Czechia - Ivančice: Electrosurgical unit

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-307450:2023-307450
Date
2023-05-24
Language
CS
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Czechia - Ivančice: Electrosurgical unit
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (65)
- Quality: Režim bipolární simultánní koagulace (aktivace dvou bipolárních nástrojů současně) s nezávislým nastavením výkonů (10)
- Quality: Výkon bipolární resekce ve fyziologickém roztoku min. 800 W (10)
- Quality: U nástrojů s čipem zobrazení názvu nástroje, katalogového a sériového čísla a zbývajícího počtu použití nástroje (5)
- Quality: Režim monopolární simultánní koagulace silná, řezná a sprejová (5)
- Quality: Použití a aktivace bipolárních laparoskopických nástrojů s ruční aktivací na nástroji, min. 3 typy branží (5)
Award period
2023-06-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Požadavky na kvalifikaciDodavatel prokazuje splnění kvalifikace předložením dokladů o kvalifikaci v kopiích nebo jednotným evropským osvědčením pro veřejné zakázky podle § 87 Zákona. Zadavatel vylučuje možnost nahrazení předložení dokladů čestným prohlášením dle § 86 odst. 2 Zákona. Zadavatel si může v průběhu zadávacího řízení vyžádat předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů o kvalifikaci. Doklady prokazující základní způsobilost podle § 74 Zákona a profesní způsobilost podle § 77 odst. 1 Zákona musí prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců přede dnem zahájení zadávacího řízení.Dodavatel, který podal nabídku v tomto zadávacím řízení, nesmí být současně jinou osobou, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomto zadávacím řízení prokazuje kvalifikaci.Dodavatel může prokázat určitou část technické kvalifikace nebo profesní způsobilosti s výjimkou kritéria podle § 77 odst. 1 Zákona požadované Zadavatelem prostřednictvím jiných osob. Dodavatel je v takovém případě povinen Zadavateli předložit:a) doklady prokazující splnění profesní způsobilosti podle § 77 odst. 1 Zákona jinou osobou,b) doklady prokazující splnění chybějící části kvalifikace prostřednictvím jiné osoby,c) doklady o splnění základní způsobilosti podle § 74 Zákona jinou osobou ad) písemný závazek jiné osoby k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky nebo k poskytnutí věcí nebo práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém jiná osoba prokázala kvalifikaci za dodavatele.Má se za to, že požadavek podle 7. 4. písmeno d) je splněn, pokud obsahem písemného závazku jiné osoby je společná a nerozdílná odpovědnost této osoby za plnění veřejné zakázky společně s dodavatelem. Prokazuje-li však dodavatel prostřednictvím jiné osoby kvalifikaci a předkládá doklady podle § 79 odst. 2 písm. a), b) nebo d) Zákona vztahující se k takové osobě, musí dokument podle odstavce 1 písm. d) obsahovat závazek, že jiná osoba bude vykonávat stavební práce či služby, ke kterým se prokazované kritérium kvalifikace vztahuje.

Technical/professional eligibility:

Profesní způsobilostZadavatel požaduje splnění profesní způsobilosti podle § 77 Zákona. Profesní způsobilost splňuje dodavatel, který předloží:a) dle § 77 odst. 1 Zákona dodavatel doloží výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje;b) dle § 77 odst. 2 písmene a) Zákona doklad o oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídající předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění. K prokázání způsobilosti dle tohoto písmene dodavatel předloží živnostenské oprávnění k předmětu podnikání „Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského Zákona.“ Technická kvalifikaceSplnění technické kvalifikace dle ustanovení § 79 odst. 2 písm. b) Zákona doloží dodavatel tak, že předloží seznam alespoň dvou významných dodávek elektrochirurgických generátorů stejného nebo podobného typu, každá v ceně min. 500 000 Kč bez DPH, realizovaných za poslední 3 roky před zahájením tohoto zadávací řízení.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-05-24 - 2023-06-23
Value
1 500 000.00 CZK
Minimum value
1 500 000.00 CZK

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-307450:obj:1
Classification
CPV / 33161000
Description
Předmět veřejné zakázky: • dodávka dvou elektrochirurgických generátorů v kompletním vybavení,• dodávky spotřebního materiálu na základě průběžných dílčích objednávek po 48 měsíců;• pozáruční servis na 36 měsíců po ukončení záruky dodaného přístroje.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Nemocnice Ivančice, příspěvková organizace
Street address
Široká 390/16
Locality
Ivančice
Postal code
66491
Country
CZ
Contact name
Ing. Pavel Baláš
E-mail
balas@nspiv.cz
Phone
+420 546439401
Website
Link

Organization data Organization in JSON