Bulgaria - Sofia: Musical instruments and parts

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-245526:2023-245526
Date
2023-04-25
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-245526
Releases
2023-04-25 (ocds-pyfy63:2023-245526:2023-245526)
2023-11-03 (ocds-pyfy63:2023-245526:2023-669096)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Musical instruments and parts
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-05-22 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Участниците в процедурата следва да са реализирали минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, през последните три приключили финансови години.Деклариране:При подаване на офертата участниците декларират съответствието си с изискването по настоящата точка като попълват част IV, раздел ,,Б“, от ЕЕДОП. Доказване:За доказване на изискването по настоящата точка, при условията на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, възложителят изисква от участниците да представят справка за оборота от доставка или продажба на музикални инструменти. Когато по основателна причина участник не е в състояние да представи поисканите от възложителя документи, той може да докаже своето икономическо и финансово състояние с помощта на всеки друг документ, който възложителят приеме за подходящ.При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критерия за подбор по настоящата точка се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. Когато участникът използва подизпълнители, същите трябва да отговарят на съответните критерии за подбор съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват, и за тях да не са налице основания за отстраняване от процедурата.

Economic/financial minimum level:

Участниците в процедурата следва да са реализирали минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, през последните три приключили финансови години, в размер на прогнозната стойност на обществената поръчка.Информацията може да обхваща и по-кратък период в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си.За „минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката“ се приема оборотът, реализиран от доставка или продажба на музикални инструменти.

Technical/professional eligibility:

Участниците следва да са изпълнили дейност с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата.Деклариране:При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с изискването по настоящата точка като попълват част IV, раздел ,,В“ от ЕЕДОП .Доказване:За доказване на изискването по настоящата точка, при условията на чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, възложителят изисква от участниците да представят списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критерия за подбор по настоящата точка се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него. Когато участникът използва подизпълнители, същите трябва да отговарят на съответните критерии за подбор съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват, и за тях да не са налице основания за отстраняване от процедурата.

Technical/professional minimum level:

Участниците следва да са изпълнили минимум една дейност с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата.Под „дейност с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката“ следва да се разбира извършването на доставка или продажба на музикални инструменти.Възложителят не поставя условия за обема на извършената дейност.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-04-25 - 2023-05-22
Value
350 000.00 BGN
Minimum value
350 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-245526:obj:1
Classification
CPV / 37300000
Description
В предмета на настоящата обществена поръчка се включва доставката на 22 бр. нови музикални инструменти, както и доставката на 51 бр. принадлежности и компоненти за музикални инструменти и тяхното гаранционно обслужване в рамките на гаранционен срок, офериран от избрания изпълнител, който не може да бъде по-кратък от 24 месеца, считано от датата на извършване на съответната доставка.

Parties

Roles
buyer
Organization name
SOFIYSKA OPERA I BALET
Street address
bul. "Dondukov" No. 30
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Desislava Sotirova Zdravkova
E-mail
d.zdravkova@lexanalytica.bg
Website
Link

Organization data Organization in JSON