Bulgaria - Varna: Electrical power systems design services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:2023-220010
Date
2023-04-12
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-220010

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Varna: Electrical power systems design services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price
Award period
2023-05-17 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност към кандидатите в обществената поръчка, включително изисквания във връзка с вписването в професионални или търговски регистри.

Economic/financial eligibility:

За всички обособени позиции:Кандидатът трябва да има сключена валидна застраховка „Професионална отговорност“ за рисковете от своята професионална дейност

Economic/financial minimum level:

Кандидатът трябва да има сключена валидна застраховка „Професионална отговорност“ за рисковете от своята професионална дейност съгласно чл.171 (1) от ЗУТ с минимално застрахователно покритие, не по-малко от посоченото в чл.5, ал.1 от Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството (приета с ПМС №38 от 24.02.2004 г., обн. ДВ бр.17 от Март 2004), за „проектант”, за строежи втора категория, валидна към датата на подаване на заявлението за участие в настоящата поръчка. За кандидат – чуждестранно лице застраховката за професионална отговорност следва да бъде еквивалентна на тази по чл.171, ал.1 от ЗУТ съгласно законодателството на държавата, където е установен/регистриран кандидата.

Technical/professional eligibility:

За всички обособени позиции:1. Кандидатът да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 3 (три) години.2. Кандидатът трябва да разполага с персонал с професионална компетентност, необходима за изпълнението на поръчката.3. Кандидатът да прилага системи за управление на качеството, съответстваща на стандарт БДС ЕN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват сфера попадаща в обхвата на поръчката.

Technical/professional minimum level:

1. Кандидатът трябва да е изпълнил за последните 3 (три) години считано от датата на подаване на заявлението за участие по 2 (две) от услугите по проектиране с предмет и обем, идентични или сходни с този на настоящата поръчката. Под услуги по проектиране сходни с предмета и обема на обществената поръчка следва да се разбира проектиране на електротехнически съоръжения от следните видове: Въздушни линии НН; Кабелни линии до 35 kV; Канални мрежи, Трафопост/ВС;2. Кандидатът да разполага с персонал с професионална компетентност, необходима за изпълнението на поръчката, притежаващи съответното образование за всяка обособена позиция по отделно:2.1. За ОП 1, ОП 2, ОП 3 , ОП 4 и ОП 6 -Мин. 2 (две) лица с образ. и проф. квалиф-я необх. за изпълнението на поръчката, членуващи в КИИП, притежаващи удостоверение за пълна проектантска правоспособност (ППП) в проф. секция „Електротехника, автоматика, съобщителна техника” (ЕАСТ), мин. 1(едно) лице, притежаващо удостоверение за ППП в проф. секция “Геодезия и приложна геодезия“, минимум 1 (едно) лице, притежаващо удостоверение за ППП в проф. секция “ Транспортно строителство и транспортни съоръжения“ и притежаващи застраховка „Професионална отговорност”, съгласно чл. 171 от Закона за устройство на територията (ЗУТ), със застр. сума не по - малка от посочената в Наредба за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството за „проектант” за строежи втора категория съгласно чл. 137, ал. 1, т. 2 ЗУТ.;2.2. За ОП 5 и ОП 7 -Мин. 1 (едно) лица с образ. и проф. квалиф-я необх. за изпълнението на поръчката, членуващи в КИИП, притежаващи удостоверение за пълна проектантска правоспособност (ППП) в проф. секция „Електротехника, автоматика, съобщителна техника” (ЕАСТ), мин. 1(едно) лице, притежаващо удостоверение за ППП в проф. секция “Геодезия и приложна геодезия“, минимум 1 (едно) лице, притежаващо удостоверение за ППП в проф. секция “ Транспортно строителство и транспортни съоръжения“ и притежаващи застраховка „Професионална отговорност”, съгласно чл. 171 от Закона за устройство на територията (ЗУТ), със застр. сума не по - малка от посочената в Наредба за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството за „проектант” за строежи втора категория съгласно чл. 137, ал. 1, т. 2 ЗУТ.;3. Кандидатът трябва да е сертифициран в областта на проектирането, като притежава валиден сертификат за управление на качеството в съответствие със стандарт БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с предмет, аналогичен на обхвата на предмета на поръчката, а именно проектиране на електротехнически съоръжения.
Main procurement category
services
Procurement method details
Negotiated procedure
Tender period
2023-04-12 - 2023-05-17
Value
5 618 850.00 BGN
Minimum value
5 618 850.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:1
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ) Варна: Община Варна – район „Младост“ и район „Владислав Варненчик; Община Аксаково; Община Суворово; Община Вълчи дол; Община Ветрино“.Възложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 1 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:2
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ) Варна: Община Варна – район „Приморски“; Община Девня; Община Белослав; Община Провадия; Община Дългопол“Възложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 2 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:3
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ) Варна: Община Варна – район „Одесос“ и район „Аспарухово; Община Аврен; Община Бяла; Община Долни чифлик“Възложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 3 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:4
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ) Горна Оряховица/Габрово“Възложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 4 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:5
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ) Добрич/СилистраВъзложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 5 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:6
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ)Русе/РазградВъзложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 6 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-220010:obj:7
Classification
CPV / 71323100
Description
Предметът на поръчката предвижда да се извършват услуги по проектиране на обекти от електроразпределителната мрежа СрН и НН на „Електроразпределение Север“ АД на територията на Разпределителен обслужващ център (РОЦ)Шумен/ТърговищеВъзложителят прогнозира, че за целия период на действие на договора, ще бъдат възлагани дейности с количества и видове посочени съответно в „Количества и видове дейности за възлагане” по Приложение № 7 към Документацията.Забележка: Посочените количества са ориентировъчни и в тях може да настъпи промяна по преценка и съобразно нуждите на Възложителя.

Parties

Roles
buyer
Organization name
ELEKTRORAZPREDELENIE SEVER AD
Street address
VARNA TAUaRS-E, bul. VLADISLAV VARNENChIK No..258
Locality
gr. Varna
Postal code
9009
Country
BG
Contact name
Elena Georgieva Grancharova
E-mail
Elena.Grancharova@energo-pro.bg
Phone
+359 884703231
Fax
+359 660855
Website
Link

Organization data Organization in JSON