят осигурява за своя сметка и на свой риск извършването на гаранционната поддръжка и сервиз на доставената апаратура в рамките на гаранционния срок, на място при Възложителя, или при нужда, в сервиз, посочен от Изпълнителя. Гаранционното обслужване и сервиз обхваща периодично техническо обслужване (профилактика и необходимите за нея материали и консумативи, в зависимост от предписанията на фирмата-производител), отстраняване на всички технически неизправности със свои сили и средства, възникнали не по вина на Възложителя, както и безплатна подмяна на всички износени и/или дефектирали части на доставената апаратура, както и отстраняване на скрити дефекти на апаратурата в рамките на гаранционния срок.Точни минимални параметри на оборудването са описани в Техническите спецификации.

Parties

Roles
buyer
Organization name
HIMIKOTEHNOLOGIChEN I METALURGIChEN UNIVERSITET (HTMU)
Street address
bul. KLIMENT OHRIDSKI No..8
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1756
Country
BG
Contact name
Vanya Marinova Toleva
E-mail
toleva9@abv.bg
Website
Link

Organization data Organization in JSON